Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα Ιωαννακι! τι κάνεις?

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Είμαι καλά! Εσύ;;;; Πως είσαι με το ζάχαρο; Ελπίζω καλύτερα μωρέ! Ο μπεμπάκος μας τι κάνει; Τη μαμά του χαρούμενη με τις κλωτσίτσες του; Εμένα πάντως ναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Είμαι καλά! Εσύ;;;; Πως είσαι με το ζάχαρο; Ελπίζω καλύτερα μωρέ! Ο μπεμπάκος μας τι κάνει; Τη μαμά του χαρούμενη με τις κλωτσίτσες του; Εμένα πάντως ναι!

καλα ειμαι!! δεν το μετραω και καθε μερα (κ οι ταινιες πανακριβες ειναι!!!!) αλλα εχθες μετα το μεσσημεριανο κ το βραδινο ηταν καλο!!

ο μπεμπακος καλα ειναι! δινει το παρον! ειδες και εσυ να μην αγχωνεσαι!! και εμενα μη φανταστεις πως ειναι επι 24ωρου βασεως σε κινηση!! απλα δίνει το παρον καποιες φορες πιο εντονα!!!!:P:p

τελικα ειμαστε ακομη στο χωριο! μαλλον κυριακη θα φυγουμε πρωτα ο θεος!!ή σαββατο...;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι!! δεν το μετραω και καθε μερα (κ οι ταινιες πανακριβες ειναι!!!!) αλλα εχθες μετα το μεσσημεριανο κ το βραδινο ηταν καλο!!

ο μπεμπακος καλα ειναι! δινει το παρον! ειδες και εσυ να μην αγχωνεσαι!! και εμενα μη φανταστεις πως ειναι επι 24ωρου βασεως σε κινηση!! απλα δίνει το παρον καποιες φορες πιο εντονα!!!!:P:p

τελικα ειμαστε ακομη στο χωριο! μαλλον κυριακη θα φυγουμε πρωτα ο θεος!!ή σαββατο...;)

μολις την ταισα και κοιματε, εχτες ειχαμε ολη μερα κλαματα χωρις λογο, μονο 7-10 το βραδυ δεν εκλεγε που ειχαμε παει βολτα με το αμαξι και μολις γυρισαμε εκλεγε μεχρι τις 1!!!

σημερα ειναι πιο ηρεμη, και μια που κοιματε θα κανω καμια δουλεια, θα ειμαι εδω τριγυρω!

εσεις τι κανετε??????????????:P

Τουλάχιστον ξεκουράζεσαι στο χωριό; Μάλλον! Εμείς εχθές με τον αντρούλη μου αδειάσαμε το δωμάτιο του γραφείου μου και κάναμε τη μετακόμιση στο άλλο! Αδειάσαμε ντουλάπα, καθαρίσαμε και την Παρασκευή θα πάω να κάνω τα πρώτα ψώνια για το μπεμπάκο μου! Τίποτα φοβερό, ζιπουνάκια, φορμάκια και τέτοια! Θα ξεκινήσω και έρευνα αγοράς για καρότσι, προίκα κλπ! Αχ το πόσο χαίρομαι μπορείς να το φανταστείς!!!!

μολις την ταισα και κοιματε, εχτες ειχαμε ολη μερα κλαματα χωρις λογο, μονο 7-10 το βραδυ δεν εκλεγε που ειχαμε παει βολτα με το αμαξι και μολις γυρισαμε εκλεγε μεχρι τις 1!!!

σημερα ειναι πιο ηρεμη, και μια που κοιματε θα κανω καμια δουλεια, θα ειμαι εδω τριγυρω!

αχ μωρε το μωρουλίνι!!! γιατι ομως τοσο κλαμα?????:confused: εμεις καλα ειμαστε!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιωτάκι! Αχ η καημενούλα θα έχει πονάκια! Υπομονή μωρέ τι άλλο; Όλα στο πρόγραμμα είναι! Εσύ κατά τα άλλα; Πως είσαι;

Τουλάχιστον ξεκουράζεσαι στο χωριό; Μάλλον! Εμείς εχθές με τον αντρούλη μου αδειάσαμε το δωμάτιο του γραφείου μου και κάναμε τη μετακόμιση στο άλλο! Αδειάσαμε ντουλάπα, καθαρίσαμε και την Παρασκευή θα πάω να κάνω τα πρώτα ψώνια για το μπεμπάκο μου! Τίποτα φοβερό, ζιπουνάκια, φορμάκια και τέτοια! Θα ξεκινήσω και έρευνα αγοράς για καρότσι, προίκα κλπ! Αχ το πόσο χαίρομαι μπορείς να το φανταστείς!!!!

