Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

koritsakia m signomh pou den sas enimerwsa alla etrexa peira kata ths 5.30 thl kai m eipe o antra stis oti genise to matinaki mas sas enimerwse h elenh mas blepw lipon

matinaki mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na sou zeisei o mpompiras na to deite opos epithimite kai kalo sarantismo koritsaki mmmmmmmmmmmmm

http://www.divaglitter.com/graphic//cat/congrats-comments/its_a_boy.gif

http://3.bp.blogspot.com/-rPOdhBfNH9k/TbsfKayZOJI/AAAAAAAAAIg/e9KQcGA-TMQ/s1600/its_a_boy_feet.gif

http://www.divaglitter.com/graphic//cat/congrats-comments/its_a_boy.gif

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΤΙΝΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥΟΥΟΟΥΟΥΥ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......εχω τρελλαθει!!!!!!!!!!

καλο σαραντισμο,υγεια και πολυ αγαπη να εχετε παντα στην οικογενεια σας!!!!!

ποποποποοοποποποπ....σε φανταζομαι αυτη τη στιγμη.....δεν υπαρχει αυτο που ζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......συμπεθερουλα μου.....χιχιχιχιχιχιιχιχ....

αντε και στα δικα μας κοριτσακια μου!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχχχχχχχχχχχχχχχ......καλεεεεεεεεεεεε....που ειστεεεεεεεεεεε????

εγω τωρα γυρισα κια ειδα τα νεα.....ειχα παει στον αγ.νειλο εδω στη γειτονια μου!!!!!σας αναψα ενα κερακι.......αχχχχχχχχ....να εχουμε μια ομορφη κα ευκολη γεννα!!!!!!

κοριτσακια μολις μιλησα με το ματινακι....ο μπεμπουλινος ειναι καταξανθος και κουκλος!!!!!!

γεννησε ευκολα,πονεσε οσο επρεπε και χωρις επισκληριδειο....τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοο????????μια χαρα την ακουσα και τον ειχε διπλα της το παληκαροοοο...δε μιλησαμε πολυ....θα με παρει πιο μετα!!!!!

μακιαααααααααααααααααααααααααααααααα....τα λεμε αυριο στο καφε μς!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακιαααααααααααααααααααααααααααα γεννησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

εναν παιδαρο 3 κ κατι απο τον ενθουσιασμο μου δεν θυμαμαι ακριβως!

φυσιολογικα γεννησε κ ειναι καλα!μωλης πηρα κ το σηκωσε ο αντρας της ενθουσιασμενος κ μου λεει μωλης γεννησε..

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟς Κ ΔΥΝΑΤΟς..ΚΑΛΟΤΥΧΟς ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!

ΑΧ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΗ..

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΗΣ ΜΗΛΙΣΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ!

2306033h65w3zos9p.gif

Ματινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει!!!!!αχ συγκινουμε!τωρα που το εζησα νομιζω οτι παντα θα με συγκινει μια γεννα!Να ειναι γεροκαι ευλογημενο Ματινακι μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρααααα!!!! Που είστε κοριτσάκια μου;

Αααααχχχχχχχχχχ φαντάζομαι το Ματινάκι μας! Θα ξημέρωσε με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της! Τι όνειρο Θεέ μου; Άντε πλησιλαζει η ώρα για όλες μας!:P:p:p:p:p

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?????????????

