Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου! Να'μαι πάλι! Έφυγε η κουμπάρα μου και μου έφερε πάλι........ ένα σωρό καλούδια! Θα κρατηθώ και δεν θα φάω γιατί έχω γιατρό την Παρασκευή!

Νατασάκι μου ευχαριστώ για τη συμβουλή για το μωράκι! Θα δω τι θα κάνω! Μάλλον θα το έχω δίπλα μου για 40 μέρες! Μετά βλέπουμε!

Ρανιάκι μου! Τι κάνεις; Κολοκυθάκια αυγολέμονο; Μμμμμμμμμ τέλειο φαγάκι! Εγώ μπιφτέκι κοτόπουλο με σαλάτα για βράδυ! Βαρέθηκααααααα!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

Κοιτάς για κουρτινούλα ε; Εγώ βρήκα ένα πακέτο προσφοράς στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ χαλί παιδικό, κουρτίνα και σετ σεντόνια 180 ευρώ! Τώρα την Παρασκευή πηγαίνοντας Λάρισα θα κάνω μία στάση να δω κιόλας ποιότητα, σχέδια κλπ! Θα δούμε, θέλει ψάξιμο πάντως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου! Να'μαι πάλι! Έφυγε η κουμπάρα μου και μου έφερε πάλι........ ένα σωρό καλούδια! Θα κρατηθώ και δεν θα φάω γιατί έχω γιατρό την Παρασκευή!

Νατασάκι μου ευχαριστώ για τη συμβουλή για το μωράκι! Θα δω τι θα κάνω! Μάλλον θα το έχω δίπλα μου για 40 μέρες! Μετά βλέπουμε!

Ρανιάκι μου! Τι κάνεις; Κολοκυθάκια αυγολέμονο; Μμμμμμμμμ τέλειο φαγάκι! Εγώ μπιφτέκι κοτόπουλο με σαλάτα για βράδυ! Βαρέθηκααααααα!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

Κοιτάς για κουρτινούλα ε; Εγώ βρήκα ένα πακέτο προσφοράς στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ χαλί παιδικό, κουρτίνα και σετ σεντόνια 180 ευρώ! Τώρα την Παρασκευή πηγαίνοντας Λάρισα θα κάνω μία στάση να δω κιόλας ποιότητα, σχέδια κλπ! Θα δούμε, θέλει ψάξιμο πάντως!

ιωαννακι μου γλυκο τι κανεις?????

σου εφερε γλυκακια εεεε?????αν φας μονο ενα δεν ειναι κακο....αμαν πια....βαρεθηκα κι εγω!!!!!!!!κι εγω το εχω βαλει προγραμμα να τρωω 1 ή 2 φορες τη βδομαδα γλυκακι...οχι πολυ ...λιγακι!!!!χαχαχαχαχα...

λεω να μην παρω ακομα χαλι....μολις μπουσουλισει σκεφτομαι να παρω....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

σου εφερε γλυκακια εεεε?????αν φας μονο ενα δεν ειναι κακο....αμαν πια....βαρεθηκα κι εγω!!!!!!!!κι εγω το εχω βαλει προγραμμα να τρωω 1 ή 2 φορες τη βδομαδα γλυκακι...οχι πολυ ...λιγακι!!!!χαχαχαχαχα...

Αχ Ράνια μου κι εγώ 1 φορά την εβδομάδα έχω βάλει στο πρόγραμμα το γλυκό αλλά τα κιλά μπαίνουν στο φτερό τα άτιμα! Τρέμω για το πόσα κιλά έχω πάρει μέχρι στιγμής! Μέχρι τις 21 οκτωβρίου πάντως ήμουν στα 10! Τώρα θα δείξει! Ουφ αμάν με τα κιλά!

Λες να μπουσουλήσουν πρωτα και μετά το χαλάκι; Αχ δεν αφήνω από τα χέρια μου το μπιμπερό από το ΜΑΜ! Σου ήρθε εσένα; Τέλειο είναι πάντως!

κοριτσακια πριν λιγο μου εστειλε το ματινακι μυνημα...

εχει τρελλαθει τελειως με τον γιοκα της.....πεταειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!θηλαζει συνεχεια ο ξανθουλης της .......προσπαθησε να μπει αλλα κατι εχει παθει το πληκτρολογιο της και δεν μπορει να γραψει!!!!!ελπιζει αυριο να τα καταφερει......στελνει σε ολες φιλακια.....

