Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

Δεν ξερω ρε κοριτσι μου… καποια μου ακουγονται ολιγον μαλακι@@@ρες… γιατι δεν τα βασιζει και πουθενα. τοσοι γιατροι εφοσον ολα ειναι ετσι, νομιζεις δεν θα σε παραπεμπανε εξαρχης σε δοτρια ; προφανως για να μην το κανουν, θεωρουν οτι υφιστανται υπαρκτες πιθανοτητες επιτυχιας … τωρα ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε.. κι αν οφειλεται σε αυτοανοσο κι αν εχεις θεμα με θυρεοειδη κι αν φταινε τα φαρμακα κι αν εχεις σακχαρο… με τα αν πες του δουλεια δε γινεται. παμε λιγο πιο συγκεκριμενα κι εξειδικευμενα… και στην τελικη εκει πας γιατι προσπαθεις με τα ωαρια σου, ειδαλλως θα χες παει ηδη με δοτρια δεν θα ψαχνοσουνα… αυτο με το κοριτσι και να κληρονομησει το χ… πραγματικα με εκαψες ;;; γιατι ;;;

Γιατι τα κορίτσια παίρνουν το ένα Χ απο τον μπαμπά κ το άλλο απο τη μαμά (έχουν ΧΧ χρωμοσώματα) κ ως εκ τούτου έχουν πιθανότητα να πάρουν ένα καλό Χ από τον πατέρα ενώ αν κάνουμε αγόρι αναγκαστικά θα πάρουν το Χ από εμένα κ το Υ από τον πατέρα. Δε τα εξηγώ καλά γιατί είμαι κ σε σύγχυση , η @dimi.tra νομίζω κατάλαβε τι πάω να πω. 

Τον ρώτησα γιατί δε με παραπέμπουν σε δότρια οι άλλοι και μου είπε πως οκ εγώ είμαι απλά ρεαλιστής. Μπορεί να νομίζει πως τα κέντρα θέλουν απλά να προσπαθείς στον αιώνα τον άπαντα. Μου λέει και αν πας με δωρεά πάλι παιδί σου θα είναι. Ε θέλω να προσπαθήσω, τι ζόρι τραβάς ήθελα να του πω. Δεν είσαι έτοιμη ακόμα να το δεχτείς μου λέει.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Ζουζούνα!!Καλά είμαστε εμείς!!!Παίρνουμε αντιβίωση και είμαστε καλά!!!

Εσείς πώς τα πηγαίνετε μαμά και κορούλα???

Ρε Χρυσανθούλα ήθελα να σε ρωτήσω..ο παιδίατρος σας είπε να την δίνετε πιπίλα για να μην τρώει???:confused::confused::confused:

Κάτι τέτοιο κατάλαβα να γράφεις πιο κάτω...:rolleyes:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ζουζούνα!!Καλά είμαστε εμείς!!!Παίρνουμε αντιβίωση και είμαστε καλά!!!

Εσείς πώς τα πηγαίνετε μαμά και κορούλα???

Ρε Χρυσανθούλα ήθελα να σε ρωτήσω..ο παιδίατρος σας είπε να την δίνετε πιπίλα για να μην τρώει???:confused::confused::confused:

Κάτι τέτοιο κατάλαβα να γράφεις πιο κάτω...:rolleyes:

Οχι νατασουλα ακριβως θα στο εξηγησω απλα με φωναζει!θα μπω μετα!φιλΑΚΙΑΑΑΑΑ

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Οχι νατασουλα ακριβως θα στο εξηγησω απλα με φωναζει!θα μπω μετα!φιλΑΚΙΑΑΑΑΑ

Πήγαινε στο κορίτσι γρήγορα!!!!!!!!:tongue:

καλημέρα σε όλες τις φιλενάδιτσες μου! Τι κάνετε? Νατάσσακι μου τέλειο το πρωινό σου!θα πάρω το χυμό πορτοκαλί!μπράβο η μικρούλα είναι καλύτερα ! Γιούπη! Όντως κρύος καιρός σήμερα!

Χρυσανθακι μου τι κάνει η μπέμπουλίνα?

Εγώ κορίτσια σήμερα μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα καλά. Αν και σηκώνομουν για τουαλέτα μετά κοιμόμουν αμέσως και δεν είχα κ καουρες πολλές. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο αν ξέρετε.το dopler μπορεί να γίνει και σε γραφείο?πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού στο κέντρο σου πηγαίνουμε και ζήτησα απόγευμα να παω και η κοπέλα μου είπε πως απογεύματα είναι στο γραφείο του αν θέλω...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πήγαινε στο κορίτσι γρήγορα!!!!!!!!:tongue:

