Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λενάκι μου καλημέρα! Τι κάνεις; Σου ήρθε το μπουκάλι; Κι εμένα εχθές! Αχ πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω πραγματάκια για το μπεμπάκο μου! Μόνο από τη babylino δεν ήρθε τίποτα ακόμη! Και από τη ΜΑΜ όντως άργησαν! Δεν πειράζει μωρέ!

Το Ματινάκι μας τι κάνει; Μίλησες καθόλου; Να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!!

Ιωαννακι μου καλο μου το στειλανε σε μπλε..εσενα?ειναι πολυ ομορφο!κ γω χαρηκα πολυ που μου το φερανε..:D:D

δεν μιλησα μ το Ματινακι..σιγουρα θα ειναι ολη μερα αγκαλια με τον ξανθο πριγκιπα της~αν την παρω σιγουρα θα μεταφερω τα φιλια!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου Γιωτάκι!!!!Ναι περιμένω το βραδάκι πώς και πώς!!Με την δουλειά του άντρα μου δεν βγαίνουμε καθόλου...πριν την κόρη μου πήγαινα εγώ στο μαγαζί αλλά από τότε που γέννησα κοπήκανε αυτά!Μένω δίπλα στο κοριτσάκι μου!!Κανά 2 φορές μόνο την έχω αφήσει στην γιαγιά της για βράδυ!!!Αχ όταν μου χτυπάνε για διαφημιστικά ειδικά κάτι τέτοιες ώρες έτοιμη είμαι να αρχίσω τα μπινελίκια!!!!!Πόσο μάλλον όταν σου ξυπνάνε και το παιδάκι σου!Πολύ σπαστικό!!!

Καλά κάνεις και της βάζεις σε πρόγραμμα..η ρουτίνα θα της προσφέρει και ασφάλεια και ηρεμία!Κι εγώ από 40 ημερών που την έβαλα στο κρεβατάκι της της άρχισα πρόγραμμα(όσο χουντικό κι αν ακούγεται αυτό)αλλά ήτανε και η μικρή και εμείς πιο ήρεμοι!Η μικρή από 40 ημερών που πήγε στην κούνια της και στο δωματιό της κοιμότανε 6 με 7 συνεχόμενες ώρες το βράδυ.Στην αρχή έλεγα να την ξυπνήσω για να φάει στο 4 ωρο αλλά η παιδίατρος μου είπε να την αφήσω να κοιμηθεί γιατί εκτός ότι είμασταν πολύ καλά στην ανάπτυξη μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μέχρι 7 ώρες στο 8 ωρο όμως να την ταίζω γιατί μετά δεν θα βγαίνουνε και τα γεύματα!!!Πάντως πολύ καλά κάνεις!!!Εσένα πόσες φορές ξυπνάει το βράδυ???Δίπλα σου την κοιμίζεις??

ναι θα την βγαλω σε εναν μηνα, το προγραμμα το εβαλα απο εχτες και το ακολουθει καλα, τελευταιο γευμα στις 10, και ξυπνησε στις 3.30. πιο πριν της εδινα και στις 12.30 και ξυπναγε στις 6.30 αλλα ηταν ανυσηχη και εκλαιγε και κοιμοταν στις 2! και λεω καλυτερα να ειναι ηρεμη και να ξυπναει στις 3.30 και θα ανοιξει τα γευματα σιγα σιγα και θα ξυπναει το πρωι. τι λες εσυ που εισαι πιο εμπειρη?

Ιωαννακι μου καλο μου το στειλανε σε μπλε..εσενα?ειναι πολυ ομορφο!κ γω χαρηκα πολυ που μου το φερανε..:D:D

δεν μιλησα μ το Ματινακι..σιγουρα θα ειναι ολη μερα αγκαλια με τον ξανθο πριγκιπα της~αν την παρω σιγουρα θα μεταφερω τα φιλια!;);)

γεια σου λενακι! τι κανετε μαμα και γιοι?

να δωσεις και απο μενα φιλακια στην ματινα αν μιλησετε!

Κουκλίστικο είναι! Το έβαλα μαζί με τα πράγματα από το καλαθάκι της λίμπερο! Αχ την Παρασκευή έχω γιατρό και μετά.......... έρευνα αγοράς για τον πρίγκηπά μου! Καρότσι, προίκα, αποστειρωτές κλπ! Το πιο ωραίο είναι πως δεν κρατιέται και ο αντρούλης μου!

Εσένα ο μπέμπης σου; Πονάει ο μικρούλης μας; Τι περνάνε μωρέ κι αυτά!