Διαφημίσεις

Μπανάκι τί ώρα την κάνεις??Εγώ ξεκινούσα γύρω στις 9 με το μπάνιο μετά θηλασμός και μετα ρέψιμο και ύπνο!!!Κοιμότανε συνήθως γύρω στις 10:30 με 11 το αργότερο και ξυπνούσε γύρω στις 5:30 με 6 το πρωί!Μια χαρά το βλέπω έτσι που το έχεις το ωράριο της!!Σε λίγο καιρό δεν θα θέλει τάισμα στις 3:30και θα το πάρει σερί ένα βράδυ εκεί που δεν το περιμένεις!Καλά έκανες και το άλλαξες αφού είναι πιο ήρεμη τώρα!Σου το έδειξε από μόνο του το μωράκι τί θέλει!!!Στις 3΅30 που τρώει μετά ξανακοιμάτε έτσι?:rolleyes:Τί ώρα ξυπνάει μετά?

νατασακι τωρα καταφερα να μπω! ναι ξανακοιμαται αμεσως και ξυπναει 8- 8.30

για να δουμε σημερα τι θα κανει!μπανιο κατα τις 9 και φαγητο μεχρι τις 10-10.30, υπνο 10.30 με 11! ακριβως το ιδιο. αρα καλα τα κανω!!:P

ευχαριστω για τις συμβουλες!

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!

νατασσακι μουουουουουουουου......καλα ειμαι εδω σπιτακι....

ψαχνω για κουρτινα για το δωματιο της μπουμπους στο ιντερνετ....

αλλα δε θελω να ειναι πολυ παιδικη......και δε βρισκω κατι...

εσυ? το γαρδενακι μας?

Ρανιού μου δεν σε πρόλαβα εχθές..είχα ήδη βγεί γιατί είχε περάσει η ώρα κι έπρεπε να βάλω το κοριτσάκι μου για μαμ και νάνι!!!Κοιμόμαστε 7:30 το πολύ 8 οπότε έπρεπε να την ετοιμάζω σιγά σιγά!Κουρτινούλα ε?ΤΕΛΕΙΑ!!Καλά θα κάνεις να μην πάρεις παιδική..βέβαια είναι ωραίες οι παιδικές αλλά σε μερικά χρόνια θα πρέπει να την αλλάξεις στάνταρ!Καλύτερα μία κανονικά κουρτίνα με χρώμα μέσα ανάλογα με το χρώμα που έχεις στην προίκα και γενικά στο δωμάτιο!!!Δεν πιστεύω ότι είναι πρακτικό να πάρεις κουρτίνα με παραστάσεις...όσο μεγαλώνει το μπεμπέκι θα θέλει και πιο ''κανονική'' κουρτίνα κι όχι μπεμπεδίστικη!Στο δικό μας δωμάτιο έχουμε κάτω χαλί (μοκετοειδές) σε λαχανί χρώμα και η κουρτίνα μας είναι λαχανί,πορτοκαλί και μπεζάκι..είναι ριγιέ με φαρδιές πολύ λωρίδες και το υφασμά της είναι σαν ανάγλυφο.Όσο την είχα την Ξ στην κούνια είχα προίκα από τα mothercare την going to the zoo αν την ξέρεις είναι με διάφορα ζωάκια κι έχει χρώματα πορτοκαλί λαχανί κίτρινο...ουδέτερο χρώμα για όλα τα παιδάκια αγοράκια κοριτσάκια...και τώρα που κοιμόμαστε σε μεγάαααλο κρεβάτι της έχω κουβερλί σε αυτά τα χρώματα και είναι πολύ ωραίο το δωμάτιο της!;)

Χαλάκι να πάρεις ματάκια μου το χαλί ζεσταίνει το δωμάτιο...το θεωρώ απαραίτητο...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

νατασακι τωρα καταφερα να μπω! ναι ξανακοιμαται αμεσως και ξυπναει 8- 8.30

για να δουμε σημερα τι θα κανει!μπανιο κατα τις 9 και φαγητο μεχρι τις 10-10.30, υπνο 10.30 με 11! ακριβως το ιδιο. αρα καλα τα κανω!!:P

ευχαριστω για τις συμβουλες!

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!

χαχαχαχαχαχαχαχ ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα έχετε κι εσείς!!!Τέλεια Γιωτάκι!!!!;)

http://www.passaskostas.gr/gr/kurtines.php

Αυτή είναι η κουρτίνα μας!!!!!! Είναι το έβδομο τετραγωνάκι από το τέλος!!!!

Στην εικόνα έχει μπροστά ένα τραπεζάκι με ένα πράσινο μήλο κι ένα ποτήρι χυμό!!!

Σας αρέσει...????

