Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

kalhsperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!:D:D

τι κανεετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!:Dχαθηκα λιγο..λιγο η ψυχολογια λιγο οι πολες δουλειες δεν εβρισκα χρονο:tongue:

πως ειστε..αποσο διαβαζω ολες καλα κ πολυ χαιρομαι γιαυτο!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ..ΚΟΥΚΛΟς Ο ΓΙΟΚΑς ΣΟΥ ..ΗΔΗ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΕΝΑς ΓΛΥΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΘΕΛΕΙς Κ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ!ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟς Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!;)ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ,ΜΥΤΟΥΛΑ,ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ,ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου καλο ταλαιπωρηηθηκες αγαπουλα μου..σε διαβασα κ λες κ ημουν στη θεση σου..θυμηθηκα τα δικα μου..αυτοι οι δρομοι ειναι αστα να πανε..ο μπεμπακος μας τι κανει?

Ιωαννακι μοιυ καλο ευχαρηστουμε για το κερακι..;);)τι κανεις?το ζουζουνακι σου?

Ρανιουκακο μουυυυυ πολα χαδακια στη μπιζουδενια την χορευταρου!

Ποπακι μου φτου φτου η πριγκιπισσα σου ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη δεν εχω λογια!τα χειλακια της ειναι πανεμορφα!:D:D

τι καλα που ηρεμισε λιγο απο τους κολικους..κοιμαται καλυτερα τωρα..τι καλα ξεκουραζεσαι κ συ λιγουλακι!

Χρυσανθακι μουυυ τα ειπαμε κ λιγο φβ ..η κορουλα σου ειναι μια κουκλιτσα,γλυκα δεν το συζητω.φτου φτου:D.συμφωνω κ γω οτι εχουμε πολυ ομορφα μωρακιααα!κ ερχονται κιαλα ομορφα ζουζουνακια!

πως ειναι η ζουζουνιτσα σου..κ μενα μερικες φορες δεν τη θελει με τιποτα την πιπιλα!

Νατασακι μου ειναι καλυτερα η γαρδενια μας?δινει πιπιλα στη κουκλα ε..α η σκατουλιτσα μωρε,,πολα φιλακια να της δωσεις!

παω ξυπνησε ο μικρος..φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((_)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενακι μου ασε αυτοι οι δρομοι ειναι για τα μπαζα!!! θυμαμαι και εσυ ποσο ταλαιπωριοσουν οταν πηγαινες στα jumbo π.χ.... λεω αν καποιος ειναι εγχειρισμενος μπορει να σπσουν και τα ραματα!!!! φιλακια στο νινι!!!:P

Ρανιακι μου ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ οτι λογια και να πουμε τιποτα δεν ειναι αρκετο! και αυτο με την υγεια το λεω καθε πρωι που ξυπναω και καθε βραδυ πριν κοιμηθω!!!

Ιωαννακι τρελους χορους ο μπεμπουλινος??? τελεια!! απολαυσε το φιλλεναδα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το μπεμπάκι μου το καλό! Παρατηρώ πως τις τελευταίες μέρες οι κλωτσίτσες έγιναν πιο δυνατές! Και δεν είναι ούτε 1 κιλό ακόμη! Φαντάσου στον 8ο τι θα φτιάχνει! Πολύ μου αρέσει αυτή η αίσθηση όταν κουνιέται έντονα!

Επίσης: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

KI ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

ποτε λες να στολισεις?εγω λεω 3 ή 4 δεκεμβρη...:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Λενακι μου ασε αυτοι οι δρομοι ειναι για τα μπαζα!!! θυμαμαι και εσυ ποσο ταλαιπωριοσουν οταν πηγαινες στα jumbo π.χ.... λεω αν καποιος ειναι εγχειρισμενος μπορει να σπσουν και τα ραματα!!!! φιλακια στο νινι!!!:P

Ρανιακι μου ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ οτι λογια και να πουμε τιποτα δεν ειναι αρκετο! και αυτο με την υγεια το λεω καθε πρωι που ξυπναω και καθε βραδυ πριν κοιμηθω!!!

Ιωαννακι τρελους χορους ο μπεμπουλινος??? τελεια!! απολαυσε το φιλλεναδα!!!!