Γειά σου Γιωτάκι!!!!Ναι περιμένω το βραδάκι πώς και πώς!!Με την δουλειά του άντρα μου δεν βγαίνουμε καθόλου...πριν την κόρη μου πήγαινα εγώ στο μαγαζί αλλά από τότε που γέννησα κοπήκανε αυτά!Μένω δίπλα στο κοριτσάκι μου!!Κανά 2 φορές μόνο την έχω αφήσει στην γιαγιά της για βράδυ!!!Αχ όταν μου χτυπάνε για διαφημιστικά ειδικά κάτι τέτοιες ώρες έτοιμη είμαι να αρχίσω τα μπινελίκια!!!!!Πόσο μάλλον όταν σου ξυπνάνε και το παιδάκι σου!Πολύ σπαστικό!!!

Καλά κάνεις και της βάζεις σε πρόγραμμα..η ρουτίνα θα της προσφέρει και ασφάλεια και ηρεμία!Κι εγώ από 40 ημερών που την έβαλα στο κρεβατάκι της της άρχισα πρόγραμμα(όσο χουντικό κι αν ακούγεται αυτό)αλλά ήτανε και η μικρή και εμείς πιο ήρεμοι!Η μικρή από 40 ημερών που πήγε στην κούνια της και στο δωματιό της κοιμότανε 6 με 7 συνεχόμενες ώρες το βράδυ.Στην αρχή έλεγα να την ξυπνήσω για να φάει στο 4 ωρο αλλά η παιδίατρος μου είπε να την αφήσω να κοιμηθεί γιατί εκτός ότι είμασταν πολύ καλά στην ανάπτυξη μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μέχρι 7 ώρες στο 8 ωρο όμως να την ταίζω γιατί μετά δεν θα βγαίνουνε και τα γεύματα!!!Πάντως πολύ καλά κάνεις!!!Εσένα πόσες φορές ξυπνάει το βράδυ???Δίπλα σου την κοιμίζεις??

γεια σου νατασακι! τι κανεις?φαγητο ε? τι ωραια! εμεις φανταζομαι θα κανουμε πολυ καιρο να βγουμε βραδυ!!! δεν πειραζει, χαλαλι στο μωρακι μου!

θα παιζει με το αγορακι της η ματινα!

εμενα μου χτυπησε μια βλαμενη το κουδουνι μαλλον για να πουλησει κατι και μου την ξυπνησε, λαγοκοιματε τωρα, ελπιζω να αντεξει μεχρι τις 5 που πρεπει να φαει (της εχω βαλει προγραμμα, για να δουμε θα το ακολουθησει?) εσενα ποτε αρχισε η μικρη να κοιματε ολο το βραδυ?

καλησπερααααααα!τι κανετεεεεεε?κ γω μωλης κοιμησα τον μικρο μου..τον μεγαλο τον πηρε η μαμα στο σχολασμα..θα μεινει σημερα εκει το βραδυ..χαρα να δειτε..αν κ μου λειπει μετα αλα κριμα ειναι κ αυτος ξεσκαει!

οσο για τα κουδουνια μεσημεριατικα τι να πω..πολυ σπαστικο..μου τον εχω ξυπνησει κ μενα πολες φορες τον μεγαλο μου πιο παλια που ηταν μικρουλης αν κ τωρα για μενα ακομα μικρουλης ειναι αλα καπως πρεπει να τους ξεχωριαζουμε πια:tongue::tongue:

οσο για το προγραμμα εμενα το βραδυ ειναι σ επρογραμμα απο μονος του..ανα 3ωρο κ καπιες φορες αανα 2ωρο ξυπναει κ τρωει..την ημερα εχει στρωσει κ εκεει παλι ανα δυωρο κ πολες φορες κανει υπνο 3 με 4 ωρες κ μετα ξυπναει για μαμ..με τον θηλασμο αν κ ειμαστε καλα τωρα λιγο δυσκολο απο τοσο νωρης να βαλεις προγραμμα ετσι λεω..μπορει να κανω κ λαθος!παντως κ γω ειμαι του προγραμματος..κ με τον μεγαλο μου ετσι ημουν κ ειμαι..θελει προγραμμα για να ειναι κ το μωρο ηρεμο αλα κ η μαμα!

Νατασακι μου για φαγητο εξω ε..τι ωραιαα!να περασετε τεελεια κ φαε κ καμια μπουκια κ για μενα..πειναωωωωω..

