Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ρανακι μου!!!!!!!γιουπι σε πετυχα!καλημρα!!!!σου εστειλα στο φεις το ειδες?

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

το ειδα χρυσανθουλα μου...ειναι υπεροχη η μπουμπου σας.....σου απαντησα και στο φεις....

πως ειστε?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....αντε και στα δικα μας.....δε μπορω να με φανταστω καθολου με τη μπιζουδενια μου αγκαλιτσα....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

το ειδα χρυσανθουλα μου...ειναι υπεροχη η μπουμπου σας.....σου απαντησα και στο φεις....

πως ειστε?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....αντε και στα δικα μας.....δε μπορω να με φανταστω καθολου με τη μπιζουδενια μου αγκαλιτσα....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

αχ φιλεναδα με την μπιζουδενια αγκαλιαθα εισαι..............δεν εχω λογια!

καλα ειμαστε!την εχω εδω διπλαμου στο ριλαξ μετην πιπιλιτσα της και σε κανενα τεταρτο θατην ταισω !θελει συνεχεια!μου ειπε ο γιατρος να της δωσω πιπιλα γιατι τρωει παρα πολυ!το γευμα μας ειναι γυρω στη μιαμιση ωρα!η καλη μου η μπουμπου!η χορευταρου μπιζουδενια σου τι κανει?πηγατε καθολου γιατρο?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα σας!!!!!!!!!! τι μου κανετε?????

Ματινακι μου!!! ανατριχιασααααααα τι συγκινητικα λόγια αυτα θεε μου!!!!!!!!!!! ευχομαι παντα να ειστε ετσι ευτυχισμενοιιιι!!!!!!!! φιλακια πολλα στα πατουσακια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσανθακι φαγανου η μπεμπε ε??????? και εσυ να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια και αγκαλίτσες!!!!

Ρανιακι, τι κανει η χορευταρου μας??????? πολλα χαδάκια!!!!!!!!

εμεις γυρισαμε εχθες σπιτακι μας, αλλα ταλειπωρηθηκα παρααααααααα πολυυυυυυυυ στην διαδρομη............γιατι ως γνωστον δεν υπαρχει σημειο χωρις λακουβα η τρυπα! ελεος!!!! και οι συσπασεις διναν και περναν!!! ελπίζω να ειμαι καλυτερα σημερα γιατι και το βραδυ ταλαιπωρηθηκα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σας!!!!!!!!!! τι μου κανετε?????

Ματινακι μου!!! ανατριχιασααααααα τι συγκινητικα λόγια αυτα θεε μου!!!!!!!!!!! ευχομαι παντα να ειστε ετσι ευτυχισμενοιιιι!!!!!!!! φιλακια πολλα στα πατουσακια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσανθακι φαγανου η μπεμπε ε??????? και εσυ να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια και αγκαλίτσες!!!!

Ρανιακι, τι κανει η χορευταρου μας??????? πολλα χαδάκια!!!!!!!!

εμεις γυρισαμε εχθες σπιτακι μας, αλλα ταλειπωρηθηκα παρααααααααα πολυυυυυυυυ στην διαδρομη............γιατι ως γνωστον δεν υπαρχει σημειο χωρις λακουβα η τρυπα! ελεος!!!! και οι συσπασεις διναν και περναν!!! ελπίζω να ειμαι καλυτερα σημερα γιατι και το βραδυ ταλαιπωρηθηκα!!!

αχ αναστασακι μου...ταλαιπωρηθηκες εεε??????παει τελειωσε τωρα.....εισαι σπιτακι σου....θα ξεκουραστεις αρκετα!!!!!!κωλοδρομοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

καλα ειναι το καμαρι μου.....τι φρουτο θα μου βγει δε ξερω....με τοσο χορο που κανει στη κοιλια, αν τον κανει κι οταν μεγαλωσει ειμαστε χαμενοι......χαχαχαχααχαχαχχχαχααχα!!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου βγαινω....παω να ετοιμαστω γιατι θα παμε στους γονεις μου...τους πηραμε δωρο μια τηλεοραση για ολα αυτα που εχουν κανει για μας μεχρι σημερα!!!!!!θα παθουν πλακα.....χιχιχιχιχιχ

μακια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Μου λειπετε τοοοοοοσο πολυ....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο!!!!!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!

Μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεε...................!!!!!!!!!

i-miss-you.gif

Αγαπούλα μου εύχομαι πάντα να νιώθετε έτσι με τον αντρούλη σου! Η ευτυχία που νιώθεις να μη φύγει ποτέ από την καρδούλα σου! Να καμαρώνετε το γιόκα σας και να είναι πάντα γερός! Σε θαυμάζω που γέννησες χωρίς επισκληρήδιο! Εννοείται πως θέλω να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον θα χρειαστώ την ενεσούλα μου! Χιχιχιχχι!!!!

Κουκλάκι ο γιός σου ε;;;; Λογικό! Σε αγαπάμε πολύ! Να μπαίνεις όποτε μπορείς! Εννοείται πως τώρα έχει προτεραιότητα ο "ζιζάκιας" σου! Να τον φιλήσεις παντού τον μικρούλη σου!

Ρανιακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!! καλα θα βγει χορευταρου σιγουρα!!!!!!!!! χιχιιχιχιχι καλα να περασετε στους γονεις σου και να μας πεις εντυπωσεις απο το δωρο!!!!!!!!!:P:p:p:p

εμεις τωρα θα φαμε φασολακια, σημερα μεσα ξεκουρασηηηηη!!! εχω και τον αντρουλη μου απο το πρωι!!!!!!! φιλακιααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!πω πω, μου θυμισα τωρα την δουλεια που εμπαινα πρωι πρωι απο το γραφειο.....αχ δεν θα αργησει να ερθει και αυτη η ωρα παλι, πως θα αφησω την μπεμπα μου?:-(

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι παντα να εισαι ευτυχισμενη με τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!!!!!!τον ζιζακια σου, χαχαχαχαχα!!!!!!να μου τον φιλησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπουλα μου γλυκια, καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουνε?το ρανιακι, το ιωαννακι, το λενακι, το αναστασακι, το χρυσανθακι, η γιωτουλα, το νατασσακι ε ε ε?ολες καλα!!!!!!!!!

κι εμεις καλα, εχτες μονο ειχαμε το μεσημερακι παλι εντονους κολικους, δεν σταματαγε με τιποτα το κλαμα, και ολο αερια!!!!!μετα το απογευμα ηρεμησε!!!!!!και το βραδυ δοξα τον Θεο καλα τα παμε, φτου φτου να μην μας ματιασω, 3 νυχτες τωρα τρωμε 11 με 12 και μετα στις 6 ή 6.30!!!!!αντε καμια φορα να την ακουσω κατα τις 5 να γελαει μονη της στην κουνια!!!!!πηγαινω απο πανω της και της ψιθυριζω"γιατι δεν κοιμασαι?"κι εκεινη χαχαχαχα να γελαει, θα με ζουρλανει αυτο το κοριτσουδι!!!!!!!!!!!!!τωρα κοιμηθηκε λιγακι παλι, εχει βεντουζαρει την πιπιλα και δεν την αφηνει με τιποτα, χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!πω πω, μου θυμισα τωρα την δουλεια που εμπαινα πρωι πρωι απο το γραφειο.....αχ δεν θα αργησει να ερθει και αυτη η ωρα παλι, πως θα αφησω την μπεμπα μου?:-(

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι παντα να εισαι ευτυχισμενη με τον πριγκηπα σου!!!!!!!!!!!!!!τον ζιζακια σου, χαχαχαχαχα!!!!!!να μου τον φιλησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπουλα μου γλυκια, καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουνε?το ρανιακι, το ιωαννακι, το λενακι, το αναστασακι, το χρυσανθακι, η γιωτουλα, το νατασσακι ε ε ε?ολες καλα!!!!!!!!!

