Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα και στα αλλα κοριτσακια!νυσταζωωωωωωωωω!!!δεν κοιμηθηκαμε καλα σημερα!που θα παει θα το βρουμε!τικανετε εσεις!?

νατασουλα,ελενιτσα,ποπακι,ιωαννακι,ματινακι,ρανιουκο,γιωτακι!!!!

καλημεεεεερα!που ειστε καλεεεεεε?

καλημερα χρυσανθακι μου και επο εδω!!!!!!!! θα το βρεις ειμαι σιγουρη!!!!!!;)

εντομεταξυ το τικερακι με την μπεμπα που εχει ΠΙΠΙΛΑ ειναι τελειο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΠΑΚΙ μου!απιστευτη η μπεμπουλα σου!κοιματε τοσο ε!?ΑΧΜΠΡΑΒΟ! αντε και στα δικα μου!!!νυσταζωωωωωω!το πα ε?χιχιχιχ!φιαλακια να της δωσεις!

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ!δε σε πετυχαινω στοκαλοοοοο!σου εστειλα στο φεις!φιλακια στη μικρουλα σου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα χρυσανθακι μου και επο εδω!!!!!!!! θα το βρεις ειμαι σιγουρη!!!!!!;)

εντομεταξυ το τικερακι με την μπεμπα που εχει ΠΙΠΙΛΑ ειναι τελειο!!!!

thanks αναστασακι μου!σωτηριοπραμα η πιπιλα!με αυτην την παλευω τωρα μπας και πηνασει και φαει καλα!αλλα δεν θα τη κραΤΗΣΕΙ πολυ!ολο την βγαζει!:rolleyes::rolleyes:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

thanks αναστασακι μου!σωτηριοπραμα η πιπιλα!με αυτην την παλευω τωρα μπας και πηνασει και φαει καλα!αλλα δεν θα τη κραΤΗΣΕΙ πολυ!ολο την βγαζει!:rolleyes::rolleyes:

χαχαχχααχα και εγω τρελενομαι για τις πιπιλες!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! Πως είστε; Εγώ ξύπνησα το πρωί, πήγα εκκλησία και μετάλαβα, σας άναψα και ένα κεράκι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας εντός κι εκτός κοιλίτσας! ;););););)

Τι κρύο είναι αυτό σήμερα; Δεν μπορώ να ζεσταθώ με τίποτα!

Ποπάκι μου καλό το κούκλα είναι αυτή η κόρη σου;;;; Θα με τρελλάνει με αυτό το βλέμα! Να σου ζήσει, να τη χαίρεσαι!

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Πως πάνε οι συσπάσεις σου; Σε διάβασα εχθές το πρωί πόσο ταλαιπωρήθηκες στην επιστροφή από το χωριό! Υπομονή λίγο έμεινε τώρα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι μου κάνετε;;;;

Ααααααα και κάτι άσχετο! Το Ρουλάκι γέννησε; Είχαμε κανένα νέο; :confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά! Πως είστε; Εγώ ξύπνησα το πρωί, πήγα εκκλησία και μετάλαβα, σας άναψα και ένα κεράκι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας εντός κι εκτός κοιλίτσας! ;););););)

Τι κρύο είναι αυτό σήμερα; Δεν μπορώ να ζεσταθώ με τίποτα!

Ποπάκι μου καλό το κούκλα είναι αυτή η κόρη σου;;;; Θα με τρελλάνει με αυτό το βλέμα! Να σου ζήσει, να τη χαίρεσαι!

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Πως πάνε οι συσπάσεις σου; Σε διάβασα εχθές το πρωί πόσο ταλαιπωρήθηκες στην επιστροφή από το χωριό! Υπομονή λίγο έμεινε τώρα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι μου κάνετε;;;;

Ααααααα και κάτι άσχετο! Το Ρουλάκι γέννησε; Είχαμε κανένα νέο; :confused::confused::confused::confused:

γεια σου Ιωαννακι! τι καλα που πηγες εκκλησια! μας σκεφτηκες κιόλας!!:P

εγω καλυτερα ειμαι σημερα πολυ καλυτερα!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!! που ειστε τσουπρίτσες μου?????????

