Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χρυσανθακι μου καλημερα..τι κανεις αγαπουλα μου..τι κανει η μπουμπου σου?πως ειναι..?να της δωσεις πολα φιλακια!

αυτο το τραγουδι τα λεει ολα ε!

παω αγαπουλα μου στον μικρο πειναει..φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

τωρα το ειδα!αντε καλη του ορεξη!φιλακια πολλαααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα το ειδα!αντε καλη του ορεξη!φιλακια πολλαααα
Λενακι μου!!!!!!!!11τι κανεις??????σε ευχαριστω για τα καθησυχαστια λογακι σου τις πραολες!απο τοτε τωρα καταφερα να μπω!καλα ειμαστε μωρε !μερες προσαρμογης περναμε!σημερα βαλαμε και επισημα πιπιλα!την περνει!αντε να δουμε! με εχει μασησει κανονικα!:P:p:pτικανετε εσεις?

ευχαρηστουμε χρυσανθακι μου!

παρακαλω αγαπουλα μου..η αρχη ειναι λιγο δυσκολη μωρε μεχρι να μπουμε σε αν προγραμμα κ μια ρουτινα!πηρε τη πιπιλα ε..τι καλα ..εμενα με τις μερες του..καπιες μερες την παιρνει κ καπιες οχι..αλα πιο πολυ για τον υπνο του τη δινω..τις αλες ωρες αν ποναει δεν κλαει οποτε δεν τη χρειαζεται..εκτος αν νυσταζει κ γκρινιαζει εκει του τη δινω αλα δεν τη θελει παντα ο σκατουλης!

σε χει μασησει ε!χαχαχα κ μενα..ολα καλα!σημερα καναμε κ την βολτιτσα μας ..ηρθαμε στη μαμα μου..βγαλαμε κ λιγες φωτο οταν παω σπιτι ισως να βαλω καμια!;)

ωχ ξυπνησε παωωωωωω...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενακι μου βολτιτσα ε? καλα θα κανετε!!!! παντως συφωνω με το νατασσακι αν και δεν εχω προσωπικη αμπειρια στο θεμα οτι δεν ειναι ασχημα αυτα που λεει.:rolleyes: και ναι αν δεν σου αρεσουν οι παρατηρησεις που του κανουν να τους το πεις;)

Νατασσακι πολυ ωραια και η κουρτινα και η μοκετα και η προικα!!!:D

τι καλα που το εχεις σε προγραμμα το γαρδενακι!!!!

Ιωαννακι τζακι ε??? και εγω θελω!!!!!!! μου λεει εχθες ο αντρας μου, θελω να αναψουμε το τζακι να πινουμε κρασακι και να εχουμε διπλα το μωρακι μας!!!!! αχχχχχχχχχ με ελιωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue: και το μπυκαλακι της ΜΑΜ οντως πολυ ωραιο! εμενα ειναι σε λαχανι

Ρανιακι αστο με τα γλυκα.... πολυυυυυυυ πονεμενη ιστοριααααα!!!!!!!!!!! χαιρομαι που εισαι καλυτερα με το ποδι σου!!!

Χρυσανθακι πηρε πιπιλα η μπεμπα???? πολυ μου αρεσει αυτη η εικονα!! μια σταλια φατσουμα με πιπιλα!!!!!! ελπιζω να ειναι καλυτερα η μικρουλα σημερα!!!

ποπακι μου γελαω πολυ με τον αποροφητηρα!!!!!!!!!!!!!!!!χαχχαχαχχαχαχα΄σε εχει τρελανει η μπουμπουκα ε??? να τις δωσεις πολλα φιλακια!!!

Ματινακι!!! χαζομανουλίτσα!!!! σε ευχαριστουμε πολυ και ανταποδιδουμε πολλαααααα φιλακια και χαδακια στον αγγελο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλεεεεε άλαξε το τικερακι μου!! :P:p κοριτσια να σας ρωτησω κατι??? εγω πρωτα ο θεος σκευτομαι να θηλασω, εχω προμηθευτει ομως και με μπουκαλια και αποστειρωτη....... τι να κανω? να τα εχω ετοιμα και αυτα για παν ενδεχόμενο? και να δω και πως λειτουργει ο αποστειρωτης ε? ιδεα δεν εχω...

ουφφφφφ με εχει πιασει μια ανυπομονησιαααααααα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλεεεεε άλαξε το τικερακι μου!! :P:p κοριτσια να σας ρωτησω κατι??? εγω πρωτα ο θεος σκευτομαι να θηλασω, εχω προμηθευτει ομως και με μπουκαλια και αποστειρωτη....... τι να κανω? να τα εχω ετοιμα και αυτα για παν ενδεχόμενο? και να δω και πως λειτουργει ο αποστειρωτης ε? ιδεα δεν εχω...

