Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοιμησα τα παιδακια μου κ ηρθα!ο μεγαλος ακομα δεν κοιμαται αλα ειναι στο κρεβατακι του κ οπου να ναι θα κοιμηθει!

σκεφτομαι να ξαναπαρω τηλ..δεν θελω να τους πρηζω κιολας αλα εχω αγωνια τωρα τι να κανει το Ματινακι μας!μιση ωρα περασε απο την ωρα που μιλησε το τζινακι αραγε να ειχαμε καμια εξελιξη!

ασχετο αλα τα γιουβαρλακια μου γινανε πολυ νοστιμα..εφαγα κ γω κ τωρα με πιασε η αγωνια!\που ειστε φιλεναδιτσες μου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμησα τα παιδακια μου κ ηρθα!ο μεγαλος ακομα δεν κοιμαται αλα ειναι στο κρεβατακι του κ οπου να ναι θα κοιμηθει!

σκεφτομαι να ξαναπαρω τηλ..δεν θελω να τους πρηζω κιολας αλα εχω αγωνια τωρα τι να κανει το Ματινακι μας!μιση ωρα περασε απο την ωρα που μιλησε το τζινακι αραγε να ειχαμε καμια εξελιξη!

ασχετο αλα τα γιουβαρλακια μου γινανε πολυ νοστιμα..εφαγα κ γω κ τωρα με πιασε η αγωνια!\που ειστε φιλεναδιτσες μου!;)

wrea tha xekourastis elenaki m kale peta kanena kai apo edw xixixiixi egv olo rizi trww kai fide mpliaxxxxxxxxx !!!!!! xixixiixixxi

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

wrea tha xekourastis elenaki m kale peta kanena kai apo edw xixixiixi egv olo rizi trww kai fide mpliaxxxxxxxxx !!!!!! xixixiixixxi
ax bre elenaki m kai egw auto skeutomouna na xanaparw twra ti na kanw h na parw argotera !!!!! ;);););)

χαχαχαχα οκ στελνω μεριδα!;):tongue:

ναι θα χαλαρωσω τωρα..θελω να παω να ξαπλωσω αλα ολο εδω ειμαι..κ γω σκευτομαι να παρω!ρωτησες καθολου σε τι φαση ειναι..εχει προχωρησει καθολου..ειναι κοντα στο να γεννησει?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια πηρα ειναι ακομα μεσα στην αιθουσα ωδινων μου ειπε ο αντρας της ..αργουμε ακομα μαλον..θελει τον χρονο του ο μπεμπης οπως ειπε κ ο αντρας της!δεν μηλισα πολυ μην τον ενοχλω τον ανθρωπο στην αγωνια του|!

αχ Ματινακι μου κουραγιο αγαπουλα μου..ερχεται ο μπεμπακος ..μου ρχονται στιγμες κ απο τις δικες μου εμπειριες κ ειλικρινα συγκηνουμαι πολυ..ξερω πως νιωθουν τωρα ..σε λιγες ωριτσες θα εχουν την απολυτη ευτυχεια στα χερια τους!θελω να κλαψω κ θελω να το ξαναζησω κ ας ειναι επωδυνο!

απιστευτη εμπειρια!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αργει ακομα ο μπεμπακος ε??? σε λίγο θα τον εχει αγκαλιτσα!!!! Λενακι πολυ με συγκινηνεις με αυτα που λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζινακι μου τι κανεις? ολα καλα?? φιλακια!!!!!!

θα μπαινω απ'το κινητο κοριτσια να μαθω νεα για το ματνακι μας!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

11.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ! ( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 05/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

14.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

15.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

16.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

18.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

19.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

20.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

21.nena1984....................

22.sophaki1.....................

23.tatasa.........................

ειπα να το ξεθαψω κ μωλης εχουμε νεα να το αλλαξουμε..θα ξαναπαρω πιο αργοτερα κ θα σας ενημερωσω!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ρανιουκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! οχι ακομη!! περιμενουμε νεα! θα παρει σε λίγο τηλ το Λενακι να μαθουμε!!!!

ναι!! μετα εισαι εσυ!!!!!:P:p και το Γιωτακι ομως μετα το ματινακι το περιμεναμε αν δεν κανω λαθος, αλλα μας προλαβε η μπουμπου!!!:P

καλημερα κοριτσακια!

με το καλο το ματινακι μας!

δεν προλαβαινω να σας διαβασω γμτ! ειστε ολες καλα????????

αναστασακι εγω ειχα πητ 07/10 και γεννησα 14/09 ημουν πριν την ματινα, παντως η μπουμπου ηταν βιαστηκη! βγηκε 3 εβδομαδες νωριτερα!

λετε να γεννησε????????????????????????????????????

θα εχουμε καινουργιο μπεμπακι!!!:P

Αργει ακομα ο μπεμπακος ε??? σε λίγο θα τον εχει αγκαλιτσα!!!! Λενακι πολυ με συγκινηνεις με αυτα που λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζινακι μου τι κανεις? ολα καλα?? φιλακια!!!!!!

