Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και εγώ είχα κάτι σαν τράβηγματα χαμηλά στην κοιλιά... Μπορεί και να είναι από κρύωμα όμως γιατί κ πριν την εγκυμοσύνη όταν κρύωνε η κοιλίτσα έτσι πονούσε. εσένα από τι πονάει το στομάχι?

μαλλον θα αρχισουν οι ξινιλες δεν κοιμηθηκα και καλα δεν ξερω τι μου φταιει!!τα τραβηγματα τα νοιωθω και εγω χαμηλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι με αδεια εδω και 1,5 μηνα και μαλλον θα το παρω μεχρι τελους ο πλακουντας ειναι χαμηλα και πρεπει να μην κουραζομαι ουτε να πιανω βαρος μου ειπε ο γιατρος!!!το μωρακι μας ειναι καπου 480 γραμμ!!

καλα κανεις Εφακη μου..αφου ειναι ετσι τα πραγματα να καθεσαι σπιτι καλυτερα κ να ξεκουραζεσαι!σχεδον μισο κιλακι του ζουζουνακι!δινει κλωτσιτσες!ο μεγαλος οσυ τι λεει!πως νιωθει!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Αναστασακι μου!τι κανεις αγαπουλα μου..θα πας στην μαμακα σου τι καλα!;)

αχ δεν ξερω βρε κοριτσια τι να κανω..κ γω ετσι λεω μετα το ονομα το συνηθηζεις κ το αγαπας επειδη ειναι το παιδακι σου..απαλ με επηρεαζει πολυ κ ο αντρας μου τωρα..μου λεει ειναι εβραικο ονομα!:rolleyes:

Εφακη μου ωραιο το αντρεας!κ συ του μπαμπακα σου ε!κ γω ετσι θα πρεπει να κανω κ το θελω φυσικα..δευτερο εγγονακι ειναι κ ειναι κ αγορακι!

ετσι ειναι ελενη μου!!και να φανταστεις οτι εμενα ο αντρας μου δεν εβγαλε καθολου!!ο γιος μου εχει το ονομα του πρωην πεθερου!!με αφηνει ομως να βγαλω οτι θελω!!ο μπαμπας μου το περιμενει πως και πως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα κανεις Εφακη μου..αφου ειναι ετσι τα πραγματα να καθεσαι σπιτι καλυτερα κ να ξεκουραζεσαι!σχεδον μισο κιλακι του ζουζουνακι!δινει κλωτσιτσες!ο μεγαλος οσυ τι λεει!πως νιωθει!:D

ναι αρχισε να δινει πολυ δυνατες κλοτσιες!!ο μεγαλος μου συνεχιζει να ειναι αδιαφορος!!ποιοσ ξερει τι σκεφτεται δεν εκδηλωνετε καθολου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι αρχισε να δινει πολυ δυνατες κλοτσιες!!ο μεγαλος μου συνεχιζει να ειναι αδιαφορος!!ποιοσ ξερει τι σκεφτεται δεν εκδηλωνετε καθολου!!!
ετσι ειναι ελενη μου!!και να φανταστεις οτι εμενα ο αντρας μου δεν εβγαλε καθολου!!ο γιος μου εχει το ονομα του πρωην πεθερου!!με αφηνει ομως να βγαλω οτι θελω!!ο μπαμπας μου το περιμενει πως και πως!!

αληθεια!κ δεν επιμενει για το δικο του ε!αχ μπραβο του !ε φυσικο ειναι να το περημενει !ετσι ειναι αυτη ειναι η χαρα που τουσ δινουμε κ μεις κ τα εγγονακια τους!

αρχησε τις δυνατες ε!αχ μωρε το ζουζουνακι!

ο μεγαλος μαλον ειναι πιο κλειστος!ισως κ δεν το εχει συνηδητοποιησει ακομα..οταν γεννηθει θα αλαξει σιγουρα!θα ειναι ο μεγαλος αδερφος ..θα ειναι προστατευτικος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αληθεια!κ δεν επιμενει για το δικο του ε!αχ μπραβο του !ε φυσικο ειναι να το περημενει !ετσι ειναι αυτη ειναι η χαρα που τουσ δινουμε κ μεις κ τα εγγονακια τους!