ουφφφφφ με εχει πιασει μια ανυπομονησιαααααααα!!!!!!!!!!!

Που είσαι εσύ αγαπούλα μου; Δεν μπήκες εχθές καθόλου και σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Μπήκες στον 8ο; Με το καλό Αναστασάκι μου! Να περάσει και αυτός ο μήνας και μετά σε αναμονή για τον μικρό πρίγκηπα! Είδες τι όμορφο είναι το μπουκαλάκι της ΜΑΜ; Εμένα είναι γαλάζιο! Αχχχχχχ λιώνω μωρέ!

Όσο για τον αποστειρωτή και τα μπουκάλια καλά έκανες και πήρες! Όλες μας θα θηλάσουμε πρώτα ο Θεός αλλά καλό είναι Αναστασάκι μου να τα έχεις! Είναι και τέτοιο το κόστος που δεν μπορείς να το πάρεις μετά που ούτως ή άλλως τα έξοδα θα τρέχουν! Ποιόν αποστειρωτή πήρες; Εγώ της AVENT σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα έχει τα μπουκάλια μέσα! Η mothercare από ότι είδα στον κατάλογο έχει και τα μπουκάλια αλλά για σίγουρα αύριο θα πάω να ρωτώσω! να μην αγχώνεσαι γι'αυτό! Καλά έκανες και πήρες!

Που είσαι εσύ αγαπούλα μου; Δεν μπήκες εχθές καθόλου και σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Μπήκες στον 8ο; Με το καλό Αναστασάκι μου! Να περάσει και αυτός ο μήνας και μετά σε αναμονή για τον μικρό πρίγκηπα! Είδες τι όμορφο είναι το μπουκαλάκι της ΜΑΜ; Εμένα είναι γαλάζιο! Αχχχχχχ λιώνω μωρέ!

Όσο για τον αποστειρωτή και τα μπουκάλια καλά έκανες και πήρες! Όλες μας θα θηλάσουμε πρώτα ο Θεός αλλά καλό είναι Αναστασάκι μου να τα έχεις! Είναι και τέτοιο το κόστος που δεν μπορείς να το πάρεις μετά που ούτως ή άλλως τα έξοδα θα τρέχουν! Ποιόν αποστειρωτή πήρες; Εγώ της AVENT σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα έχει τα μπουκάλια μέσα! Η mothercare από ότι είδα στον κατάλογο έχει και τα μπουκάλια αλλά για σίγουρα αύριο θα πάω να ρωτώσω! να μην αγχώνεσαι γι'αυτό! Καλά έκανες και πήρες!

σε ευχαριστω Ιωαννακι μου!! αύριο μπαινω στον 8ο!!:P ναι τελειο το μπυκαλακι!! εγω τα υπόλοιπα τα πηρα γυαλινα. εγω πηρα της ΝUK. αλλα δεν ειχε μπουκαλια μεσα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακιααααααααααααααααα κου κου κου.....

ηρθα νωριτερα σημερα....προλαβα καμια???????

πηγα ειδα για κουρτινα.....πανακριβες βρε κοριτσια....απο 150-200 ευρω μου βγαινει.....και κατεληξα στον εξης τροπο...εχω ηδη στο παιδικο μια λιλα κουρτινουλα και θα παρω και μια απαλο λαχανι(πολυ οικονομικη,την εχω βρει)...θα τις βαλω και τις δυο μαζι....οποτε θα εχω και τον συνδιασμο που θελω ...αι στο καλο πια!!!!!!

τι κανετε εσεις????

αναστασακι μου μπηκες στον 8οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....απιστευτοοοοοοο..ειστε ακομα στο χωριουδακι σας?μακια πολλα!!!!!

λενιω μουουουοου....τι κανετε καρδουλα μου????φιλακια πολλα στα πατουσακια.....

ποπακι μου το τι γελιο κανω με τη μπουμπου σου....αχχχχχχ...θα ειναι πολυ ζωηρηηηηη....θα τη κυνηγατεεεεεεεεεεεεεε!!!!!χαχαχααχαχαχαχχ....αγκαλιτσες πολλες....

ιωαννακι μου κι εμενα πρεπει να μου ηρθε το μπιμπερο αλλα ελειπα...μου αφησαν ειδοποιηση...θα τους παρω τηλ.τι κανει ο μπεμπης μας????

χρυσανθουλα μουοουουου..πως περνατε?ηρεμησατε καθολου???σιγουρα αυτες οι πρωτες μερες ειναι μερες προσαρμογης.....ολα θα φτιαξουν.....τα σκεφτομαι κι εγω και αγχωνομαι πολυ!!!!!!!!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....

