Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

οκ αναστασακι μου!παω κ γω να ετοιμαστω θα παω απο την μαμα μου!θα μπω λιγο αργοτερααα!@;);)

τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναιιιιιιιιιι!:confused::confused:

οκ τα λέμε αργότερα!! έλα ντε?? που είστε????????????????:confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσουδια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ιωαννακι μου καλη επιτυχια με την σαλπιγγογραφια!!!!!!η σκεψη μας θα ειναι μαζι σου, να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα!!!!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!

λενιω μου κλωτσιτσες αρχησαμε απο τον μπεμπακο σου?χαχαχαχα!!!!τι καλα!!!!!!σαν να σου λεει "ηθελες να με νοιωθεις ε"?παρε μια κλωτσιτσα απο 'δω, παρε μια κλωτσιτσα απο 'κει για να το συνειδητοποιησεις πως μεγαλωνω και κανω κολοτουμπες στην κοιλιτσα της μανουλας!!!!!!

αναστασακι μου τι κανεις?πιες πορτοκαλαδιτσα, κανει καλο!!!!!αντε κοντευει και η δευτερα!!!!!!οι πονοι περιοδου ειναι φυσιολογικοι, οπως σου τα ειπε το λενιω μας!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσουδια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ιωαννακι μου καλη επιτυχια με την σαλπιγγογραφια!!!!!!η σκεψη μας θα ειναι μαζι σου, να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα!!!!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!

λενιω μου κλωτσιτσες αρχησαμε απο τον μπεμπακο σου?χαχαχαχα!!!!τι καλα!!!!!!σαν να σου λεει "ηθελες να με νοιωθεις ε"?παρε μια κλωτσιτσα απο 'δω, παρε μια κλωτσιτσα απο 'κει για να το συνειδητοποιησεις πως μεγαλωνω και κανω κολοτουμπες στην κοιλιτσα της μανουλας!!!!!!

αναστασακι μου τι κανεις?πιες πορτοκαλαδιτσα, κανει καλο!!!!!αντε κοντευει και η δευτερα!!!!!!οι πονοι περιοδου ειναι φυσιολογικοι, οπως σου τα ειπε το λενιω μας!!!!!!;)

Καλημέρα Ποπάκι μου!!! τι κάνεις??? ναι ναι κοντεύει η Δευτέρα !! άντε να δούμε θα φανεί τίποτα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου, τι κανετε?

anastasaki_melisaki συγχαρητηρια καλο μου, ευχομαι ολα να πανε τελεια και να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλια!!!!:D

ελενακι μου γλυκο σε κλωτσησει ο μπεμπουλης?γιουπιιι!!!!αντε καρδουλα μου απο δω και περα ευχομαι να τρως κλωτσιες;)

ποπακι μου, τι κανεις αγαπουλα μου?τι λεει η δουλεια?η νεραιδουλα μας?κοιμαται η σε κλωτσαει και εσενα??:D

ιωαννακι μου καλο ευχομαι ολα μα ολα να πανε καλα:D

εφακη μου εφοσον βρηκες το προβληματακι με το ενδομητριο, ειμαι σιγουρη πως πλησιαζεις στο ονειρο;).καλη επιτυχια με την υστεροσκοπηση και ολα θα ειναι σουπερ!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα Ποπάκι μου!!! τι κάνεις??? ναι ναι κοντεύει η Δευτέρα !! άντε να δούμε θα φανεί τίποτα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα φανει, θα φανει!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!το μπεμπακι σου το γλυκο σιγα σιγα θα σχηματιζεται!!!!!!

νενακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις?

εγω παλι πολυ δουλιτσα, το πρωι ετρεχα εφοριες και ικα, πολυ κοσμο, ολο φοβαμαι μην μου χτυπησουν την κοιλιτσα μου:( προσπαθω να τελειωνω γρηγορα αλλα κουραζομαι τοσο πολυ λες και τρεχω χιλιομετρα, ειχα παρκαρει το αμαξι λιγο μακρυα γιατι δεν ειχε χωρο κοντα στην εφορια και λαχανιασα απιστευτα, ειχε και ανηφορα, ουφ....τι τραβαμε οι εργαζομενες εγκυουλες!!!!!!;)η ζουζουνα μου κλωτσαει, σας στελνει την καλημερα της!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

θα φανει, θα φανει!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!το μπεμπακι σου το γλυκο σιγα σιγα θα σχηματιζεται!!!!!!

νενακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις?

εγω παλι πολυ δουλιτσα, το πρωι ετρεχα εφοριες και ικα, πολυ κοσμο, ολο φοβαμαι μην μου χτυπησουν την κοιλιτσα μου:( προσπαθω να τελειωνω γρηγορα αλλα κουραζομαι τοσο πολυ λες και τρεχω χιλιομετρα, ειχα παρκαρει το αμαξι λιγο μακρυα γιατι δεν ειχε χωρο κοντα στην εφορια και λαχανιασα απιστευτα, ειχε και ανηφορα, ουφ....τι τραβαμε οι εργαζομενες εγκυουλες!!!!!!;)η ζουζουνα μου κλωτσαει, σας στελνει την καλημερα της!!!!!!:tongue:

καλα ειμαι ποπακι μου, δοξα τον θεουλη

αμαν καλο μου γιατι σε τρεχουν ετσι απο δω και απο εκει?δεν μπορει καποιος αλλος να παει για τις εξωτερικες δουλειες?

ευτυχως θα σταματησεις σε λιγο καιρο!!

να δωσεις χαδακι μεγαλο στην μπεμπουλα σου για την καλημερα που μας εστειλε:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

anastasaki_melisaki την δευτερα που θα πατε με το καλο στο γιατρο ολα θα ειναι σουπερ!!και μπορει να ακουσεις και την καρδουλα του και να δεις μετα ποσο γρηγορα θα αρχισει να σχηματιζεται, ουτε θα το καταλαβεις!!:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλα ειμαι ποπακι μου, δοξα τον θεουλη

αμαν καλο μου γιατι σε τρεχουν ετσι απο δω και απο εκει?δεν μπορει καποιος αλλος να παει για τις εξωτερικες δουλειες?

ευτυχως θα σταματησεις σε λιγο καιρο!!

να δωσεις χαδακι μεγαλο στην μπεμπουλα σου για την καλημερα που μας εστειλε:D:D

ασ'τα και τωρα φευγω, παω ΟΑΕΔ:confused: και ειμαι πτωμα!!!!!καλα δεν σκεφτονται τιποτα, ελεος!!!!τελος παντων φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

anastasaki_melisaki την δευτερα που θα πατε με το καλο στο γιατρο ολα θα ειναι σουπερ!!και μπορει να ακουσεις και την καρδουλα του και να δεις μετα ποσο γρηγορα θα αρχισει να σχηματιζεται, ουτε θα το καταλαβεις!!:D:D

καλημέρα νενάκι μου! και σε ευχαριστώ πάααρα πολύ!!!!!!! μακάρι να ακούσουμε και καρδούλα! αλά από ότι διαβάζω νομίζω πως θα ναι λίγο νωρίς ακόμη (θα είμαι 5 εβδομάδων και 3 μέρες) θα δείξει!!!! εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι????

ποπάκι υπομονή κοριτσάκι !! τι να πείς αν δεν καταλαβαίνουν κάποιοι...... σου στέλνουμε όλη μας τη δύναμη και την θετική ενέργεια!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ποπακι μου υπομονη πανε και στοπν οαεδ και ελπιζω να μην πας μετα πουθενα, φιλακια τα λεμε μετα!!

αναστασακι μου εμεις ειμαστε στην προσπαθεια ακομα για την αποκτησει του μπεμπε!!αλλα ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως θα τα καταφερουμε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αχ ποπακι μου υπομονη πανε και στοπν οαεδ και ελπιζω να μην πας μετα πουθενα, φιλακια τα λεμε μετα!!

αναστασακι μου εμεις ειμαστε στην προσπαθεια ακομα για την αποκτησει του μπεμπε!!αλλα ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως θα τα καταφερουμε

νενάκι μου εύχομαι το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.....!!!!:-P:razz::-P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νενάκι μου εύχομαι το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.....!!!!:-P:razz::-P

σ ευχαριστω πολυ καλο μου anastasaki_melisaki,

μακαρι να γινει πραγματικοτητα !!! πως και πως το περιμενω και εγω ;););)

αν θες εχω και εγω φβ μπορω να σου στειλω την διευθυνση μου να γινουμε και απο εκει φιλες!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...