θα μπαινω απ'το κινητο κοριτσια να μαθω νεα για το ματνακι μας!!!!

Αναστασακι μου περναει ο καιρος κ ερχεται κ η σειρα σου να το ζησεις!;);)

εβλεπα πριν λιγο μενεγακη ασχετο αλα εδιχνε οτι λονδινο κ παρισι εχουν ετοιμαστει για τα χριστουγεννα κ εχουν στολισει την πολη τους με λαμπακια..τελειααααα~αχ αρχησε να μυριζει χριστουγεννα!:D:D

το αγαπημενο μουυυυυυυυυυυυ@ποσο καιρο εχω να το ακουσωωωωωω!

καλε ο μικρουλης μου ακοαμ κοιμαται γκρινιαξε πριν νομιζα θα ξυπνουσε αλα τιποτα ακομα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια πηρα ειναι ακομα μεσα στην αιθουσα ωδινων μου ειπε ο αντρας της ..αργουμε ακομα μαλον..θελει τον χρονο του ο μπεμπης οπως ειπε κ ο αντρας της!δεν μηλισα πολυ μην τον ενοχλω τον ανθρωπο στην αγωνια του|!

αχ Ματινακι μου κουραγιο αγαπουλα μου..ερχεται ο μπεμπακος ..μου ρχονται στιγμες κ απο τις δικες μου εμπειριες κ ειλικρινα συγκηνουμαι πολυ..ξερω πως νιωθουν τωρα ..σε λιγες ωριτσες θα εχουν την απολυτη ευτυχεια στα χερια τους!θελω να κλαψω κ θελω να το ξαναζησω κ ας ειναι επωδυνο!

απιστευτη εμπειρια!

ναι ρε λενακι, δεν συγκρινεται με τιποτα! ευλογημενες οι κοπελες που το περνανε!!!!

Διαφημίσεις

ναι ρε λενακι, δεν συγκρινεται με τιποτα! ευλογημενες οι κοπελες που το περνανε!!!!
καλημερα κοριτσακια!

με το καλο το ματινακι μας!

δεν προλαβαινω να σας διαβασω γμτ! ειστε ολες καλα????????

αναστασακι εγω ειχα πητ 07/10 και γεννησα 14/09 ημουν πριν την ματινα, παντως η μπουμπου ηταν βιαστηκη! βγηκε 3 εβδομαδες νωριτερα!

λετε να γεννησε????????????????????????????????????

θα εχουμε καινουργιο μπεμπακι!!!:P

καλως το Γιωτακι μας!πως εισαι μανουλα?τι κανει η ζουζουνιτσα σου!εμενα ακομα κοιμαται..:tongue:

ετσι ακριβως μεγαλη ευλογια απο τον θεο!:D

εχει περασει μια ωρα που μηλισα με τον αντρα της Ματινας..λεω να παρω πιο μετα αν κ με τρωει η αγωνια !

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παλι πειναω βρε κοριτσια..με τον θηλασμο συνεχεια πεινας παντως!δεν ξερω κ τι να φαω!παλι φαγητο δεν θελω!:rolleyes:το καλο ειναι οτι δεν βαζεις κιλα γιατι ετσι που τσιμπολογαω συνεχεια θα ειχα βαλει αρκετα τωρα πιστευω..μου εμεινε μισο κιλακι της εγκυμοσηνης με την δικια μου ζυγαρια με της μαμας ειμαι 1 κιλο μειον..η δικια μου γενικα δειχνει λιγο παραπανω..θελω να ντυθω κ να βαφτω κ να βγω για ενα βραδυνο καφε η μαλον χυμο γιατι ουτε ποτο ουτε καφε με τον θηλασμο..θα ηθελα να βγω μονη με τον αντρουλη μου μετα απο τοσο καιρο αλα ακοαμ δνε μπορω ο μικρος τα απογευματα κ τα βραδυα ειναι ανησυχος!8 με 11 της τελευταιες μερες ειναι ανησυχος!

δεν πειραζει ομως το ζουζουνακι μου να ειναι ηρεμο κ καλα κ η μανουλα θα κανει υπομονη!αν κ δεν ειμαι κ πολυ του εξω ειμαι πιο πολυ σπιτογατα..αλα που κ που σε τραβαει μια εξοδος!:tongue::tongue:

αυτα σας ζαλησα παλι..ολη μερα μονη σημερα κ εχει κ πολυ ησυχια τωρα που κοιμουνται τα παιδακια μου κδ εν ξερω με ποιον να μηλισω κ την πληρωνετε εσεις!:tongue::tongue::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλως το Γιωτακι μας!πως εισαι μανουλα?τι κανει η ζουζουνιτσα σου!εμενα ακομα κοιμαται..:tongue:

ετσι ακριβως μεγαλη ευλογια απο τον θεο!:D

εχει περασει μια ωρα που μηλισα με τον αντρα της Ματινας..λεω να παρω πιο μετα αν κ με τρωει η αγωνια !

