Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα!!!!!!!!!!!!τι κανετε?μπηκα στα γρηγορα να πω καλη επιτυχια στο ματινακι μας, με το καλο να ερθει στην παρειτσα μας ο καινουριος μπεμπης μας!!!!!!!!!!!!!!!!!με κανενα πονο που λεει και το νατασσακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!θα προσπαθησω να μπω αυριο να διαβασω νεοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια στις κοιλουμπιτσες και στα μωρουλια σας!!!!!!!!!!!η μπεμπα μου συνεχιζει την γκρινια και τα πονακια, υπομονη, ελπιζω να μου βγει πιο ησυχη οταν μεγαλωσει, οπως και να εχει εγω την αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΡΙΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!! Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Κοριτσακια μου τι κανετε?????

Πολυ με συγκινησατε με ολες αυτες τις ευχες σας! Ειμαι πολυ χαρουμενη που σας εχω φιλεναδιτσες και να ξερετε οτι σας αγαπω παρα πολυ!

Οπως ειπα και στο Λενιω μας πριν που μου εστειλε μηνυμα, νιωθω μεγαλη ανυπομονησια αυριο πρωτα ο Θεος να παρω αγκαλιτσα τον μπεμπακο μας! Δεν νιωθω καθολου αγχωμενη προς το παρον γιατι εχω και τον αντρουλη μου που με εμψυχωνει πολυ και νιωθω τελεια!

Πηρα την μαια για κατι τελευταιες λεπτομερειες και της ειπα οτι ακουσα οτι δεν αφηνουν τον συζυγο μεσα στον τοκετο και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο....και μου ειπε οτι κατι θα κανει για να τον αφησουν μεσα...οποτε μαλλον θα τον εχω μαζι μου!!!!!!! Παιρνω περισσοτερη δυναμη ετσι!

Και παλι σας ευχαριστω ολες για τις ευχες...δεν προλαβαινω να αναφερθω στην καθεμια....λεω να πεσω για υπνο γιατι στις 4 και μιση εχει εγερτηριο!

Οσες εχουν το τηλ. μου να παιρνετε αφοβα να μαθαινετε νεα...αν ειναι ο αντρας μου μαζι μου, θα εχει τα κινητα μου η μαμα μου για να σας ενημερωνει! Οποτε Λενιω την μαμα μου δεν την ντρεπεσαι ετσι????

Φιλακια πολλα σε ολες σας, χαδακια στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας και αυριο ο Θεος ας ειναι βοηθος!!!!!!

Σας αγαπωωωωωωωωω..............!!!!!!!!!!rotating-heart.gif

kisses.gif

καλησπέρα κοριτσάκια μου!δεν προλάβαινω να σας διαβάσω.μπήκα να ευχηθώ στο Ματινακι μας για αύριο.εύχομαι να πάνε όλα καλά φιλενάδα και με κανένα πόνο!με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι που τόσο καιρό περίμενες!φιλάκια πολλά και η παναγία μαζί σου! Καληνύχτα φιλενάδιτσες μου θα τα πούμε αύριο το πρωί!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?????

Πολυ με συγκινησατε με ολες αυτες τις ευχες σας! Ειμαι πολυ χαρουμενη που σας εχω φιλεναδιτσες και να ξερετε οτι σας αγαπω παρα πολυ!

Οπως ειπα και στο Λενιω μας πριν που μου εστειλε μηνυμα, νιωθω μεγαλη ανυπομονησια αυριο πρωτα ο Θεος να παρω αγκαλιτσα τον μπεμπακο μας! Δεν νιωθω καθολου αγχωμενη προς το παρον γιατι εχω και τον αντρουλη μου που με εμψυχωνει πολυ και νιωθω τελεια!

Πηρα την μαια για κατι τελευταιες λεπτομερειες και της ειπα οτι ακουσα οτι δεν αφηνουν τον συζυγο μεσα στον τοκετο και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο....και μου ειπε οτι κατι θα κανει για να τον αφησουν μεσα...οποτε μαλλον θα τον εχω μαζι μου!!!!!!! Παιρνω περισσοτερη δυναμη ετσι!

