Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

[quote=ελενη-25;1304616

ααα πειτε τι χρωμα ματακια εχουν τα μωρακια σας!:confused::confused:ποπακι?γιωτακι?χρυσανθακι?

εμενα ειναι γκριζογαλανα..αχ μακαρι να μην αλλαξουν αν κ πιστευω θα αλλαξουν..εσας πως ειναι τα ζουζουνια σας?;)

φιλεναδουλα μου εμενα εχει ενα περιεργο σκουρο καφεπρασινο!!!!

:rolleyes:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αγαπουλα μου θηλαζω αποκλειστικα δεν εχω δωσει ακοαμ ξενο μονο στο νοσκομειο οτι του δωσανε στην αρχη γιατι μωλης ξεκηνησα να θηλαζω μου ειπανε δεν του δωσανε αλο ξενο!

εμενα δεν μου ειπε τιποτα απλα μου ειεπ να τρωω απολα απο λιγο για να παιρνω ολες τις βιατμινες εγω απλα προσεχω καπια πραγματα για να μην επιδυνωθουν οι κολικοι!εσυ τρως απολα?καλο ειναι να τρωμε λιγο απο ολα αλα εγω μετα οτα ποναει εχω τυψεις!:-(

σιδηρο μου ειπαν να παιρνω για δυο μηνες στην αρχη το επαιρνα καθημερινα κ μετα σιγα σιγα το ελατωσε μερα παρα μερα μεχρι που το σταματησα τελειως..κακως φυσικα:rolleyes:εσυ?

και γω θηλαζω μονο...ουτε εμενα δε μου βγαινει να τρωω απολα:rolleyes::rolleyes:κρεμυδι σκορδο μπαχαρικα καθολου καιφοβαμαι για πρασινα λαχανικα και οσπρια...και ειναι τοσο υγειηνα στοκαλο αλλα για τα αερια τα φοβαμαι..σιδηρο περνω αλα οχι καθε μερα...πρεπει ε?αχ φιλεναδα με κανει να ζοριμε πολυ με την τουαλετα:oops::oops:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα????ελα παναγια μου....

δε σας προλαβα ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοο....εκανα δουλιτσες....πηγε και ο αντρουλης μου λαικη...θα μου φερει τη τσιπουρα μου σε λιγο!!!!μιαμ μιαμ μιαμ.

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ρανιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

Μου λειπετε τοοοοοοσο πολυ....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο!!!!!

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Προς το παρον θα σας αφησω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!

Μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεε...................!!!!!!!!!

i-miss-you.gif

Ηθελα να μπω απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι να σας μιλησω για την ευτυχια μου αλλα ειχα θεμα με το πληκτρολογιο...χθες το εφτιαξε ο αντρας μου...ελπιζω να μην κολλησει παλι!!!!!

Κοριτσια ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! Τωρα νιωθω στο 100% την σημασια αυτης της λεξης! Εχω ενα γιο κουκλο πραγματικα.....χαζομαμα ε????Ο αντρας μου να δειτε τι τρελα εχει...ειμαστε πανευτυχεις πραγματικα!

Δεν σας εχω διαβασει, μονο στις ευχες που ανοιξε η κουμπαρα μου θεμα, στα πεταχτα και παλι!

Ο μπεμπης γεννηθηκε 11/11/11 στις 3 παρα τεταρτο το μεσημερι χωρις επισκληριδιο, 3.165 kg, 51 ποντους και ειναι καταξανθος σαν τον μπαμπα του! Χασαμε μονο 90 γραμμαρια, γυρισαμε σπιτι 3.070 και πριν τρεις μερες που τον ζυγισαμε ηταν 3360! Θηλαζουμε αποκλειστικα και μολις γεννηθηκε τον εβαλε η μαια αμεσως στο στηθος μου...μετα απο 2 ωρες τον ξαναειδα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι....δεν αλλαζω με τιποτα την στιγμη που τον πρωτοαντικρυσα....ειναι μαγικη και μοναδικη!

