Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα! τικανετε φιλεναδες μου?? εγω σημερα το βραδυ παγωσα!!! ειχε σβησει ο λεβητας καποια στιγμη μες στο βραδυ.... αναβει τωρα απο τις 7 το πρωι και ακομη δεν εχει πιασει μεσα τους 21 βαθμους!!!!!!!!!!!!!! αφηστε που εχω θεμα τελευταια και με το ροχαλητο του αντρα μου!! δεν ξερω αν ειναι απο την κουραση, γιατι δεν το ειχε! αλλα δεν το αντεχω! καθε 3 και λίγο τον κλωτσαω ή τον κουναω αλλα παλι τα ιδια......:-(:sad::-( και ετσι κοιμαμαι μεχρι αργα το πρωι...

Χρυσανθακι μου λες μετα να μην βρισκω εγω χρόνο???χιιχιχιχι σιγουρα!!!!! φιλακια στην μπεμπουλινα!!!!!!!!

Λενακι, ναι αυτα τα πανακια για τις γουλιτσες αν βρω θα παρω και τα καλτσακια που ειπες!!:rolleyes::rolleyes: να δουμε θα παω????:confused:

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8οοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Αναστασάκι μου γλυκό! Τι κάνεις; Και επίσημα στον 8ο έτσι; Με το καλό κούκλα μου! Ένας μήνας έμεινε και μετά στην αναμονή! Αχ κι εγώ σήμερα μετά το γιατρό θα πάω στα τζάμπο να κοιτάξω! Θα πάρω τιμές για αποστειρωτές και τα υπόλοιπα και από τα μαγαζιά έξω αλλά αν βρω κάτι που να με συμφέρει από εκεί γιατί όχι; Αλλά λίγα ζιπουνάκια και καμιά κουβερτούλα φλις θα πάρω! Δεν αντέχω άλλο! Δεν κρατιέμαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αναστασάκι μου γλυκό! Τι κάνεις; Και επίσημα στον 8ο έτσι; Με το καλό κούκλα μου! Ένας μήνας έμεινε και μετά στην αναμονή! Αχ κι εγώ σήμερα μετά το γιατρό θα πάω στα τζάμπο να κοιτάξω! Θα πάρω τιμές για αποστειρωτές και τα υπόλοιπα και από τα μαγαζιά έξω αλλά αν βρω κάτι που να με συμφέρει από εκεί γιατί όχι; Αλλά λίγα ζιπουνάκια και καμιά κουβερτούλα φλις θα πάρω! Δεν αντέχω άλλο! Δεν κρατιέμαι!

Καλημερα Ιωαννακι μου!! σε ευχαριστω!! δεν κρατιεσαι ε??? λογικό!!! αντε ξεκινα την ερευνα αγορας!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααααααααα...δε σας ειπα.....

εφτασα τα 14 κιλααααααααααααααααααα...εχω να ακουσω παλι....!!!!!χαχαχααχχααχαχαχαχ.....την 20αρα την εχω στο τσεπακι μου μεχρι το τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ποδαρακι μου βεβαια ειναι καλυτερα...μια με πιανει μια με αφηνει.....

Μπες το βράδυ να σου πω κι εγώ πόσα πήρα! Πάω γιατρό σήμερα, στις 5.30 έχω ραντεβού και θα ακούσω πάλι.............!!!!! Κάπου εκεί πάντως πρέπει να είμαι κι εγώ! Αφού λέω στον άντρα μου το πρωί, μετά το γιατρό στο ζαχαροπλαστείο για σοκολατόπιτα! Αφού τα παίρνω που τα παίρνω τα κιλά τουλάχιστον να το ευχαριστιέμαι! Αμάν πια! Αφού εχθές δεν σας είπα! Άκουσα από γυναίκα κιόλας φιλοφρόνηση μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό! Με ρώτησε πόσο είμαι και της λέω σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 7ο και μου απαντάει: "Μπράβο και από κιλά είσαι πολύ καλά!" Αααααααχχχχχ να αγιάσει το στόμα σου της λέω! Ράνια μου τα μωράκια μας να είναι καλά! Το λέμε συνέχεια αλλά μόνο αυτό έχει σημασία! Και δεν με νοιάζει να στερηθώ αργότερα για να τα χάσω!

Πόσες φορές στη ζωή μας θα είμαστε έγκυες; Δύο; Τρεις;;;;; Τουλάχιστον να τις ευχαριστηθούμε! Το λέω και το πιστεύω!

