Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλές δουλίτσες ιωάννακι μου.λενάκι μου δίκιο έχει η ιωάννα μακάρι να βρεθεί μια λύση χωρίς να υπάρξουν προβλήματα..αυτό με τα 2 ονόματα όντως είναι μια λύση!πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση και θα είναι χαρούμενοι όλοι.και εδώ σου τα λέμε αν είναι να βάλεις κάποιο ουδέτερο όνομα υπάρχουν τοοοσα ωραία!! Φιλάκιααα

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Πως πάνε αυτά τα πονάκια που είχες; Εύχομαι να είσαι καλύτερα! Έκανα κάτι δουλίτσες τώρα και με ψιλοπόνεσε η μέση μου! Ουφ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους πέμπτη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με έναν πόνο κοριτσάκι μου καλό και με κανέναν μην σου πώ καλύτερα!!!Καλέ εγώ δεν ντρέπομαι θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!!Μανούλα όμορφηηηηηηηηηηη!!!!!

Λενιώ όσο κατηγορημάτικος είναι ο άντρας σου τόσο θα είμαι κι εγώ!!!!Να βγάλεις τον μπαμπά σου!!!!!Οι γονείς μας τόσες θυσίες κάνουνε για να μας μεγαλώσουνε και το να βγάλουμε το όνομά τους είναι το λιγότερο!!Τους δίνει τέτοια χαρά!!Η μαμά μου στην βάφτιση της κορούλας μου όταν είπε ο ιερέας το όνομα έκατσε σε μία γωνία και έκλαιγε!!!Συγκινήθηκε τόσο πολύ!!Να το κάνεις και να τιμήσεις τον μπαμπά σου όπως τίμησες τον πεθερό σου!Αυτό να κάνεις!!!

Αναστασάκι μου καλό τί έπαθες ???Πού πονάς!!???Πήρες την γιατρό σου να την ρωτήσεις τί μπορεί να είναι???

Ιωαννάκι μου να μην κλαις και να μην στεναχωριέσαι!!!Αντρες είναι και δεν καταλαβαίνουνε και πολλά πολλά!!!!Απλά ο αντρούλης σου θέλει να σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο δεν το λέει για κακό αλλά δεν καταλαβαίνει και την ανάγκη που νιώθεις εσύ για γλυκό!!Είναι και οι ορμόνες κάπως τώρα ε??????Μην χαλιέσαι πάντως κι αν θες να φας γλυκό να φας!!!

Εφάκη τέλειο το αντρέας πολύ μου αρέσει σαν όνομα!!Ξινίλες ε??Μήπως σε πείραξε κάτι που έφαγες????

Πεταλουδίτσα?????Τί έγινε ????Ποιός σε πείραξε να καθαρίσω τώρα...!!!!!

Τί έγινε ρε φιλενάδα??Πάντως αν δεν θέλεις να λες την εξελιξη του μπεμπέ σου να μην την λες!!!Αν αυτό δεν σε κάνει να νιώθεις καλά καταλαβαίνουμε εννοέιται!!!!Αλλα τί έγινε???Μήπως παρεξήγησες κάτι?Γιατί και ο γραπτός λόγος καμμιά φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Κοριτσάκια ξέχασα καμμία??Δεν πιστεύω ε????????

Τι κάνεις Νατασάκι μου; Η μικρούλα σου;

Ξέρω πως ο αντρούλης μου για καλό το λέει αλλά έχεις περάσει κι εσύ εγκυμοσύνη και καταλαβαίνεις πως μπορεί να νιώθει μία γυναίκα όταν ζητάει κάτι και της αραδιάζουν θεωρίες για ΕΝΑ γλυκό! Τέλοσπάντων! Αχ γεννάει το Ματινούλι μας αύριο! Μία μία κρατάει το αγγελούδι της αγκαλίτσα! Τι ευτυχία Θεέ μου! Με ένα πόνο και όλα να της πάνε καλά!

ηρθα στη μαμααααααα!:D:D

πεταλουδιτσα τι εγινε?:confused:εγω παντως δεν καταλαβα κατι τετιο!:rolleyes:

κριμα παντως να γινονται παρεξηγησεις!ευχομαι να λυθει κ να συνεχισεις να μπαινεις!;)

Νατασακι μουυυυυυυ...τι κανεις?αχ τι καλα που δεν ντρεπεσαι γιατι εγω μεχρι να βρω θαρος να μηλισω με τον αντρα της ματινας μας θα περασει ωρα:tongue:

αχ νατασακι μου ετσι λες κ συ ε!εμε ετσι πρεπει να κανω..ο μπαμπακας μου το αξιζει!