κοιματε το ζουζουνακι! εχτες μετα απο παρα πολυ καιρο ξυπνησε 2,30 σκασμενο απο την πεινα! εφαγε 2,30, 5,30,8,30, 12,30! πολυ φαι καλε!

τα αντρακια σου καλα ειναι διαβαζω! πως τα παει ο μεγαλος με τον μικρο?:confused:

παλι πειναω βρε κοριτσια..με τον θηλασμο συνεχεια πεινας παντως!δεν ξερω κ τι να φαω!παλι φαγητο δεν θελω!:rolleyes:το καλο ειναι οτι δεν βαζεις κιλα γιατι ετσι που τσιμπολογαω συνεχεια θα ειχα βαλει αρκετα τωρα πιστευω..μου εμεινε μισο κιλακι της εγκυμοσηνης με την δικια μου ζυγαρια με της μαμας ειμαι 1 κιλο μειον..η δικια μου γενικα δειχνει λιγο παραπανω..θελω να ντυθω κ να βαφτω κ να βγω για ενα βραδυνο καφε η μαλον χυμο γιατι ουτε ποτο ουτε καφε με τον θηλασμο..θα ηθελα να βγω μονη με τον αντρουλη μου μετα απο τοσο καιρο αλα ακοαμ δνε μπορω ο μικρος τα απογευματα κ τα βραδυα ειναι ανησυχος!8 με 11 της τελευταιες μερες ειναι ανησυχος!

δεν πειραζει ομως το ζουζουνακι μου να ειναι ηρεμο κ καλα κ η μανουλα θα κανει υπομονη!αν κ δεν ειμαι κ πολυ του εξω ειμαι πιο πολυ σπιτογατα..αλα που κ που σε τραβαει μια εξοδος!:tongue::tongue:

αυτα σας ζαλησα παλι..ολη μερα μονη σημερα κ εχει κ πολυ ησυχια τωρα που κοιμουνται τα παιδακια μου κδ εν ξερω με ποιον να μηλισω κ την πληρωνετε εσεις!:tongue::tongue::D

τυχερη μονο μισο κιλο? εμενα μου εχουν μεινει 3 και δεν μπορω να τα χασω!!!

λενακι το προηγουμενο σαββατο πηγαμε για μπυρα στα φλοκαφε και η μπεμπα κοιμοταν συνεχεια, μεσα στο μαγαζια δεν καπνιζουν οποτε μια χαρα, ασε τον μεγαλο στην μαμα σου και παρε το μωρο μαζι! μολις το βαλεις στο αμαξι θα ριξει τρελους υπνους, και εμενα ειναι ανυσηχη τα βραδυα αλλα μολις βγει εξω ξερενεται στον υπνο! γυρισαμε 11 εκεινο το βραδυ, στις 11,30 εφαγε και στις 12 ηταν ταυλα παλι! δοκιμασε το, θα ξεσκασεις και το μωρο θα ειναι ησυχο!

κοιματε το ζουζουνακι! εχτες μετα απο παρα πολυ καιρο ξυπνησε 2,30 σκασμενο απο την πεινα! εφαγε 2,30, 5,30,8,30, 12,30! πολυ φαι καλε!

τα αντρακια σου καλα ειναι διαβαζω! πως τα παει ο μεγαλος με τον μικρο?:confused:

ναι επεσε πολυ πεινα ε!της δινεις ξενο γαλα σωστα?κ μενα τα βραδυα ανα δυωρο με τριωρο ξυπναει για γαλατακι!

καλα ειναι τα ζουζουνια μου αν εξαιρουσουμε τα απογευματινα κλαματα του μικρου απο τους κολικους!κ σηνυθως κρατανε μεχρι της 11 το βραδυ κ μετα κοιμαται!μετα ειναι καλος το βραδυ!

ο μεγαλος πολυ καλος με τον μικρο..με βοηθαει σε μερικα πραγματα οταν τον κανουμε μπανιο ανεβαινει στο καρεκλακι του κ του πλενει τα ποδαρακια..εχει πολυ πλακα κ του μηλαει κιολας..τον αφηνω να συμεετχει κ αυτος για να μην νιωθει ζηλεια!κ μετα με βοηθαει με το να βαζει τα ρουχαλακια του στα απλυτα κ να πεταει το παμπερς του η να μου φερει τα μωρομαντηλα απο το δωματιο..με το μωρο δεν εχω κανενα προβλημα ειναι πολυ προσεχτικος!αν κλαει κ ειναι στο ρελαξ παει κ τον κουναει κ του λεει μην κλαις τωρα θα ρθει η μαμα..:D

να δωσεις πολα φιλακια στην μπουμπου σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...