Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

τωρα βρηκα χρονο να μπω να φανταστειτε!απο το πρωι ολο κ κατι κανω κ ολα μαζι ταυτοχρονα με το μωρο..ταισμα-μαγειρεμα-ξεσκατωμα-απλωμα πλυντηριου-ταισμα-ξεσκατωμα-συνεχεια φαγητου-υπνο-απλωμα πληντυριου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφφφφφ τωρα εκατσα!μου θυμησε ενα τραγουδι τωρα αλα ξεχασα πως λεγεται μια που τραγουδαει πολυ γρηγορα κ ειναι σχετικο με το νοικοκυριο κ με τις δουλειες που εχει μια γυναικα απο το πωρι μεχρι το βραδυ!

αα αυτοοοοοοοοοο αχχαχαχχαχα

καλο εεεεεεεε!

ξυπνησε κ ο μικρουλης τωρα..αυταααααααα..αυτος ηταν ο χρονος μου!

πολα φιλακια..

καλημερα ΓΙΩΤΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αχ ελενιτσα!!! ολα αυτα + δουλεια του μαγαζιου απο το σπιτι!!!

καλημερα!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΕ..ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ε..ΟΛΕς ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΡΗ ΜΕΣΑ ΜΑς Κ ΕΝΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!:tongue::tongue:

Ο ΜΙΚΡΟς ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ!Ο ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΛΙΜΕΝΟς ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΡΑΦΩ!:tongue::tongue:

ΘΑ ΠΑς ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ Ε ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ~ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙς..ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!

τελεια! οι αναπνοες θα σε βοηθησουν πολυ! αχ θα δεις το ζουζουνακι σου!

τι καλα!!!:P

μακαρι να με βοηθησουν κορίτσια! και εγω ετσι θελω να πιστευω. οτι και να ναι κατι θα μαθω! 4 μαθηματα κανουν απο 1 ωρα!:D

εκανα το μπανακι μου και σε λίγο θα φάμε με τον αντρουλη μου!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

αααααααααααα....κοιμαστε????????????

Που είσαι Ρανιάκι; Το έκανες το φαγάκι σου; Εγώ κοιμήθηκα καλά το μεσημέρι γιατί ο μικρούλης μου με ξύπνησε από νωρίς το πρωί σήμερα! Χιιιχιχιχιχχ!!!!

Καλέ, βγήκε το Ματινάκι μας; Αχχχχχ τι τέλεια! Θα έχουν το αγγελούδι τους στο σπιτάκι τους τώρα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαθηκα παλι, ελπιζω να με συγχωρεσετε λογω μπεμπας, τι να κανουμε, δεν κοιμαται πανω απο μισαωρακια το πρωι και δεν εχω χρονο καθολου, ισα ισα για καμια δουλιτσα στα γρηγορα!!!!!!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να σου ζησει καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορεσα να μπω πιο νωρις!!!!!!!!!!!!!γερος και τυχερος να ειναι ο μπεμπακος σου, αναμενουμε νεα σου γλυκουλα μου, καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια καλα??????????????φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας και στα παιδακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο πολυ σας αγαπω και μου λειπετε να ξερετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααααααα

τι μου κανετεεεεεεεε?

Ποπακι μουυυυυυυυυυυυυ πως εισαι/.?η μικρουλα εχει ακομα πονακια?εμενα οχι ολη μερα αλα προς το βραδακι τον πιανουν!τα καημενα μωρε!..

Ιωαννακι μου τι κανεις?

τα υπολοιπα κορτσακια που ειστε σημερα πολυ εημια!

εμενα μωλης με πηρε τηλ ο κουριερ κ μου εφερ το μπουκαλακι της ΜΑΜ.πολυ ομορφο ειναι ..αργησε να ερθει ..σε μπλε μου το φερανε εσας!;);)

αχ τελειο ειναιιιιιι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααααα

τι μου κανετεεεεεεεε?

Ποπακι μουυυυυυυυυυυυυ πως εισαι/.?η μικρουλα εχει ακομα πονακια?εμενα οχι ολη μερα αλα προς το βραδακι τον πιανουν!τα καημενα μωρε!..

Ιωαννακι μου τι κανεις?

εμενα μωλης με πηρε τηλ ο κουριερ κ μου εφερ το μπουκαλακι της ΜΑΜ.πολυ ομορφο ειναι ..αργησε να ερθει ..σε μπλε μου το φερανε εσας!;);)

αχ τελειο ειναιιιιιι!

Λενάκι μου καλημέρα! Τι κάνεις; Σου ήρθε το μπουκάλι; Κι εμένα εχθές! Αχ πόσο συγκινούμαι όταν βλέπω πραγματάκια για το μπεμπάκο μου! Μόνο από τη babylino δεν ήρθε τίποτα ακόμη! Και από τη ΜΑΜ όντως άργησαν! Δεν πειράζει μωρέ!

Το Ματινάκι μας τι κάνει; Μίλησες καθόλου; Να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααα

τι μου κανετεεεεεεεε?

Ιωαννακι μου τι κανεις?

αχ τελειο ειναιιιιιι!