αρχησε τις δυνατες ε!αχ μωρε το ζουζουνακι!

ο μεγαλος μαλον ειναι πιο κλειστος!ισως κ δεν το εχει συνηδητοποιησει ακομα..οταν γεννηθει θα αλαξει σιγουρα!θα ειναι ο μεγαλος αδερφος ..θα ειναι προστατευτικος!

δεν τον νοιαζουν τα ονοματα ουτε τον αντρα μου αλλα ουτε και το πεθερο ειναι αγγλοσ και εχει αλλη νοοτροπια,οσο για το γιο μου ανυπομονω να δω αντιδρασεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι αναστασακι μου!!λιγο το στομαχι με πονα αλλα κατα τα αλλα καλα!!εσυ τι νεα?

και εγώ είχα κάτι σαν τράβηγματα χαμηλά στην κοιλιά... Μπορεί και να είναι από κρύωμα όμως γιατί κ πριν την εγκυμοσύνη όταν κρύωνε η κοιλίτσα έτσι πονούσε. εσένα από τι πονάει το στομάχι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ δεν ξερω αναστασια μου!!!:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

άσε έφη μου και από ξινίλες κ από καουρες καλά παω...αχ τι καλά σου θα δώσεις το όνομα του μπαμπάκα σου!

Λενάκι μου και εβραϊκό να είναι βαπτίζεται όμως! Ο άντρας σου είναι ανένδοτος?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν τον νοιαζουν τα ονοματα ουτε τον αντρα μου αλλα ουτε και το πεθερο ειναι αγγλοσ και εχει αλλη νοοτροπια,οσο για το γιο μου ανυπομονω να δω αντιδρασεις!!!

αα ναι!μια χαρα:D:D

ξερω πως ανυπομονεις..κ γω ειχα την ιδια αγωνια να δω πως θα ντιδρουσε ο μεγαλος μου..το περημενα πως κ πως!

εμενα συνεχεια του μηλαει ..κ απο την κοιλιτσα το ιδιο εκανε κ τωρα μωλης ξεκηναει να μηαλει στον μικρο εκεινος χαμογελαει!θα δεις κ ο δικος σου θα ειναι πολυ τρυφερος μωλης τον δει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

άσε έφη μου και από ξινίλες κ από καουρες καλά παω...αχ τι καλά σου θα δώσεις το όνομα του μπαμπάκα σου!

τι να κανουμε υπομονη !!!!!λιγη μηνες εμειναν θα περασουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αα ναι!μια χαρα:D:D

ξερω πως ανυπομονεις..κ γω ειχα την ιδια αγωνια να δω πως θα ντιδρουσε ο μεγαλος μου..το περημενα πως κ πως!

εμενα συνεχεια του μηλαει ..κ απο την κοιλιτσα το ιδιο εκανε κ τωρα μωλης ξεκηναει να μηαλει στον μικρο εκεινος χαμογελαει!θα δεις κ ο δικος σου θα ειναι πολυ τρυφερος μωλης τον δει!;)

θα δειξει!!εγω παντος ειμαι επιφυλακτικη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ιωαννακι μου καλημερουδια!ναι μωρε χθες ο μικρουλης μου πλανταξε στο κλαμα..τι ασχημο που δεν μπορουμε να τα βοηθησουμε εκεινη τη στιγμη μονο με αγκαλιες φιλακια κ χαδακια στην κοιλιτσα!

αχ αγαπουλ αμου αυτοι οι αντρες μονο να κρινουν κ να συμβουλευουν ξερουν..ας μπουνε κ λιγο στην θεση μας..τι θα κανανε..θα τα καταφερνανε να μην τρως το ενα να μην τρω ςτο αλο κ να μην βαλεις κιλα ε!

να το φας το γλυκακι σου αφου σε τραβηξε τοοσ πολυ!αστον να λεει!ενα γλυκακι μια στο τοσο σιγα..εγω ετρωγα κ πιο συχνα ενα διστημα που με τραβουσε πολυ..