Λοιπον!της αρεσειτο πιπιλισμα τοσο που μεχρι πριν 4 -5μερες για μιαμιση ωρα ημαστα στηθος-ρεψιμο-στηθος και ενω ετρωγε της αρεσε να παιζει αλλα οπως ξερεις παιχνιδι παιχνιδι αλλα γαλα κατεβαινει με αποτελεσμα να κανει κακα 6 με 7 φορες την μερα και να μην εχω πολλες φορες αλλο γαλα σε κανενα απο τα δυο στηθη και γκρινια μετα μεχρινα γεμισει καποιο...ετσι και ενω ειχε φτασει 2 εβδομαδων και ειχε μπει και απο την πρωτη στιγμη στο στηθος καθως την ειχαμαζι μου στοδωματιο ξεκινησα πιπαλα ! τωρα αν εχω βαβαιωθει οτι εχει φαει δηλαδη αν μετα απο σαραντα λεπτα φαγητο καθαρα θελει κιαλο της δινω την πιπιλα για να ξεχαστει για καμια ωρα και μετα το ιδιο...βασικα πειραματιζομαστε ακομα την παρασκευη εχω γιατρο να δουμε και το βαρος της και να δουμε αν η μεθοδος ειναι σωστη..εγω φοβαμαι παντως μην χανει γευματα αλλα και κακα της κανει και τσισα της οποτε μαλλον τρωεικαλα...εχω απορειες!εσυ πως τα ακους αυτα?να σε ρωτησω και κατι αλλο της εδεινες κανενα συπμληρωμα βηταμηνης ντε εσυ που την θυλαζες αποκλιστικα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις φιλενάδιτσες μου! Τι κάνετε? Νατάσσακι μου τέλειο το πρωινό σου!θα πάρω το χυμό πορτοκαλί!μπράβο η μικρούλα είναι καλύτερα ! Γιούπη! Όντως κρύος καιρός σήμερα!

Εγώ κορίτσια σήμερα μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα καλά. Αν και σηκώνομουν για τουαλέτα μετά κοιμόμουν αμέσως και δεν είχα κ καουρες πολλές. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο αν ξέρετε.το dopler μπορεί να γίνει και σε γραφείο?πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού στο κέντρο σου πηγαίνουμε και ζήτησα απόγευμα να παω και η κοπέλα μου είπε πως απογεύματα είναι στο γραφείο του αν θέλω...

καλημερα ανανστασκι μου!καλα ειμαστε κοριτσακι μου!ο μπεμπουλης?γραφειο -ιατριο εννοεις?με υπεριχο γινεται...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια παω για δουλιτσες!η μπεμπουλα ειναι ησυχη και λεω να το εκμεταλευτω!φιλακιαααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Να σου απαντήσω στην ερώτηση που μου έκανες εχθές αλλά είχα βγεί! Ναι παίρνω χάπια για τον αιματοκρίτη! Είναι σίδηρος και φυλικό οξύ μαζί! Όσο για το ντόμπλερ δεν σου κάνει σε κάθε επίσκεψη; Νόμιζα πως το κάνουν όλοι οι γιατροί! Πάντως ναι να το κάνεις! Κακά τα ψέματα φεύγεις με άλλον αέρα από το ιατρείο!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Να σου απαντήσω στην ερώτηση που μου έκανες εχθές αλλά είχα βγεί! Ναι παίρνω χάπια για τον αιματοκρίτη! Είναι σίδηρος και φυλικό οξύ μαζί! Όσο για το ντόμπλερ δεν σου κάνει σε κάθε επίσκεψη; Νόμιζα πως το κάνουν όλοι οι γιατροί! Πάντως ναι να το κάνεις! Κακά τα ψέματα φεύγεις με άλλον αέρα από το ιατρείο!

καλημερα Ιωαννακι μου! το doppler γινεται απο 32η -34η εβδομαδα (αν δεν κανω λαθος) και στο κανει υερυχογραφιστης. οπως την αυχενικη και τον β'επιπέδου! αλλα με βολευει απογευμα πιο πολυ γι ανα ειναι και ο αντρας μου μαζι και ετσι θα παω στο ιατρειο του και οχι στο κεντρο που πηγα για την αυχενικη και τον β'επιπ....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

στις 12.00 εχω μαθημα ανωδυνου τοκετου!!!:D μεθαυριο θα παω να δω το μωρακι μας!!!! αχχχχχχ ανυπομονωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το απογευμα αν ειμαι καλα, μπορει να παω να ψωνισω τα υπόλοιπα πραγματα του μωρου που μου λειπουν!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα αναστασάκι μου!!!!!!!