βασικα εδω εχω και την μετακινηση για να παω στην μαμα αλλα μόνο με αυτοκινητο! καλα ειναι εχω και παρεα ολους τους δικους μου!!!:D τι τελεια! αδειασατε το δωματιο!!!!!!!!!!! αρχιζεις τα ψωνια δηλαδη!!! με το καλό!! και βέβαια μπορω να φανταστω πως χαίρεσαι!!!!! και ευχομαι να το ευχαριστηθεις!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα εδω εχω και την μετακινηση για να παω στην μαμα αλλα μόνο με αυτοκινητο! καλα ειναι εχω και παρεα ολους τους δικους μου!!!:D τι τελεια! αδειασατε το δωματιο!!!!!!!!!!! αρχιζεις τα ψωνια δηλαδη!!! με το καλό!! και βέβαια μπορω να φανταστω πως χαίρεσαι!!!!! και ευχομαι να το ευχαριστηθεις!!!!!

Αχ τι καλά που έχεις όλους τους δικούς κοντά! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που σιγά σιγά ξεκινάμε τις ετοιμασίες για το δωματιάκι του! Βέβαια αγχώνομαι πάααααααρα πολύ για την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό! Φοβάμαι πως θα μου πει ΠΑΛΙ για τα κιλά μου! Ααααααααα δεν θα σκάσω κιόλας! Θα του το πω!

Αχ τι καλά που έχεις όλους τους δικούς κοντά! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που σιγά σιγά ξεκινάμε τις ετοιμασίες για το δωματιάκι του! Βέβαια αγχώνομαι πάααααααρα πολύ για την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό! Φοβάμαι πως θα μου πει ΠΑΛΙ για τα κιλά μου! Ααααααααα δεν θα σκάσω κιόλας! Θα του το πω!

να μην σκασεις καθολου !!!!!!! οτι μπορεις κανεις!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να μην σκασεις καθολου !!!!!!! οτι μπορεις κανεις!!!!!!!!!

Δεν έχεις άδικο Αναστασάκι μου σ'αυτό! Πραγματικά κάνω ότι μπορώ! Στις 20 μέρες θα φάω ένα γλυκό και όταν έχω έντονη την επιθυμία τρώω μία μπάρα δημητριακών για να μου φύγει! Για το πλασματάκι μου τα πάντα θα υπομείνω!

Άσχετο αλλά το Ματινάκι μας πότε να βγαίνει; Αχ πόσο θέλω να μας πει την εμπειρία της!

Διαφημίσεις

KALHMEROYDIAAAAAAA!~

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ?

ΕΜΕΙς ΚΑΛΑ ΗΡΘΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΕΞΩ!

μηλισα με το ΜΑΤΙΝΑΚΙ χθες..ειναι πολυ καλα..εχει εναν καταξανθο μπεμπακο ουτε τα φρυδακια φαινονται λεει!αχ θθα ειναι ενας κουκλος!

σημερα βγαινουνε..ειναι πολυ ευτηχησμενη κ σας στελνει τα χαιρετισματα κ την αγαπη της!μωλης μπορεσει θα μπει να μας πει λεπτομερειες..ολα καλα πηγαν αποτι μου ειπε κ ειναι απολυ ευχαρηστημενη απο το νοσοκομειο!:D:D

Ιωαννακι μου καλοοοοο πως εισαι..ο μπεμπακος χθες μαλον ξεκουραζοταν..η μανουλα ομως ανχωθηκε λογικο!σημερα πως ειναι το ζουζουνακι..δινει κλωτσιτσες?για τα κιλακια Ιωαννακι μου κ γω πολυ ευκολα βαζω στις εγκυμοσινες κ ας προσεχω..αλα με τον θηλασμο χαθηκαν ολα..σημερα που ζηγηστηκα κ δεν σας κανω πλακα πηγα 59 κ κατι..εχω παθει σοκ ποσο ευκολα φευγουν..θα δεις που θα τα χασεις κ συ ..μην ανχωνεσαι κ πολυ γιαυτο..το ξερω οταν στο υπενθημιζουν ολοι ειναι ανχωτικο κ σπαστικο αλα θα περασσει ο καιρος κ μωλης με το καλο γεννησεις θα επανελθεις..μωρακι μεγαλωνει μεσα σου κ αυτο εχει σημασια να ειναι καλα..θα θυσιασουμε τα κορμια μας:tongue::tongue:εμενα η κοιλια ειναι που δεν φευγει ευκολα κατα τα αλα ειμαι καλα..με εναν κορσε ολα καλα:tongue::tongue:

πιεζεσαι πολυ αγαπουλα μου κ αυτο σε ανχωνει πολυ!αχ αυτα τα ατιμα τα κιλα τι τυχερες αυτε ςπου δεν βαζουν ευκολα..εγω απο παντα εβαζα ευκολα απλα δεν ξεφευγα !με το καλο ναξεκηνησετε κ το δωματιο..τωρα θα εχεις αλες ενοιες;);)πιο ευχαριστες!

Αναστασακι μου τι κανεις?εισαι στο χωριο..κοιμασαι καλυτερα τωρα?ο μπεμπακος μας πως ειναι?

Γιωτακι μου τι κανεις?εκλαιγε η μικρουλα ε!αχ κ μενα ενω χθες στη πεθερα ηταν πολυ καλος κιχ δνε εβγαλε οταν γυρησαμε απο της 8 κ μετα μεχρι της 11 ηταν παλι ανησυχος..αχ αυτοι οι κολικοι!σημερα ειναι ηρεμη ε..τι καλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

KALHMEROYDIAAAAAAA!~

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ?

