Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αφηστε εγω ειμαι χαλια με το θεμα ζαχαρου!! το πρωι εφαγα 2 τοστακια ΜΙΚΡΑ μονο με κασερακι και ηπια ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι, μετρηθηκα και ειχα 146!!!! (με οριο 120):(:( :( τι να κανω????????????????? φοβαμαι μη μου δωσει ινσουλινη..........:-(:sad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφηστε εγω ειμαι χαλια με το θεμα ζαχαρου!! το πρωι εφαγα 2 τοστακια ΜΙΚΡΑ μονο με κασερακι και ηπια ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι, μετρηθηκα και ειχα 146!!!! (με οριο 120):(:( :( τι να κανω????????????????? φοβαμαι μη μου δωσει ινσουλινη..........:-(:sad:

Να σου πω την αλήθεια Αναστασάκι μου η θεία μου είχε ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, έκανε ινσουλίνες και την παρακολουθούσε και διαβητολόγος! Βέβαια εσύ τέτοιο πρόβλημα δεν έχεις αλλά μήπως το ψωμάκι σου ανεβάζει το ζάχαρο; Θυμάμαι από τη θεία μου πως δεν της επέτρεπε ψωμιά, πατάτες, γλυκά εννοείται και οτιδήποτε έχει άμυλο! Η γιατρός σου δεν σου είπε τι πρέπει να προσέχεις;

Αχ Ιωαννακι σοκολατόπιτα ε???????? μμμμμμμμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!

Καλά ήταν φοβερή! Τώρα μετά το γιατρό την Παρασκευή θα πάρω! Αφού με φωνάξει πάλι για τα κιλά!

καλημερουδιααααααα!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ρΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΜΠΙΖΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΣ?

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ?ΤΙ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣ ΕΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΓΙΑ ΜΑΜ Κ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΙΑ ΩΡΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗς 5 ΞΑΝΑΚΟΙΜΘΗΚΕ..Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ε..ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΟΛΑ ΧΑΔΑΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑς..ΘΗΛΑΖΕ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΗΛΙΣΑΜΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΜΙΑ ΕΥΤΗΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΟΥΜΕ..

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΟΟ..ΒΑΦΤΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙ (ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ)Κ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ..ΝΤΗΘΗΚΑ Κ ΑΝΕΒΗΚΑ Κ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΑΚΡΙΒς 60..ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑΑΑΑ..Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΤΥΣΑ Κ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!;)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!

ο(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D:D:D

Λενάκι μου καλό τι κάνεις; Τα παιδάκια σου; Τα έχασες τα κιλάκια ε; Μπράβο σου! Να παίρνουμε κι εμείς θάρρος γιατί ενώ χτύπησα μία σοκολατόπιτα νιώθω κάτι τύψεις τώρα! Απίστευτες! Την Παρασκευή που μας έρχεται έχω γιατρό και θα φωνάζει πάλι! Στις 20 μέρες ένα γλυκό τρώω και βάζω τόσα κιλά; Θα τρελλαθώ!!!

Να σου πω την αλήθεια Αναστασάκι μου η θεία μου είχε ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, έκανε ινσουλίνες και την παρακολουθούσε και διαβητολόγος! Βέβαια εσύ τέτοιο πρόβλημα δεν έχεις αλλά μήπως το ψωμάκι σου ανεβάζει το ζάχαρο; Θυμάμαι από τη θεία μου πως δεν της επέτρεπε ψωμιά, πατάτες, γλυκά εννοείται και οτιδήποτε έχει άμυλο! Η γιατρός σου δεν σου είπε τι πρέπει να προσέχεις;

ναι μου ειπε τι πρεπει να τρω και τι πρεπει να προσεχω.... και τα τοστακια ηταν με ψωμις ολικης... οπως μου ειπε αυτη... δεν ξερω τι να πω.. θα δω πως θα παει... :(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

[Καλιο αργα παρα ποτε....επιτελους κοριτσακια μου μπορεσα να μπω...τα νεακια μου τα καταλαβατε απο τα τικερακια μου οποτε λοιπον κοριτσακια μου το θαυμα εγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ταυτοχρονα προσγειωμενη αλλα πραγματικα δεν υπαρχουν λογια οταν αντικρυζεις το θετικο αποτελεσμα!!!!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα κοριτσακια μου να γινει το θαυμα και σε εσας!!!!!!!

Για πειτε τα νεακια σας....]

Κοριτσακια δεν αντεξα και ξαναμπηκα! Αυτη ειναι η αναδρομη οπου το ματινακι μας ανακοινωσε οτι ειναι εγκυουλαα!!!:o:o:o Αχ, συγκινηθηκα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

βρηκα το δικο μου! (11/05/2011)

"έκανα το Σάββατο τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!! έχω ραντεβού με την γιατρό μου την δευτέρα και έχω πολύ άγχος!!!!!!!!!!!!! εσύ πως τα πάς??? προσπαθώ να προλάβω να διαβάσω νέα σας!! "

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βρηκα το δικο μου! (11/05/2011)

"έκανα το Σάββατο τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!! έχω ραντεβού με την γιατρό μου την δευτέρα και έχω πολύ άγχος!!!!!!!!!!!!! εσύ πως τα πάς??? προσπαθώ να προλάβω να διαβάσω νέα σας!! "

Αχ....Τελειο....!!!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Τα μπεμπουλίνια σας τι κάνουν; Καλέ τι πήγατε και ξεθάψατε; Τέλειο!!!!! Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Αχ και τώρα το Ματινάκι μας κρατάει το μωράκι της αγκαλίτσα! :P:p:p:p:p:p:p

Αχ Αναστασάκι, Πεταλουδίτσα, Ρανιάκι (ξέεχασα καμία;) πλησιάζει ο καιρός σιγά σιγά και για μας!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα! Τι κάνετε; Τα μπεμπουλίνια σας τι κάνουν; Καλέ τι πήγατε και ξεθάψατε; Τέλειο!!!!! Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Αχ και τώρα το Ματινάκι μας κρατάει το μωράκι της αγκαλίτσα! :P:p:p:p:p:p:p

Αχ Αναστασάκι, Πεταλουδίτσα, Ρανιάκι (ξέεχασα καμία;) πλησιάζει ο καιρός σιγά σιγά και για μας!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

καλημέρα Ιωαννακι! τι κάνεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...