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=2560

Kι αυτή είναι η μοκέτα μας στο λαχανί χρώμα!!!

http://www.bestprice.gr/item/2411798/pacachou

Nα και η προίκα μας!!!

http://www.passaskostas.gr/gr/kurtines.php

Αυτή είναι η κουρτίνα μας!!!!!! Είναι το έβδομο τετραγωνάκι από το τέλος!!!!

Στην εικόνα έχει μπροστά ένα τραπεζάκι με ένα πράσινο μήλο κι ένα ποτήρι χυμό!!!

Σας αρέσει...????

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=2560

Kι αυτή είναι η μοκέτα μας στο λαχανί χρώμα!!!

http://www.bestprice.gr/item/2411798/pacachou

Nα και η προίκα μας!!!

καλημερουδιααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?εμεις μωλης καναμ εκακουλινια κ πλεναμε κωλαρικο!:tongue::tongue:

σε λιγο θα τον ετοιμασω να παμε βολτα με το καροτσι στη μαμα!

Νατασακι μουυυυυυυ πως περασατε με τον αντρουλη σου!!!;);)δεν θα το πιστεψεις αλα εχουμε σχεδον ιιδο δωματιο..μωλης διαβασα την περιγραφη λεω τι μου θυμιζει κ ναι λοιπον εχουμε ολοιδια κουρτινα κ χαλακι (εκανα λαθος πριν εμενα ειναι χαλι κ εγραψα μοκετα αλα ειναι ετσι οπως το βλπεω στη φωτο απλα σε μπεζακι) !κ επισης κ η προικα μας ιδια ειναι κ μενα λαχανια πορτοκαλι κ κιτρινο με ζωακια..κ ναι κ γω ετσι σκεφτηκα να μην βαλω παιδικη γιατι μετα θα θελει αλλαγη κ ετσι την εκανα στα χρωματα της προικας κ του δωματιου που ειναι πορτοκαλι -λεμονι!;);)

τωρα ειδα την προικα..δεν ειναι ιδια αλα οι χρωματισμοι ειναι παρομοιοι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?εμεις μωλης καναμ εκακουλινια κ πλεναμε κωλαρικο!:tongue::tongue:

σε λιγο θα τον ετοιμασω να παμε βολτα με το καροτσι στη μαμα!

Νατασακι μουυυυυυυ πως περασατε με τον αντρουλη σου!!!;);)δεν θα το πιστεψεις αλα εχουμε σχεδον ιιδο δωματιο..μωλης διαβασα την περιγραφη λεω τι μου θυμιζει κ ναι λοιπον εχουμε ολοιδια κουρτινα κ χαλακι (εκανα λαθος πριν εμενα ειναι χαλι κ εγραψα μοκετα αλα ειναι ετσι οπως το βλπεω στη φωτο απλα σε μπεζακι) !κ επισης κ η προικα μας ιδια ειναι κ μενα λαχανια πορτοκαλι κ κιτρινο με ζωακια..κ ναι κ γω ετσι σκεφτηκα να μην βαλω παιδικη γιατι μετα θα θελει αλλαγη κ ετσι την εκανα στα χρωματα της προικας κ του δωματιου που ειναι πορτοκαλι -λεμονι!;);)

τωρα ειδα την προικα..δεν ειναι ιδια αλα οι χρωματισμοι ειναι παρομοιοι!

Καλημέρα αγαπάκι!!!!!!!!!!!!!!:D

Βολτίτσα ε???τέλεια!!ντυθείτε καλά γιατί έχει κρύο!!!!!!;)

Αλήθειααα???ΑΧ δεν το πιστεύωωωωω!!!!Τόσο πολύ μοιάζουμε αγαπούλα!!!!!!

Η προίκα δεν είναι αυτή ακριβώς..είμαι σίγουρη ότι λες την ίδια!Είναι εκείνη με την καμηλοπάρδαλη το λιονταράκι το κροκοδειλάκι και δεν θυμάμαι αν έχει κάτι άλλο...:rolleyes:Πάντως τα χρώματα είναι αυτά!!!

Καλημέρα αγαπάκι!!!!!!!!!!!!!!:D

Βολτίτσα ε???τέλεια!!ντυθείτε καλά γιατί έχει κρύο!!!!!!;)

Αλήθειααα???ΑΧ δεν το πιστεύωωωωω!!!!Τόσο πολύ μοιάζουμε αγαπούλα!!!!!!

Η προίκα δεν είναι αυτή ακριβώς..είμαι σίγουρη ότι λες την ίδια!Είναι εκείνη με την καμηλοπάρδαλη το λιονταράκι το κροκοδειλάκι και δεν θυμάμαι αν έχει κάτι άλλο...:rolleyes:Πάντως τα χρώματα είναι αυτά!!!

