Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!!! τι κανετε???? περιμενουμε το ματινακι μας απο στιγμη σε στιγμη ε????????????? τι ευτυχια θεε μου!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου και εγω αυτο σκευτομουν! πως περασε ο καιρός!!! και για σενα σαν χθες θυμαμαι που εκανες σαλπιγγογραφια και μετα μας ειπες για τη χωριακη!!!!!!! πω πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα καλα να πανε παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! και οσο για την σοκολατιτσα να φας και για μενα!!!!;)

Λενακι γιουβαρλακια ε?? μιαμ μιαμ!!!! :P τι κανει ο μικρουλης σημερα?

ειναι ησυχούλης??:D

εδω σημερα βρεχει κοριτσια και μ'αρεσει πολύ!!!!!!!!:D:D:D χειμωνιατικος καιρός!!! ανε να ερθουν τα χριστουγεννα!!! (οχι που δεν θα το ελεγα!)

εντομεταξυ σημερα εχει γενεθλια και ο αδερφος μου!! χιχιχιχι θα εχει μαζι με τον μικρουλη της ματινας!!:tongue:

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Να τον χαίρεσαι τον αδερφούλη σου, πολύχρονος και με το καλό να υποδεχτεί κι αυτός με τη σειρά του τον ανηψιό του!

Αχ θα έχουμε καινούριο μπεμπάκο στην παρέα σε λίγες ωρίτσες! Άντε Παναγίτσα μου όλα καλά να πάνε!

Εννοείται πως θα τη φάω τη σοκολατίνα σήμερα, σιγά μη σκάσω! Αρκετά έσκασα 2 μέρες τώρα!

Κι εγώ ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα! Από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε το δωμάτιο του μπεμπάκου μας! Τι χαρά είναι αυτή Θεέ μου;

Καλέ που τη θυμήθηκες τη σαλπιγγογραφία; Το πιστεύεις πως είναι μία στιγμή που την έχω ξεχάσει τελείως; Νομίζω πως η ζωή μου ξεκίνησε από τη μέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος και μετά! Και από τότε πέρασαν 5 ολόκληροι μήνες! Αχ τι μου θύμησες τώρα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας!!!!!!!!:D

Λενακι οντως τελειως ο καιρός!!!!! ειναι για σπιτακι!!! και εγω λατρευω τα παντα στα χριστουγεννα!:P:p:p:p σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, οντως απο το εντερο ειναι γιατι εχω και θεμα με τη δυσκοιλιοτητα οπως ξερετε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ιωαννακι την θυμαμαι την εξεταση γιατι λεγαμε μετα απο αυτην μπορει να ερθει το μωρακι! και ηρθε!!! αντε απο δευτερα εχετε να ετοιμασετε το δωματιο του μικρου πριγκιπα!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας αφήνω! Πάω στη μαμά μου να πιω ένα καφεδάκι και θα μπαίνω από το κινητό να μαθαίνω νέα για το Ματινάκι!

Φιλάκιααααααααααα!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Κοριτσάκια μου γλυκά σας αφήνω! Πάω στη μαμά μου να πιω ένα καφεδάκι και θα μπαίνω από το κινητό να μαθαίνω νέα για το Ματινάκι!

Φιλάκιααααααααααα!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

φιλακια πολλα Ιωαννακι!!! καλο καφεδακι!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τωρα το ματινακι μας ποναει αραγε????????????:confused::confused::confused: παντως μια μια παιρνουμε σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D μετα το ματινακι ειναι το μαρακι και μετα εγω!!!!!!

και μετα εγω....χιχιχιχχιχιχιχι....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....αγαπουλεςςςςςςς καλημεραααααααααααααααα...

γεννησαμεεεεεεεεεεεεεεε?????ειμαι πολυ συγκινημενηηηηηηηηηηηη......

καλημερα Ρανιουκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! οχι ακομη!! περιμενουμε νεα! θα παρει σε λίγο τηλ το Λενακι να μαθουμε!!!!

ναι!! μετα εισαι εσυ!!!!!:P:p και το Γιωτακι ομως μετα το ματινακι το περιμεναμε αν δεν κανω λαθος, αλλα μας προλαβε η μπουμπου!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ρανιουκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! οχι ακομη!! περιμενουμε νεα! θα παρει σε λίγο τηλ το Λενακι να μαθουμε!!!!

ναι!! μετα εισαι εσυ!!!!!:P:p και το Γιωτακι ομως μετα το ματινακι το περιμεναμε αν δεν κανω λαθος, αλλα μας προλαβε η μπουμπου!!!:P

κοριτσια πηρα τηλ ααλ δεν το σηκωνουνε..θα ξαναπαρω σε λιγακι..μην τους ενοχλω ..αν εχω νεα θα σας πω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μ καλημερααααααααααααααααα μετα απο πολυ καιρο μπεικα χιχιχχιχιιχ σημερα γενναει το ματινακι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μολισ πειρα τηλ ακομα τπτ μ ειπε ο αντρας στης ακομα κανει βολτουλες περιμενουυνε ακομα θα παρω και αργοτερα και εαν μαθω κατι θα σας ενημερωσωωωωωωωωωωωωωωω

