Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κορτσουδια μου να μαι κ γωωωωωωω!κ ελεγα δεν θα ειναι καμια μεσα..τι κανετεεεεε?

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μου σε διαβασα κ το μεσημερι κ ηθελα τοσο πολυ να σου γραψω αλα δεν μπορεσα..σημερα ολη μερα τρεχω..απο το πρωι ημουν στη μαμα ειχα να βαχω την κοπελα του αδερφου μου κ μετα τη μαμα για μαι βαφτιση κ μετα ηρθα σπιτι πιαστηκα με δουλειες μ ε το μωρο με τα μπανια ουφφ εχω μια κουραση κ σε ειχα στο μυαλο μου ..μου ακουστηκες τοσο ανχωμενη..αχ καρδουλα δεν πιστευω να ειναι τιποτα αν κ ηδη θα εχεις παρει το γιατρο ειμαι σιγουρη..κ μενα ετσι ηταν ηρεμοσ ανα 3 ωρεσ ξυπνουσ εκ μετα αλλαζουν..τωρα μια ανα δυωρο ξυπναει μια ανα 3ωρο κ τα απογευματα τισ τελευταιεσ μερεσ εκλαιγε απο κολικουσ..η μπεμπουλα σου δεν εχει τιποτα απλα μαλον την ενοχλουν οι παλιοκολικοι..οσο για το ρεψιμο εγω μετα τον θηλασμο τον κραταω σε ορθια σταση για λιγο τον χτυπαω ελφρα στη πλατουλα του κ ειναι μερικες φορες που ρευεται κ αλες οχι..επειδη με το στηθος δεν παιρνουν τοσο αερα μπορει κ να μην ρευετι μην σε φοβιζει..μετα απο λιγο τον βαζω για υπνο κ τελος δεν χρειαζεται να την ξανασηκωνεις εκτος κ αν γκρινιαζει επιμονα τοτε δοκιμασε να την σηκωσεις κ αν ρευτει ηταν αυτο που την ενοχλουσε!

πολυ αργα σου απαντησα κ ηθελα τοοσ πολυ ολη μερα αλα τωρα βρηκα χρονο..κοιμουνται κ τα δυο μου παιδακια κ ειπα να μπω να σας διβασω!

Ρανιουκο κ Γιωτακι τι κανετεεεεε?σας προλαβααααααα!

ηθελα να παρω το Ματινακι σημερα..της εστειλα μηνυμα να μην την ενοχλησω κ τωρα μου απαντησ εοτι το ειχε αθορυβο ..δεν πειραζει ομως θα την παρω αυριο κ θα σας πω νεακια..καταξανθος ο μπεμπουλης ε ρανιουκο..αχ θα ειναι ενας κουκλος!

κ μενα με απασχολουσε το θεμα της λοχειας..εμενα που σαραντησα κ ακομα εχω που κ που κατα την διαρκεια της μερα ροζοκοκκινο αιματακι κ με μια αισθηση σαν περιοδου..λετε να μου κατεβηκε κιολας..μπαα θα ειχα αιμα συνεχεια..εκει που λεω εφυγε καθαρησα παλι ερχεται..κ στον μικρο μου κρατησε τοσο αποτι θυμαμαι κ μετα μου ηρθε αμεσως περιοδος τωρα επειδη θηλαζω δεν ξερω αν θα κατεβει αμεσως..υπαρχουν κ περιπτωσεις που καταιβενει κ με τον θηλασμο κ γω επειδη ειμαι γκαντεμα θα κατεβει!:tongue::tongue:

σεξακιιιιι?????????:confused::confused:τι ειναι αυτοοοοοοο:confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα επειδη φαγαμε εχτες δεν σημαινει οτι δεν θα πεινασουμε σημερα!!!

μια εγκυος δεν ειναι ποτε αντισεξουαλ!!! μαλλον φοβαται!!!

καλα να περασετε!

αααααααααααααααα μανταμ μου εσυ εισαι χορτασμενη...αχααχαχχαχααχχα

εγω τιποταααααααααααααααααααααααααα....απαγορευμενο!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα μια ψιλοαποκολληση στον 4ο μηνα και απο τοτε παγιωθηκε η κατασταση!!!!!τωρα που ειμαι καλα φοβαται ο αντρουλης μου ή με βρισκει αντισεξουαλ και δεν μου το λεει.....:D

χαχαχχα με κανατε κ γελασα..εγω τι να πω μια φορα κοντα στον 3 μηνα καναμε κ αυτο ηταν τελος!