ποπάκι δεν εχω λόγια για την κόρη σου!!!!!!!!!!! είναι κουκλαραααααααα!!! γερη να ειναι!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σιγα σιγα μπαινεται σε προγραμμα ε?? και οι κολικοι που θα παει θα περασουν!!!;)

Νατασσακι μου καλα ειμαστε!! εσεις τι κανετε????? χααχαχαχαχ πολυ γελασα με την πιπιλα που την δινει στην κουκλα της!!:tongue:

εγω κοριτσια ειμαι πολυ καλυτερα σημερα! καλα το βραδυ δεν το συζητω μεσο ορο κοιμαμαι 5 ωρες.. πολλεεςςςςςς καουρες , και δεν μπορω καθολου να βολευτω !!!!υπομονη κανω!!!!!!!!!!;);)

ΠΟΠΑΚΙ μου!απιστευτη η μπεμπουλα σου!κοιματε τοσο ε!?ΑΧΜΠΡΑΒΟ! αντε και στα δικα μου!!!νυσταζωωωωωω!το πα ε?χιχιχιχ!φιαλακια να της δωσεις!

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ!δε σε πετυχαινω στοκαλοοοοο!σου εστειλα στο φεις!φιλακια στη μικρουλα σου!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα ώρα που είναι Αναστασάκι μου!!!!Καλύτερα είμαστε..ξεκίνησε αντιβίωση η ζουζούνα αλλά δεν έχει καμμία ενόχληση...δεν την περνάς για άρρωστη..:D :D :D :DΑύριο θα την στείλω και παιδικό..σήμερα την κράτησα σπιτάκι!!!Εγώ πήγα το πρωί και αποτριχώθηκα!!Ξαλάφρωσα!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:Υπομονή με τις καούρες..η σόδα βοηθάει..πίνε από καμμιά γουλίτσα πριν κοιμηθείς μήπως σε ηρεμεί...:rolleyes::rolleyes:

Χρυσανθούλα καλό μου κοριτσάκι σου απάντησα στο φεις!!!Καλά ε..έχω πάθει πλάκα με όλα τα μωρά μας!!Είμαστε το καφέ των πιο όμορφων μωρών χωρίς υπερβολές!!!Χρυσανθάκι μου δεν έχω λόγια είναι μια μπιρμπιλωμάτα κούκλα η μπουμπού σου!!!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Οι υπόλοιπες αγάπες τί κάνουνε???????Πού είσαστεεεε?????

Ιωαννάκι.....Ποπάκι....Ρανιάκι...Γιωτάκι.....Λενιώ....Ματινάρααααα!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Νατασσακι αυτο με τα πιο ομορφα μωρα ηθελα να το γραψω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!:P καλυτερα ειναι η μικρουλα ε??? ωραια!!!!!:D

εγω απο το μεσσημερι ειχα τον επιπλοποιο μου εφερε ενα επιπλο και εκανε και συρταρια για τις ντουλαπες... ευτυχως ηταν και η γυναικα που με βοηθαει εδω και δεν εκανα τιποτα! ;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kalhsperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!:D:D

τι κανεετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!:Dχαθηκα λιγο..λιγο η ψυχολογια λιγο οι πολες δουλειες δεν εβρισκα χρονο:tongue:

πως ειστε..αποσο διαβαζω ολες καλα κ πολυ χαιρομαι γιαυτο!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ..ΚΟΥΚΛΟς Ο ΓΙΟΚΑς ΣΟΥ ..ΗΔΗ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΕΝΑς ΓΛΥΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΘΕΛΕΙς Κ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ!ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟς Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!;)ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ,ΜΥΤΟΥΛΑ,ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ,ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου καλο ταλαιπωρηηθηκες αγαπουλα μου..σε διαβασα κ λες κ ημουν στη θεση σου..θυμηθηκα τα δικα μου..αυτοι οι δρομοι ειναι αστα να πανε..ο μπεμπακος μας τι κανει?

Ιωαννακι μοιυ καλο ευχαρηστουμε για το κερακι..;);)τι κανεις?το ζουζουνακι σου?

Ρανιουκακο μουυυυυ πολα χαδακια στη μπιζουδενια την χορευταρου!

Ποπακι μου φτου φτου η πριγκιπισσα σου ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη δεν εχω λογια!τα χειλακια της ειναι πανεμορφα!:D:D

τι καλα που ηρεμισε λιγο απο τους κολικους..κοιμαται καλυτερα τωρα..τι καλα ξεκουραζεσαι κ συ λιγουλακι!