παω να σας διαβασω βλεπω εχω ενα σορο σελιδες χιχιχιιχχι παω και ερχομεεεεεεεεεεεε

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

κοριτσακια μ καλημερααααααααααααααααα μετα απο πολυ καιρο μπεικα χιχιχχιχιιχ σημερα γενναει το ματινακι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μολισ πειρα τηλ ακομα τπτ μ ειπε ο αντρας στης ακομα κανει βολτουλες περιμενουυνε ακομα θα παρω και αργοτερα και εαν μαθω κατι θα σας ενημερωσωωωωωωωωωωωωωωω

παω να σας διαβασω βλεπω εχω ενα σορο σελιδες χιχιχιιχχι παω και ερχομεεεεεεεεεεεε

καλημερα τζινακι!τι κανεις?ακομα τιποτα ε!κ γω επαιρνα πριν..θα περημενουμε τοτε απο σεν ατζινακι..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα τζινακι!τι κανεις?ακομα τιποτα ε!κ γω επαιρνα πριν..θα περημενουμε τοτε απο σεν ατζινακι..

καλημερα ελενη μ πως εισαι τα αγορακια σου καλα ειναι ???? καλε ποσες σελιδες εχετε γραψει χιχιχιχι βλεπω οτι ειστε σουπερ ολες ποσο χαιρομαι που ειστε καλα κοριτσια

ιωαννακι περαστικα στον πατερουλι σου και μην μ ανχονεσε εεεεεε !!!! γιατι εχεισ και το μπεμπακι χιχιχιχχι

ρανιουκοοοοοοοοοοοοο αντε κοντεωεις και εσυ καλε ολοκλιρη κοπελα εχεισ !!!!! να δωσεις χαδακια στην κιλιτσα !!!!!

αναστασακι μου μην ανχονεσε καλε ολα καλα πανε !!!!!!

βρε κοριτσια για να ευχηθώ σε καθε μια ξεχωριστα θελω μια μερα χιχιιιιχιι βλεπω οτι ειστε ολεςςςςςςςςςςς καλα και χαιρομαι!!!!!

εγω τα ιδια κοριτσια μ ακομα τπτ με μπεμπε το εχω αφησει το θεμα και οποτε ειναι να ερθει ας ερθει δεν το αντεχα αλλο ολο αυτο καθε μηνα στα πατωματα ειμουνα ουφφφφφφ και ουφφφφφφ το πηγενα και ετσι το εχω αφησει χιχιχιιχι κατα τα αλλα ας πουμε καλα εκτος οτι ειμαι χαλια εχω κριωσει και ειμαι ξαπλα και ηθελα να παω στο ματινακι μας γαμοτο αλλα τωρα οπως ειμαι ουτε που το σκευτομαι να παω αλλα ελπιζω οτι θα παω Κόρινθο να του δω !!!!!!

ελενη μ μωλις μαθω κατι θα σας ενημερωσω εννοείται

αυτα τα νεα μου !!!!!!:P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλημερα ελενη μ πως εισαι τα αγορακια σου καλα ειναι ???? καλε ποσες σελιδες εχετε γραψει χιχιχιχι βλεπω οτι ειστε σουπερ ολες ποσο χαιρομαι που ειστε καλα κοριτσια

ιωαννακι περαστικα στον πατερουλι σου και μην μ ανχονεσε εεεεεε !!!! γιατι εχεισ και το μπεμπακι χιχιχιχχι

ρανιουκοοοοοοοοοοοοο αντε κοντεωεις και εσυ καλε ολοκλιρη κοπελα εχεισ !!!!! να δωσεις χαδακια στην κιλιτσα !!!!!

αναστασακι μου μην ανχονεσε καλε ολα καλα πανε !!!!!!

βρε κοριτσια για να ευχηθώ σε καθε μια ξεχωριστα θελω μια μερα χιχιιιιχιι βλεπω οτι ειστε ολεςςςςςςςςςςς καλα και χαιρομαι!!!!!

εγω τα ιδια κοριτσια μ ακομα τπτ με μπεμπε το εχω αφησει το θεμα και οποτε ειναι να ερθει ας ερθει δεν το αντεχα αλλο ολο αυτο καθε μηνα στα πατωματα ειμουνα ουφφφφφφ και ουφφφφφφ το πηγενα και ετσι το εχω αφησει χιχιχιιχι κατα τα αλλα ας πουμε καλα εκτος οτι ειμαι χαλια εχω κριωσει και ειμαι ξαπλα και ηθελα να παω στο ματινακι μας γαμοτο αλλα τωρα οπως ειμαι ουτε που το σκευτομαι να παω αλλα ελπιζω οτι θα παω Κόρινθο να του δω !!!!!!

ελενη μ μωλις μαθω κατι θα σας ενημερωσω εννοείται

αυτα τα νεα μου !!!!!!:P:p:p

ευχαρηστω ζτινακι μου!;);)

περαστικα σου!αυτες οι ιωσεις αστα να πανε!

ξυπνησε ο μικρος...παωωωωω....

περημενουμε νεαααααααα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...