Καλημερα σας κοριτσακια! Πώς παραγγελνω Ελενακι το μπουκαλι;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα σας κοριτσακια! Πώς παραγγελνω Ελενακι το μπουκαλι;

Καλημέρα Ελενάκι! Τι κάνεις; Το μπεμπάκι σου; Η διεύθυνση είναι mambaby.com αλλά επειδή μάλλον δεν θα βγάλεις άκρη πάρε στο τηλ. 2310-544000 και απλά ζήτα να σου σταλεί ένα μπιμπερό! Για τα υπόλοιπα θα συννενοηθείς! Φιλάκιααααα!!!!

Σπέρα σπέρα καλησπέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε τζουτζούκες μου???????????

Σήμερα θα πάμε για φαγητάκι με το αντράκι μου μετά από πολύ καιρό!!!!!!!!!!!

Θα πάμε στα Friday's (δική μου επιλογή βεβαίως βεβαίως)!!!!!!!!!

Θα βάλω την μικρή για νάνι κατά τις 8 μετά θα έρθει η πεθερά και δρόμοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Το ματινάκι μας δεν μπήκε ακόμη????Θα είναι όλη μέρα αγκαλιά με τον παίδαρο!!Χαλάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Σπέρα σπέρα καλησπέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε τζουτζούκες μου???????????

Σήμερα θα πάμε για φαγητάκι με το αντράκι μου μετά από πολύ καιρό!!!!!!!!!!!

Θα πάμε στα Friday's (δική μου επιλογή βεβαίως βεβαίως)!!!!!!!!!

Θα βάλω την μικρή για νάνι κατά τις 8 μετά θα έρθει η πεθερά και δρόμοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

Το ματινάκι μας δεν μπήκε ακόμη????Θα είναι όλη μέρα αγκαλιά με τον παίδαρο!!Χαλάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου νατασακι! τι κανεις?φαγητο ε? τι ωραια! εμεις φανταζομαι θα κανουμε πολυ καιρο να βγουμε βραδυ!!! δεν πειραζει, χαλαλι στο μωρακι μου!

θα παιζει με το αγορακι της η ματινα!

εμενα μου χτυπησε μια βλαμενη το κουδουνι μαλλον για να πουλησει κατι και μου την ξυπνησε, λαγοκοιματε τωρα, ελπιζω να αντεξει μεχρι τις 5 που πρεπει να φαει (της εχω βαλει προγραμμα, για να δουμε θα το ακολουθησει?) εσενα ποτε αρχισε η μικρη να κοιματε ολο το βραδυ?

γεια σου νατασακι! τι κανεις?φαγητο ε? τι ωραια! εμεις φανταζομαι θα κανουμε πολυ καιρο να βγουμε βραδυ!!! δεν πειραζει, χαλαλι στο μωρακι μου!

θα παιζει με το αγορακι της η ματινα!

εμενα μου χτυπησε μια βλαμενη το κουδουνι μαλλον για να πουλησει κατι και μου την ξυπνησε, λαγοκοιματε τωρα, ελπιζω να αντεξει μεχρι τις 5 που πρεπει να φαει (της εχω βαλει προγραμμα, για να δουμε θα το ακολουθησει?) εσενα ποτε αρχισε η μικρη να κοιματε ολο το βραδυ?

Γειά σου Γιωτάκι!!!!Ναι περιμένω το βραδάκι πώς και πώς!!Με την δουλειά του άντρα μου δεν βγαίνουμε καθόλου...πριν την κόρη μου πήγαινα εγώ στο μαγαζί αλλά από τότε που γέννησα κοπήκανε αυτά!Μένω δίπλα στο κοριτσάκι μου!!Κανά 2 φορές μόνο την έχω αφήσει στην γιαγιά της για βράδυ!!!Αχ όταν μου χτυπάνε για διαφημιστικά ειδικά κάτι τέτοιες ώρες έτοιμη είμαι να αρχίσω τα μπινελίκια!!!!!Πόσο μάλλον όταν σου ξυπνάνε και το παιδάκι σου!Πολύ σπαστικό!!!

Καλά κάνεις και της βάζεις σε πρόγραμμα..η ρουτίνα θα της προσφέρει και ασφάλεια και ηρεμία!Κι εγώ από 40 ημερών που την έβαλα στο κρεβατάκι της της άρχισα πρόγραμμα(όσο χουντικό κι αν ακούγεται αυτό)αλλά ήτανε και η μικρή και εμείς πιο ήρεμοι!Η μικρή από 40 ημερών που πήγε στην κούνια της και στο δωματιό της κοιμότανε 6 με 7 συνεχόμενες ώρες το βράδυ.Στην αρχή έλεγα να την ξυπνήσω για να φάει στο 4 ωρο αλλά η παιδίατρος μου είπε να την αφήσω να κοιμηθεί γιατί εκτός ότι είμασταν πολύ καλά στην ανάπτυξη μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μέχρι 7 ώρες στο 8 ωρο όμως να την ταίζω γιατί μετά δεν θα βγαίνουνε και τα γεύματα!!!Πάντως πολύ καλά κάνεις!!!Εσένα πόσες φορές ξυπνάει το βράδυ???Δίπλα σου την κοιμίζεις??

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...