Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Πάω να ετοιμάσω την μικρούλα μου για νανάκια!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!Θα τα πούμε αύριο μάλλον τώρα!!!

Μάκια μάκια!!!!

ουπς τωρα ειδα αυτο το μυνημα!!!! φιλακια πολλα Νατασακι!! τα λεμε αυριο!!!!!

καληνυχταααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D μακάρι!!!!!!!!!!!!!! σας ειπα??? σε 26 μερες μπαινω στο μηνα μου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: (σαν φανταρος μια μια τις μετραω!)

Με το καλό αγαπούλα μου να μπεις στο μήνα σου! Α και το Νατασάκι μας έχει δίκιο! Να έχεις πίστη! Το μπεμπάκι μας θα έρθει στην ώρα του! Μη σου πω πως όπως λένε τα αγοράκια και μάλιστα όταν είναι πρώτα τρώνε όλο το μήνα! Λεςςςςςςς;;;;;;; Με το καλό να ετοιμάσεις τη βαλιτσούλα σου! Δεν είναι κακό να την έχεις έτοιμη! Αν σε βοηθάει ψυχολογικά γιατί όχι; Τι καλά θα έχεις τη μανουλίτσα σου!

Εγώ τώρα γύρισα από τη δικιά μου μανουλίτσα! Πήγα να πιω ένα καφεδάκι και μόλις μπήκα σπίτι! Μάλλον όμως δεν είναι καμία μέσα! Πάω κι εγώ να κάνω μπανάκι και να την ξαπλάρω λιγάκι! Φιλάκιααααα!!!!

Με το καλό αγαπούλα μου να μπεις στο μήνα σου! Α και το Νατασάκι μας έχει δίκιο! Να έχεις πίστη! Το μπεμπάκι μας θα έρθει στην ώρα του! Μη σου πω πως όπως λένε τα αγοράκια και μάλιστα όταν είναι πρώτα τρώνε όλο το μήνα! Λεςςςςςςς;;;;;;; Με το καλό να ετοιμάσεις τη βαλιτσούλα σου! Δεν είναι κακό να την έχεις έτοιμη! Αν σε βοηθάει ψυχολογικά γιατί όχι; Τι καλά θα έχεις τη μανουλίτσα σου!

Εγώ τώρα γύρισα από τη δικιά μου μανουλίτσα! Πήγα να πιω ένα καφεδάκι και μόλις μπήκα σπίτι! Μάλλον όμως δεν είναι καμία μέσα! Πάω κι εγώ να κάνω μπανάκι και να την ξαπλάρω λιγάκι! Φιλάκιααααα!!!!

σε ευχαριστω πολύ Ιωαννακι μου!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

9543.gif

Kαλημερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε?????

Αχ...βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο...!!!! Ποσο μου λειπετε να ξερατε....ο μπεμπακος μου εχει παρει τα μυαλα και δεν εχω αλλη ασχολια εννοειται περα απ'αυτον!

Την πρωτη φορα που μπηκα να σας γραψω δεν σας εγραψα πως μου φανηκε το θεμα "γεννα"...κοριτσια προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα...πονουσα μονο οταν ερχονταν οι πονοι και παλι ελαχιστα! Επαιξε πολυ σημαντικο ρολο η μαια μου και πραγματικα οσες βρισκεστε Αθηνα και δεν εχετε δικη σας μαια, αν θελετε σας συστηνω την δικη μου! Ειναι καταπληκτικη γυναικα και ηταν η πρωτη που με εκανε να νιωσω παρα πολυ ομορφα, μου εφτιαξε την ψυχολογια και με βοηθησε παααααρα πολυ στην διαστολη....απο 5 διαστολη μεχρι που εφτασα στο 10 για να γεννησω δεν καταλαβα τιποτα...μεσα σε 10 λεπτα εγιναν ολα μετα τις οδυνες και το σπρωξιμο...και χωρις επισκληριδιο που ασχετα αν το ειχα πει απο την αρχη οτι δεν θελω να κανω, με παροτρυνε και η μαια οτι δεν εχω αναγκη να την κανω! Ολα μεσα στο μυαλο ειναι!!!!! Αφου να φανταστειτε οταν μπηκα στον καρδιοτοκογραφο το πρωι μολις πηγαμε στο νοσοκομειο, ειδαν τα κοριτσια εκει οτι ειχα οδυνες κι εγω δεν καταλαβαινα τιποτα....ειχε ξεκινησει ο τοκετος και εγω στον κοσμο μου! Ο γιατρος απαιχτος, με εμψυχωσε φοβερα και γενικα ολο το επιτελειο του ηταν καταπληκτικο....τους αγαπω πολυυυυυυ!!!!!!!!! Να φανταστειτε οτι ο γιατρος και η μαια μου εχουν ληψει τοσο πολυ που δεν βλεπω την ωρα να περασει ο καιρος για το ραντεβου! Πραγματικα ευχομαι σε ολες που εχετε απομεινει για γεννα, να ειναι τοσο ευκολη οσο και η δικη μου!

