Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι βγαινω γιατι ξυπνησε!

φιλακια στα ζουζουνια σου! καληνυχτα!:tongue:

κ γω αυτο θα σου ελεγα τωρα..σαν να γκρινιαξεκ ο δικος μου..παω κ γω..καληνυχτα Γιωτακι μου@φιλακια στην μικρουλα σου!καλο ξημερωμα να εχουμε!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια υπναρούδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχετε μία πανέμορφη κυριακή όλες σας μαζί με τις κοιλίτσες και τα μπεμπέδια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

570018w02xr7isn0.gif

664343slv150mpvq.gif

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημέρα σας!! τι μου κάνετε?? εγω μετα το πρωι δεν μπόρεσα να ξανα μπώ. δεν ειμουν και πολύ καλα. ημουν ξάπλα. το βραδυ ομως δοξα το θεο κοιμηθηκα καλα....

Ρανικι , Γιωτακι τι συζητηση ηταν αυτη??? όπως ειπε και το Λενιω, σεξ???? τι ειναι αυτό?????:tongue::tongue::tongue:

Χρυσανθακι μου μήπως ειχε κολικους η μικρουλα?? ευχομαι τωρα να ειναι καλα...

και εγω θελω Χριστουγεννααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ ο μπεμπακος πλέον κλωτσάει πάρα πολύ! και νιωθω πως μεγαλώνει!!!! :P:p αρχίζει να με πονάει κιόλας, αλλά μ'αρέσει!!!!!:tongue::tongue::tongue: οταν ξεπλωνω ομως και κουνιεται απο εκεινη την πλευρα νιωθω να το πλακωνω....:rolleyes::(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααα!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ρΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΜΠΙΖΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΣ?

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ?ΤΙ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣ ΕΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΓΙΑ ΜΑΜ Κ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΙΑ ΩΡΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗς 5 ΞΑΝΑΚΟΙΜΘΗΚΕ..Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ε..ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΟΛΑ ΧΑΔΑΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑς..ΘΗΛΑΖΕ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΗΛΙΣΑΜΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΜΙΑ ΕΥΤΗΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΟΥΜΕ..

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΟΟ..ΒΑΦΤΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙ (ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ)Κ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ..ΝΤΗΘΗΚΑ Κ ΑΝΕΒΗΚΑ Κ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΑΚΡΙΒς 60..ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑΑΑΑ..Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΤΥΣΑ Κ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!;)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!

ο(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααα!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ρΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΜΠΙΖΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΣ?

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ?ΤΙ ΚΑΛΑ..ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣ ΕΚΑΤΑ ΤΗΣ 4 ΓΙΑ ΜΑΜ Κ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΙΑ ΩΡΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗς 5 ΞΑΝΑΚΟΙΜΘΗΚΕ..Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ε..ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΟΛΑ ΧΑΔΑΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑς..ΘΗΛΑΖΕ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΗΛΙΣΑΜΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΜΙΑ ΕΥΤΗΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΟΥΜΕ..

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΟΟ..ΒΑΦΤΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙ (ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ)Κ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ..ΝΤΗΘΗΚΑ Κ ΑΝΕΒΗΚΑ Κ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΑΚΡΙΒς 60..ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑΑΑΑ..Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ..Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΤΥΣΑ Κ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!;)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!

ο(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D:D:D

αχ το ματινακι μας!!! ευτυχισμενη μανουλα ε???? τελειαααααααα!!!!!!!!!!! ναι κλωτσαει το αγγελουδι μου!!! και εσυ πολλα φιλακια στα αντρακια σου!!! να περασετε τελεια!! φιλακια πολλα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια υπναρούδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχετε μία πανέμορφη κυριακή όλες σας μαζί με τις κοιλίτσες και τα μπεμπέδια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

570018w02xr7isn0.gif

664343slv150mpvq.gif

καλημερα Νατασσακι!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ είμαι λίγο πεσμένη σήμερα, δεν καταλαβαίνω το μπεμπάκι μου και αγχώνομαι!:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

καλημερα Ιωαννακι!!! σαν να ακουω εμενα ειναι! και εγω ετσι αγχωνόμουν αν δεν το αισθανόμουν για λίγο! μην αγχωνεσαι όμως!! χαλάρωσε λίγο και θα δεις!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι!!! σαν να ακουω εμενα ειναι! και εγω ετσι αγχωνόμουν αν δεν το αισθανόμουν για λίγο! μην αγχωνεσαι όμως!! χαλάρωσε λίγο και θα δεις!!!!;);)

Τι κάνεις Αναστασάκι μου; Είσαι καλά; Ο μπεμπάκος σου άρχισε να σε πονάει; Αχ μωρέ το καλό μου! Εμένα η αλήθεια είναι πως όλες αυτές τις μέρες με τάραξε ο σκατούλης! Έφαγα ωστόσο και μία σοκολατόπιτα εχθές τέλεια! Αφιέρωσε ο μικρός μου! Κλωτσούσε από το απόγευμα μέχρι το βράδυ που κοιμήθηκα ασταμάτητα όμως! Λες να ξεκουράζεται;;;;;;

Τι κάνεις Αναστασάκι μου; Είσαι καλά; Ο μπεμπάκος σου άρχισε να σε πονάει; Αχ μωρέ το καλό μου! Εμένα η αλήθεια είναι πως όλες αυτές τις μέρες με τάραξε ο σκατούλης! Έφαγα ωστόσο και μία σοκολατόπιτα εχθές τέλεια! Αφιέρωσε ο μικρός μου! Κλωτσούσε από το απόγευμα μέχρι το βράδυ που κοιμήθηκα ασταμάτητα όμως! Λες να ξεκουράζεται;;;;;;

ναι μωρε θα βολευτηκε και θα ξεκουραζεται!!!! ναι καμια φορα εμενα ετσι οπως κουνιεται νιωθω τραβηγματα απο κατω μεχρι πανω στα πλευρακια!:tongue:

σε 5 μερες μπαίνω στον 8οοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο?????? (εντομεταξυ σε ολα τα σαιτ που δινω τελευταια ημ.περιόδου μου βγαζει ΠΗΤ 13/01...... μόνο η γιατρος μου ειπε 18.....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...