Και παλι σας ευχαριστω ολες για τις ευχες...δεν προλαβαινω να αναφερθω στην καθεμια....λεω να πεσω για υπνο γιατι στις 4 και μιση εχει εγερτηριο!

Οσες εχουν το τηλ. μου να παιρνετε αφοβα να μαθαινετε νεα...αν ειναι ο αντρας μου μαζι μου, θα εχει τα κινητα μου η μαμα μου για να σας ενημερωνει! Οποτε Λενιω την μαμα μου δεν την ντρεπεσαι ετσι????

Φιλακια πολλα σε ολες σας, χαδακια στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας και αυριο ο Θεος ας ειναι βοηθος!!!!!!

Σας αγαπωωωωωωωωω..............!!!!!!!!!!rotating-heart.gif

kisses.gif

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυ δακρησα τωρα που σε διαβασα..αχ ολα καλα θα πανε~σημερα ειναι η μεγαλη μερα..καλε πολυ συγκηνουμαι δνε μπορω..κ γω ευχομαι με κανεναν πονο Ματινακι μου!

οχι την μανουλα σου δεν την ντρεπομαι!:tongue:;);)θα παρω πιο αργα ακομα θα ειστε στην προετοιμασια να μην ενοχλω!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυ@

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια κοριτσακια μουυυυυυυ!σημερα εχουμε γεννητουρια!ο θεος κ η παναγια κοντα στο Ματινακι μας..ολα καλα να της πανε κ να εχει μια πανευκολη γεννα κ μια τελεια αναρωση!

εχω τον μικρο στη κουνια..παωω..σας αγαπω πολυυυυυυ@

ειμαι πολυ συγκηνημενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου εστειλε μηνυμα το Ματινακι!μωλης βγηεκ απο τον καρδιοτοκογραφο.//ξεκηνησαν οι ωδυνες κ το πολυ σε κανα δυωρο θα μπει χειρουργειο μου ειπε!μας στελνει την αγαπη της..θα σας ενημερωωσ για οτιδηποτε νεοτερο...ερχεταιιι ο μπεμπακος μας~:D;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου εστειλε μηνυμα το Ματινακι!μωλης βγηεκ απο τον καρδιοτοκογραφο.//ξεκηνησαν οι ωδυνες κ το πολυ σε κανα δυωρο θα μπει χειρουργειο μου ειπε!μας στελνει την αγαπη της..θα σας ενημερωωσ για οτιδηποτε νεοτερο...ερχεταιιι ο μπεμπακος μας~:D;)

Καλημέρα Λενάκι μου! Θα έχουμε γεννητούρια σε λίγες ωρίτσες; Πω πωωωω τη σκέφτομαι τώρα τη χαρά που θα έχει αλλά και την αγωνία! Να προσευχηθούμε να πάνε όλα καλά (που θα πάνε δηλαδή) αλλά να στείλουμε κι εμείς τη θετική μας ενέργεια!

Εγώ περιττό να σου πω πως ακόμα κρατάω μούτρα στον άντρα μου! Με ρώτησε εχθές "αν" θέλω γλυκό και με νεύρα και κλάμμα του απάντησα ΟΧΙ και μου λέει "καλά"!

Άντρες, αναίσθητοι τίποτα δεν καταλαβαίνουν! Μωρέ σήμερα θα φάω μία σοκολατίνα μπροστά στα μούτρα του να του σπάσω τα νεύρα!

Καλημέρα Λενάκι μου! Θα έχουμε γεννητούρια σε λίγες ωρίτσες; Πω πωωωω τη σκέφτομαι τώρα τη χαρά που θα έχει αλλά και την αγωνία! Να προσευχηθούμε να πάνε όλα καλά (που θα πάνε δηλαδή) αλλά να στείλουμε κι εμείς τη θετική μας ενέργεια!

Εγώ περιττό να σου πω πως ακόμα κρατάω μούτρα στον άντρα μου! Με ρώτησε εχθές "αν" θέλω γλυκό και με νεύρα και κλάμμα του απάντησα ΟΧΙ και μου λέει "καλά"!

Άντρες, αναίσθητοι τίποτα δεν καταλαβαίνουν! Μωρέ σήμερα θα φάω μία σοκολατίνα μπροστά στα μούτρα του να του σπάσω τα νεύρα!