Χρυσανθακι μουυυ τα ειπαμε κ λιγο φβ ..η κορουλα σου ειναι μια κουκλιτσα,γλυκα δεν το συζητω.φτου φτου:D.συμφωνω κ γω οτι εχουμε πολυ ομορφα μωρακιααα!κ ερχονται κιαλα ομορφα ζουζουνακια!

πως ειναι η ζουζουνιτσα σου..κ μενα μερικες φορες δεν τη θελει με τιποτα την πιπιλα!

Νατασακι μου ειναι καλυτερα η γαρδενια μας?δινει πιπιλα στη κουκλα ε..α η σκατουλιτσα μωρε,,πολα φιλακια να της δωσεις!

παω ξυπνησε ο μικρος..φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((_)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

kalhsperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!:D:D

τι κανεετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!:Dχαθηκα λιγο..λιγο η ψυχολογια λιγο οι πολες δουλειες δεν εβρισκα χρονο:tongue:

πως ειστε..αποσο διαβαζω ολες καλα κ πολυ χαιρομαι γιαυτο!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΑΧ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ..ΚΟΥΚΛΟς Ο ΓΙΟΚΑς ΣΟΥ ..ΗΔΗ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΕΝΑς ΓΛΥΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΕΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΘΕΛΕΙς Κ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ!ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟς Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!;)ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ,ΜΥΤΟΥΛΑ,ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ,ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου καλο ταλαιπωρηηθηκες αγαπουλα μου..σε διαβασα κ λες κ ημουν στη θεση σου..θυμηθηκα τα δικα μου..αυτοι οι δρομοι ειναι αστα να πανε..ο μπεμπακος μας τι κανει?

Ιωαννακι μοιυ καλο ευχαρηστουμε για το κερακι..;);)τι κανεις?το ζουζουνακι σου?

Ρανιουκακο μουυυυυ πολα χαδακια στη μπιζουδενια την χορευταρου!

Ποπακι μου φτου φτου η πριγκιπισσα σου ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη δεν εχω λογια!τα χειλακια της ειναι πανεμορφα!:D:D

τι καλα που ηρεμισε λιγο απο τους κολικους..κοιμαται καλυτερα τωρα..τι καλα ξεκουραζεσαι κ συ λιγουλακι!

Χρυσανθακι μουυυ τα ειπαμε κ λιγο φβ ..η κορουλα σου ειναι μια κουκλιτσα,γλυκα δεν το συζητω.φτου φτου:D.συμφωνω κ γω οτι εχουμε πολυ ομορφα μωρακιααα!κ ερχονται κιαλα ομορφα ζουζουνακια!

πως ειναι η ζουζουνιτσα σου..κ μενα μερικες φορες δεν τη θελει με τιποτα την πιπιλα!

Νατασακι μου ειναι καλυτερα η γαρδενια μας?δινει πιπιλα στη κουκλα ε..α η σκατουλιτσα μωρε,,πολα φιλακια να της δωσεις!

παω ξυπνησε ο μικρος..φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((_)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενάκι μου τι κάνεις; Είσαι καλά; Τα αγοράκια σου τα όμορφα τι κάνουν; Ο μικρούλης πως πάει με τα πονάκια; Ησύχασε; Μακάρι μωρέ! Εγώ πολύ καλά και το ζουζουνάκι μου επίσης! Εχθές είχε τόσα κέφια που καθόμουν στον καναπέ επί 1,5 ώρα και η κοιλιά πήγαινε πέρα δώθε! Ααααχχχχ ήταν απόλαυση και είχε πολύ γέλιο! Την πιο πολύ πλάκα την είχε ο άντρας μου! Έβλεπε την κοιλιά μου κι έλεγε: Πως το κάνεις αυτό;;;;;; Καλά πέθανα στο γέλιο!

Ααααα είδα και στο τικεράκι μου πως η αναμονή μου περιορίζεται πλέον σε διψήφιο αριθμό ημερών! Άντε να περνάει ο καιρός!!!!

φιλεναδιτσες μουουυουουουουουουουοουυ....

καλε τι μωρα ειναι αυτα που εχουμε???????????????/και οι μαμαδες τους φυσικα...χιχιχιχιιχιχιχ.....να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω γυρισα απο δουλεια..σημερα ειμαι λιγο καπως...