καλο αυτο Γιωτακι επειδη φαγαμε χθες....:tongue::tongue:

παντως εγω πονεσα την πρωτη φορα μετα τη γεννα(για το σεχακι μηλαω)..ισως επειδη γενησα κ με καισαρικη κ ολα μεινανε κλειστα απο κατω..λενε με τον φυσιολογικο σοσ να ναι ανοιγεις...:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχα με κανατε κ γελασα..εγω τι να πω μια φορα κοντα στον 3 μηνα καναμε κ αυτο ηταν τελος!

καλο αυτο Γιωτακι επειδη φαγαμε χθες....:tongue::tongue:

παντως εγω πονεσα την πρωτη φορα μετα τη γεννα(για το σεχακι μηλαω)..ισως επειδη γενησα κ με καισαρικη κ ολα μεινανε κλειστα απο κατω..λενε με τον φυσιολογικο σοσ να ναι ανοιγεις...:rolleyes:

γεια σου λενακι!

ε μα καλα δεν λεω????????:tongue:

πονεσες ε? φανταζομαι μιλας για το πρωτο παιδακι, οχι για αυτο ε?

γεια σου λενακι!

ε μα καλα δεν λεω????????:tongue:

πονεσες ε? φανταζομαι μιλας για το πρωτο παιδακι, οχι για αυτο ε?

εμ ετσι ειναι Γιωτακι μου!;);)

ναι ναι για το πρωτο..σε αυτο ακομα τιποτα...:tongue::tongue:

η μικρουλα σου κοιμαται?εμενα κοιμαται κ λεω να παω για υπνο αν κ βαριεμαι..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμ ετσι ειναι Γιωτακι μου!;);)

ναι ναι για το πρωτο..σε αυτο ακομα τιποτα...:tongue::tongue:

η μικρουλα σου κοιμαται?εμενα κοιμαται κ λεω να παω για υπνο αν κ βαριεμαι..:tongue:

ναι κοιματε στην αγκαλιτσα του μπαμπα της και εγω δουλευω στπ λαπτοπ, εισαι μονη σου και θα πας για υπνο?

Διαφημίσεις

ναι κοιματε στην αγκαλιτσα του μπαμπα της και εγω δουλευω στπ λαπτοπ, εισαι μονη σου και θα πας για υπνο?

αχ μωρε η μικρουλα :Dεμενα στο κρεβατακι του ειναι;)

ο αντρας μου ειναι στο γαμο του φιλου του..θα θελα κ γω να παω αλα δυσκολα με τον μικρο κ ειδικα με τον θηλασμο...κ απο την ωρα που εφυγε εχω μια κακη διαθεση..με νευριασε λιγο κ ετσι εφυγε..δεν κοιμηθηκα κ πολες ωρες κ ημουν καπως..ενω απο το πρωι ξυπνησα καλ κ με ωραια διαθεση..τωρα δεν εχω διαθεση ουτε για υπνο να παω αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ μωρε η μικρουλα :Dεμενα στο κρεβατακι του ειναι;)

ο αντρας μου ειναι στο γαμο του φιλου του..θα θελα κ γω να παω αλα δυσκολα με τον μικρο κ ειδικα με τον θηλασμο...κ απο την ωρα που εφυγε εχω μια κακη διαθεση..με νευριασε λιγο κ ετσι εφυγε..δεν κοιμηθηκα κ πολες ωρες κ ημουν καπως..ενω απο το πρωι ξυπνησα καλ κ με ωραια διαθεση..τωρα δεν εχω διαθεση ουτε για υπνο να παω αν κ ειμαι πολυ κουρασμενη!:rolleyes:

υπαρχουν εντασεις λογω κουρασης, θα βρουμε παλι τους ρυθμους μας σιγα σιγα! και οι ψυχολογικες μεταπτωσεις μες στο προγραμμα ειναι, θα ισιωσουμε, που θα παει!

κοιματε το βραδυ ο μικρος?

υπαρχουν εντασεις λογω κουρασης, θα βρουμε παλι τους ρυθμους μας σιγα σιγα! και οι ψυχολογικες μεταπτωσεις μες στο προγραμμα ειναι, θα ισιωσουμε, που θα παει!

κοιματε το βραδυ ο μικρος?

ναι σιγουρα κ η κουραση μας επηρεαζει πολυ!:rolleyes:

κοιμαται..ξυπναει για γαλατακι..μετα κανει κακουλινια κ κοιμαται ..υπαρχουν φορες που δεν νυσταζει αλα με την πιπιλα ξανακοιμαται αν κδ εν την θελει κ πολυ τελευταια!

εσενα κανει κακακια συχνα..εγω θυμαμι με το ξενο γαλα δεν εκανε συχνα..με τον θηλασμο πολυ πραμα..:tongue:;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι σιγουρα κ η κουραση μας επηρεαζει πολυ!:rolleyes:

κοιμαται..ξυπναει για γαλατακι..μετα κανει κακουλινια κ κοιμαται ..υπαρχουν φορες που δεν νυσταζει αλα με την πιπιλα ξανακοιμαται αν κδ εν την θελει κ πολυ τελευταια!

