Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!τι κανετε?

νατασσακι μου!!!!!!!!!!!τι ωραια που τα λες!!!!!!!!αχ αντε να μου λεει κουβεντουλες και η δικη η μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!βιαζομαι, το ξερω!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!πως την κοιμιζες μικρουλα την γαρδενουλα σου?κοιμοταν ευκολα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασσακι μου!!!!!!!!!!!τι ωραια που τα λες!!!!!!!!αχ αντε να μου λεει κουβεντουλες και η δικη η μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!βιαζομαι, το ξερω!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!πως την κοιμιζες μικρουλα την γαρδενουλα σου?κοιμοταν ευκολα?

Ποπάκι μουουουουουουυο!!!Καλημέρα!!!!!!!!

Τί κάνει το γιαβράκι μας??????:D :D :D Ηρέμησε καθόλου με τα πονάκια??:rolleyes:

Πότε θα έρθει εκείνη η ώρα ούτε που θα το καταλάβεις αγαπούλα!!!!;) ;)

Κάθε μήνας κάθε μέρα και κάθε ώρα είναι μαγική με τα παιδάκια μας!!!!:D

Τις ώρες που κοιμότανε την μέρα κοιμότανε πολύ εύκολα...το βράδυ στην αρχή την κάναμε μια δυο βολτούλες αγκαλίτσα λέγοντας το φεγγαράκι μου λαμπρό μία φορά όμως..με το που τελείωνε το τραγουδάκι την ακουμπούσαμε στο κρεβάτι μισοκοιμισμένη κι μετά αποκοιμότανε..μου είχε πει η παιδίατρος μου να την αφήνω στο κρεβάτι μισοκοιμισμένη και όχι εντελώς κοιμισμένη κι αυτό έκανα κι όντως έπιασε!!!Γιατί αν την παίρνει ο ύπνος ο βαθύς στην αγκαλιά θα μάθει να κοιμάται μόνο στην αγκαλιά και με το που θα την ακουμπάς στο κρεβατάκι θα ξυπνάει!Μετά για ένα διάστημα ήθελε το ριλάξ για κάνα δύο μήνες μόνο..κι εκεί ζαλιζότανε λίγο και μετά την έβαζα στο κρεβατάκι της!!!Τώρα πλέον λέμε καληνύχτα ξαπλώνουμε και ροχαλίζουμε στο δεκάλεπτο!!χαχαχαχχα;):tongue:

Η μπουμπού μας κοιμάται εύκολα????????Όταν δεν πονάει εννοείται!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Ναι ναι έχει κι ένα αλογάκι νομίζω δεν είμαι και σίγουρη!!!Πάντως είναι παρόμοια σίγουρα!!!Απίστευτο ε???Ίδια γούστα έχουμε!!!χαχαχαχαχα!!!!

Παναγιά μου πόσο όμορφος θα είναι με αυτό το φορμάκι!!ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧ μαναράκι μου αχ!!!!!!!Το νάιλον όντως κρατάει τον αέρα και το κρύο κι εγώ το έβαζα τις κρύες μέρες!!!

Η μικρουλίτσα μου στον παιδικό είναι το μαναρίτο μου το όμορφο!!!!

Λενιώ μου έχει καιρό που μιλάει έτσι η δικιά μου(έχουνε νομίζω με τον δικό σου μία μικρή διαφορά στην ηλικία..εμένα είναι ιούλιο του 2008 γεννημένη) οπότε μάλλον γι αυτό έχει ήδη πολύ καιρό που μιλάει όπως εμείς!!Γιατί τον μαλώνεις?Τί σε ενοχλεί?:confused:Γνώμη μου είναι να μην του κάνεις παρατήρηση γιατί τα παιδάκια μας μιμούνται ακόμα και στις κουβέντες μας..