μηλισα με το ΜΑΤΙΝΑΚΙ χθες..ειναι πολυ καλα..εχει εναν καταξανθο μπεμπακο ουτε τα φρυδακια φαινονται λεει!αχ θθα ειναι ενας κουκλος!

σημερα βγαινουνε..ειναι πολυ ευτηχησμενη κ σας στελνει τα χαιρετισματα κ την αγαπη της!μωλης μπορεσει θα μπει να μας πει λεπτομερειες..ολα καλα πηγαν αποτι μου ειπε κ ειναι απολυ ευχαρηστημενη απο το νοσοκομειο!:D:D

Ιωαννακι μου καλοοοοο πως εισαι..ο μπεμπακος χθες μαλον ξεκουραζοταν..η μανουλα ομως ανχωθηκε λογικο!σημερα πως ειναι το ζουζουνακι..δινει κλωτσιτσες?για τα κιλακια Ιωαννακι μου κ γω πολυ ευκολα βαζω στις εγκυμοσινες κ ας προσεχω..αλα με τον θηλασμο χαθηκαν ολα..σημερα που ζηγηστηκα κ δεν σας κανω πλακα πηγα 59 κ κατι..εχω παθει σοκ ποσο ευκολα φευγουν..θα δεις που θα τα χασεις κ συ ..μην ανχωνεσαι κ πολυ γιαυτο..το ξερω οταν στο υπενθημιζουν ολοι ειναι ανχωτικο κ σπαστικο αλα θα περασσει ο καιρος κ μωλης με το καλο γεννησεις θα επανελθεις..μωρακι μεγαλωνει μεσα σου κ αυτο εχει σημασια να ειναι καλα..θα θυσιασουμε τα κορμια μας:tongue::tongue:εμενα η κοιλια ειναι που δεν φευγει ευκολα κατα τα αλα ειμαι καλα..με εναν κορσε ολα καλα:tongue::tongue:

πιεζεσαι πολυ αγαπουλα μου κ αυτο σε ανχωνει πολυ!αχ αυτα τα ατιμα τα κιλα τι τυχερες αυτε ςπου δεν βαζουν ευκολα..εγω απο παντα εβαζα ευκολα απλα δεν ξεφευγα !με το καλο ναξεκηνησετε κ το δωματιο..τωρα θα εχεις αλες ενοιες;);)πιο ευχαριστες!

Αναστασακι μου τι κανεις?εισαι στο χωριο..κοιμασαι καλυτερα τωρα?ο μπεμπακος μας πως ειναι?

Γιωτακι μου τι κανεις?εκλαιγε η μικρουλα ε!αχ κ μενα ενω χθες στη πεθερα ηταν πολυ καλος κιχ δνε εβγαλε οταν γυρησαμε απο της 8 κ μετα μεχρι της 11 ηταν παλι ανησυχος..αχ αυτοι οι κολικοι!σημερα ειναι ηρεμη ε..τι καλα!;)

Καλημέρα Λενάκι μου! Πως είσαι; Τα παιδάκια σου τα όμορφα τι κάνουν;

Βγαίνει το Ματινάκι μας σήμερα; Τέλεια! Οπότε κάποια στιγμή θα μπει να μας πει νεά και την εμπειρία της! Φυσικά και θα είναι ένας κούκλος ο γιός της! Ποιό παιδάκι άλλωστε είναι άσχημο; Αχ όλα τα μωράκια του κόσμου κουκλάκια είναι και όλα τα παιδάκια να είναι γερά!

Όντως ξεκουραζόταν ο μπεμπάκος μου εχθές! Το βράδυ όμως αφιέρωσε! Ο μπαμπάς μας ξετρελλάθηκε με τις κλωτσιές του και χοροπηδούσε σε όλο το σπίτι!

Όσο για τα κιλά το ξέρω μωρέ ολόκληρος άνθρωπος μεγαλώνει μέσα μου αλλά είναι αυτό που λες! Όταν στο υπενθυμίζουν οι άλλοι είναι χειρότερο! Τέλοσπάντων αυτό που εύχομαι είναι να γεννηθεί καλά το μωράκι μου και τα κιλά σίγουρα θα χαθούν!

Καλημέρα Γιωτάκι! Αχ η καημενούλα θα έχει πονάκια! Υπομονή μωρέ τι άλλο; Όλα στο πρόγραμμα είναι! Εσύ κατά τα άλλα; Πως είσαι;

ποναγε μονο 4,30-6,00 μετα ειχε γκρινια! θα περασει και αυτο!

εγω μια χαρα ειμαι, και το απογευματακι θα παω μαγαζοτσαρκα, θα κρατησει την μπουμπου ο αντρας μου:lol:

εσυ τι κανεις?

KALHMEROYDIAAAAAAA!~

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ?

ναι ρε γμτ, οσο ειναι εξω καλα ειναι, μετα:-(

τωρα αρχιζει και ξυπναει! τα δικα σου καλα?:rolleyes::rolleyes:

μια χαρα το ματινακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...