Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Και του χρόνου με τον μπέμπη αγκαλίτσα και μπροστά από ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Χιχιχιχιχιχι!!!!

αχ Ιωαννακι μου δεν ξερω μονο που σκεφτομαι να τον εχω αγκαλια λιωνωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!!! τον λατρευω ηδηηηηη!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχααχαχαχχαχαχα....πεισματαρικο.....εγω πηρα αλλο 1 κιλακι....14 συνολο...χαχαχαχαχχαχα...:lol:

παντως παιζει πολυ μεγαλο ρόλο και που μπαινουν τα κιλα.. πιστευουν αν τα βαζουμε παντου και πολλα να παρουμε δεν φαινεται και τοσο...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:lol:

παντως παιζει πολυ μεγαλο ρόλο και που μπαινουν τα κιλα.. πιστευουν αν τα βαζουμε παντου και πολλα να παρουμε δεν φαινεται και τοσο...

εγω ξερετε που τα εχω παρει ετσι??????????

ολο το λεω κι εχω καταντισει γραφικη....χχααχααχαχαχχα...

στα ζιζακια....που λεει και το ματινακι......χαχααχαχχαχαχα.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχ Ιωαννακι μου δεν ξερω μονο που σκεφτομαι να τον εχω αγκαλια λιωνωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!!! τον λατρευω ηδηηηηη!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό! Τα παλτό μου και οι μπλούζες μου με κάνουν ακόμη! Μόνο στην κοιλιά έχω πάρει! Κάτω από το στήθος και μέχρι την περιφέρεια! Ούτε στα πόδια, ούτε στα χέρια! Τι να πω;;;; Σαν γιουβαρλάκι νιώθω! Χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

:lol:

εγω ξερετε που τα εχω παρει ετσι??????????

ολο το λεω κι εχω καταντισει γραφικη....χχααχααχαχαχχα...

στα ζιζακια....που λεει και το ματινακι......χαχααχαχχαχαχα.....

Αχ Ράνια είναι τραγικό πόσο μεγαλώνουν! Ωστόσο έχω και τον άντρα μου να λέει: Τι τυχερός ο γιός μας! Θα τα έχει αποκλειστικότητα 24ώρες το 24ωρο! Αμάν πιά! Έχω ανέβει ήδη ένα νούμερο στο σουτιέν!

Άσχετο αλλά σουτιέν θηλασμού πότε σκέφτεστε να πάρετε; Εγώ έλεγα όταν θα ετοιμάζω βαλιτσούλα για το μαιευτήριο! Τέλος από τον 8ο!

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό! Τα παλτό μου και οι μπλούζες μου με κάνουν ακόμη! Μόνο στην κοιλιά έχω πάρει! Κάτω από το στήθος και μέχρι την περιφέρεια! Ούτε στα πόδια, ούτε στα χέρια! Τι να πω;;;; Σαν γιουβαρλάκι νιώθω! Χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!

εγω σαν να κρυβω μπαλα κατω απο την μπλούζα ειναι!!!! χιχιχιχιχι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εγώ έτσι νιώθω! Αισθάνομαι ήδη πως αυτό το παιδί είναι όοοοοολη μου η ζωή!

Αχ Ράνια είναι τραγικό πόσο μεγαλώνουν! Ωστόσο έχω και τον άντρα μου να λέει: Τι τυχερός ο γιός μας! Θα τα έχει αποκλειστικότητα 24ώρες το 24ωρο! Αμάν πιά! Έχω ανέβει ήδη ένα νούμερο στο σουτιέν!

Άσχετο αλλά σουτιέν θηλασμού πότε σκέφτεστε να πάρετε; Εγώ έλεγα όταν θα ετοιμάζω βαλιτσούλα για το μαιευτήριο! Τέλος από τον 8ο!

εγω πηρα ενα απο το ιντερνετ αλλα προς το παρον μου ειναι μεγαλο!! εμενα κοριτσια δεν μεγαλωσαν πολυ..... μετα δεν ξερω....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχχαχααχαχαχχαχα.....αντρες παιδι μου...το μυαλο τους στα ζιζιαααααααααααααααααααα......

κι εγω αυτο σκεφτομουν ιωαννακι μου....επειδη συνεχεια παιρνω εκει κι εχω αλλαξει 3 σουτιεν μεχρι στιγμης, θα το αφησω για οταν κλεινω τον 8ο και θα μπαινω στον 9ο να ειμαι σιγουρη...μη τα παρω και δε μου κανουν...:lol:

αχχαχααχαχαχχαχα.....αντρες παιδι μου...το μυαλο τους στα ζιζιαααααααααααααααααααα......

κι εγω αυτο σκεφτομουν ιωαννακι μου....επειδη συνεχεια παιρνω εκει κι εχω αλλαξει 3 σουτιεν μεχρι στιγμης, θα το αφησω για οταν κλεινω τον 8ο και θα μπαινω στον 9ο να ειμαι σιγουρη...μη τα παρω και δε μου κανουν...:lol:

Έτσι θα κάνω κι εγώ! Άσε που είναι πανάκριβα καλέ!!!! Μιλάμε για 40 και 50 ευρώ! Μέσα στο Γενάρη που οι ετομασίες θα είναι εντατικές και μέσα σε όλα θα φτιάχνω και βαλιτσούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...