Κι εμένα μου λέει πολλές φορές...κωλάκι όμορφο και με χτυπάει στον ποπό...της το κάνω κι εγώ αυτό και μου το κάνει και η ίδια!!!δεν το βρίσκω κακό!!!Και προπάντων δεν κάνει να κάνουμε τα παιδάκια μας να νιώσουνε ντροπή με το σώμα μας ή το σώμα τους!Δεν λέω να κυκλοφοούμε γυμνοί αλλά το να σε πεί ..θα σε φάω το κωλαρίκο σου δεν το βρίσκω λόγο για να τον διορθώσεις!Η μόνη φορά που της κάνω παρατήρηση είναι αν πει κουβέντα άσχημη και τώρα πια αν τυχόν της ξεφύγει τίποτα π.χ.αυτό είναι χαζό ή το φαγητό είναι αηδία ή κάτι άλλο δεν θυμάμαι τώρα...λέει από μόνη της ''μαμά αυτή είναι κακιά κουβέντα ε?!!

Σου λέω την γνώμη μου μην μαλώνεις το παιδάκι σου άφησε το να εκφραστεί!!!!

ναι εχουμε ιδια γουστα;););)

κ μενα εχει καιρο που ξεκηνησε να μηλαει ετσι!απλα τελευταια λεει πιο πολα απο αυατ που λεμε κ μεις!

τον διορθωνω πιο πολυ σε αυτο με τον κωλαρινο κ σιγουρα στις κακες λεξεις!δεν τον μαλωνω απλα του εξηγω;)

αλιως ασ πουμε κ τον μικρο τον λεει ετσι αγαπη μου εσυ..κ γω δεν θελω να του δημιουργησω κομπλεξ απλα λεω μαλον ειναι αυτη η ηλικια που μηλανε ετσι τα σκατουλικα!ο πεθερος μου κ ο αδερφος του αντρα μου το κανανε θεμα οτι μηλαει ετσι κ δεν πρεπει βασικα γιαυτη τη λεξη αγαπη μου εσυ..κ με νευριαζουν που του το λενε..γιαυτο κηθελα να δω αν το κανει κ η δικια σου!τελος παντων θα εκραγω καπια στιγμη αλα δνε ξερω ποτε με τις μακ..ιες τους!προσφατα εγινε ενα σκηνικο κ τωρα ειμαι στη τσιτα..περημενω να το ξαναπουν κ θα μηλισω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακι μου καλημερουδιαααααααααα!πως εισαι?ι μικρουλα σου?ηρεμισε καθολου απο τους κολικους?

αχ θα λιωνεις ποπακη μου με τα γλυκα λογακια της!

αγαπουλες μου παω..σας αγαπω πολυ..φιλακιαααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ποπάκι μουουουουουουυο!!!Καλημέρα!!!!!!!!

Τί κάνει το γιαβράκι μας??????:D :D :D Ηρέμησε καθόλου με τα πονάκια??:rolleyes:

Πότε θα έρθει εκείνη η ώρα ούτε που θα το καταλάβεις αγαπούλα!!!!;) ;)

Κάθε μήνας κάθε μέρα και κάθε ώρα είναι μαγική με τα παιδάκια μας!!!!:D

Τις ώρες που κοιμότανε την μέρα κοιμότανε πολύ εύκολα...το βράδυ στην αρχή την κάναμε μια δυο βολτούλες αγκαλίτσα λέγοντας το φεγγαράκι μου λαμπρό μία φορά όμως..με το που τελείωνε το τραγουδάκι την ακουμπούσαμε στο κρεβάτι μισοκοιμισμένη κι μετά αποκοιμότανε..μου είχε πει η παιδίατρος μου να την αφήνω στο κρεβάτι μισοκοιμισμένη και όχι εντελώς κοιμισμένη κι αυτό έκανα κι όντως έπιασε!!!Γιατί αν την παίρνει ο ύπνος ο βαθύς στην αγκαλιά θα μάθει να κοιμάται μόνο στην αγκαλιά και με το που θα την ακουμπάς στο κρεβατάκι θα ξυπνάει!Μετά για ένα διάστημα ήθελε το ριλάξ για κάνα δύο μήνες μόνο..κι εκεί ζαλιζότανε λίγο και μετά την έβαζα στο κρεβατάκι της!!!Τώρα πλέον λέμε καληνύχτα ξαπλώνουμε και ροχαλίζουμε στο δεκάλεπτο!!χαχαχαχχα;):tongue:

Η μπουμπού μας κοιμάται εύκολα????????Όταν δεν πονάει εννοείται!!!!

