Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεε??????

μολις γυρισα απο δουλιτσα.....

πως μ'αρεσει αυτος ο καιρος και να εχουμε ζεστουλα μεσα στο σπιτακι και να χουχουλιαζουμε!!!!!αχχχχχχχχχχ...το καλυτερο μου...

με επιασε το ποδο μου ρε γαμωτο...κουτσαινω σχεδον και ειναι απο το βαρος.....αλλα δε πειραζει....κανω υπομονη!!!!το μπιζουδακι μου να ειναι καλα!!!!

αλλα κοριτσια τρομερος πονος...να παρω τον γιατρο μπας και εχει κανενα παυσιπονο να μου δωσει????? θα δω......

ιωαννακι μου πως εισαι κοριτσαρα μου????το αντρακι μας μεγαλωνει και κλωτσαει εεε???εχει τρελλανει το παππου του????χαχαχαχαχχααα

λενιω μου γλυκοοοοοοοοο....εχει κολικους το μαναρακι μας ?????τα κακομοιρα γιατι πρεπει να το τραβανε αυτο?????βγαινει το ματινακι μας σημερα εεεεεεεεε??????αχ ανυπομονω να μπει να μας πει!!!!!

γιωτακι μου να τα εκατοστησετε καλεεεεεεεεεεεεεεε.....ολοκληρη κοπελα.....χιιιχιχχιχιχιχ.....το ψυχακι μου.....μακια πολλααααααααα

αναστασακι μου πως παει η κοιλιτσα????οι συσπασεις?ελπιζω να μη πονας ακομα.....

μακια σουυυυυυυυυυυυυ....

νατασσακι,ποπακι,σοφακι,maril,τζινακι,πεταλουδα μακια πολλαααααααααααααα.....

παω να μαγειρεψω.....θα μπαινοβγαινωωωωωωωωωωωωωω

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεε??????

μολις γυρισα απο δουλιτσα.....

πως μ'αρεσει αυτος ο καιρος και να εχουμε ζεστουλα μεσα στο σπιτακι και να χουχουλιαζουμε!!!!!αχχχχχχχχχχ...το καλυτερο μου...

με επιασε το ποδο μου ρε γαμωτο...κουτσαινω σχεδον και ειναι απο το βαρος.....αλλα δε πειραζει....κανω υπομονη!!!!το μπιζουδακι μου να ειναι καλα!!!!

αλλα κοριτσια τρομερος πονος...να παρω τον γιατρο μπας και εχει κανενα παυσιπονο να μου δωσει????? θα δω......

ιωαννακι μου πως εισαι κοριτσαρα μου????το αντρακι μας μεγαλωνει και κλωτσαει εεε???εχει τρελλανει το παππου του????χαχαχαχαχχααα

λενιω μου γλυκοοοοοοοοο....εχει κολικους το μαναρακι μας ?????τα κακομοιρα γιατι πρεπει να το τραβανε αυτο?????βγαινει το ματινακι μας σημερα εεεεεεεεε??????αχ ανυπομονω να μπει να μας πει!!!!!

γιωτακι μου να τα εκατοστησετε καλεεεεεεεεεεεεεεε.....ολοκληρη κοπελα.....χιιιχιχχιχιχιχ.....το ψυχακι μου.....μακια πολλααααααααα

αναστασακι μου πως παει η κοιλιτσα????οι συσπασεις?ελπιζω να μη πονας ακομα.....

μακια σουυυυυυυυυυυυυ....

νατασσακι,ποπακι,σοφακι,maril,τζινακι,πεταλουδα μακια πολλαααααααααααααα.....

παω να μαγειρεψω.....θα μπαινοβγαινωωωωωωωωωωωωωω

ρανακι παρτον τηλ να σου δωσει κατι μαλλον ντεπονακι, ετσι με ειχε πιασει η μεση μου και δεν μπορουσα να κουνηθω, και ειχα παρει και ειχα ηρεμισει, δεν κανει να πονας! το μπιζουδακι το καταλαβαινει!

εγω δεν προλαβα να κοιμηθω... μολις φαγαμε και πεσαμε για υπνο, το μπισκοτακι μου ξυπνησε καταχ@σμ@νο! και πριν 1 ωρα το ειχα αλλαξει! λερωσε και ζιπουνακι και φορμακι! κατευθειαν για μπανιο! και σε λιγο ερχετε η ωρα του φαγητου..... να μην ξυπνησω και τον αντρα μου, οποτε ειπα να δουλεψω λιγο.... τι καλο μαγειρευεις? εγω εκανα γαυρο τηγανιτο με πατατες και πατζαρια

ρανακι παρτον τηλ να σου δωσει κατι μαλλον ντεπονακι, ετσι με ειχε πιασει η μεση μου και δεν μπορουσα να κουνηθω, και ειχα παρει και ειχα ηρεμισει, δεν κανει να πονας! το μπιζουδακι το καταλαβαινει!

