Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ Ιωαννακι μουσ ε καταλαβαινω κ γω ετσι κανω..καταλαβαινουν την βλακεια τους κ προσπαθουν να την διορθωσουν αλα ειναι αργα ..μπραβο παντως η πεθερα σου που ηθελε να σου παρει γλυκακι!οχι αν το φερει να το φας ετσι για σπασιμο!;)

συμφωνω μαζι σου Ιωαννακι μου ετσι ειναι!κ γω πιστευω οτι θα χαρει πολυ ο μπαμπας μου παρολο που δεν το λεει ξεκαθαρα οτι θα θελε να να παρει το ονομα του!τι να πω μακαρι να βρεθει μια λυση ..ειμαι κ γω λιγο αδυναμος χαρακτηρας κ δυσκολα παταω ποδι..λεω το δικο μου επιμενω αλα ευκολα ο αλος μπορει να μου την αλλαξει κνα με επηρεασει!χθες συζητουσαμε ποση ωρα γιαυτο κ ακρη δνε βγαλαμε..μου λεει δεν εχω κανενα προβλημα με τον μπαμπα σου απλα δεν μαρεσει το ονομα δεν θελω το παιδι μου να το λεμε ιακωβακο!αχ κ μενα δνε μαρεσει πως ακουγεται αλα θελω να δωσω αυτη τη χαρα στον μπαμπα μου!

Μακάρι να βρείτε μία λύση χωρίς βέβαια να χαλάσετε τις καρδιές σας! Είναι κρίμα! Τα 2 ονόματα τα έχεις σκεφτεί; Τι να πω; Είναι μία λύση! Πάντως να μη στεναχωριέσαι γιατί η αδερφή μου τα πέρασε με πολύ άσχημο τρόπο και να ξέρεις πως επηρεάζει και τα παιδάκια σου! Να μην αγχώνεσαι! Θα βρεθεί λύση!

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί πολύ το έχεσα! Χιχιχιιχ!!!

Μακάρι να βρείτε μία λύση χωρίς βέβαια να χαλάσετε τις καρδιές σας! Είναι κρίμα! Τα 2 ονόματα τα έχεις σκεφτεί; Τι να πω; Είναι μία λύση! Πάντως να μη στεναχωριέσαι γιατί η αδερφή μου τα πέρασε με πολύ άσχημο τρόπο και να ξέρεις πως επηρεάζει και τα παιδάκια σου! Να μην αγχώνεσαι! Θα βρεθεί λύση!

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί πολύ το έχεσα! Χιχιχιιχ!!!

μακαρι Ιωαννακι μου!για να δουμε που θα καταληξουμε!οχι δεν το σκεφτηκα αυτο με τα δυο ονοματα!:rolleyes:

καλες δουλειτσες Ιωαννακι μου με προσοχη ομως!κ συ να μην στεναχωριεσαι για τα γλυκακια να φας!τα κιλα θα χαθουν αυτο μπορω να στο υπογραψω..αν οχι ολα τα περιοστερα χανονται μετα τη γεννα!

φιλακια πολλα!παω κ γω να περημενω να ξυπνησει ο μιρκουλης μου !;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσακια μου εγω θα απεχω λιγο καιρο απο το φορουμ γιατι μια εδω μεσα εχω την εντυπωση οτι δε νοιαζεται πραγματικα για την ευτυχια των αλλωνων, αλλα βρισκεται εδω για να βαζει φυτιλια και αγχη για την εγκυμοσυνη! Τουλαχιστον αυτο βγηκε σε μενα... Η καθε μια εδω μεσα εχει την αποψη της εννοειται! Και εχω τους λογους μου που το λεω.Δε θα πω δημοσια κατι αλλο. Οποια θελει λεπτομερειες ας μου στειλει π.μ.:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλές δουλίτσες ιωάννακι μου.λενάκι μου δίκιο έχει η ιωάννα μακάρι να βρεθεί μια λύση χωρίς να υπάρξουν προβλήματα..αυτό με τα 2 ονόματα όντως είναι μια λύση!πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση και θα είναι χαρούμενοι όλοι.και εδώ σου τα λέμε αν είναι να βάλεις κάποιο ουδέτερο όνομα υπάρχουν τοοοσα ωραία!! Φιλάκιααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου εγω θα απεχω λιγο καιρο απο το φορουμ γιατι μια εδω μεσα εχω την εντυπωση οτι δε νοιαζεται πραγματικα για την ευτυχια των αλλωνων, αλλα βρισκεται εδω για να βαζει φυτιλια και αγχη για την εγκυμοσυνη! Τουλαχιστον αυτο βγηκε σε μενα... Η καθε μια εδω μεσα εχει την αποψη της εννοειται! Και εχω τους λογους μου που το λεω.Δε θα πω δημοσια κατι αλλο. Οποια θελει λεπτομερειες ας μου στειλει π.μ.:rolleyes:

λενάκι είμαστε μετρημένες οι κοπέλες εδώ μέσα και μιλάμε πολύ καιρό..δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα.και πάλι γνώμη μου είμαι.μήπως έχεις παρεξηγήσει κάτι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενάκι είμαστε μετρημένες οι κοπέλες εδώ μέσα και μιλάμε πολύ καιρό..δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα.και πάλι γνώμη μου είμαι.μήπως έχεις παρεξηγήσει κάτι?