αχ η καρδουλιτσα μου μωλε!!!!!!!!!!!εχεις απολυτο δικιο σε αυτο!!!!πρεπει να την αφηνω μισοκοιμισμενη στο κρεβατι, αυτο παθαινω, την αφηνω απο την αγκαλια και ξυπναει και κλαιει!!!!!ουφ.....εχει πονακια ακομα αλλα γκρινιαζει και χωρις να ποναει νομιζω!!!!!οταν θελει να κοιμηθει και δεν την νανουριζω οπως θελει σπαραζει στο κλαμα!!!!το πρωι κοιμαται ευκολα, καμια φορα την κουναω στο καροτσι ακουγοντας τον απορροφητηρα και κοιμαται γρηγορα αλλα το βραδυ εχουμε βολτες στην αγκαλια για να αποκοιμηθουμε, με πιανει η πλατη μου!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου καλημερουδιαααααααααα!πως εισαι?ι μικρουλα σου?ηρεμισε καθολου απο τους κολικους?

αχ θα λιωνεις ποπακη μου με τα γλυκα λογακια της!

αγαπουλες μου παω..σας αγαπω πολυ..φιλακιαααααααααααα

λενιω μου γλυκια!!!!!!!!!!!δωσε φιλια στους παιδαρους σου!!!!!εχει πονακια αλλα ηρεμει πιο ευκολα τωρα, δεν κραταει και ασταματητα το κλαμα της!!!!!αλλα η τσιριδα της ειναι ανεπαναληπτη!!!!!για οπερα ειναι!!!!χαχαχαχα!!!!!πεισματαρα, δεν σταματει με τιποτα!!!!μονο αν την βαλω κατω και αρχιζω να την αλλαζω πανα παλι δηθεν, σταματαει και μου χαμογελα, θα με τρελανει αυτη η μπεμπου μου!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι εχουμε ιδια γουστα;););)

κ μενα εχει καιρο που ξεκηνησε να μηλαει ετσι!απλα τελευταια λεει πιο πολα απο αυατ που λεμε κ μεις!

τον διορθωνω πιο πολυ σε αυτο με τον κωλαρινο κ σιγουρα στις κακες λεξεις!δεν τον μαλωνω απλα του εξηγω;)

αλιως ασ πουμε κ τον μικρο τον λεει ετσι αγαπη μου εσυ..κ γω δεν θελω να του δημιουργησω κομπλεξ απλα λεω μαλον ειναι αυτη η ηλικια που μηλανε ετσι τα σκατουλικα!ο πεθερος μου κ ο αδερφος του αντρα μου το κανανε θεμα οτι μηλαει ετσι κ δεν πρεπει βασικα γιαυτη τη λεξη αγαπη μου εσυ..κ με νευριαζουν που του το λενε..γιαυτο κηθελα να δω αν το κανει κ η δικια σου!τελος παντων θα εκραγω καπια στιγμη αλα δνε ξερω ποτε με τις μακ..ιες τους!προσφατα εγινε ενα σκηνικο κ τωρα ειμαι στη τσιτα..περημενω να το ξαναπουν κ θα μηλισω!

Αχ στεναχωριέμαι όταν ακούω τέτοια πράγματα!!!Ας αφήσουνε το παιδάκι να εκφραστεί!!έλεος δηλαδή!!Τί το κακό βρίσκουνε στην λέξη αυτή..αγάπη μου εσύ...τί πιο τρυφερό για να πει ο μεγάλος αδερφός στον μικρό...Η δικιά μου ξέρεις τί μου λέει συνέχεια ''είσαι ο ήλιος μου... είσαι το φεγγαράκι μου'' και όλα αυτά μου τα λέει γιατί της τα λέω κι εγώ....και στον ξαδερφούλη της που είναι τώρα 11 μηνών τα ίδια λέει και την χαίρομαι πάαααρα πολύ που είναι έτσι τρυφερή...