εγω δεν προλαβα να κοιμηθω... μολις φαγαμε και πεσαμε για υπνο, το μπισκοτακι μου ξυπνησε καταχ@σμ@νο! και πριν 1 ωρα το ειχα αλλαξει! λερωσε και ζιπουνακι και φορμακι! κατευθειαν για μπανιο! και σε λιγο ερχετε η ωρα του φαγητου..... να μην ξυπνησω και τον αντρα μου, οποτε ειπα να δουλεψω λιγο.... τι καλο μαγειρευεις? εγω εκανα γαυρο τηγανιτο με πατατες και πατζαρια

θα τον παρω γιατι οσο παει χειροτερευει!!!!!!!!!!!!

φτιαχνω αρακα με πατατουλες.....

\γαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....

καταχεστηκε εεεεεεεεεεεεεε????χαχαχαχαχααχαχαχα......εφτασαν μεχρι το λαιμο?????χαχαχααχαχαχ.....

παω να καθαρισω τα χορταρακια μου για βρασιμο.....:D

θα τον παρω γιατι οσο παει χειροτερευει!!!!!!!!!!!!

φτιαχνω αρακα με πατατουλες.....

\γαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο??????????????μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....

καταχεστηκε εεεεεεεεεεεεεε????χαχαχαχαχααχαχαχα......εφτασαν μεχρι το λαιμο?????χαχαχααχαχαχ.....

παω να καθαρισω τα χορταρακια μου για βρασιμο.....:D

μεχρι το λαιμο δεν λες τιποτα, στον κλιβανο την εβαλα για αποστειρωση!!! χαχαχαχαααχαχα:lol:

ωραιος ο αρακας! τα χορτα με τι τα συνδιαζεις?η για σαλατα τα κανεις?

Διαφημίσεις

μεχρι το λαιμο δεν λες τιποτα, στον κλιβανο την εβαλα για αποστειρωση!!! χαχαχαχαααχαχα:lol:

ωραιος ο αρακας! τα χορτα με τι τα συνδιαζεις?η για σαλατα τα κανεις?

θα κανω αυριο κοτοπουλακι ψητο ή βραστο (λογω διατροφης για τα κιλα) και τα χορταρακια για σαλατα.....ουφφφφφφφφ.....τι να κανω????μπας και γλιτωσω κανενα κιλο...:(

θα κανω αυριο κοτοπουλακι ψητο ή βραστο (λογω διατροφης για τα κιλα) και τα χορταρακια για σαλατα.....ουφφφφφφφφ.....τι να κανω????μπας και γλιτωσω κανενα κιλο...:(

διακοπη λογω ταισματος!!!

ποσα κιλα εχεις παρει?

κου κου!! τι μου κανετε??????

Ρανιακι μου?? τι κανεις??? εγω με τις μερες μου ειμαι! οι συσπασεις καλα κρατουν:tongue: αλλα απο εδω και περα δικαιολογουντε μεχρι ενος βαθμου, αλλα αφου παιρνω τα χαπια και προσεχω κιολας δεν φοβαμαι, δεν μπορω να κανω και τιποτα αλλο!;) παντως το μεγαλο το αγχος μου εχει φυγει!!!!

Γιωτακι??? κλίβανο ε?? χαχχαχαχαχ πλακα εχεις!!!!!!

εγω κοριτσακια θα φαω και αυτη την εβδομαδα εδω στο χωριο, και μετα θα ερθω πρωτα ο θεος μετα που γεννησω, γιατι με σκοτωνει η διαδρομη......δεν την αντεχω καθόλου!! θα εχει ερθει και η πολυθρονα και κατι επιπλα που εχω παραγγειλει και οταν παω θα τα βρω ετοιμα;););) και μετα θα παω για ψωνια του μπεμπακου, θα τα πλυνω θα τα τακτοποιησω και θα ειναι ετοιμα!!!!! μετα θα στολισουμε για τα χριστουγεννα!!!!!!:P:p:p αχ τι ωραια!! μια χαρα θα περασει ο καιρός!!! υγεια θεε μου να εχουμε πανω απ'όλα και όλα καλα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου!! τι μου κανετε??????

Ρανιακι μου?? τι κανεις??? εγω με τις μερες μου ειμαι! οι συσπασεις καλα κρατουν:tongue: αλλα απο εδω και περα δικαιολογουντε μεχρι ενος βαθμου, αλλα αφου παιρνω τα χαπια και προσεχω κιολας δεν φοβαμαι, δεν μπορω να κανω και τιποτα αλλο!;) παντως το μεγαλο το αγχος μου εχει φυγει!!!!

Γιωτακι??? κλίβανο ε?? χαχχαχαχαχ πλακα εχεις!!!!!!

