Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ιωαννακι ευχαριστω!τι νεα ο μπεμπακος?

ομπαμπακας σου πως ειναι?

Ο μπεμπάκος μου συνέχεια κλωτσάει τώρα και μου κάνει παρεούλα! Ο μπαμπάκας μου είναι πάρα πολύ καλά! Στην ανάρρωση ακόμη αλλά καλά! Αυτό έχει σημασία! Πάει πέρασε κι αυτό!

Αχ φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι τέλεια! Εσείς θα έχετε τα θαυματάκια σας στην αγκαλίτσα σας και οι υπόλοιπες στην κοιλίτσα μας! Αχ ανυπομονώ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο μπεμπάκος μου συνέχεια κλωτσάει τώρα και μου κάνει παρεούλα! Ο μπαμπάκας μου είναι πάρα πολύ καλά! Στην ανάρρωση ακόμη αλλά καλά! Αυτό έχει σημασία! Πάει πέρασε κι αυτό!

Αχ φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι τέλεια! Εσείς θα έχετε τα θαυματάκια σας στην αγκαλίτσα σας και οι υπόλοιπες στην κοιλίτσα μας! Αχ ανυπομονώ!!!!

και γω τα περιμενω πως και πως!τρελαινομαι για υτες τις μερες!δεν εχω καλυτερο!χιχιχι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

κοριτσακια.....εχετε βγει βολτουλα????

εγω ολο το πρωι εκανα δουλιτσες και μαγειρεματα...περιμενουμε την αδεφλη μου και κατι φιλους μας!!!!

αντε να ερθουν τα χριστουγενναααααααααααααααααααααααααααααααααα...........

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια.....εχετε βγει βολτουλα????

εγω ολο το πρωι εκανα δουλιτσες και μαγειρεματα...περιμενουμε την αδεφλη μου και κατι φιλους μας!!!!

αντε να ερθουν τα χριστουγενναααααααααααααααααααααααααααααααααα...........

γεια σου ρανακι!

το μπιζουδακι μου μολις εφαγε και κοιματε και εγω ξεκινησα να κανω καμια δουλεια για το μαγαζι. τι κανει η μπουμπουδενια?

γεια σου ρανακι!

το μπιζουδακι μου μολις εφαγε και κοιματε και εγω ξεκινησα να κανω καμια δουλεια για το μαγαζι. τι κανει η μπουμπουδενια?

καλα ειναι το γλυκο μου το αγαπακι...κανει βολτουλες στη κοιλιτσα!!!!!!

πως εισαι γιωτακι μου????ξεκινησες δουλεια????ποποποποπο....απο τωρα???γιατι???

να σε ρωτησω...τα λοχεια ποσες μερες κρατουν?ειναι σαν περιοδος?:confused:

Διαφημίσεις

καλα ειναι το γλυκο μου το αγαπακι...κανει βολτουλες στη κοιλιτσα!!!!!!

πως εισαι γιωτακι μου????ξεκινησες δουλεια????ποποποποπο....απο τωρα???γιατι???

να σε ρωτησω...τα λοχεια ποσες μερες κρατουν?ειναι σαν περιοδος?:confused:

δεν παω δουλεια, μου εχει φτιαξει ενα laptop ο αντρας μου (ειναι τεχνικος υπολογιστων) και μπαινω στον υπολογιστη του μαγαζιου και περναω τιμολογια και λογιστικα. θα ξεκινησω δεκεμβρη μερα παρα μερα τα απογευματα 4 ωρες για να κραταει ο αντρας μου την μικρη, και θα δειξει ποτε θα πηγαινω τα πρωινα, οταν θα μπορεσει η πεθερα μου να την κρατησει, φοβατε ακομα.

τα λοχεια εμενα μου κρατησαν 40 μερες (αλλα εχω ακουσει και 15 μερες) και επειδη σταματησα να θηλαζω μολις σαραντησα αδιαθετησα μετα απο 2 μερες, τρελο αιμα! (φοραγα της πανες της μπεμπας!) και ακομα εχω αιμα 16 μερες μετα, πηγα την πεμπτη στο γιατρο και μου εδωσε κατι χαπακια για να καθαρισει η μητρα και να τελειωσει το αιμα.

φαντασου εδω και 2 μηνες φοραω σερβιετα! ελεος!

δεν παω δουλεια, μου εχει φτιαξει ενα laptop ο αντρας μου (ειναι τεχνικος υπολογιστων) και μπαινω στον υπολογιστη του μαγαζιου και περναω τιμολογια και λογιστικα. θα ξεκινησω δεκεμβρη μερα παρα μερα τα απογευματα 4 ωρες για να κραταει ο αντρας μου την μικρη, και θα δειξει ποτε θα πηγαινω τα πρωινα, οταν θα μπορεσει η πεθερα μου να την κρατησει, φοβατε ακομα.