Ιωαννακι μου καλ καλημερα!τι κανεις?εγω μαγειρευω γιουβαρλακια..θα μπαιννοβγαινω οσο μπορω..περημενω ναξυπνησει κ ο μικρουλης μου!

ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι μαζι της..ολα καλα να πανε παναγιτσα μου κ σε λιγες ωριτσες θα τον εχει αγκαλιτσα!αχ τι ωραιες στιγμες!

ακομα θυμωμενη Ιωαννακι μου...;)παντως προσπαθει ο καημενουλης να σε καλοπιασει..φυσικα να φας την σοκολατιτσα σου..εγω τωρα εφαγ κατι σοκολατενια μπισκοτακια..πως θα τα σταμτησω αυατ τα γλυκα δεν ξερω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου καλ καλημερα!τι κανεις?εγω μαγειρευω γιουβαρλακια..θα μπαιννοβγαινω οσο μπορω..περημενω ναξυπνησει κ ο μικρουλης μου!

ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι μαζι της..ολα καλα να πανε παναγιτσα μου κ σε λιγες ωριτσες θα τον εχει αγκαλιτσα!αχ τι ωραιες στιγμες!

ακομα θυμωμενη Ιωαννακι μου...;)παντως προσπαθει ο καημενουλης να σε καλοπιασει..φυσικα να φας την σοκολατιτσα σου..εγω τωρα εφαγ κατι σοκολατενια μπισκοτακια..πως θα τα σταμτησω αυατ τα γλυκα δεν ξερω!:rolleyes:

Εγώ είχα εχθές γιουβαρλάκια και τα ευχαριστήθηκα! Μωρέ θα τον τσιτσιρίξω για τα καλά! Αφού έβαλε εχθές το απόγευμα το dvd από τη β' επιπέδου και όλο με χάϊδευε και μιλούσε στην κοιλιά μου! Θα στον κάνω εγώ να ζητάει συγνώμη γονατιστός! Αν με πιάσει κι εμένα η αναποδιά δεν έρχομαι εύκολα στα ίσια μου!

Πάντως για το Ματινάκι μας πολύ χαίρομαι! Έλεγα εχθές πόσο γρήγορα έχει περάσει ο καιρός για όλες μας! Μία μία μείναμε εγκυούλες και τώρα μία μία κρατάει το αγγελούδι της αγκαλίτσα! Τι ωραίες στιγμές που είναι αυτές!

καλημερα και απο μενα!!!! τι κανετε???? περιμενουμε το ματινακι μας απο στιγμη σε στιγμη ε????????????? τι ευτυχια θεε μου!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου και εγω αυτο σκευτομουν! πως περασε ο καιρός!!! και για σενα σαν χθες θυμαμαι που εκανες σαλπιγγογραφια και μετα μας ειπες για τη χωριακη!!!!!!! πω πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα καλα να πανε παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! και οσο για την σοκολατιτσα να φας και για μενα!!!!;)

Λενακι γιουβαρλακια ε?? μιαμ μιαμ!!!! :P τι κανει ο μικρουλης σημερα?

ειναι ησυχούλης??:D

εδω σημερα βρεχει κοριτσια και μ'αρεσει πολύ!!!!!!!!:D:D:D χειμωνιατικος καιρός!!! ανε να ερθουν τα χριστουγεννα!!! (οχι που δεν θα το ελεγα!)

εντομεταξυ σημερα εχει γενεθλια και ο αδερφος μου!! χιχιχιχι θα εχει μαζι με τον μικρουλη της ματινας!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαλλον ειναι η μητρα αναστασακι μου ....κι εγω εχω πονακια!!!!!τα ιδια παθαινουμε....χαχαχαχαχαχχα...πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι επειδη μεγαλωνει η μητρα ειναι τα πονακια και γι'αυτο εχουμε και συχνοουρια!!!!!!

μια χαρα ειμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....:lol:

τελικα πήρα εχθες τηλ τη γιατρο μου και της εξηγησα πως ποναω και μου ειπε ειναι απο το εντερο....:rolleyes:

Τα είχα αφήσει όλα με το μπαμπά μου στο νοσοκομείο και μαζευτήκανε δουλειές με φούντες! Και το καλύτερο; Μπήκε και η γιαγιά μου στο νοσοκομείο σήμερα! Τέλειο; Τι να πω; Ματιασμένοι είμαστε; Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν παύει να είναι νοσοκομείο! Υπομονή! Τέλος του μήνα θα στολίσω το δεντράκι μου! Πόσο χαίρομαι που έρχονται τα Χριστούγεννα!