Δεν ξερω τιποτα απο νεα σας αφου δεν προλαβαινω να σας διαβασω....για πειτε μου για πειτε μου....πως πανε τα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιας????

9543.gif

Αχ...βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο...!!!! Ποσο μου λειπετε να ξερατε....ο μπεμπακος μου εχει παρει τα μυαλα και δεν εχω αλλη ασχολια εννοειται περα απ'αυτον!

Την πρωτη φορα που μπηκα να σας γραψω δεν σας εγραψα πως μου φανηκε το θεμα "γεννα"...κοριτσια προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα...πονουσα μονο οταν ερχονταν οι πονοι και παλι ελαχιστα! Επαιξε πολυ σημαντικο ρολο η μαια μου και πραγματικα οσες βρισκεστε Αθηνα και δεν εχετε δικη σας μαια, αν θελετε σας συστηνω την δικη μου! Ειναι καταπληκτικη γυναικα και ηταν η πρωτη που με εκανε να νιωσω παρα πολυ ομορφα, μου εφτιαξε την ψυχολογια και με βοηθησε παααααρα πολυ στην διαστολη....απο 5 διαστολη μεχρι που εφτασα στο 10 για να γεννησω δεν καταλαβα τιποτα...μεσα σε 10 λεπτα εγιναν ολα μετα τις οδυνες και το σπρωξιμο...και χωρις επισκληριδιο που ασχετα αν το ειχα πει απο την αρχη οτι δεν θελω να κανω, με παροτρυνε και η μαια οτι δεν εχω αναγκη να την κανω! Ολα μεσα στο μυαλο ειναι!!!!! Αφου να φανταστειτε οταν μπηκα στον καρδιοτοκογραφο το πρωι μολις πηγαμε στο νοσοκομειο, ειδαν τα κοριτσια εκει οτι ειχα οδυνες κι εγω δεν καταλαβαινα τιποτα....ειχε ξεκινησει ο τοκετος και εγω στον κοσμο μου! Ο γιατρος απαιχτος, με εμψυχωσε φοβερα και γενικα ολο το επιτελειο του ηταν καταπληκτικο....τους αγαπω πολυυυυυυ!!!!!!!!! Να φανταστειτε οτι ο γιατρος και η μαια μου εχουν ληψει τοσο πολυ που δεν βλεπω την ωρα να περασει ο καιρος για το ραντεβου! Πραγματικα ευχομαι σε ολες που εχετε απομεινει για γεννα, να ειναι τοσο ευκολη οσο και η δικη μου!

Δεν ξερω τιποτα απο νεα σας αφου δεν προλαβαινω να σας διαβασω....για πειτε μου για πειτε μου....πως πανε τα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιας????