Πω πωωωωωω σε έπρηξα εεε;;; Φιλάκιααααα!!!!

Καλημερα Ιωαννακι μου!! σε ευχαριστω!! δεν κρατιεσαι ε??? λογικό!!! αντε ξεκινα την ερευνα αγορας!!!:P:p:p

Αχ και δεν θα περιοριστώ στην έρυνα! Θα ψωνίσω κιόλας!!!!!! Θα δω αν θα μπορέσω να βάλω φωτό! Αν όχι εδώ στο φέις!

αχ σε ευχαριστω γιωτακι!!! αχχχ το κοριτσακι σου ειναι πολυ ησυχο!! δεν κουραζει τη μανουλα ε?????????????? τι καλααααααααααααα:P:p:p

ναι το παιδακι μου απο οταν εκλεισε τον 2ο ειναι τελεια!

ρανακι τι κανεις?

ιωαννακι με το καλο να δεις το παιδακι σου!

παω να την ξυπνησω γιατι θα μου χαλασει το προγραμμα!!!:lol:

Διαφημίσεις

Μπες το βράδυ να σου πω κι εγώ πόσα πήρα! Πάω γιατρό σήμερα, στις 5.30 έχω ραντεβού και θα ακούσω πάλι.............!!!!! Κάπου εκεί πάντως πρέπει να είμαι κι εγώ! Αφού λέω στον άντρα μου το πρωί, μετά το γιατρό στο ζαχαροπλαστείο για σοκολατόπιτα! Αφού τα παίρνω που τα παίρνω τα κιλά τουλάχιστον να το ευχαριστιέμαι! Αμάν πια! Αφού εχθές δεν σας είπα! Άκουσα από γυναίκα κιόλας φιλοφρόνηση μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό! Με ρώτησε πόσο είμαι και της λέω σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 7ο και μου απαντάει: "Μπράβο και από κιλά είσαι πολύ καλά!" Αααααααχχχχχ να αγιάσει το στόμα σου της λέω! Ράνια μου τα μωράκια μας να είναι καλά! Το λέμε συνέχεια αλλά μόνο αυτό έχει σημασία! Και δεν με νοιάζει να στερηθώ αργότερα για να τα χάσω!

Πόσες φορές στη ζωή μας θα είμαστε έγκυες; Δύο; Τρεις;;;;; Τουλάχιστον να τις ευχαριστηθούμε! Το λέω και το πιστεύω!

Πω πωωωωωω σε έπρηξα εεε;;; Φιλάκιααααα!!!!

Με το καλο να πας γιατρουλη σημερα!!!!! αφηστε και εμενα που μου τα απαγορευσαν χειροτερα ειναι!!! φατε να το ευχαρηστηθειτε!!!! (ενταξει με μετρο αλλα οχι και να στερηστε!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Με το καλο να πας γιατρουλη σημερα!!!!! αφηστε και εμενα που μου τα απαγορευσαν χειροτερα ειναι!!! φατε να το ευχαρηστηθειτε!!!! (ενταξει με μετρο αλλα οχι και να στερηστε!!)

μολισ φαγαμε κιαι καθομαστε αγκαλιτσα!:P:p:p:p:p:p:p:p

κου κου κοριτσακια μου????

που ειστε?

ιωαννακι πηγες γιατρο?μπες να μας πεις....

εγω παω στις 30 του μηνα!!!!!!

αχ πηγα στα τζαμπο κοριτσια...βρηκα παντα τελεια στα χρωματα που ηθελα μαζι με το ιδιο παπλωματακι 20 ευρω και τα δυο...απιστευτοοοοο?????

και διαφορες κουβερτουλες φλις...δεν τα πηρα ακομα...απο εβδομαδα θα παω να τα παρω....ουφφφφφφ...μου εφυγε ενα αγχος γιατι ολα τα αλλα ηταν πολυ ακριβα!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσάκια μου ήρθα! Όλα καλά στο γιατρό, το μωράκι μας μεγαλώνει πολύ καλά, όπως επίσης και η μαμά του! Πήρα 14 κιλά μεχρι τώρα και σε 20 μέρες που θα ξαναπάω πρέπει να έχω πάρει μόνο 1!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δίαιτα από αύριο γιατί δεν πάει άλλο! Ψητά και το μεσημέρι πλέον! Τέλος τα μαγειρευτά!:(:(:(:(:( Για το παιδάκι μου όλα θα τα υπομείνω!