νατασσακι ζαχαρη....νατασσακι μελι....χαχααχαχαχαχαχα....τι κανεις αγαπουλα μου???συμφωνω μαζι σου σ'αυτα που ειπες!!!!!!το γαρδενακι δε παει παιδικο τωρα?της το σταματησες?

ξεχασα καμια?????????????/

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....αντε μπες....σε εχει ξεζουμισει ο μπεμπουλινος....χιχιχιχιχιιιχιχ....μακια πολλαααααααααα...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακιααααααααααααααααα κου κου κου.....

ηρθα νωριτερα σημερα....προλαβα καμια???????

πηγα ειδα για κουρτινα.....πανακριβες βρε κοριτσια....απο 150-200 ευρω μου βγαινει.....και κατεληξα στον εξης τροπο...εχω ηδη στο παιδικο μια λιλα κουρτινουλα και θα παρω και μια απαλο λαχανι(πολυ οικονομικη,την εχω βρει)...θα τις βαλω και τις δυο μαζι....οποτε θα εχω και τον συνδιασμο που θελω ...αι στο καλο πια!!!!!!

τι κανετε εσεις????

αναστασακι μου μπηκες στον 8οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....απιστευτοοοοοοο..ειστε ακομα στο χωριουδακι σας?μακια πολλα!!!!!

λενιω μουουουοου....τι κανετε καρδουλα μου????φιλακια πολλα στα πατουσακια.....

ποπακι μου το τι γελιο κανω με τη μπουμπου σου....αχχχχχχ...θα ειναι πολυ ζωηρηηηηη....θα τη κυνηγατεεεεεεεεεεεεεε!!!!!χαχαχααχαχαχαχχ....αγκαλιτσες πολλες....

ιωαννακι μου κι εμενα πρεπει να μου ηρθε το μπιμπερο αλλα ελειπα...μου αφησαν ειδοποιηση...θα τους παρω τηλ.τι κανει ο μπεμπης μας????

χρυσανθουλα μουοουουου..πως περνατε?ηρεμησατε καθολου???σιγουρα αυτες οι πρωτες μερες ειναι μερες προσαρμογης.....ολα θα φτιαξουν.....τα σκεφτομαι κι εγω και αγχωνομαι πολυ!!!!!!!!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....

νατασσακι ζαχαρη....νατασσακι μελι....χαχααχαχαχαχαχα....τι κανεις αγαπουλα μου???συμφωνω μαζι σου σ'αυτα που ειπες!!!!!!το γαρδενακι δε παει παιδικο τωρα?της το σταματησες?

ξεχασα καμια?????????????/

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....αντε μπες....σε εχει ξεζουμισει ο μπεμπουλινος....χιχιχιχιχιιιχιχ....μακια πολλαααααααααα...

Ρανιούκοοοοοοοοοο τι κάνεις; Ναι βρε παιδί μου πανάκριβες είναι οι κουρτίνες! Αμάν πια! Η μπιζουδένια μας τι κάνει; Τη μανούλα της χαρούμενη με τις κλωτσίτσες; Αχχχχχ κι εμένα μωρέ! Είναι στιγμές που με ταράζει αλλά δεν παραπονιέμαι! Ας κλωτσάει και ας με ταράζει!

Φαντάζομαι το Ματινάκι μας τις τελευταίες μέρες θα είναι τόσο ευτυχισμένη! Τι τέλεια!

Ρανιούκοοοοοοοοοο τι κάνεις; Ναι βρε παιδί μου πανάκριβες είναι οι κουρτίνες! Αμάν πια! Η μπιζουδένια μας τι κάνει; Τη μανούλα της χαρούμενη με τις κλωτσίτσες; Αχχχχχ κι εμένα μωρέ! Είναι στιγμές που με ταράζει αλλά δεν παραπονιέμαι! Ας κλωτσάει και ας με ταράζει!

Φαντάζομαι το Ματινάκι μας τις τελευταίες μέρες θα είναι τόσο ευτυχισμένη! Τι τέλεια!

ελα ιωαννακι μου....ειχα κολλησει στο ιντερνετ....ψαχνω τωρα ξεχωριστη παντα για την κουνια για να μου βγει πιο οικονομικο!!!!!

εχω το παπλωμα (το οποιο δεν κανει να το βαλουμε απο την αρχη) και θελω να παρω τη κουβερτα,τα σεντονια και τη κουνουπιερα.....

βεβαια αν βρω κατι σε σετ σε πολυ καλη τιμη θα το παρω αλλα δε νομιζω!!!!!

η μπιζουδενια μου ειναι μια χαρα......μαλλον ζωηρη θα βγει....ολο χορευει το πουλακι μου!!!!!χιχιχχιχιχιχ.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ελα ιωαννακι μου....ειχα κολλησει στο ιντερνετ....ψαχνω τωρα ξεχωριστη παντα για την κουνια για να μου βγει πιο οικονομικο!!!!!