κου κου φιλεναδιτσαααααααααααα....σε λιγο φτανει ο μπεμπουλινος σου....χαχααχαχχααα......απλα σε ενημερωνω....:lol:

Ναι το μπεμπάκι μου το καλό! Παρατηρώ πως τις τελευταίες μέρες οι κλωτσίτσες έγιναν πιο δυνατές! Και δεν είναι ούτε 1 κιλό ακόμη! Φαντάσου στον 8ο τι θα φτιάχνει! Πολύ μου αρέσει αυτή η αίσθηση όταν κουνιέται έντονα!

Επίσης: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

αχ και εγωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! απο εβδομαδα λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19636_106780572667270_100000059848755_194486_5658478_n.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου φιλεναδιτσαααααααααααα....σε λιγο φτανει ο μπεμπουλινος σου....χαχααχαχχααα......απλα σε ενημερωνω....:lol:

χιχιιχιχιιχ!!!!! τον περιμενω πως και πως!!! 27 μερες εμειναν να μπω στον μηνα μου!!!! ανυπομονω να περασουν και να βγω και εγω σαν ανθρωπος να αρχισω ις βολτες μου χωρις να φοβαμαι!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ και εγωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! απο εβδομαδα λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19636_106780572667270_100000059848755_194486_5658478_n.jpg

το αναστασακι χωρις κοιλουμπιτσα....φετος ομως?????????????????

εχουμε μπεμπουλινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....χαχααχαχαχχα

το αναστασακι χωρις κοιλουμπιτσα....φετος ομως?????????????????

εχουμε μπεμπουλινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....χαχααχαχαχχα

ναι!!!!!!!!!!!!! χιιχιχιιιχιχιιχχι!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

KI ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

ποτε λες να στολισεις?εγω λεω 3 ή 4 δεκεμβρη...:lol:

Έλεγα στις 3 Δεκεμβρίου να στολίσω! Ααααχχχ το περιμένω πως και πως! Την Παρασκευή που ήμουν Λάρισα στο γιατρό ήταν όοοοοοολα στολισμένα! Που να πλησιάζουν εκείνες οι μέρες! Ακόμη και κάτι στην ατμόσφαιρα μυρίζει Χριστούγεννα!

Εν τω μεταξύ έχω τέτοια επιθυμία για γλυκό που θα σκάσω! Μέχρι τις 9 Δεκέμβρη που θα ξαναπάω γιατρό πρέπει να πάρω μόνο 1 κιλό! Άντε να δούμε! Το έχω βάλει πείσμα όμως τώρα γιατί ενώ δεν κάνω υπερβολές, ούτε τηγανητά τρώω, ούτε σάλτσες και εννοείται ούτε φαγητό απ'έξω τα παίρνω χωρίς να το καταλάβω! Νευρίασα κι εγώ και στοπ το φαγητό! Τρώω όσο πρέπει και πολλά φρούτα για να μην πεινάω! Μήπως και κολλήσει η ζυγαριά! Χχιχιχιιχιχιχι!!!!

ναι!!!!!!!!!!!!! χιιχιχιιιχιχιιχχι!!!!!!!!!!

Και του χρόνου με τον μπέμπη αγκαλίτσα και μπροστά από ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Χιχιχιχιχιχι!!!!

Έλεγα στις 3 Δεκεμβρίου να στολίσω! Ααααχχχ το περιμένω πως και πως! Την Παρασκευή που ήμουν Λάρισα στο γιατρό ήταν όοοοοοολα στολισμένα! Που να πλησιάζουν εκείνες οι μέρες! Ακόμη και κάτι στην ατμόσφαιρα μυρίζει Χριστούγεννα!

Εν τω μεταξύ έχω τέτοια επιθυμία για γλυκό που θα σκάσω! Μέχρι τις 9 Δεκέμβρη που θα ξαναπάω γιατρό πρέπει να πάρω μόνο 1 κιλό! Άντε να δούμε! Το έχω βάλει πείσμα όμως τώρα γιατί ενώ δεν κάνω υπερβολές, ούτε τηγανητά τρώω, ούτε σάλτσες και εννοείται ούτε φαγητό απ'έξω τα παίρνω χωρίς να το καταλάβω! Νευρίασα κι εγώ και στοπ το φαγητό! Τρώω όσο πρέπει και πολλά φρούτα για να μην πεινάω! Μήπως και κολλήσει η ζυγαριά! Χχιχιχιιχιχιχι!!!!

χαχααχαχαχχαχαχα....πεισματαρικο.....εγω πηρα αλλο 1 κιλακι....14 συνολο...χαχαχαχαχχαχα...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...