κγ ω θελω να βγω μονη με τον αντρα μου..καπου ομορφα να μηλισουμε να ξεσκασουμε αλα δεν αφηνω ακομα το ζουζουνακι μου..την κυριακη θα πανε κατι φιλες με την ξαδερφη μου να δουνε την χαραυγη στον κινηματογραφο..καθε φορα που εβγαινε αυτη η ταινια με το λυκοφως πηγαιναμε μαζι..αχχχ κ λιωναμε με τον πρωταγωνιστη κ τωρα σκεφτομαι οτι δεν θα πω κ θελω τοοσ πολυ αλα δεν μπορω να τον αφησω..ασε που δεν εχω δοκιμασει να του δωσω μπιμπερο..κ ο νους μου θα ειναι συνεχεια τι κανει κ αν κλαει!:rolleyes:

αυτα σας επρηξαααααα!εχει ηλιολουστη μερα με πολυ κρυο..

αα κ κατι αλο ο μικρος εχει γκριζογαλανα ματια..ξερω οτι τα νεογεννητα εχουν τετια ματακια κ μετα σκουραινουν αλα ειναι τοσο ομορφα μακαρι να μεινουν γαλανα..ο μεγαλος μου ξεκηνσε με σκουρα μετα πρασινησαν κ κατεληξαν σε καφε με μελι καπως ειναι στον ηλιο..

λετε να αλλαξουν ε?:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι θα την βγαλω σε εναν μηνα, το προγραμμα το εβαλα απο εχτες και το ακολουθει καλα, τελευταιο γευμα στις 10, και ξυπνησε στις 3.30. πιο πριν της εδινα και στις 12.30 και ξυπναγε στις 6.30 αλλα ηταν ανυσηχη και εκλαιγε και κοιμοταν στις 2! και λεω καλυτερα να ειναι ηρεμη και να ξυπναει στις 3.30 και θα ανοιξει τα γευματα σιγα σιγα και θα ξυπναει το πρωι. τι λες εσυ που εισαι πιο εμπειρη?

Μπανάκι τί ώρα την κάνεις??Εγώ ξεκινούσα γύρω στις 9 με το μπάνιο μετά θηλασμός και μετα ρέψιμο και ύπνο!!!Κοιμότανε συνήθως γύρω στις 10:30 με 11 το αργότερο και ξυπνούσε γύρω στις 5:30 με 6 το πρωί!Μια χαρά το βλέπω έτσι που το έχεις το ωράριο της!!Σε λίγο καιρό δεν θα θέλει τάισμα στις 3:30και θα το πάρει σερί ένα βράδυ εκεί που δεν το περιμένεις!Καλά έκανες και το άλλαξες αφού είναι πιο ήρεμη τώρα!Σου το έδειξε από μόνο του το μωράκι τί θέλει!!!Στις 3΅30 που τρώει μετά ξανακοιμάτε έτσι?:rolleyes:Τί ώρα ξυπνάει μετά?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

γεια σου λενακι! τι κανετε μαμα και γιοι?

να δωσεις και απο μενα φιλακια στην ματινα αν μιλησετε!

Κουκλίστικο είναι! Το έβαλα μαζί με τα πράγματα από το καλαθάκι της λίμπερο! Αχ την Παρασκευή έχω γιατρό και μετά.......... έρευνα αγοράς για τον πρίγκηπά μου! Καρότσι, προίκα, αποστειρωτές κλπ! Το πιο ωραίο είναι πως δεν κρατιέται και ο αντρούλης μου!

Εσένα ο μπέμπης σου; Πονάει ο μικρούλης μας; Τι περνάνε μωρέ κι αυτά!

Γεια σου ΓΙωτακι μου..φυσικα κ θα δωσω;);)καλα ειμαστε..κοιμαται ο μικρουλης κ γω πειναωωω;);)

Ιωαννακι μου το καλαθακι το εχω κ γω.σε γαλαζιο δνε ειναι..να ναι καλα που σκεφτηκαν αυτες τις βαλιτσες μεγαλη βοηθεια ειναι!ενα σωρο πραγματακια εχει μεσα..εγω ολες αυτες τις βαλιτσες της πηρα απο το νοσοκομειο!