Επισης ειναι πολυ ησυχος αφου και στο νοσοκομειο μου ελεγαν οι μαιες οτι ειναι το μονο παιδι που δε εχουμε ακουσει πως ειναι το κλαμα του! Κλαιει πλεον μονο αν υπαρξει καθυστερηση στο γαλα του....σηκωνει τον τοπο ετσι και δεν του βαλω το ζιζι στο στομα αμεσα...χιχιχι! Μιλαμε ειναι πολυ ζιζακιας κοριτσια...! Εχει πολυ γελιο!

Εβαλα τικερακια ετσι απλα για να μην εχω της εγκυμοσυνης ακομα, αλλα θα τα αλλαξω...δεΝ ειχα χρονο να το ψαξω...

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα νινακια σας, και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!

i-miss-you.gif

αγαπουλα μου γλυκειααααααααααααααααααααααααααααα.....

αχχαχααχχαχαχααχαχ....κλαιω και γελαω μαζι ετσι οπως τα γραφεις...χαχαχαχαχα!!!!παντα να ειστε τοσο ευτυχισμενοι καρδουλα μου!!!!!

σ'αγαπω πολυ...κι εμας μας λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

αγαπουλα μου γλυκειααααααααααααααααααααααααααααα.....

αχχαχααχχαχαχααχαχ....κλαιω και γελαω μαζι ετσι οπως τα γραφεις...χαχαχαχαχα!!!!παντα να ειστε τοσο ευτυχισμενοι καρδουλα μου!!!!!

σ'αγαπω πολυ...κι εμας μας λειπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Αγαπουλα μουυυυυυυ!!!!! Τι κανεις γλυκο μου πατριωτακι???? Η νυφουλα μου καλα????? Της εχω ετοιμο εναν κουκλο αλλο πραγμα....χιχιχχ!!!!!

Εγω να δεις ποσο κλαμα και γελιο μαζι εχω ριξει με αυτο το πλασματακι που ειχα στην κοιλια μου! Απιστευτο πραγματικα το ολο θεμα! Ο Θεος ειναι πολυ μεγαλος!!! Θεε μου το μεγαλειο σου!!!!!!!!

Παω να ριξω μια ματια στον μπεμπη γιατι ειναι η ωρα του για ζιζι και ισως ξαναμπω αργοτερα!!!!!!

Φιλακια πολλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπουλα μουυυυυυυ!!!!! Τι κανεις γλυκο μου πατριωτακι???? Η νυφουλα μου καλα????? Της εχω ετοιμο εναν κουκλο αλλο πραγμα....χιχιχχ!!!!!

Εγω να δεις ποσο κλαμα και γελιο μαζι εχω ριξει με αυτο το πλασματακι που ειχα στην κοιλια μου! Απιστευτο πραγματικα το ολο θεμα! Ο Θεος ειναι πολυ μεγαλος!!! Θεε μου το μεγαλειο σου!!!!!!!!

Παω να ριξω μια ματια στον μπεμπη γιατι ειναι η ωρα του για ζιζι και ισως ξαναμπω αργοτερα!!!!!!

Φιλακια πολλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα ειναι η μπιζουδενια μου!!!!!χορευει συνεχεια καλε!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχ κι εχω αδυναμια στους ξανθους.......να του ρουφηξεις τα μαγουλια και τα πατουσια του!!!!!!!!!!

μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

οταν μπορεσεις ξαναμπες για λεπτομερειες.................:lol:

καλημερααααααααααααααααααααααα.......

Ρανακι μου!!!!!!!γιουπι σε πετυχα!καλημρα!!!!σου εστειλα στο φεις το ειδες?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Σας αγαπω παρα πολυ!!!

i-miss-you.gif

εσυκωθηκανε της ραχοκοκαλιας μου οι τριχες οσαν τον κατι!(οπως λενε εδω κατω)χαχαχαχ!μεταφραση πιστευω καταλαβατε!εχω ανατριχιασεο ολοκληρη!τι ωραια!να στε παντα ετσι κοριτσακι μου!και γω εχω την μπεμπα μου εδω και την κοιταω και καθε πρωι την χαζευοθμε με τον αντρα μου!θα τα πουμε ματινακι μου!!!φιλακια πολλα .μας λειπεις και σαγαπαμε!1

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλε τσουπρες!!!!!ξημερωσε για τα καλα!αντε !μπας και μιλησω με καμοια γιατι μετα δεν βλεπω να με αφηνει η μπουμπου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...