Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

have-a-good-morning-0912.gif

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Πως είσαι; Εγώ ξύπνησα πρωί πρωί σήμερα! Ο μπεμπάκος μου είχε όρεξη από νωρίς οπότε κατά τις 6.30 σηκώθηκα κι εγώ! Ετοιμάζω και το φαγάκι μου, παστίτσιο κάνω σήμερα μιαμμμμμμμμ, και δεν βλέπω την ώρα να το φάωωωωωω!!!!!!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Πως είσαι; Εγώ ξύπνησα πρωί πρωί σήμερα! Ο μπεμπάκος μου είχε όρεξη από νωρίς οπότε κατά τις 6.30 σηκώθηκα κι εγώ! Ετοιμάζω και το φαγάκι μου, παστίτσιο κάνω σήμερα μιαμμμμμμμμ, και δεν βλέπω την ώρα να το φάωωωωωω!!!!!!

καλημερα!!!!!!! και εγω σχετικα νωρίς σήμερα!! 07.30!!:D μαλλον πεινανε φιλλεναδα και κουνιουντε πρωι πρωι για να μας ξυπνησουν!!! χιχιιχιιχιχι

μμμμμμ παστιτσιο ε?????:) τελεια!!!!! εγω θα κανω αρακα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!!!!!!! και εγω σχετικα νωρίς σήμερα!! 07.30!!:D μαλλον πεινανε φιλλεναδα και κουνιουντε πρωι πρωι για να μας ξυπνησουν!!! χιχιιχιιχιχι

μμμμμμ παστιτσιο ε?????:) τελεια!!!!! εγω θα κανω αρακα!!!:D

καλημερα κοριτσακια!

εχουμε αρχισει εκπαιδευση στην μπεμπα να κοιματε νωρις το βραδυ και ειχαμε κλαματα εχτες παλι! αλλα μαμα- μπεμπα 1-0! κοιμηθηκε τελικα!

για να δουμε πως θα τα παμε σημερα!!!

τι να μαγειρεψω??????????? μακαρονια με σαλτσα η μπριαμ,?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

εχουμε αρχισει εκπαιδευση στην μπεμπα να κοιματε νωρις το βραδυ και ειχαμε κλαματα εχτες παλι! αλλα μαμα- μπεμπα 1-0! κοιμηθηκε τελικα!

για να δουμε πως θα τα παμε σημερα!!!

τι να μαγειρεψω??????????? μακαρονια με σαλτσα η μπριαμ,?

καλημερα γιωτακι!!! εκπαιδευση απο τωρα ε?????? χαχαχαχαχαχαχα:P:p:p

μακαρονια με σαλτσα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τι ωραια τα χριστουγεννα!!! θα την ντυσω αγιοβασιλακι η ταρανδο!!! χαχαχχαχχααχα!!!!!!:lol:

χαχχαχχαχαχα θα εχει πολυ γελιο!!!! και μεχρι τα χριστουγεννα θα ξεπεταχτει κι αλλο!!!!! τι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχχαχαχα θα εχει πολυ γελιο!!!! και μεχρι τα χριστουγεννα θα ξεπεταχτει κι αλλο!!!!! τι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:P:p

ναι μωρε το παιδακι μου! θελω να την ρουφηξω αλλα κοιμαται!

το μπεμπε σου τι κανει?

Διαφημίσεις

ναι μωρε το παιδακι μου! θελω να την ρουφηξω αλλα κοιμαται!

το μπεμπε σου τι κανει?

καλα ειναι! κλωτσαει την μανουλα και την κανει χαρουμενη!!:P αν και ποναει μερικες φορές!!! χιχιχιιχιχιχιχιχι ανυπομονω απο τωρα για την αλλη πεμπτη που εχω γιατρό!:D την επομενη εβδομαδα θα παω και μαθημα ανωδυνου τοκετου στην κλινικη που θα γεννησω...για να δουμε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

τωρα βρηκα χρονο να μπω να φανταστειτε!απο το πρωι ολο κ κατι κανω κ ολα μαζι ταυτοχρονα με το μωρο..ταισμα-μαγειρεμα-ξεσκατωμα-απλωμα πλυντηριου-ταισμα-ξεσκατωμα-συνεχεια φαγητου-υπνο-απλωμα πληντυριου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφφφφφ τωρα εκατσα!μου θυμησε ενα τραγουδι τωρα αλα ξεχασα πως λεγεται μια που τραγουδαει πολυ γρηγορα κ ειναι σχετικο με το νοικοκυριο κ με τις δουλειες που εχει μια γυναικα απο το πωρι μεχρι το βραδυ!

αα αυτοοοοοοοοοο αχχαχαχχαχα

καλο εεεεεεεε!

ξυπνησε κ ο μικρουλης τωρα..αυταααααααα..αυτος ηταν ο χρονος μου!

πολα φιλακια..

καλημερα ΓΙΩΤΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

τωρα βρηκα χρονο να μπω να φανταστειτε!απο το πρωι ολο κ κατι κανω κ ολα μαζι ταυτοχρονα με το μωρο..ταισμα-μαγειρεμα-ξεσκατωμα-απλωμα πλυντηριου-ταισμα-ξεσκατωμα-συνεχεια φαγητου-υπνο-απλωμα πληντυριου:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουφφφφφ τωρα εκατσα!μου θυμησε ενα τραγουδι τωρα αλα ξεχασα πως λεγεται μια που τραγουδαει πολυ γρηγορα κ ειναι σχετικο με το νοικοκυριο κ με τις δουλειες που εχει μια γυναικα απο το πωρι μεχρι το βραδυ!

αα αυτοοοοοοοοοο αχχαχαχχαχα

καλο εεεεεεεε!

ξυπνησε κ ο μικρουλης τωρα..αυταααααααα..αυτος ηταν ο χρονος μου!

πολα φιλακια..

καλημερα ΓΙΩΤΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩ..ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΙΡΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλημερα Λενακι!!! στο τρεξιμο η μανουλα ε??? φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Λενακι!!! στο τρεξιμο η μανουλα ε??? φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα

ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΣΕ..ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ε..ΟΛΕς ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΡΗ ΜΕΣΑ ΜΑς Κ ΕΝΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!:tongue::tongue:

Ο ΜΙΚΡΟς ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ!Ο ΜΕΓΑΛΟς ΚΟΛΙΜΕΝΟς ΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΡΑΦΩ!:tongue::tongue:

ΘΑ ΠΑς ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ Ε ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ~ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙς..ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειναι! κλωτσαει την μανουλα και την κανει χαρουμενη!!:P αν και ποναει μερικες φορές!!! χιχιχιιχιχιχιχιχι ανυπομονω απο τωρα για την αλλη πεμπτη που εχω γιατρό!:D την επομενη εβδομαδα θα παω και μαθημα ανωδυνου τοκετου στην κλινικη που θα γεννησω...για να δουμε

τελεια! οι αναπνοες θα σε βοηθησουν πολυ! αχ θα δεις το ζουζουνακι σου!

τι καλα!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...