τα λοχεια εμενα μου κρατησαν 40 μερες (αλλα εχω ακουσει και 15 μερες) και επειδη σταματησα να θηλαζω μολις σαραντησα αδιαθετησα μετα απο 2 μερες, τρελο αιμα! (φοραγα της πανες της μπεμπας!) και ακομα εχω αιμα 16 μερες μετα, πηγα την πεμπτη στο γιατρο και μου εδωσε κατι χαπακια για να καθαρισει η μητρα και να τελειωσει το αιμα.

φαντασου εδω και 2 μηνες φοραω σερβιετα! ελεος!

σοβαρα μιλας???????????????????????????/

αχ παναγια μου θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωω.....

οχι ρε γαμωτοοοοοοοοοοοο.....

ειχες και πριν γεννησεις πολυ αιμα?εγω ειχα πολυ ...φαντασου φορουσα τις σερβιετες της νυχτας......και μου κρατουσε 6-7 μερες....

δηλαδη sexακι με τον αντρουλη μου θα κανω του αγιου τετοιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....θα βαλω τα κλαματα!!!!:-(

σοβαρα μιλας???????????????????????????/

αχ παναγια μου θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωω.....

οχι ρε γαμωτοοοοοοοοοοοο.....

ειχες και πριν γεννησεις πολυ αιμα?εγω ειχα πολυ ...φαντασου φορουσα τις σερβιετες της νυχτας......και μου κρατουσε 6-7 μερες....

δηλαδη sexακι με τον αντρουλη μου θα κανω του αγιου τετοιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....θα βαλω τα κλαματα!!!!:-(

ασε μην ρωτας καθολου! η πλακα ειναι οτι αδειαθετησα στις 26/10 και τωρα πλησιαζει η 26/11! εχω βαρεθει! σημερα το συζηταγαμε με τον αντρα μου και του λεω ασε τον αλλο μηνα ελπιζω! μα ελεος!!!

ειχα παντα αρκετο αιμα, και μου κραταγε 6-7 μερες και εμενα, ειχα τοσο αιμα γιατι σταματησε νωρις ο θηλασμος, οσο θηλαζεις δεν εχεις περιοδο μολις κοπει το γαλα μετα απο 2 μερες ερχεται!

αρα sexακι μπορουμε να κανουμε αν θηλαζουμε....παλι καλα!!!!!!!!!!!!ποναει μετα τον τοκετο η επαφη γιωτακι?ετσι εχω ακουσει.....

δυστυχως δεν ξερω!!!!:-( ελπιζω οχι!:tongue:

παντως ο κολπικος υπερηχος που μου εκανε ο γιατρος δεν πονεσε! αλλα θα μου πεις αυτο ειναι λεπτο!!! χαχχαχαχαχα:lol:

Διαφημίσεις

χαχααχαχαχαχαχχα....

μολις ακουσα οτι κοβεται το επιδομα τοκετου....

εχω εξοργιστει τρομερα.....

και εγω αυτο ακουω! αστα να πανε! να δω τι αλλο θα κοψουν!

νηστεια στο σεξακι! καλα που καναμε οσο ημουν εγκυος! μεχρι τον 8ο δηλ γιατι μετα δεν μπορουσα!

και εγω αυτο ακουω! αστα να πανε! να δω τι αλλο θα κοψουν!

νηστεια στο σεξακι! καλα που καναμε οσο ημουν εγκυος! μεχρι τον 8ο δηλ γιατι μετα δεν μπορουσα!

αααααααααααααααα μανταμ μου εσυ εισαι χορτασμενη...αχααχαχχαχααχχα

εγω τιποταααααααααααααααααααααααααα....απαγορευμενο!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα μια ψιλοαποκολληση στον 4ο μηνα και απο τοτε παγιωθηκε η κατασταση!!!!!τωρα που ειμαι καλα φοβαται ο αντρουλης μου ή με βρισκει αντισεξουαλ και δεν μου το λεει.....:D

αααααααααααααααα μανταμ μου εσυ εισαι χορτασμενη...αχααχαχχαχααχχα

εγω τιποταααααααααααααααααααααααααα....απαγορευμενο!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα μια ψιλοαποκολληση στον 4ο μηνα και απο τοτε παγιωθηκε η κατασταση!!!!!τωρα που ειμαι καλα φοβαται ο αντρουλης μου ή με βρισκει αντισεξουαλ και δεν μου το λεει.....:D

ναι αλλα επειδη φαγαμε εχτες δεν σημαινει οτι δεν θα πεινασουμε σημερα!!!

μια εγκυος δεν ειναι ποτε αντισεξουαλ!!! μαλλον φοβαται!!!

καλα να περασετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...