αχ περαστικα στη γιαγιακα σου Ιωαννακι μου!! ναι ναι ναι!!!!! να στολισεις τελος του μηνα !!!! και εγω ετσι λεω!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και απο μενα!!!! τι κανετε???? περιμενουμε το ματινακι μας απο στιγμη σε στιγμη ε????????????? τι ευτυχια θεε μου!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου και εγω αυτο σκευτομουν! πως περασε ο καιρός!!! και για σενα σαν χθες θυμαμαι που εκανες σαλπιγγογραφια και μετα μας ειπες για τη χωριακη!!!!!!! πω πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα καλα να πανε παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! και οσο για την σοκολατιτσα να φας και για μενα!!!!;)

Λενακι γιουβαρλακια ε?? μιαμ μιαμ!!!! :P τι κανει ο μικρουλης σημερα?

ειναι ησυχούλης??:D

εδω σημερα βρεχει κοριτσια και μ'αρεσει πολύ!!!!!!!!:D:D:D χειμωνιατικος καιρός!!! ανε να ερθουν τα χριστουγεννα!!! (οχι που δεν θα το ελεγα!)

εντομεταξυ σημερα εχει γενεθλια και ο αδερφος μου!! χιχιχιχι θα εχει μαζι με τον μικρουλη της ματινας!!:tongue:

Εγώ είχα εχθές γιουβαρλάκια και τα ευχαριστήθηκα! Μωρέ θα τον τσιτσιρίξω για τα καλά! Αφού έβαλε εχθές το απόγευμα το dvd από τη β' επιπέδου και όλο με χάϊδευε και μιλούσε στην κοιλιά μου! Θα στον κάνω εγώ να ζητάει συγνώμη γονατιστός! Αν με πιάσει κι εμένα η αναποδιά δεν έρχομαι εύκολα στα ίσια μου!

Πάντως για το Ματινάκι μας πολύ χαίρομαι! Έλεγα εχθές πόσο γρήγορα έχει περάσει ο καιρός για όλες μας! Μία μία μείναμε εγκυούλες και τώρα μία μία κρατάει το αγγελούδι της αγκαλίτσα! Τι ωραίες στιγμές που είναι αυτές!

καλημερα Αναστασακι μου πως εισαι?πως πανε τα πονακια!κ δω βρεχει σημερα κ μαρεσει παρα πολυ~το βραδυ που ξυπνουσα για να ταισω τον μικρο εξω εβρεχε κ ηταν πολυ ωραια !

Ιωαννακι μου κ συ γιουβρλακια ειχες ε!ειναι ωραιο χειμωνιατικο φαγακι!

αχ ερχονται χριστουγεννα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!ποσο ανυπομονωωωωωω!τα λατρευω τα χριστουγεννα!μαρεσουν τα παντα σε αυτη τη γιορτη!

πραγματικα ποσο γρηγορα περναει ο καιρος βρε κοριτσια για ποτε ανακοινωναμε εγκυμοσινες κ τωρα εχουμε γεννητουρια!

σε καμαι ωρα θα παρω τηλ στο Ματινακι να δουμε πως παει!;)(μακαρι να το σηκωσει η μανουλα της):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τελικα πήρα εχθες τηλ τη γιατρο μου και της εξηγησα πως ποναω και μου ειπε ειναι απο το εντερο....:rolleyes:

αχ περαστικα στη γιαγιακα σου Ιωαννακι μου!! ναι ναι ναι!!!!! να στολισεις τελος του μηνα !!!! και εγω ετσι λεω!!!!!:P:p

αχ Αναστασακι μου χρονια πολα στον αδερφουλησ ου να τον χαιρεστε!πολυχρονος~ναι μαζι με τον μπεμπακο της Ματινας μας θα εχουν γεννεθλια οπως κ το Ιωαννακι μαζι με τον δικο μου!:D

Ιωαννακι μου περαστικα στην γιαγιακα σου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...