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Αφού να φανταστείς ακόμη και τώρα δεν του μιλάω! Ξέρει πως εδώ και 1 χρόνο σχεδόν στερούμαι αρκετά πράγματα στη διατροφή μου! Όλο αγκαλιές και φιλιά ήταν το πρωί και εχθές το βράδυ φυσικά αλλά εγώ ανένδοτη! Αν με πιάσει το ανάποδο κι εμένα δεν ισιώνω με τίποτα! Με έκανε και πλάνταξα στο κλάμα! Είπε και η πεθερά μου εχθές να πάει να μου πάρει μία πάστα και της έβαλε τις φωνές! Έτσι και μου φέρει τίποτα το μεσημέρι θα το πετάξω! Ακόμη έχω νεύρα!

Αχ βρε Λενάκι μου μη σκας για το όνομα! Βέβαια το Ιάκωβος δεν είναι καθόλου άσχημο αλλά τι να πω; Κι αυτοί οι γονείς μας κάνουν τόσα και σίγουρα δεν αγαπάνε τα εγγόνια από το όνομα αλλά είναι και μία νοοτροπία που την κληρονομήσαμε και όσο και να λένε πως δεν τους νοιάζει μέσα τους μιώθουν μία ικανοποίηση!

αχ βρε Αναστασακι μου αυτο του λεω κ γω..το ονομα μπορει να ειναι εβραικο αλα δεν σημαινει οτι κ το παιδι μας θα ειναι εβραιος!...λεω στη γιαγια μου πιανου ονομα πηρε ο μπαμπας κ μου λεει ενος θειου κ αυτη δνε το ηθελε τοτε..παλια βαζανε εβραικα ονοματα κ οι χριστιανοι ξερω γω:rolleyes:

ναι ο αντρας μου ειναι πολυ απολυτος σε αυτο!δεν ξερω εχει να πεσει πολυ συζητηση!ουφφ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αφού να φανταστείς ακόμη και τώρα δεν του μιλάω! Ξέρει πως εδώ και 1 χρόνο σχεδόν στερούμαι αρκετά πράγματα στη διατροφή μου! Όλο αγκαλιές και φιλιά ήταν το πρωί και εχθές το βράδυ φυσικά αλλά εγώ ανένδοτη! Αν με πιάσει το ανάποδο κι εμένα δεν ισιώνω με τίποτα! Με έκανε και πλάνταξα στο κλάμα! Είπε και η πεθερά μου εχθές να πάει να μου πάρει μία πάστα και της έβαλε τις φωνές! Έτσι και μου φέρει τίποτα το μεσημέρι θα το πετάξω! Ακόμη έχω νεύρα!

Αχ βρε Λενάκι μου μη σκας για το όνομα! Βέβαια το Ιάκωβος δεν είναι καθόλου άσχημο αλλά τι να πω; Κι αυτοί οι γονείς μας κάνουν τόσα και σίγουρα δεν αγαπάνε τα εγγόνια από το όνομα αλλά είναι και μία νοοτροπία που την κληρονομήσαμε και όσο και να λένε πως δεν τους νοιάζει μέσα τους μιώθουν μία ικανοποίηση!

αχ Ιωαννακι μουσ ε καταλαβαινω κ γω ετσι κανω..καταλαβαινουν την βλακεια τους κ προσπαθουν να την διορθωσουν αλα ειναι αργα ..μπραβο παντως η πεθερα σου που ηθελε να σου παρει γλυκακι!οχι αν το φερει να το φας ετσι για σπασιμο!;)

συμφωνω μαζι σου Ιωαννακι μου ετσι ειναι!κ γω πιστευω οτι θα χαρει πολυ ο μπαμπας μου παρολο που δεν το λεει ξεκαθαρα οτι θα θελε να να παρει το ονομα του!τι να πω μακαρι να βρεθει μια λυση ..ειμαι κ γω λιγο αδυναμος χαρακτηρας κ δυσκολα παταω ποδι..λεω το δικο μου επιμενω αλα ευκολα ο αλος μπορει να μου την αλλαξει κνα με επηρεασει!χθες συζητουσαμε ποση ωρα γιαυτο κ ακρη δνε βγαλαμε..μου λεει δεν εχω κανενα προβλημα με τον μπαμπα σου απλα δεν μαρεσει το ονομα δεν θελω το παιδι μου να το λεμε ιακωβακο!αχ κ μενα δνε μαρεσει πως ακουγεται αλα θελω να δωσω αυτη τη χαρα στον μπαμπα μου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...