Έκανα και την έρευνα αγοράς! Καλά σοκ!!!! Το καρότσι που θέλουμε σε ενα μαγαζί μας το αφήνανε 570 με την έκπτωση και σε άλλο 800!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Έμεινα κάγκελο!

Πήγα και στα JUMBO και ψώνισα! Πήρα 2 φορμάκια βελουτέ, 5 ζιπουνάκια με μακρύ και με κοντό μανίκι και 2 φλις κουβερτούλες! Τα μπουκάλια εννοείται από εκεί θα τα πάρω! Στα μαγαζιά δεν ξέρουν τι κάνουν! Δέκα ευρώ το ένα;;;;;;;; Μάλλον θα βάλω φωτό στο φέις αύριο!

Φιλάκια φιλεναδίτσες! Καληνύχτααααααααααα!!!!!!!!

Πιστεύω είναι ένας λόγος για να μην κοιμάται εύκολα και να ξυπνάει αν την αφήνεις εντελώς κοιμισμένη...κοίτα πέρα από τα πονάκια που δικαιολογείται ένα παιδάκι να κλαίει καμμιά φορα με το κλάμα τους μας δοκιμάζουνε κι όλας!!!Ημικρή κλαίει όταν δεν πονάει γιατί θέλει να περάσει το δικό της όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό και από ότι καταλαβαίνω το καταφέρνει και το έχει καταλάβει και η ίδια γι αυτό και κλαίει!Μπορεί να ακούγονται παράξενα όλα αυτά αλλά τα μωράκια έχουνε απίστευτες αντοχές και καταλαβαίνουνε από ένστικτο τα πάντα!!Αν η μικρούλα σου ξέρει ότι μόλις κλάψει θα την πάρεις αγκαλιά ή θα την κουνήσεις ..κλαίει για να το κάνεις!!Είναι πολύ απλά τα πράγματα!!!

Προσωπικά είμαι υπέρ της αγκαλιάς στα μωράκια γιατί όπως έχω ξαναπεί τα μωράκια μεγαλώνουνε και με αγάπη και με στοργή και με την αγκαλιά όμως πρέπει να βάζουμε και όρια!!Αν πονάει η πλάτη σου από τώρα όταν θα αρχίσει να βαραίνει το μωρό τί θα κάνεις!!Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσεις αυτήν την μέθοδο γαι τον ύπνο!!!Για να αλλάξει συνήθεια θα της πάρει γύρω στην μία εβδομάδα!Οπλίσου με υπομονή και κουράγιο και θα τα καταφέρεις!Και προπάντων όχι αγκαλιά με το πρώτο κλάμα!Θα κλάψει πολύ σίγουρα αλλά μετά όλα θα έιναι πιο εύκολα για εσένα και για εκείνη!!;)

αχ παναγιτσα μου τι σωστα που τα λες!!!!!!!ετσι ακριβως ειναι!!!!μωλε την αφηνω να κλαιει, δεν την σηκωνω αμεσως αλλα μελανιαζει μετα, δεν μου παει η καρδια και....περναει το δικο της τελικαααααα....:rolleyes:εχω και μια αλλη μεθοδο που την κοιμιζω το βραδυ αλλα ουτε αυτη δεν ειναι σωστη νομιζω....την αγκαλιαζω διπλα στο κρεβατι, βαζοντας το χερι μου κατω απο το κεφαλακι της και με την πιπιλα την κοιμιζω μετα απο λιγο κλαμα χαιδευοντας την πλατουλα αλλα μετα με περνει ο υπνος και εμενα και κοιμομαστε μαζι, οταν την ξαναταιζω την νυχτα μετα την βαζω στο κρεβατι της και κοιμαται!!κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον οταν κοιμαται διπλα μου να την βαζω στο κρεβατι της αλλα......το πρωι την κοιμιζα στα χερια παλι με βολτες και μολις την αφηνα στο κρεβατι εκλαιγε, την επερνα και ξανα τα ιδια, εεεε την τριτη φορα εκατσε......θελει πραγματι υπομονη και μεθοδους που πιανουν στο καθε παιδι......αχ.....παντως μας εχει παρει τον αερα απο τωρα!!!!!!!