Αντί να χαίρονται που αγαπάει τον αδερφούλη του το κάνουνε θέμα...τί να πώ δεν ξέρω...δεν χρειάζεται να συγχίζεσαι και να μαλώνεις αγαπάκι μου!Απλά την επόμενη φορά που θα πούνε κάτι θα πέις πολύ ευγενικά ''μην του κάνετε παρατήρηση η μαμά του επιτρέπει να μιλάει έτσι...''μόνο αυτό και τίποτα άλλο δεν χρειάζονται καυγάδες....

αααααα τώρα που το θυμήθηκα...έχει μερικές μέρες που η αγαπούλα μου μου λέει συχνά πυκνά..''μαμά είσαι η φίλη μου''...κι εγώ την αγκαλιάζω και την φιλάω χωρίς καν να σχολιάσω αυτό που είπε γιατί πολύ απλά δεν το βρίσκω κακό!!!

Μία μέρα ήτανε μπροστά ο άντρας μου όταν το είπε και της λέει με σοβαρό ύφος..''δεν είναι φίλη σου η μαμά σου είναι..'' για να μην το κάνω θέμα μπροστά στο παιδί της είπα απλά εκείνη την στιγμή της κορούλας μου ότι ''είμαι πρώτα η μανούλα σου και μετά η φίλη σου''..

Το βράδυ που η μικρή κοιμήθηκε του είπα του άντρα μου λέξη προς λέξη...''σε παρακαλώ να κοιτάς την δουλειά σου και το τί νοιώθει το κορίτσι μας για εμένα είναι δική μου δουλειά..''βέβαια έβγαλε καπνούς και μου ξαναμίλησε την άλλη μέρα το βράδυ αλλά δεν ξαναέκανε παρατήρηση στην κορούλα μας!!!

αχ η καρδουλιτσα μου μωλε!!!!!!!!!!!εχεις απολυτο δικιο σε αυτο!!!!πρεπει να την αφηνω μισοκοιμισμενη στο κρεβατι, αυτο παθαινω, την αφηνω απο την αγκαλια και ξυπναει και κλαιει!!!!!ουφ.....εχει πονακια ακομα αλλα γκρινιαζει και χωρις να ποναει νομιζω!!!!!οταν θελει να κοιμηθει και δεν την νανουριζω οπως θελει σπαραζει στο κλαμα!!!!το πρωι κοιμαται ευκολα, καμια φορα την κουναω στο καροτσι ακουγοντας τον απορροφητηρα και κοιμαται γρηγορα αλλα το βραδυ εχουμε βολτες στην αγκαλια για να αποκοιμηθουμε, με πιανει η πλατη μου!!!!

Πιστεύω είναι ένας λόγος για να μην κοιμάται εύκολα και να ξυπνάει αν την αφήνεις εντελώς κοιμισμένη...κοίτα πέρα από τα πονάκια που δικαιολογείται ένα παιδάκι να κλαίει καμμιά φορα με το κλάμα τους μας δοκιμάζουνε κι όλας!!!Ημικρή κλαίει όταν δεν πονάει γιατί θέλει να περάσει το δικό της όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό και από ότι καταλαβαίνω το καταφέρνει και το έχει καταλάβει και η ίδια γι αυτό και κλαίει!Μπορεί να ακούγονται παράξενα όλα αυτά αλλά τα μωράκια έχουνε απίστευτες αντοχές και καταλαβαίνουνε από ένστικτο τα πάντα!!Αν η μικρούλα σου ξέρει ότι μόλις κλάψει θα την πάρεις αγκαλιά ή θα την κουνήσεις ..κλαίει για να το κάνεις!!Είναι πολύ απλά τα πράγματα!!!