εσενα κανει κακακια συχνα..εγω θυμαμι με το ξενο γαλα δεν εκανε συχνα..με τον θηλασμο πολυ πραμα..:tongue:;)

ναι μια φορα την ημερα, συνηθως το βραδυ, αλλα πολυ κατουρημα!!!!!

εμεις την πιπιλα μονο οταν ειχει κολικους της την δινω, και την θελει, τις αλλες ωρες δεν την ζηταει και δεν της την δινω

ναι μια φορα την ημερα, συνηθως το βραδυ, αλλα πολυ κατουρημα!!!!!

εμεις την πιπιλα μονο οταν ειχει κολικους της την δινω, και την θελει, τις αλλες ωρες δεν την ζηταει και δεν της την δινω

μονο μια φορα ε!πωπω!τι καλα!εμενα ασε εχω χασει το μετρημα!

εγω την πιπιλα την δινω οταν εχει ηδη φαει κ βλεπω οτι νυσταζει αν γκρινιαζει του τη δινω αλα αν δεν την θελει δνε επιμενω κ πολυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

μονο μια φορα ε!πωπω!τι καλα!εμενα ασε εχω χασει το μετρημα!

εγω την πιπιλα την δινω οταν εχει ηδη φαει κ βλεπω οτι νυσταζει αν γκρινιαζει του τη δινω αλα αν δεν την θελει δνε επιμενω κ πολυ!;)

στο θηλασμο οποτε τρωει τα κανει κιολας, θηλαζεις αποκληστηκα?

πωπω πως ηθελα ενα τσιγαρο τωρα!!!

στο θηλασμο οποτε τρωει τα κανει κιολας, θηλαζεις αποκληστηκα?

πωπω πως ηθελα ενα τσιγαρο τωρα!!!

ναι σχεδον σε καθε γευμα..υπαρχουν φορες που κανει γευμα παραγευμα(ωραια λεξη:tongue:)

ναι θηλαζω αποκλειστικα..δεν του εχω δωσει ξενο ακομα!αχ εμενα μου λειπουν τα φρουτα..εχω τωρα κατι φρουτα εδω κ δνε μπορω ναφαω..κανω μια δαγκωνια απο το καθενα κ τελος!κ πως μαρεσουν οι λωτοι!προσεξα πως αν φαω πολα φρουτα δηλαδη τι πολα ενα ολοκληρο να φαω του φερνει κατι σαν διαροια κ κανει πιο συχνα κακα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι σχεδον σε καθε γευμα..υπαρχουν φορες που κανει γευμα παραγευμα(ωραια λεξη:tongue:)

ναι θηλαζω αποκλειστικα..δεν του εχω δωσει ξενο ακομα!αχ εμενα μου λειπουν τα φρουτα..εχω τωρα κατι φρουτα εδω κ δνε μπορω ναφαω..κανω μια δαγκωνια απο το καθενα κ τελος!κ πως μαρεσουν οι λωτοι!προσεξα πως αν φαω πολα φρουτα δηλαδη τι πολα ενα ολοκληρο να φαω του φερνει κατι σαν διαροια κ κανει πιο συχνα κακα!:(

εγω οταν θηλαζα δεν ετρωγα ουτε γαλακτοκομικα γιατι το συμπληρωμα που της εδωσα της εκανε αλεργια στο γαλα αγελαδος και τωρα πινουμε φαρμακευτικο γαλα

εγω οταν θηλαζα δεν ετρωγα ουτε γαλακτοκομικα γιατι το συμπληρωμα που της εδωσα της εκανε αλεργια στο γαλα αγελαδος και τωρα πινουμε φαρμακευτικο γαλα

α ναι!την πειραζε ε!γενικα ξερω πως ειναι καλο να αποφευγουμε το αγελδαινο γαλα..εγω καπου καπου τρωω δημητριακα με αγελδαινο γαλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα..δεν ειμαι κ σιγουρα γιατι τελευται ειχε λιγα πονακια!τωρα το στματησα παλι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

α ναι!την πειραζε ε!γενικα ξερω πως ειναι καλο να αποφευγουμε το αγελδαινο γαλα..εγω καπου καπου τρωω δημητριακα με αγελδαινο γαλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα..δεν ειμαι κ σιγουρα γιατι τελευται ειχε λιγα πονακια!τωρα το στματησα παλι.

λενακι βγαινω γιατι ξυπνησε!

φιλακια στα ζουζουνια σου! καληνυχτα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...