ματινακι μουυυυυυυυυυυυυ τι ευχαριστα ειναι αυτα!!!!!!!!!!! μακαρι ολες μας να εχουμε τοσο ευκολη γεννα!!!!! εχθες πηγα σε μαθημα ανωδυνου το κετου και μας ελεγε η μαια ολες τις φασεις μεχρι τη στιγμη της γεννας... ψιλοαγχωθηκα η αληθεια.... αλλα οπως ειπες ολα μες στο μυαλο ειναι!!!!! καλα ειμαστε! αυριο εγω εχω και γιατρο θα παω να δω το μπουμπουκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στο ζουζουνακι σου που σ'εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι ολοοοοοοοοοοοο αυτο να το χαιρεσαι καθε στιγμη!!!!!!! σάγαπω πολυ!!!! φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

9543.gif

γεια σου κοριτσακι! πως εισαι?

ο μπομπιρας σου πηρε τα μυαλα ε??? την ιδια γεννα καναμε μου φαινεται!!! και εγω τοσο ευκολα γεννησα!!! οι πονοι δεν ηταν εντονοι? ραματα εκανες?

ευχομαι να ευχαριστηθητε καθε λεπτο με το μωρακι σας και να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!

καθε τριωρο τρωει? ειναι ησυχος?

εμεις μια χαρα, εχουμε μπει σε προγραμμα, τρωει 9-13-17-21-6, κοιματε ολο το βραδυ! και δεν γκρινιαζει καθολου! το παιδακι μου!!!

καλημερα στα υπολοιπα κοριτσακια, τωρα θα σας διαβασω!:lol:

Διαφημίσεις

9543.gif

καλημερααααααααααααααααααααα..Ματινακι μουυυυυυυυυυυ!αγαπουλα μου σε πεθυμησααααα!

τι κανεις?αχ ο κουκλος σου θα σου εχει παρει τα μυαλα ε!

ολα καλα πηγαν ..κ χωρης πονο ε!μπραβοο..τι καλα αυτο σημαινει οτι θα εχεις ευκολες γεννες ειναι μερικες γυναικες που γεννανε πολυ ευκολα ετσι κ η συνηφαδα μου!μπραβο αγαπουλα μου..τι καλα που σου ετυχαν τοσο καλοι γιατροι κ η μαια σιγουρα επαιξε πολυ σημαντικο ρολο@

πως ειναι ο μικρουλης?για πες για πες..του αρεσει το μπανακι?

εσυ πως εισαι?

αχ Ματινακι μου ετσι να ειστε παντοτε ευτηχησμενοι κ ο θεος να σας χαρησει οσα παιδακια θελετε :D:D

σαγαπω πολυ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

εμεις καλα ειμαστε..ο μπεμπακος μου χθες απο το απογευμα ειχε αρκετη γκρινια με τους κολικους το γιαυρι μου αλα τα βραδυα ειναι καλος!κοιμαται καλα!ο μεγαλος μου εδω διπλα κολιμενος πανω μου περημενει να του βαλω παιδικα,,ο μικρος κοιμαται κ γω μαγειρευω ταυτοχρονα!

πολα φιλακια στο μικρο ξανθο μπουμπουκακι σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια μου φευγω! παω να κανω τα ψωνια του μπεμπουλη μου!!:D:D

φιλακιαααααααααααα τα λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!

Αναστασακι μου καλο καλα ψωνια αγαπουλα μου!

εμεινες ευχαρηστημενη απο το μαθημα ε..μπραβο πολυ ωραια θα σε βοηθησει σιγουρα!πολα χαδακια στον μπεμπακο σου!φιλακια πολλα!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

με το καλο κοριτσακι μου!!!

καλημερα Γιωτακι μου!:D:Dτι κανεις?η μπουμπουκα σου?;)

πολα φιλακια να της δωσεις..παω ξυπνησε ο δικος μου.:tongue:.φιλακια πολλα!

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλο καλα ψωνια αγαπουλα μου!

εμεινες ευχαρηστημενη απο το μαθημα ε..μπραβο πολυ ωραια θα σε βοηθησει σιγουρα!πολα χαδακια στον μπεμπακο σου!φιλακια πολλα!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

γεια σου λενακι! τι κανεις? τα αγορακια σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...