Ναι, μετρημενες ειμαστε και νομιζα οτι υπαρχει ενδιαφερον και οχι καποιες κυριως για την παρτη τους! Δεν το λεω για ολες αυτο, αλλα για συγκεκριμενο ατομο....Και ισως να παρεξηγησα, αλλα απο τη στιγμη που για καποιο πολυ συγκεκριμενο λογο μου μπηκε στο μυαλο θεωρω οχι καλο να αναφερω την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου. Και εγω ειμαι καιρο στο φορουμ... Μπαινω απο το τελος του 2010 με ενα διαλειμμα ενδιαμεσα. Βεβαια τοτε δεν ηταν ιδιες ολες οι κοπελες με τωρα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πολλές γλυκές και όμορφες καλημέρες σε όοοοολες τις αγάπες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να σας διαβάσωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

((((((((((())))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Αλλωστε επειδη καποιες κοπελες εδω μεσα (τις περισσοτερες) τις εκτιμω και ξερω οτι εχουν καλη ψυχη δε θα χασω επικοινωνια μαζι τους. Υπαρχει και το facebook μεσω του οποιου θα επικοινωνω με τα ατομα που θελω και για τα οποια νιωθω οτι θα με στηριξουν σε μια δυσκολια.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι, μετρημενες ειμαστε και νομιζα οτι υπαρχει ενδιαφερον και οχι καποιες κυριως για την παρτη τους! Δεν το λεω για ολες αυτο, αλλα για συγκεκριμενο ατομο....Και ισως να παρεξηγησα, αλλα απο τη στιγμη που για καποιο πολυ συγκεκριμενο λογο μου μπηκε στο μυαλο θεωρω οχι καλο να αναφερω την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου. Και εγω ειμαι καιρο στο φορουμ... Μπαινω απο το τελος του 2010 με ενα διαλειμμα ενδιαμεσα. Βεβαια τοτε δεν ηταν ιδιες ολες οι κοπελες με τωρα.

τι να πω μωρέ. Κρίμα είναι να χαλαμε τις καρδιές μας.εννοείτε πως εδώ μπαίνουμε για να νιώθουμε καλύτερα και όχι για να χαλιομαστε.όπως κρίνεις.φιλάκια πολλά.

Νατάσσακι!καλημέρα! Τι κανείς?όλα καλά ε? Το γαρδενακι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους πέμπτη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με έναν πόνο κοριτσάκι μου καλό και με κανέναν μην σου πώ καλύτερα!!!Καλέ εγώ δεν ντρέπομαι θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!!Μανούλα όμορφηηηηηηηηηηη!!!!!

Λενιώ όσο κατηγορημάτικος είναι ο άντρας σου τόσο θα είμαι κι εγώ!!!!Να βγάλεις τον μπαμπά σου!!!!!Οι γονείς μας τόσες θυσίες κάνουνε για να μας μεγαλώσουνε και το να βγάλουμε το όνομά τους είναι το λιγότερο!!Τους δίνει τέτοια χαρά!!Η μαμά μου στην βάφτιση της κορούλας μου όταν είπε ο ιερέας το όνομα έκατσε σε μία γωνία και έκλαιγε!!!Συγκινήθηκε τόσο πολύ!!Να το κάνεις και να τιμήσεις τον μπαμπά σου όπως τίμησες τον πεθερό σου!Αυτό να κάνεις!!!

Αναστασάκι μου καλό τί έπαθες ???Πού πονάς!!???Πήρες την γιατρό σου να την ρωτήσεις τί μπορεί να είναι???

Ιωαννάκι μου να μην κλαις και να μην στεναχωριέσαι!!!Αντρες είναι και δεν καταλαβαίνουνε και πολλά πολλά!!!!Απλά ο αντρούλης σου θέλει να σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο δεν το λέει για κακό αλλά δεν καταλαβαίνει και την ανάγκη που νιώθεις εσύ για γλυκό!!Είναι και οι ορμόνες κάπως τώρα ε??????Μην χαλιέσαι πάντως κι αν θες να φας γλυκό να φας!!!