ο γιος της συναδελφου μου ''εφυγε'' το παληκαρι απο τη κακια αρρωστια...30 ετων!!!!!τον ταλαιπωρησε 2 χρονια και αυτο ηταν!!!!!!!!!ειναι απιστευτο.....εχουμε ολοι συγκλονιστει στη δουλεια.....αγκαλιαζα ολη μερα τη μπιζουδενια μου πανω απο τη κοιλιτσα κια αυτη λες καταλαβε τη στενοχωρια μου και δεν κουνιοταν καθολου σημερα...μονο οταν ξεχαστηκα λιγο αρχισε να κουνιεται λιγακι!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφ.......πολυ κοινοτυπο αλλα κοριτσακια μου μονο την υγεια μας πρεπει να παρακαλουμε την Παναγια μας να εχουμε!!!!!

αυριο ειναι η κηδεια αλλα δε θα παω...πηρα και τον γιατρο και μου ειπα να το αποφυγω...ποτε δε ξερεις, μου ειπε σ'αυτες τις καταστασεις πως αντιδρα το παιδι!!!!!εμεις μπορει να νιωθουμε δυνατες αλλα αυτα δε μπορουν!!!!!

τεσπα...μη σας ψυχοπλακωνω!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

φιλεναδιτσες μουουυουουουουουουουοουυ....

καλε τι μωρα ειναι αυτα που εχουμε???????????????/και οι μαμαδες τους φυσικα...χιχιχιχιιχιχιχ.....να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω γυρισα απο δουλεια..σημερα ειμαι λιγο καπως...

ο γιος της συναδελφου μου ''εφυγε'' το παληκαρι απο τη κακια αρρωστια...30 ετων!!!!!τον ταλαιπωρησε 2 χρονια και αυτο ηταν!!!!!!!!!ειναι απιστευτο.....εχουμε ολοι συγκλονιστει στη δουλεια.....αγκαλιαζα ολη μερα τη μπιζουδενια μου πανω απο τη κοιλιτσα κια αυτη λες καταλαβε τη στενοχωρια μου και δεν κουνιοταν καθολου σημερα...μονο οταν ξεχαστηκα λιγο αρχισε να κουνιεται λιγακι!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφ.......πολυ κοινοτυπο αλλα κοριτσακια μου μονο την υγεια μας πρεπει να παρακαλουμε την Παναγια μας να εχουμε!!!!!

αυριο ειναι η κηδεια αλλα δε θα παω...πηρα και τον γιατρο και μου ειπα να το αποφυγω...ποτε δε ξερεις, μου ειπε σ'αυτες τις καταστασεις πως αντιδρα το παιδι!!!!!εμεις μπορει να νιωθουμε δυνατες αλλα αυτα δε μπορουν!!!!!

τεσπα...μη σας ψυχοπλακωνω!!!!!

Καλησπέρα Ρανιάκι μου! Κρίμα νέο παληκάρι! Άσε μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια τους! Τέσπά! Καλύτερα να μην πας! Ο γιατρός σου έχει δίκιο! Αυτές τις στιγμές είναι καλύτερα εμείς που είμαστε σε μία άλλη φάση να απέχουμε! Πάνω απ'όλα τα μωράκια μας να είναι καλά! Να είμαστε γεροί όλοι αυτό έχει σημασία!

Καλησπέρα Ρανιάκι μου! Κρίμα νέο παληκάρι! Άσε μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια τους! Τέσπά! Καλύτερα να μην πας! Ο γιατρός σου έχει δίκιο! Αυτές τις στιγμές είναι καλύτερα εμείς που είμαστε σε μία άλλη φάση να απέχουμε! Πάνω απ'όλα τα μωράκια μας να είναι καλά! Να είμαστε γεροί όλοι αυτό έχει σημασία!

ναι ιωαννακι μου....ετσι ειναι!!!

τι κανει ο ζουζουνος μας????

εχει τρελλαθει στο χορο εεεε????αχααχαχαχαχχαχαχα:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ναι ιωαννακι μου....ετσι ειναι!!!

τι κανει ο ζουζουνος μας????

εχει τρελλαθει στο χορο εεεε????αχααχαχαχαχχαχαχα:lol:

Ναι το μπεμπάκι μου το καλό! Παρατηρώ πως τις τελευταίες μέρες οι κλωτσίτσες έγιναν πιο δυνατές! Και δεν είναι ούτε 1 κιλό ακόμη! Φαντάσου στον 8ο τι θα φτιάχνει! Πολύ μου αρέσει αυτή η αίσθηση όταν κουνιέται έντονα!

Επίσης: ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...