Προσωπικά είμαι υπέρ της αγκαλιάς στα μωράκια γιατί όπως έχω ξαναπεί τα μωράκια μεγαλώνουνε και με αγάπη και με στοργή και με την αγκαλιά όμως πρέπει να βάζουμε και όρια!!Αν πονάει η πλάτη σου από τώρα όταν θα αρχίσει να βαραίνει το μωρό τί θα κάνεις!!Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσεις αυτήν την μέθοδο γαι τον ύπνο!!!Για να αλλάξει συνήθεια θα της πάρει γύρω στην μία εβδομάδα!Οπλίσου με υπομονή και κουράγιο και θα τα καταφέρεις!Και προπάντων όχι αγκαλιά με το πρώτο κλάμα!Θα κλάψει πολύ σίγουρα αλλά μετά όλα θα έιναι πιο εύκολα για εσένα και για εκείνη!!;)

Βγαίνω αγάπες πάω σούπερ κι από ότι βλέπω φύγατε όλες!!Θα τα πούμε αργότερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

τωρα βρηκα χρονο να μπω να φανταστειτε!απο το πρωι ολο κ κατι κανω κ ολα μαζι ταυτοχρονα με το μωρο..ταισμα-μαγειρεμα-ξεσκατωμα-απλωμα πλυντηριου-ταισμα-ξεσκατωμα-συνεχεια φαγητου-υπνο-απλωμα πληντυριου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφφφφφ τωρα εκατσα!μου θυμησε ενα τραγουδι τωρα αλα ξεχασα πως λεγεται μια που τραγουδαει πολυ γρηγορα κ ειναι σχετικο με το νοικοκυριο κ με τις δουλειες που εχει μια γυναικα απο το πωρι μεχρι το βραδυ!

αα αυτοοοοοοοοοο αχχαχαχχαχα

καλο εεεεεεεε!

ξυπνησε κ ο μικρουλης τωρα..αυταααααααα..αυτος ηταν ο χρονος μου!

πολα φιλακια..

καλημερα ΓΙΩΤΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Βγαίνω αγάπες πάω σούπερ κι από ότι βλέπω φύγατε όλες!!Θα τα πούμε αργότερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ΝΑΤΑΣΑΚΙΙΙΙ!!!!!!!!Καλημερα!!!!!!!!φιλακιααααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

λενιω μου γλυκια!!!!!!!!!!!δωσε φιλια στους παιδαρους σου!!!!!εχει πονακια αλλα ηρεμει πιο ευκολα τωρα, δεν κραταει και ασταματητα το κλαμα της!!!!!αλλα η τσιριδα της ειναι ανεπαναληπτη!!!!!για οπερα ειναι!!!!χαχαχαχα!!!!!πεισματαρα, δεν σταματει με τιποτα!!!!μονο αν την βαλω κατω και αρχιζω να την αλλαζω πανα παλι δηθεν, σταματαει και μου χαμογελα, θα με τρελανει αυτη η μπεμπου μου!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

θα δωσω ποπακι μου γλυκο~κ συ να δωσεις ποπακι μου γλυκο!πολα φιλακια στα πατουσακια της!

τσιριδα ε!αχ μωρεε.. εμενα του αρεσει παρα πολυ οταν του μηλαω..με κοιταει κ δεν κουνιεται μου κανει χαμογελα κ μωλης φυγω για λιγο κλαμα..αυτο μου κανει τισ τελευταιες μερες!αλα στην αλαγη της πανας κ μενα πολυ χαμογελαστος κ το απολαμβανει!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ στεναχωριέμαι όταν ακούω τέτοια πράγματα!!!Ας αφήσουνε το παιδάκι να εκφραστεί!!έλεος δηλαδή!!Τί το κακό βρίσκουνε στην λέξη αυτή..αγάπη μου εσύ...τί πιο τρυφερό για να πει ο μεγάλος αδερφός στον μικρό...Η δικιά μου ξέρεις τί μου λέει συνέχεια ''είσαι ο ήλιος μου... είσαι το φεγγαράκι μου'' και όλα αυτά μου τα λέει γιατί της τα λέω κι εγώ....και στον ξαδερφούλη της που είναι τώρα 11 μηνών τα ίδια λέει και την χαίρομαι πάαααρα πολύ που είναι έτσι τρυφερή...