εχω το παπλωμα (το οποιο δεν κανει να το βαλουμε απο την αρχη) και θελω να παρω τη κουβερτα,τα σεντονια και τη κουνουπιερα.....

βεβαια αν βρω κατι σε σετ σε πολυ καλη τιμη θα το παρω αλλα δε νομιζω!!!!!

η μπιζουδενια μου ειναι μια χαρα......μαλλον ζωηρη θα βγει....ολο χορευει το πουλακι μου!!!!!χιχιχχιχιχιχ.....

γεια σας κοριτσακια! ψηφιζω νατασα για ολα που λεει!!!

να σας πω εχτες κοιμηθηκε απο τις 10-10,30 μεχρι τις 6 το πρωι!!! απιστευτο!!! βεβαια εκλαψε κανα τεταρτο αλλα δεν την σηκωσα (με μαυρη καρδια φυσικα, αλλα επρεπε!!!) και τσουπ κοιμηθηκε ολο το βραδυ. νομιζω οτι το μυστικο ειναι να την πιεζω να τρωει ολο το γαλα γιατι απο τοτε που το κανω ουτε αν δεν κοιματε κλαιει, καθετε στο ριλαξ και παρατηρει, που ποτε δεν το εκανε αυτο!

ειναι πολυ ηρεμη και χαιρομαι!!!

ρανια μπορεις να παρεις και στολιδια για την κουρτινα απο jumbo

παντως εγω πηρα υφασμα για κουρτινα, φαρμα του μικυ, τρεσσα και πιαστρακια και μου περασε ενα γαζι η πεθερα μου. αποτελεσμα? 60 €!!! και ειναι τελεια.

φιλακια στα μωρακια σας!!!:P

κοριτσακια να μια καλη σελιδα που βρηκα για τον θηλασμο..δεν προλαβαινω να σας γραψω με το ζορι κοιμθηκε ο μικρος κ τωρα ξυπνησε..φιλακια πολλαααα!

http://www.thilasmos.gr/Poso%20sixna.htm

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τζα!!!!!!!!!! να μαι παλι!!! μόλις γύρισα απο τη μαμα!!!

Ρανιούκο μου! ναι ακόμα στο χωριό ειμαι!! πρωτα ο θεός το Σαββατο λέμε να φύγουμε!!! ναι μπαίνουμε στον 8οοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!:P:p :P και εγω δεν το πιστευω!!!!!!!:D καλα το σκεφτηκες με την κουρτινούλα, αφου σε ταιριάζουν και τα χρώμματα, μια χαρά!!!!! χαδακια πολλαααααα στην μπιζουδενια!!

Λενακι μου θα μπω να το διαβαζω αυτο για τον θηλασμό!!!

Γιωτακι σιγα σιγα την βαζεις σε πρόγραμμα την μικρουλα ε???? μπράβοοο!;)

αχ πηγε η μαμα μου με τον μπαμπα μου και ψωνισαν για τον μπεμπη κατι τελεια φορμακια και ενα μπουφακι για το καλό!!! τελεια!!!! και ο αδερφος ο ενας, με την κοπελα του απο 1!!! ειναι πολύ όμορφα!! τελικα τα premaman εχουν τελεια ρουχακια!!!!!:P:p

αυριο λεω να πάω jumbo, τι μου προτεινετε να παρω εκτος από φορμακια που εχω???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου!φιλεναδιτσες μου καλημερα!!!!Μου λειπετεεεεεεεεεεε!!!

Ματινακι!!τι κανεις αραγε?γυρισες λογικα!φιλακια στον μικρο σου πριγκιπα!

Λενακι μου καλημερα!τα ψιλοειπαμεχθες!ελπιζω να εχετε μια ομορφη μερα!φιλακια στα παιδακια σου τα ομορφα!

Αναστασακι μου!!!!!!μου λειπεις πολυ!!!!!!!!ελπιζω να ερθει πιο συντομα απο οταν γεννησεις η ωρα να τα λεμε παλι πιο συχνα!γιατι μετα θα ψαχνεις χρονο εσυ!χαχαχαχα!

Ρανιουκοοοοοο!τι κανει η μπιζουδενια μας ???εχεις παει γιατρο καθολου??πες νεακια καλο μου γιατι να διαβασω τα γραμμενα δεν προλαβαινω με τιποτα!χαδακια πολλα

Ιωαννακι μου!καλημερα!χδακιαστον μπεμπακο!

Νατασουλα μνουλα τι κανεις??τι κανει η μικρουλα μας?

Ποπακι !!!καλημερα!το "ειμαστε 2 μηνων"το ειδα!χιχιχιχ!πως περναει ο καιροςε???φιλακια στα πατουσακια της!

Γιουτουλα,Ελενιτσα καλημερα

αχ!!!!!!!ξυπνησε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...