Αναστασακι μου ισως καταληξουμε κ σε δυο ονοματα ποιος ξερει!:rolleyes:

Ιωαννακι μου τελειωσες δουελιτσες?εγω μωλης ταισα τον μικρο κ μου ξαναεκανε κακουλινια..γευμα κ κακα γευμα κ κακα..ουφφ:tongue:παω να τον πλενω!

φιλακιααααααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κριμα παντως να γινονται παρεξηγησεις!ευχομαι να λυθει κ να συνεχισεις να μπαινεις!;)

Νατασακι μουυυυυυυ...τι κανεις?αχ τι καλα που δεν ντρεπεσαι γιατι εγω μεχρι να βρω θαρος να μηλισω με τον αντρα της ματινας μας θα περασει ωρα:tongue:

αχ νατασακι μου ετσι λες κ συ ε!εμε ετσι πρεπει να κανω..ο μπαμπακας μου το αξιζει!

Ιωαννακι μου τελειωσες δουελιτσες?εγω μωλης ταισα τον μικρο κ μου ξαναεκανε κακουλινια..γευμα κ κακα γευμα κ κακα..ουφφ:tongue:παω να τον πλενω!

Αχ έκανε κακούλια ο μπέμπης; Δώσε του ένα φιλί ρουφηχτό στον κωλαρίνο του! Πεθαίνω για δέρμα μωρού! Μοσχοβολάνε παρόλο που τα κάνουν όλη την ώρα!

Ναι, μετρημενες ειμαστε και νομιζα οτι υπαρχει ενδιαφερον και οχι καποιες κυριως για την παρτη τους! Δεν το λεω για ολες αυτο, αλλα για συγκεκριμενο ατομο....Και ισως να παρεξηγησα, αλλα απο τη στιγμη που για καποιο πολυ συγκεκριμενο λογο μου μπηκε στο μυαλο θεωρω οχι καλο να αναφερω την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου. Και εγω ειμαι καιρο στο φορουμ... Μπαινω απο το τελος του 2010 με ενα διαλειμμα ενδιαμεσα. Βεβαια τοτε δεν ηταν ιδιες ολες οι κοπελες με τωρα.

τι να πω μωρέ. Κρίμα είναι να χαλαμε τις καρδιές μας.εννοείτε πως εδώ μπαίνουμε για να νιώθουμε καλύτερα και όχι για να χαλιομαστε.όπως κρίνεις.φιλάκια πολλά.

Νατάσσακι!καλημέρα! Τι κανείς?όλα καλά ε? Το γαρδενακι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Πως πάνε αυτά τα πονάκια που είχες; Εύχομαι να είσαι καλύτερα! Έκανα κάτι δουλίτσες τώρα και με ψιλοπόνεσε η μέση μου! Ουφ!!!!!!!

κάτσε να ξεκουραστείς λίγο!σιγά σιγά οι δουλίτσες. :) εμένα που και που με πιάνει. Όχι συνεχόμενα. Τώρα π.χ.εχω.

Νατάσσακι μου δεν την πήρα την γιατρό γιατί μου έχει ξανά τύχει ξέρω γω...αν συνεχιστούν θα την πάρω. Φιλάκια πολλάαα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κάτσε να ξεκουραστείς λίγο!σιγά σιγά οι δουλίτσες. :) εμένα που και που με πιάνει. Όχι συνεχόμενα. Τώρα π.χ.εχω.

Νατάσσακι μου δεν την πήρα την γιατρό γιατί μου έχει ξανά τύχει ξέρω γω...αν συνεχιστούν θα την πάρω. Φιλάκια πολλάαα

Τα είχα αφήσει όλα με το μπαμπά μου στο νοσοκομείο και μαζευτήκανε δουλειές με φούντες! Και το καλύτερο; Μπήκε και η γιαγιά μου στο νοσοκομείο σήμερα! Τέλειο; Τι να πω; Ματιασμένοι είμαστε; Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν παύει να είναι νοσοκομείο! Υπομονή! Τέλος του μήνα θα στολίσω το δεντράκι μου! Πόσο χαίρομαι που έρχονται τα Χριστούγεννα!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

σας γραφω απο τη δουλεια...πηγα χθες να μπω να σας γραψω απο το σπιτι και δεν μπορουσα να μπω.....τωρα βρηκα λιγο χρονο και μπηκα.....