δεν σας χαιρετησα κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ωραιες οι αγορες για τα μπεμπακια ε?ρανιουκο και ιωαννακι!!!!!αναστασακι, χρυσανθακι, γιωτουλα, λενιω μου μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!ματινακι...........ο μπεμπακος σου θα σε εχει τρελανει ε?αχ!!!!!!!!!!!!καληνυχτα ζουζουνες!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο Ιωαννακι μου!!! όλα καλά!!! πόσο βάρος είχε ο μπεμπουλης μας????:D μεγεια και τα ρουχακια σας αγαπη μου!!! δεν ειναι τελεια αισθηση να ψωνιζεις για το παιδακι σου???? εγω οταν κανω αγορες ακομα δεν το πιστευω οτι ειναι για το δικο μου παιδί!!!!!!!:P:p για το καρότσι μεγαλη διαφορα στην τιμή πάντως......σιγουρα ειναι ακριβως το ιδιο???? αν ειναι ετσι φαντασου πόσα βγαζουν..... εγω τελικα δεν πήγα jumbo.ίσως κάποια άλλη φορα.;)

ρανιακι!!! κου κου:tongue: εγω παω γιατρο στις 24!!!!:P πως και πως περιμενω!!!! μόνο 20 ευρω?????????? απιστευτο!!!! αφου σου αρεσαν μια χαρα ειναι, γιατι οχι?????

και εγω ηθελα να παω στα jumbo μωρε εδω που ημουν ειναι και καινουργια εχθες ανοιξαν πρωτη μερα και ηθελα να τα δω κιόλας! 5' με το αυτοκινητο απο το πατρικο μου ειναι!:D ξανα πηγε ο αδερφος μου και λεει θα μου παρει αυτο που βαζεις πανω απο το κρεβατακι για να το βλεπει το μωρο με τα παιχνιδακια που γυρνανε,και μου ειπε να μην παω και το παρω :P χιχιχιιχι! αυτα κοριτσακια μου, οπως βλέπετε αυπνιες.... παω σιγα σιγα και εγω!!! καληνυχτα και ονειρα γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ παναγιτσα μου τι σωστα που τα λες!!!!!!!ετσι ακριβως ειναι!!!!μωλε την αφηνω να κλαιει, δεν την σηκωνω αμεσως αλλα μελανιαζει μετα, δεν μου παει η καρδια και....περναει το δικο της τελικαααααα....:rolleyes:εχω και μια αλλη μεθοδο που την κοιμιζω το βραδυ αλλα ουτε αυτη δεν ειναι σωστη νομιζω....την αγκαλιαζω διπλα στο κρεβατι, βαζοντας το χερι μου κατω απο το κεφαλακι της και με την πιπιλα την κοιμιζω μετα απο λιγο κλαμα χαιδευοντας την πλατουλα αλλα μετα με περνει ο υπνος και εμενα και κοιμομαστε μαζι, οταν την ξαναταιζω την νυχτα μετα την βαζω στο κρεβατι της και κοιμαται!!κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον οταν κοιμαται διπλα μου να την βαζω στο κρεβατι της αλλα......το πρωι την κοιμιζα στα χερια παλι με βολτες και μολις την αφηνα στο κρεβατι εκλαιγε, την επερνα και ξανα τα ιδια, εεεε την τριτη φορα εκατσε......θελει πραγματι υπομονη και μεθοδους που πιανουν στο καθε παιδι......αχ.....παντως μας εχει παρει τον αερα απο τωρα!!!!!!!

δεν σας χαιρετησα κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ωραιες οι αγορες για τα μπεμπακια ε?ρανιουκο και ιωαννακι!!!!!αναστασακι, χρυσανθακι, γιωτουλα, λενιω μου μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!ματινακι...........ο μπεμπακος σου θα σε εχει τρελανει ε?αχ!!!!!!!!!!!!καληνυχτα ζουζουνες!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου τσαχπινα μας βγηκε η μπουμπου!!!!!!!!!!:P φιλακια πολλα γλυκια μου!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλημερούδιααααααααααα!!!

Δεν σας διαβάζω τώρα γιατί έχω πάλι την μικρή άρρωστη με ωτίτιδα και λαιμό!!!

Ρανιάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλημέραααααααααααααααα!!!!!!

Η μικρή πάει παιδικό δεν την σταμάτησα...είδα που με είχες ρωτήσει πριν 1-2 μέρες!!

Σας αγαπάωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...