Ρανιακι??? καταξανθος ε??? στον μπαμπακα του εμοιασε!!!! χωρις επισκληριδιο???? πω πω πω!!!! δεν κανουν εκει η το ζητησε το ματινακι???? αχ φανταζομαι τωρα τη χαρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε με το καλο τωρα και οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστουμε για το κερακι Ρανιακι! να σαι καλα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!ξεκινησα να γραψω το μυνημα μου στις 9 και και τωρα που πηγα να το τελειωσω μου το εσβησε!εγραψα τοσα πολλα!θα τα ξαναγραψω καποια στιγμη αλλα ας πω αυτο που με καιει τωρα γιατι θα σκασω!χθες απο τις 12 το βραδυ η μπεμπουλα μου δεν ειναι οπως πριν!:(ηταν ηρεμη δεν μου εχει κλαψει ανησυχιτικα μεχρι τωρα μονο κατι γκρινιτσες αυτες τις μερες..χθες κοριτσια τα ειδα ολα στις 12 εφαγε!για να τη ρεψω μου ειπαν στη κλινηκη να τη κραταω ορθια να τη χτυπαω ελεφρα στην πλατη και αν δε ρευεται να τηνξαπλωνω και να την ξανσηκωνω επειδη δε ρευοταν το εκανα δυο τρεις φρες και μαλλον την ανακατεψα και μου εκενε εμετο!τη χαζη που ειμαι!και το χα διαβασει οτι δεν τα ταρακουναμε τα μωρα μετα το φαη!ε!αυτο ηταν!εκεινη την ωρα εκλαψε παααααααααρα πολυ οταν την ηρεμησα λιγο εκανε να μικρο γευμα και την κοιμησα ..κλαιει τοσο που δεν μπορει να πιασει το στηθος..την κραταω αγκαλια σφηχτα κα μονο ετσι ηρεμει λιγο..απο κεινη την ωρα οταν ξυπναει περιπου ανα δυωρο ενω κοιμοταν τριωρο κανονικα,μπαινει στο στηθος και μετα το ρεψημοπαλι αυτο το κλαμα!αμαν κανω να ηρεμησει μου δινει την εντιπωση οτι ποναει!ειμαι πολυ στεναχωριμενη!δεν εχει ξανακλαψει ετσι το μπεμπακι μου!τωρα κοιματε...να παρω τον γιατρο..??κακακια εκανε δυο φορες μια χαρα ηταν!ουτε ζεστη ειναι!θα βαλω και θερμομετρο οταν ερθει οαντρας μου...αχ κοριτσακια σας ερχετε τιποτα στο μυαλο?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα κοριτσακια μου!ξεκινησα να γραψω το μυνημα μου στις 9 και και τωρα που πηγα να το τελειωσω μου το εσβησε!εγραψα τοσα πολλα!θα τα ξαναγραψω καποια στιγμη αλλα ας πω αυτο που με καιει τωρα γιατι θα σκασω!χθες απο τις 12 το βραδυ η μπεμπουλα μου δεν ειναι οπως πριν!:(ηταν ηρεμη δεν μου εχει κλαψει ανησυχιτικα μεχρι τωρα μονο κατι γκρινιτσες αυτες τις μερες..χθες κοριτσια τα ειδα ολα στις 12 εφαγε!για να τη ρεψω μου ειπαν στη κλινηκη να τη κραταω ορθια να τη χτυπαω ελεφρα στην πλατη και αν δε ρευεται να τηνξαπλωνω και να την ξανσηκωνω επειδη δε ρευοταν το εκανα δυο τρεις φρες και μαλλον την ανακατεψα και μου εκενε εμετο!τη χαζη που ειμαι!και το χα διαβασει οτι δεν τα ταρακουναμε τα μωρα μετα το φαη!ε!αυτο ηταν!εκεινη την ωρα εκλαψε παααααααααρα πολυ οταν την ηρεμησα λιγο εκανε να μικρο γευμα και την κοιμησα ..κλαιει τοσο που δεν μπορει να πιασει το στηθος..την κραταω αγκαλια σφηχτα κα μονο ετσι ηρεμει λιγο..απο κεινη την ωρα οταν ξυπναει περιπου ανα δυωρο ενω κοιμοταν τριωρο κανονικα,μπαινει στο στηθος και μετα το ρεψημοπαλι αυτο το κλαμα!αμαν κανω να ηρεμησει μου δινει την εντιπωση οτι ποναει!ειμαι πολυ στεναχωριμενη!δεν εχει ξανακλαψει ετσι το μπεμπακι μου!τωρα κοιματε...να παρω τον γιατρο..??κακακια εκανε δυο φορες μια χαρα ηταν!ουτε ζεστη ειναι!θα βαλω και θερμομετρο οταν ερθει οαντρας μου...αχ κοριτσακια σας ερχετε τιποτα στο μυαλο?

Αχ Χρυσανθάκι μου καλό λογικό είναι να στεναχωριέσαι αλλά δεν είναι τίποτα! Θα το δεις κι εσύ! Ίσως να είναι πονάκια στην κοιλίτσα της ή κάτι περαστικό! Μη στεναχωριέσαι βρε!

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?????????????

Ρανιακι??? καταξανθος ε??? στον μπαμπακα του εμοιασε!!!! χωρις επισκληριδιο???? πω πω πω!!!! δεν κανουν εκει η το ζητησε το ματινακι???? αχ φανταζομαι τωρα τη χαρα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε με το καλο τωρα και οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστουμε για το κερακι Ρανιακι! να σαι καλα!!!!!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Ο μπεμπάκος σου τι κάνει;

Ναι το Ματινάκι από ότι θυμάμαι ήθελε να γεννήσει χωρίς επισκληρίδο! Μπράβο της! Εγώ δεν ξέρω αν θα αντέξω! Εννοείται πως θέλω να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον με την ενεσούλα μου! Χιιχιχιιχχιχι!!!!

Αχ Χρυσανθάκι μου καλό λογικό είναι να στεναχωριέσαι αλλά δεν είναι τίποτα! Θα το δεις κι εσύ! Ίσως να είναι πονάκια στην κοιλίτσα της ή κάτι περαστικό! Μη στεναχωριέσαι βρε!

καλημερα ιωαννακι ευχαριστω!τι νεα ο μπεμπακος?

ομπαμπακας σου πως ειναι?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...