αχ δε προλαβαινω να γραψω σε ολες.....

ΜΑΤΙΝΑΡΑ ΜΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥΥ......αγαπη μου γλυκεια!!!!!καλη λευθερια σου ευχομαι απο τη καρδια μου!!!!!πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....να εχεις κουραγιο και δυναμη αυριο....ερχεται το θαυμα της ζωης σου!!!!!!

αναστασακι, γιωτακι, λενιω, εφακι, ιωαννακι,νατασσακι και πεταλουδα φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

αν με βαλει το απογευμα θα μπω να σας γραψω.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

μπηκααααααααααααααααααααααααα......

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

μολις γυρισα απο δουλεια και φτιαχνω μακαρονια με κιμα....αχχχχχχχχχ ποσο καιρο εχω να φαωωωωωωω...αφου τα λιγουρευομουν απο το μεσημερι και η κοιλουμπα πηγαινε περα δωθε....χαχχαχααχαχαχαχ...

τι κανετε αγαπουλε μου????

καλεεεεεε....τι εγινε με τη πεταλουδα?????ετσι ξαφνικα?????

εγω παντως ελενακι μου δεν το εχω νιωσει ποτε με τα κοριτσια που ειμαστε εδω....ειναι ολες πολυ καλες φιλεναδιτσες!!!!!

ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Τα είχα αφήσει όλα με το μπαμπά μου στο νοσοκομείο και μαζευτήκανε δουλειές με φούντες! Και το καλύτερο; Μπήκε και η γιαγιά μου στο νοσοκομείο σήμερα! Τέλειο; Τι να πω; Ματιασμένοι είμαστε; Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν παύει να είναι νοσοκομείο! Υπομονή! Τέλος του μήνα θα στολίσω το δεντράκι μου! Πόσο χαίρομαι που έρχονται τα Χριστούγεννα!

ιωαννακι μου ευχομαι απο δω και στο εξης ολα καλα θα πανε.....θα το δεις....αφου εγινε ο πατερουλης καλα...τελειαααααα.....η γιαγιακα τι επαθε?????δεν ειναι κατι σοβαρο ετσι????:rolleyes:

Διαφημίσεις

μαλλον ειναι η μητρα αναστασακι μου ....κι εγω εχω πονακια!!!!!τα ιδια παθαινουμε....χαχαχαχαχαχχα...πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι επειδη μεγαλωνει η μητρα ειναι τα πονακια και γι'αυτο εχουμε και συχνοουρια!!!!!!

μια χαρα ειμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....:lol:

αγαπουλαααααααααααα.....τι κανετε μανουλα και παληκαρακια εεεε????

το ιακωβος ειναι πολυ ομορφο ονομα...αλλα να σου πω την αληθεια αν δεν ηθελε τοσο πολυ πια ο αντρας μου ισως και να μην το εβγαζα.....αναλογως τη στιγμη βεβαια...τι να πω????:wink:

Ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους πέμπτη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με έναν πόνο κοριτσάκι μου καλό και με κανέναν μην σου πώ καλύτερα!!!Καλέ εγώ δεν ντρέπομαι θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!!Μανούλα όμορφηηηηηηηηηηη!!!!!

Λενιώ όσο κατηγορημάτικος είναι ο άντρας σου τόσο θα είμαι κι εγώ!!!!Να βγάλεις τον μπαμπά σου!!!!!Οι γονείς μας τόσες θυσίες κάνουνε για να μας μεγαλώσουνε και το να βγάλουμε το όνομά τους είναι το λιγότερο!!Τους δίνει τέτοια χαρά!!Η μαμά μου στην βάφτιση της κορούλας μου όταν είπε ο ιερέας το όνομα έκατσε σε μία γωνία και έκλαιγε!!!Συγκινήθηκε τόσο πολύ!!Να το κάνεις και να τιμήσεις τον μπαμπά σου όπως τίμησες τον πεθερό σου!Αυτό να κάνεις!!!

Αναστασάκι μου καλό τί έπαθες ???Πού πονάς!!???Πήρες την γιατρό σου να την ρωτήσεις τί μπορεί να είναι???