κι εμεις καλα, εχτες μονο ειχαμε το μεσημερακι παλι εντονους κολικους, δεν σταματαγε με τιποτα το κλαμα, και ολο αερια!!!!!μετα το απογευμα ηρεμησε!!!!!!και το βραδυ δοξα τον Θεο καλα τα παμε, φτου φτου να μην μας ματιασω, 3 νυχτες τωρα τρωμε 11 με 12 και μετα στις 6 ή 6.30!!!!!αντε καμια φορα να την ακουσω κατα τις 5 να γελαει μονη της στην κουνια!!!!!πηγαινω απο πανω της και της ψιθυριζω"γιατι δεν κοιμασαι?"κι εκεινη χαχαχαχα να γελαει, θα με ζουρλανει αυτο το κοριτσουδι!!!!!!!!!!!!!τωρα κοιμηθηκε λιγακι παλι, εχει βεντουζαρει την πιπιλα και δεν την αφηνει με τιποτα, χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

Ποπάκι μου καλημέρα!!Είδες σιγά σιγά βρίσκεται τους ρυθμούς σας!!Και κάθε μέρα θα είναι καλύτερα!!!Πολύ χαίρομαι που ξεκουράζεσαι τώρα γιατί πέρασες λούκι με τα ξενύχτια!!!((((((((((())))))))))))

Πάντως δεν έχω λόγια για την μπέμπα!!Απίστευτα όμορφο μωρό!!!Χίλια καλά να έχει πάνω της και γερή να είναι!!!!:D

Αχ αυτή η πιπίλα πόσες φορές με έσωσε από γκρίνιες!!!!Αγία την έχω!!!!!Τώρα πλέον την δίνει στην κούκλα της το βράδυ κι έτσι κοιμάται!!!!Την βάζει την κούκλα της δίπλα στο μαξιλάρι της της δίνει και την πιπίλα της λέει (ώρα για ύπνο τώρα και να μην σε ακούσω ξανά) και κοιμάται!!!Πολύ γέλιο!!χαχαχαχαχα

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Μου λειπετε τοοοοοοσο πολυ....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο!!!!!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!

Μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεε...................!!!!!!!!!

i-miss-you.gif

Και λίγα λες!!!Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψεις ακριβώς το μεγαλείο και την ευτυχία!!!Καλό σαραντισμό καλή μου φιλεναδίτσα !!!Γερό τυχερό και ευτυχισμένο να είναι το μπουμπουκάκι σας το ξανθούλικο!!!!Πολλά φιλάκια!!!!Θα σε περιμένουμε!!!!!!!!!!!(((((((((((((((()))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημέρα!!!!!! που ειστε τσουπρίτσες μου?????????

ποπάκι δεν εχω λόγια για την κόρη σου!!!!!!!!!!! είναι κουκλαραααααααα!!! γερη να ειναι!!!!!!!!!!!!!! μπράβο σιγα σιγα μπαινεται σε προγραμμα ε?? και οι κολικοι που θα παει θα περασουν!!!;)

Νατασσακι μου καλα ειμαστε!! εσεις τι κανετε????? χααχαχαχαχ πολυ γελασα με την πιπιλα που την δινει στην κουκλα της!!:tongue:

εγω κοριτσια ειμαι πολυ καλυτερα σημερα! καλα το βραδυ δεν το συζητω μεσο ορο κοιμαμαι 5 ωρες.. πολλεεςςςςςς καουρες , και δεν μπορω καθολου να βολευτω !!!!υπομονη κανω!!!!!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και στα αλλα κοριτσακια!νυσταζωωωωωωωωω!!!δεν κοιμηθηκαμε καλα σημερα!που θα παει θα το βρουμε!τικανετε εσεις!?

νατασουλα,ελενιτσα,ποπακι,ιωαννακι,ματινακι,ρανιουκο,γιωτακι!!!!

καλημεεεεερα!που ειστε καλεεεεεε?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...