Αντί να χαίρονται που αγαπάει τον αδερφούλη του το κάνουνε θέμα...τί να πώ δεν ξέρω...δεν χρειάζεται να συγχίζεσαι και να μαλώνεις αγαπάκι μου!Απλά την επόμενη φορά που θα πούνε κάτι θα πέις πολύ ευγενικά ''μην του κάνετε παρατήρηση η μαμά του επιτρέπει να μιλάει έτσι...''μόνο αυτό και τίποτα άλλο δεν χρειάζονται καυγάδες....

αααααα τώρα που το θυμήθηκα...έχει μερικές μέρες που η αγαπούλα μου μου λέει συχνά πυκνά..''μαμά είσαι η φίλη μου''...κι εγώ την αγκαλιάζω και την φιλάω χωρίς καν να σχολιάσω αυτό που είπε γιατί πολύ απλά δεν το βρίσκω κακό!!!

Μία μέρα ήτανε μπροστά ο άντρας μου όταν το είπε και της λέει με σοβαρό ύφος..''δεν είναι φίλη σου η μαμά σου είναι..'' για να μην το κάνω θέμα μπροστά στο παιδί της είπα απλά εκείνη την στιγμή της κορούλας μου ότι ''είμαι πρώτα η μανούλα σου και μετά η φίλη σου''..

Το βράδυ που η μικρή κοιμήθηκε του είπα του άντρα μου λέξη προς λέξη...''σε παρακαλώ να κοιτάς την δουλειά σου και το τί νοιώθει το κορίτσι μας για εμένα είναι δική μου δουλειά..''βέβαια έβγαλε καπνούς και μου ξαναμίλησε την άλλη μέρα το βράδυ αλλά δεν ξαναέκανε παρατήρηση στην κορούλα μας!!!

αχ Νατασακι μου αυμφωνω μαζι σου..θα στα πω κ απο το φβ αν ευκαιρησω ..εχω παθει την πλακα μου με αυτα που λενε κ με νευριαζουν κ επειδη δεν μηλαω νευριαζω πιο πολυ!κ γω δεν εχω προβλημα να ειναι τρυφερος κ να λεει τετια ομορφα λογακια στον αδερφουλη του ..αλα θα μηλισω δεν παει αλο!

φιλακια πολολαααααααα!

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

χρυσανθακι μου καλημερα..τι κανεις αγαπουλα μου..τι κανει η μπουμπου σου?πως ειναι..?να της δωσεις πολα φιλακια!

αυτο το τραγουδι τα λεει ολα ε!

παω αγαπουλα μου στον μικρο πειναει..φιλακια πολλααααααααα!

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα δωσω ποπακι μου γλυκο~κ συ να δωσεις ποπακι μου γλυκο!πολα φιλακια στα πατουσακια της!

τσιριδα ε!αχ μωρεε.. εμενα του αρεσει παρα πολυ οταν του μηλαω..με κοιταει κ δεν κουνιεται μου κανει χαμογελα κ μωλης φυγω για λιγο κλαμα..αυτο μου κανει τισ τελευταιες μερες!αλα στην αλαγη της πανας κ μενα πολυ χαμογελαστος κ το απολαμβανει!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

Λενακι μου!!!!!!!!11τι κανεις??????σε ευχαριστω για τα καθησυχαστια λογακι σου τις πραολες!απο τοτε τωρα καταφερα να μπω!καλα ειμαστε μωρε !μερες προσαρμογης περναμε!σημερα βαλαμε και επισημα πιπιλα!την περνει!αντε να δουμε! με εχει μασησει κανονικα!:P:p:pτικανετε εσεις?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...