αχ τι καλα που θα ξεκηνησετε ψωνακια του μικρου..τελει που κ ο αντρας σου ειναι ενθουσιασμενος!θα ειναι πολυ γλυκος μπαμπας αφου κανει απο τωρα ετσι!θα ειναι πολυ ευτηχησμενο το μωρακι σας;);)

εμενα ειναι καπως καλυτερα..τα απογευματα απο της 7-8 εκει ξεκηναει αλα καπιες φορες ειναι πιο ηρεμος κ κα πιες ανησυχος!ναι μωρε τα καημενα..ας ηταν πιο ευκολα τα πραγματα γιαυτα που ακομα δεν γεννιουνται να τα εμβολια να οι κολικοι ολα μαζι..σε δυο βδομαδες εχουμε εμβολι κ ηδη απο τωρα τον λυπαμαι!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Βρε κορίτσια να σας παραθέσω έναν προβληματισμό μου; Μου είπανε (αλλά θα ρωτήσω για σιγουριά και το γιατρό) πως το 1ο δίμηνο τουλάχιστον πρέπει να έχουμε απαραιτήτως το μωράκι μας δίπλα μας στο δωμάτιο! Ισχύει; :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Το συζητούσα με μία κοπέλα που γέννησε πριν 3 μήνες και μου λέει πως οπωσδήποτε πρέπει να είναι το μωράκι μας μαζί μας! Έλεγα να το βάλω κατευθείαν στο δωμάτιό του αλλά τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω μία βάση για το καλάθι και να το έχω μαζί μου τον πρώτο καιρό!

Εσείς σαν πιο έμπειρες μανούλες τι λέτε;:confused::confused::confused::confused:

φιλεναδιτσες μου παω να τσιμπησω κατι κ να ξαπλωσω οσος χρονος μου εμεινε.:confused:.σας αγαπω πολυυ..φιλακια κ χαδακια στα μπεμπακια μεσα στις κοιλιτσες κ αγκαλιτσες στα μωρακια απεξω;):tongue::tongue:

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας παραθέσω έναν προβληματισμό μου; Μου είπανε (αλλά θα ρωτήσω για σιγουριά και το γιατρό) πως το 1ο δίμηνο τουλάχιστον πρέπει να έχουμε απαραιτήτως το μωράκι μας δίπλα μας στο δωμάτιο! Ισχύει; :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Το συζητούσα με μία κοπέλα που γέννησε πριν 3 μήνες και μου λέει πως οπωσδήποτε πρέπει να είναι το μωράκι μας μαζί μας! Έλεγα να το βάλω κατευθείαν στο δωμάτιό του αλλά τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω μία βάση για το καλάθι και να το έχω μαζί μου τον πρώτο καιρό!

Εσείς σαν πιο έμπειρες μανούλες τι λέτε;:confused::confused::confused::confused:

Οι απόψεις διίστανται στο συγκεκριμένο θέμα ιωαννάκι μου!!!Εγώ την έβαλα με το που σαράντησε στο δωμάτιο της που ήτανε ακριβώς δίπλα στο δικό μου...άκουγα και το κιχ που λένε..εννοείται ότι μία μανούλα τον πρώτο καιρό δεν κοιμάται βαριά θα το δεις κι εσύ όση κούραση και να έχεις πάντα το βράδυ το νου σου θα είναι στο μωρό..εγώ σηκωνόμουνα και την έβλεπα συχνά πυκνά!Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα πάντως!Το μόνο κουραστικό ήτανε πως άλλο να το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου κι άλλο να πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι για να πας να δεις το μωρο κ.τ.λ.Προσωπικά πιστεύω ότι 40 μέρες είναι καλά μετά μπορεί να πάει στο δωμάτιο του με τον απαραίτητο έλεγχο πάντα!!Βάζουμε το μωράκι να ρευτεί καλά και το βάζουμε για ύπνο στα πλάγια(εγώ είχα σφηνάκι και ένιωθα ασφάλεια γιατί ουτε μπρούμυτα μπορούσε να πέσει ούτε ανάσκελα!

ουφφφφφφφφφφ....εβαλα τα κολοκυθακια αυγολεμονο να γινονται και ηρθα....

καμια εδωωωωωωωωωωω????

γιάμι γιάμι το φαγάκι σου!!!πολύ μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!τί κάνεις ρανιάκι μου γλυκό?????????????????

γιάμι γιάμι το φαγάκι σου!!!πολύ μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!τί κάνεις ρανιάκι μου γλυκό?????????????????

νατασσακι μουουουουουουουου......καλα ειμαι εδω σπιτακι....

ψαχνω για κουρτινα για το δωματιο της μπουμπους στο ιντερνετ....

αλλα δε θελω να ειναι πολυ παιδικη......και δε βρισκω κατι...

εσυ? το γαρδενακι μας?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...