εγω κοριτσακια θα φαω και αυτη την εβδομαδα εδω στο χωριο, και μετα θα ερθω πρωτα ο θεος μετα που γεννησω, γιατι με σκοτωνει η διαδρομη......δεν την αντεχω καθόλου!! θα εχει ερθει και η πολυθρονα και κατι επιπλα που εχω παραγγειλει και οταν παω θα τα βρω ετοιμα;););) και μετα θα παω για ψωνια του μπεμπακου, θα τα πλυνω θα τα τακτοποιησω και θα ειναι ετοιμα!!!!! μετα θα στολισουμε για τα χριστουγεννα!!!!!!:P:p:p αχ τι ωραια!! μια χαρα θα περασει ο καιρός!!! υγεια θεε μου να εχουμε πανω απ'όλα και όλα καλα!!!!!!!!

αχ τι ωραια.....αντε με το καλο αναστασακι μου!!!!!

καλε μπαινεις στον 8ο σελιγες μερες.................ποποποποποπποπο:lol:

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια.....αντε με το καλο αναστασακι μου!!!!!

καλε μπαινεις στον 8ο σελιγες μερες.................ποποποποποπποπο:lol:

σε ευχαριστω!!! ναι!!!μπαινουμε στον 8ο την παρασκευη!! απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!!!!!:P:p πρέπει να ετοιμασω και την βαλίτσα σιγά σιγά να ειναι ετοιμη για παν ενδεχόμενο!!!!!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω!!! ναι!!!μπαινουμε στον 8ο την παρασκευη!! απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!!!!!:P:p πρέπει να ετοιμασω και την βαλίτσα σιγά σιγά να ειναι ετοιμη για παν ενδεχόμενο!!!!!!!!:D

καλεεεεεεεεεεε....μη μου τα λες ετσι αποτομα....

ποοποοποποποποοπο.....γεννοβολαμε η μια μετα την αλληηηηηηηηηηη

χαχααχαχαχαχαχαχχααχχααχχαχ

το ματινακι μας τι να κανει αραγε?????

ματιναααααααααααααααααα.......:lol:

καλεεεεεεεεεεε....μη μου τα λες ετσι αποτομα....

ποοποοποποποποοπο.....γεννοβολαμε η μια μετα την αλληηηηηηηηηηη

χαχααχαχαχαχαχαχχααχχααχχαχ

το ματινακι μας τι να κανει αραγε?????

ματιναααααααααααααααααα.......:lol:

χαχαχχαχαχχαχ!!! ναι!!! τελεια ειναι!!!!!!!!!!! εγω παντως ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!:P:p:p Το ματινακι θα εχει τον παιδαρο αγκαλιτσα της !!!!:D:D:D αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εσενα η μπιζουδενια τι κανει???? της ψωνισες τιποτα αλλο????:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχχαχαχχαχ!!! ναι!!! τελεια ειναι!!!!!!!!!!! εγω παντως ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!:P:p:p Το ματινακι θα εχει τον παιδαρο αγκαλιτσα της !!!!:D:D:D αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εσενα η μπιζουδενια τι κανει???? της ψωνισες τιποτα αλλο????:lol::lol:

καλα ειναι το καμαρι μου.....ειναι πολυ ηρεμη απο χθες!!!!!κανει κατι νωχελικες κινησεις.....σαν φιδακι!!!!χαχαχαχαχαχαα...

δεν της εχουμε παρει κατι αλλο....τελος του μηνα θα παμε για το καροτσι και ερχονται και τα επιπλακια μας!!!!!ανυπομονωωωωωωωωω......

αναστασακι μου σε αφηνω...παω να ξαπλωσω γιατι το ποδι μου ειναι χαλια.....εκανα ενα ζεστο μπανιο...χαλαρωσε λιγο αλλα ειναι πολυ μαγκωμενο ακομα...ουφφφφ.....

καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα:lol:

καλα ειναι το καμαρι μου.....ειναι πολυ ηρεμη απο χθες!!!!!κανει κατι νωχελικες κινησεις.....σαν φιδακι!!!!χαχαχαχαχαχαα...

δεν της εχουμε παρει κατι αλλο....τελος του μηνα θα παμε για το καροτσι και ερχονται και τα επιπλακια μας!!!!!ανυπομονωωωωωωωωω......

αναστασακι μου σε αφηνω...παω να ξαπλωσω γιατι το ποδι μου ειναι χαλια.....εκανα ενα ζεστο μπανιο...χαλαρωσε λιγο αλλα ειναι πολυ μαγκωμενο ακομα...ουφφφφ.....

καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα:lol:

αχ ναι!!! ερχοντε και τα επιπλακια!! τελη αυτου του μηνα?????:P:p:p

και εμενα πονουσε πριν καμια εβδομαδα για 4-5 μερες αλλα μετα εσιαξε απο μονο του!! καλη ξεκουραση Ρανιουκο μου!!! Καληνυχτα!!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...