Νατασακι μουυυυυυυ μαλον την ιδια εχουμε εχει πανω καμηλοπαρδαλη κ διπλα δυο ζωακια αλα δεν ξερω τι ειναι:tongue: κ ενα αλογακι αν δεν κανω λαθος!

παντως η κουρτινα μωλης σε διαβασα πηγε το μυαλο στη δικια μου κ μωλης την βλεπω λεω δεν το πιστευω ολοιδια!κ μενα πολυ μου ειχε αρεσει για το παιδικο..ταιραξε πολυ με το δωματιο κ το εκανε ζεστο!

εχει παγωνια εξω αλα θα τον ντυσω πολυ καλα κ με κουβερτουλα στο καροτσι κ το ναιλον απο πανω αυτο που εχει πανω στο καροτσι για την βροχη..εχω ενα φλισ φορμακι πολυ ζεστο κ ειναι σαν αρκουδακι με αυτο!;)http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118270/387582/%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9C%CE%91%2BSHEEPSKIN (αυτο ειναι)

η μικρουλα σου τι κανει?ειναι στο παιδικο?Νατασακι μου ηθελα να σε ρωτησω μαι κ εχουν την ιδια ηλικια τα ζουζουνια μας..εσενα πως μηλαει η μικρη ενοωω λεει αυατ που λετε..εμνα εχει ξεκηνησει να μηλαει σαν μεγαλος ο σκατουλης..λεει τις λεξεις που χρησιμοποιουμε κ μεις..:tongue:καπιες φορες του λεω δεν κανει να λες αυτα που λεμε εμεις οπως οταν λεω στον μικρουλη αχ θα φαω τον κωλαρινο σου κ λεει κ αυτος το ιδιο κ μπορει να το πει κ σε μενα κ τον διορθωνω..:tongue:κατι τετια!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε; Τα μωράκια σας; Αχ εγώ κρυώνω πάαααααααρα πολύ σήμερα! Θα ανάψω τζακάκι μου φαίνεται! :rolleyes::rolleyes:

Νατασάκι μου καλό τι κάνεις; Η μικρούλα σου; Η συμβουλή σου για την κουρτίνα μου φαίνεται σωστή! Έχεις δίκιο, κάποια πράγματα είναι οικονομικά δύσκολο να αλλάξουν τόσο γρήγορα! Όσο για το χαλάκι πιστεύω πως ζασταίνει το δωμάτιο!

Λενάκι μου, αγάπη μου κάνατε κακουλίνια; Ααααχχχχ το μανάρι μου! Θα τον πας βολτίτσα τώρα; Καλά θα κάνετε! Έχει λίγο κρύο αλλά με το κατάλληλο ντύσιμο καλό θα κάνει ο καθαρός αέρας! Το είπε τις προάλλες και ένας παιδίατρος στην τηλεόραση! Να μην έχουμε τα παιδιά κλεισμένα μέσα, τους κάνουμε χειρότερο κακό έτσι! Να φιλήσεις και τον μπεμπάκο σου και τον μεγάλο σου τον κούκλο! :P:p:p:p

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε; Τα μωράκια σας; Αχ εγώ κρυώνω πάαααααααρα πολύ σήμερα! Θα ανάψω τζακάκι μου φαίνεται! :rolleyes::rolleyes:

Νατασάκι μου καλό τι κάνεις; Η μικρούλα σου; Η συμβουλή σου για την κουρτίνα μου φαίνεται σωστή! Έχεις δίκιο, κάποια πράγματα είναι οικονομικά δύσκολο να αλλάξουν τόσο γρήγορα! Όσο για το χαλάκι πιστεύω πως ζασταίνει το δωμάτιο!

Λενάκι μου, αγάπη μου κάνατε κακουλίνια; Ααααχχχχ το μανάρι μου! Θα τον πας βολτίτσα τώρα; Καλά θα κάνετε! Έχει λίγο κρύο αλλά με το κατάλληλο ντύσιμο καλό θα κάνει ο καθαρός αέρας! Το είπε τις προάλλες και ένας παιδίατρος στην τηλεόραση! Να μην έχουμε τα παιδιά κλεισμένα μέσα, τους κάνουμε χειρότερο κακό έτσι! Να φιλήσεις και τον μπεμπάκο σου και τον μεγάλο σου τον κούκλο! :P:p:p:p

καλημερα Ιωαννακι μου..τι κανεις?ο μπμεμπακος μας?