Ιωαννάκι μου να μην κλαις και να μην στεναχωριέσαι!!!Αντρες είναι και δεν καταλαβαίνουνε και πολλά πολλά!!!!Απλά ο αντρούλης σου θέλει να σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο δεν το λέει για κακό αλλά δεν καταλαβαίνει και την ανάγκη που νιώθεις εσύ για γλυκό!!Είναι και οι ορμόνες κάπως τώρα ε??????Μην χαλιέσαι πάντως κι αν θες να φας γλυκό να φας!!!

Εφάκη τέλειο το αντρέας πολύ μου αρέσει σαν όνομα!!Ξινίλες ε??Μήπως σε πείραξε κάτι που έφαγες????

Πεταλουδίτσα?????Τί έγινε ????Ποιός σε πείραξε να καθαρίσω τώρα...!!!!!

Τί έγινε ρε φιλενάδα??Πάντως αν δεν θέλεις να λες την εξελιξη του μπεμπέ σου να μην την λες!!!Αν αυτό δεν σε κάνει να νιώθεις καλά καταλαβαίνουμε εννοέιται!!!!Αλλα τί έγινε???Μήπως παρεξήγησες κάτι?Γιατί και ο γραπτός λόγος καμμιά φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Κοριτσάκια ξέχασα καμμία??Δεν πιστεύω ε????????

αγαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....κου κου κου κου.....

ιωαννακι μου ευχομαι απο δω και στο εξης ολα καλα θα πανε.....θα το δεις....αφου εγινε ο πατερουλης καλα...τελειαααααα.....η γιαγιακα τι επαθε?????δεν ειναι κατι σοβαρο ετσι????:rolleyes:

Τι κάνεις Ρανάκι μου; Άντε καλέ η γιαγιά τίποτα δεν έχει! Απλά κρύωσε και δεν έκανε σωστά τη θεραπεία της οπότε επειδή και η μαμά μου δεν μπορούσε να πάει Βόλο να την κοιτάξει την βάλανε στην κλινική για 5 μέρες να γίνει καλά! Αυτό είναι όλο!

Μακαρονάκια με κιμά; Μιαμμμμμμμμμ!!!! Εγώ είχα γιουβαρλάκια σήμερα και μείνανε και για το βραδάκι! Θα φάω με κουτάλι βραδινό μετά από πολύυυυυυυυυυ καιρό! Με τάραξε ο γιατρός στις σαλάτες και στα ψητά! Βαρέθηκα!

Γεννάει το Ματινάκι μας αύριο καλέ! Θα τρελλαθώ! Όλα να της πάνε όπως ακριβώς το επιθυμεί! Να κρατήσει στην αγκαλίτσα της το αγγελούδι της! Πω πωωωωω θα πέσει κλάμα αύριο πάλι! Χιχιχιχιχι!!!

Τι κάνεις Ρανάκι μου; Άντε καλέ η γιαγιά τίποτα δεν έχει! Απλά κρύωσε και δεν έκανε σωστά τη θεραπεία της οπότε επειδή και η μαμά μου δεν μπορούσε να πάει Βόλο να την κοιτάξει την βάλανε στην κλινική για 5 μέρες να γίνει καλά! Αυτό είναι όλο!

Μακαρονάκια με κιμά; Μιαμμμμμμμμμ!!!! Εγώ είχα γιουβαρλάκια σήμερα και μείνανε και για το βραδάκι! Θα φάω με κουτάλι βραδινό μετά από πολύυυυυυυυυυ καιρό! Με τάραξε ο γιατρός στις σαλάτες και στα ψητά! Βαρέθηκα!

Γεννάει το Ματινάκι μας αύριο καλέ! Θα τρελλαθώ! Όλα να της πάνε όπως ακριβώς το επιθυμεί! Να κρατήσει στην αγκαλίτσα της το αγγελούδι της! Πω πωωωωω θα πέσει κλάμα αύριο πάλι! Χιχιχιχιχι!!!

ιωαννακι μουουουουουοουυ...ευτυχως δεν εχει τιποτα η γιαγιουλα σου.....δοξα το θεο!!!!

αυριο εχει να πεσει πολυ κλαμα...γαμωτοοοοοοοοοοοοοοο...θα ειμαι και στη δουλεια.....σκατααααααααααααααα!!!!!!

παω για σιδερωμα αγαπακι μου....μακια πολλααααα....αν ειμαι καλα μετα θα ξαναμπω

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...