Εννοείται ότι μπορεί να γίνει στο ιατρείο-γραφείο η εξέταση αυτή!Με τον υπέρηχο γίνεται!!!!Με λίγα λόγια υπερηχογράφημα ανάπτυξης είναι κι αυτό, που μετράει την οξυγόνωση του εμβρύου και την ροή του αίματος στα αγγεία!!!!;)

Λοιπον!της αρεσειτο πιπιλισμα τοσο που μεχρι πριν 4 -5μερες για μιαμιση ωρα ημαστα στηθος-ρεψιμο-στηθος και ενω ετρωγε της αρεσε να παιζει αλλα οπως ξερεις παιχνιδι παιχνιδι αλλα γαλα κατεβαινει με αποτελεσμα να κανει κακα 6 με 7 φορες την μερα και να μην εχω πολλες φορες αλλο γαλα σε κανενα απο τα δυο στηθη και γκρινια μετα μεχρινα γεμισει καποιο...ετσι και ενω ειχε φτασει 2 εβδομαδων και ειχε μπει και απο την πρωτη στιγμη στο στηθος καθως την ειχαμαζι μου στοδωματιο ξεκινησα πιπαλα ! τωρα αν εχω βαβαιωθει οτι εχει φαει δηλαδη αν μετα απο σαραντα λεπτα φαγητο καθαρα θελει κιαλο της δινω την πιπιλα για να ξεχαστει για καμια ωρα και μετα το ιδιο...βασικα πειραματιζομαστε ακομα την παρασκευη εχω γιατρο να δουμε και το βαρος της και να δουμε αν η μεθοδος ειναι σωστη..εγω φοβαμαι παντως μην χανει γευματα αλλα και κακα της κανει και τσισα της οποτε μαλλον τρωεικαλα...εχω απορειες!εσυ πως τα ακους αυτα?να σε ρωτησω και κατι αλλο της εδεινες κανενα συπμληρωμα βηταμηνης ντε εσυ που την θυλαζες αποκλιστικα?

Χρυσανθάκι μου!!!!Σου το είπε ο γιατρός αυτό ή το εφάρμοσες από μόνη σου!!!???:rolleyes:

Βασικά και η δικιά μου όλη την ώρα με ένα ζιζί στο στόμα ήτανε και ο γιατρός μου μου είχε πει αστειευόμενος'''θα τα έχεις μονίμως έξω αν θέλεις να θηλάσεις αποκλειστικά...ειδικά στην αρχή μέχρι να βρει ρυθμό''βέβαια η δικιά μου δεν βρήκε ποτέ ρυθμό κι έτρωγε γενικά όποτε γούσταρε μπορεί και ανα δύωρο μπορεί και ανα τρίωρο αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκανα αυτό που κάνεις!!Στην αρχή αρχή ήτανε δύσκολα αρκετά όλη την ώρα έπρεπε να την έχω στο στήθος αλλά μετά το συνήθισα κι έλεγα ότι είναι για το καλό της!!!Γνώμη μου είναι να μην της το κάνεις αυτό!Δώστην να φάει όσο και όποτε θέλει!Το μόνο κακό με τον θηλασμό είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει πρόγραμμα!Αλλά μην την σταματάς το φαγητό δεν το βρίσκω σωστό!!:confused:

Ρώτησε και την παιδίατρο σου να δούμε τί θα σου πει!!Είμαι περίεργη γιατί αλήθεια δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο!:confused:

Δεν της έδινα κανένα συμπλήρωμα εννοείται πως όχι!!!Υπάρχει καλύτερο από το μητρικό γάλα!!!Γιατί να της δώσεις συμπλήρωμα τόσο μωράκι!!Όλα τα συμπληρώματα διατροφής βιταμινών κ.τ.λ. πειράζουνε στα νεφρα..γιατί να επιβαρύνεις με αυτόν τον τρόπο ένα λεχουδάκι!!!Γνώμη μου πάλι να μην δώσεις τίποτα απολύτως παρά μόνο το καλό σου μητρικό γαλατάκι που τα έχει ΟΛΑ!!!:!:

καλημερα Ιωαννακι μου! το doppler γινεται απο 32η -34η εβδομαδα (αν δεν κανω λαθος) και στο κανει υερυχογραφιστης. οπως την αυχενικη και τον β'επιπέδου! αλλα με βολευει απογευμα πιο πολυ γι ανα ειναι και ο αντρας μου μαζι και ετσι θα παω στο ιατρειο του και οχι στο κεντρο που πηγα για την αυχενικη και τον β'επιπ....

Ναι τότε γίνεται αλλά ο δικός μου ο γιατρός επειδή έχει το μηχάνημα μου το έκανε την Παρασκευή και θα μου το κάνει είπε κάθε φορά από εδώ και στο εξής μέχρι το τέλος! Απλά νόμιζα πως το έχουν όλοι οι γιατροί το μηχάνημα αυτό αλλά μάλλον όχι!

Τέλοσπάντων όποτε και να γίνει δείχνει την τωρινή αλλά και μελλοντική υγεία του μωρού!

Τι καλά που θα κάνεις μαθήματα! Ήθελα κι εγώ αλλά εδώ που είμαι κάνει η γυναίκα ενός γυναικολόγου ο οποίος δεν με παρακολουθεί και δεν με αναλαμβάνει! Δε βαριέσαι θα δούμε! Ίσως πάω στη Λάρισα!

Καλά ψώνια αγαπούλα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...