ναι θα τον παω βολτα οπως λες ειναι πολυ καλο να παιρνουν καθαρο αερα τα μωρακια μας..θα τον ντυσω πολυ ζεστα κθα παμε στη μαμα μου!κλαει τωρα παω;)θα τους φιλησω κ τους δυο!κ συ πολα χαδακια στον δικο σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Νατασακι μουυυυυυυ μαλον την ιδια εχουμε εχει πανω καμηλοπαρδαλη κ διπλα δυο ζωακια αλα δεν ξερω τι ειναι:tongue: κ ενα αλογακι αν δεν κανω λαθος!

παντως η κουρτινα μωλης σε διαβασα πηγε το μυαλο στη δικια μου κ μωλης την βλεπω λεω δεν το πιστευω ολοιδια!κ μενα πολυ μου ειχε αρεσει για το παιδικο..ταιραξε πολυ με το δωματιο κ το εκανε ζεστο!

εχει παγωνια εξω αλα θα τον ντυσω πολυ καλα κ με κουβερτουλα στο καροτσι κ το ναιλον απο πανω αυτο που εχει πανω στο καροτσι για την βροχη..εχω ενα φλισ φορμακι πολυ ζεστο κ ειναι σαν αρκουδακι με αυτο!;)http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-W2011/118270/387582/%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9C%CE%91%2BSHEEPSKIN (αυτο ειναι)

η μικρουλα σου τι κανει?ειναι στο παιδικο?Νατασακι μου ηθελα να σε ρωτησω μαι κ εχουν την ιδια ηλικια τα ζουζουνια μας..εσενα πως μηλαει η μικρη ενοωω λεει αυατ που λετε..εμνα εχει ξεκηνησει να μηλαει σαν μεγαλος ο σκατουλης..λεει τις λεξεις που χρησιμοποιουμε κ μεις..:tongue:καπιες φορες του λεω δεν κανει να λες αυτα που λεμε εμεις οπως οταν λεω στον μικρουλη αχ θα φαω τον κωλαρινο σου κ λεει κ αυτος το ιδιο κ μπορει να το πει κ σε μενα κ τον διορθωνω..:tongue:κατι τετια!;)

Ναι ναι έχει κι ένα αλογάκι νομίζω δεν είμαι και σίγουρη!!!Πάντως είναι παρόμοια σίγουρα!!!Απίστευτο ε???Ίδια γούστα έχουμε!!!χαχαχαχαχα!!!!

Παναγιά μου πόσο όμορφος θα είναι με αυτό το φορμάκι!!ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧ μαναράκι μου αχ!!!!!!!Το νάιλον όντως κρατάει τον αέρα και το κρύο κι εγώ το έβαζα τις κρύες μέρες!!!

Η μικρουλίτσα μου στον παιδικό είναι το μαναρίτο μου το όμορφο!!!!

Λενιώ μου έχει καιρό που μιλάει έτσι η δικιά μου(έχουνε νομίζω με τον δικό σου μία μικρή διαφορά στην ηλικία..εμένα είναι ιούλιο του 2008 γεννημένη) οπότε μάλλον γι αυτό έχει ήδη πολύ καιρό που μιλάει όπως εμείς!!Γιατί τον μαλώνεις?Τί σε ενοχλεί?:confused:Γνώμη μου είναι να μην του κάνεις παρατήρηση γιατί τα παιδάκια μας μιμούνται ακόμα και στις κουβέντες μας..

Κι εμένα μου λέει πολλές φορές...κωλάκι όμορφο και με χτυπάει στον ποπό...της το κάνω κι εγώ αυτό και μου το κάνει και η ίδια!!!δεν το βρίσκω κακό!!!Και προπάντων δεν κάνει να κάνουμε τα παιδάκια μας να νιώσουνε ντροπή με το σώμα μας ή το σώμα τους!Δεν λέω να κυκλοφοούμε γυμνοί αλλά το να σε πεί ..θα σε φάω το κωλαρίκο σου δεν το βρίσκω λόγο για να τον διορθώσεις!Η μόνη φορά που της κάνω παρατήρηση είναι αν πει κουβέντα άσχημη και τώρα πια αν τυχόν της ξεφύγει τίποτα π.χ.αυτό είναι χαζό ή το φαγητό είναι αηδία ή κάτι άλλο δεν θυμάμαι τώρα...λέει από μόνη της ''μαμά αυτή είναι κακιά κουβέντα ε?!!

Σου λέω την γνώμη μου μην μαλώνεις το παιδάκι σου άφησε το να εκφραστεί!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...