Εφάκη τέλειο το αντρέας πολύ μου αρέσει σαν όνομα!!Ξινίλες ε??Μήπως σε πείραξε κάτι που έφαγες????

Πεταλουδίτσα?????Τί έγινε ????Ποιός σε πείραξε να καθαρίσω τώρα...!!!!!

Τί έγινε ρε φιλενάδα??Πάντως αν δεν θέλεις να λες την εξελιξη του μπεμπέ σου να μην την λες!!!Αν αυτό δεν σε κάνει να νιώθεις καλά καταλαβαίνουμε εννοέιται!!!!Αλλα τί έγινε???Μήπως παρεξήγησες κάτι?Γιατί και ο γραπτός λόγος καμμιά φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Κοριτσάκια ξέχασα καμμία??Δεν πιστεύω ε????????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους πέμπτη σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Με έναν πόνο κοριτσάκι μου καλό και με κανέναν μην σου πώ καλύτερα!!!Καλέ εγώ δεν ντρέπομαι θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχα!!!!Μανούλα όμορφηηηηηηηηηηη!!!!!

Λενιώ όσο κατηγορημάτικος είναι ο άντρας σου τόσο θα είμαι κι εγώ!!!!Να βγάλεις τον μπαμπά σου!!!!!Οι γονείς μας τόσες θυσίες κάνουνε για να μας μεγαλώσουνε και το να βγάλουμε το όνομά τους είναι το λιγότερο!!Τους δίνει τέτοια χαρά!!Η μαμά μου στην βάφτιση της κορούλας μου όταν είπε ο ιερέας το όνομα έκατσε σε μία γωνία και έκλαιγε!!!Συγκινήθηκε τόσο πολύ!!Να το κάνεις και να τιμήσεις τον μπαμπά σου όπως τίμησες τον πεθερό σου!Αυτό να κάνεις!!!

Αναστασάκι μου καλό τί έπαθες ???Πού πονάς!!???Πήρες την γιατρό σου να την ρωτήσεις τί μπορεί να είναι???

Ιωαννάκι μου να μην κλαις και να μην στεναχωριέσαι!!!Αντρες είναι και δεν καταλαβαίνουνε και πολλά πολλά!!!!Απλά ο αντρούλης σου θέλει να σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο δεν το λέει για κακό αλλά δεν καταλαβαίνει και την ανάγκη που νιώθεις εσύ για γλυκό!!Είναι και οι ορμόνες κάπως τώρα ε??????Μην χαλιέσαι πάντως κι αν θες να φας γλυκό να φας!!!

Εφάκη τέλειο το αντρέας πολύ μου αρέσει σαν όνομα!!Ξινίλες ε??Μήπως σε πείραξε κάτι που έφαγες????

Πεταλουδίτσα?????Τί έγινε ????Ποιός σε πείραξε να καθαρίσω τώρα...!!!!!

Τί έγινε ρε φιλενάδα??Πάντως αν δεν θέλεις να λες την εξάλιξη του μπεμπέ σου να μην την λες!!!Αν αυτό δεν σε κάνει να νιώθεις καλά καταλαβαίνουμε εννοέιται!!!!Αλλα τί έγινε???Μήπως παρεξήγησες κάτι?Γιατί και ο γραπτός λόγος καμμιά φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Κοριτσάκια ξέχασα καμμία??Δεν πιστεύω ε????????

:PΘα τα πουμε απο αλλου νατασακι!Ευχαριστω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γιατί πεταλουδίτσα μου σου μπήκε αυτό στο μυαλό; Δε νομίζω να είναι έτσι όμως! Μήπως ειπώθηκε κάτι που ενδεχομένως να σε πείραξε; Μην στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι για τέτοια! Όλα τα κορίτσια εδώ μέσα άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο περάσαμε τα άγχη μας και τις στεναχώριες μας και από την πλευρά μου μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως όοοοοοοοοοοολα τα κορίτσια εδώ μέσα συμπαραστάθηκαν η μία στην άλλη όσο δε φαντάζεσαι! Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα!

Για πες τώρα βρε τρελλάθηκες με το μπεμπάκι σου; Είδες πόσο ολοκληρωμένο φάνηκε; Μπράβο που πήγαν όλα καλά! Άντε καλή β' επιπέδου τώρα! Καλά εκεί είναι που θα πάθεις πλάκα! Αυτά να σκέφτεσαι! Το μωράκι σου και όλα τα άλλα να τα αφήνεις πίσω σου! Εγώ έχω ακοπύσει πολύ κακές κριτικές ('όχι βέβαια από εδώ μέσα) αλλά από γνωστούς μου και σε πληροφορώ πως όλο κακίες ακούω! Για τα κιλά μου, για το ένα, για το άλλο! Μην στεναχωριέσαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...