Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπούλες! Τι κάνετε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Ήταν ανήσυχος ο μικρούλης εχθές; Αχ μωρέ το μανάρι μου! Πονούσε; Τι τραβάνε κι αυτά και δεν μπορούνε να μας το πούνε!

Ματινάκι μου έφτασε η ώρα; Πω πωωωω απίστευτο! Σαν εχθές μου φαίνεται που μία μία έμπαινε στο καφέ και μας ανακοίνωνε θετικά τεστ εγκυμοσύνης και τώρα μία μία τα κρατάτε στην αγκαλίτσα! Τι ωραία που περνάει ο καιρός! Όλα θα πάνε καλά και αύριο θα κρατάς τον πρίγκηπά σου αγκαλιά! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγώ χάλια πάντως! Έκλαιγα όλο το βράδυ! Με έκανε ο άντας μου χάλια εχθές! Του είπα πως ήθελα γλυκό (που να το έτρωγα κιόλας) και μου άρχισε κάτι θεωρίες περί της υγείας του παιδιού και της δικής μου και εκεί ένιωσα ότι πραγματικά δεν με καταλαβαίνει καθόλου! Έχω στερηθεί πάρα πολλά μέχρι να μείνω έγκυος και αφού με το καλό έμεινα πρέπει να ξαναστερηθώ! Ήδη είμαι 3 μήνες τα βράδια με ψητά και σαλάτες για τον αιματοκρίτη! Βαρέθηκα! Τί ζήτησα; Ένα γλυκό και με άρχισε στο κήρυγμα! Δεν ήθελα άλλο! Ακόμα δεν του μιλάω! :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

Εφτασε Ιωαννα μου η ωρα η καλη! Ο Θεος να ειναι βοηθος...!!!!!!

Οσο για τον αντρα σου, καποιον μου θυμισε...ποιον αραγε??? Τον δικο μου βεβαια...ξαναεζησα το ιδιο σκηνικο με το δικο μου τωρα....ειχα πλανταξει στο κλαμα! Δεν μας καταλαβαινουν αγαπη μου...ολο κυρηγματα ειναι...

Τι να τους πεις??? Απλα κι εσυ δειξε αδιαφορια...αν τοσο πολυ θες γλυκο φατο χωρις να το ξερει...ενα γλυκακι ειναι δεν χαλασε κι ο κοσμος! Βεβαια θα μου πεις γιατι να το κανεις πισω απο τη πλατη του? Ελα ντε....εγω του το ειπα στα ισα...θα τρωω οταν εισαι στην δουλεια και δεν με βλεπεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και από μένα κοριτσάκια! Ματινακι! Αύριο θα δεις το αγοράκι σου που τόσο καιρό περίμενες!πω πω πραγματικά πως πέρασε έτσι ο καιρός?? Αχ και πάλι με το καλό!

Αναστασακι μου καλημερααααααα!!!!!

Αχ ναι αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Ερχεται τι θαυματακι μας!!!!!!

Εσυ καλυτερα εισαι??? Εχεις ακομα πονακια????

Την ρανια τελικα δεν την πηρα χθες τηλ.δεν ξερω...θα την παρω σημερα να δω τι κανει γιατι οντως δεν μπηκε καθολου χθες και ειναι παραξενο!

Δυστυχως θα πρεπει να φυγω...Παω να ετοιμαστω γιατι θα κατεβω στην πολη για να πληρωσω την δοση του αυτοκινητου!

Θα τα πουμε μολις επιστρεψω...φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!

καλημέρα και από μένα κοριτσάκια! Ματινακι! Αύριο θα δεις το αγοράκι σου που τόσο καιρό περίμενες!πω πω πραγματικά πως πέρασε έτσι ο καιρός?? Αχ και πάλι με το καλό!

Ιωάννακι μου πιστεύω πως τα λέει για καλό μωρέ και όχι για κακό..κ εγώ θα νευριαζά αλλά δεν ξέρω αν θα κρατούσα μούτρα για αυτό το λόγο..

Λενάκι μου, Ναι εμένα η μαμα μου είναι σχετικά μακριά, είσαι τυχερή! Φιλάκια στα πατούσακια!

Εγώ από το κινητό μπαίνω πάλι.το βράδυ εγώ πάλι σε αντίθεση με το Ματινακι ξυπνάω για τσισακια 5 φορές το στάνταρ! Σε λίγο θα μπω για μπανάκι και θα παω στη μαμα μου, αλλά εκεί δεν θα εχω ίντερνετ γιατί το κόψανε πρέπει να πάμε να πληρώσουμε...

Το ρανιακι που είναι?όλα καλά??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Ελενιτσα!!! Πολυ καλα τα νεακια σου μπραβο! Βγηκαν κιολας τα αποτελεσματα απο το αιμα? Α πολυ ωραιαααααα.....Το βασικοτερο ειναι οτι ολα ειναι φυσιολογικα αλλα ποσο βγηκε η αυχενικη διαφανεια δεν μας ειπες....? Γενικα πες μας καμια λεπτομερεια για το μπεμπακι...βαρος σας ειπε?

Οτι φυλο και να ειναι σημασια εχει αν ειναι γερο και στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...αντε καλη β'επιπεδου τωρα!

Καλημερα, Ματινακι , καλημερα και σε ολα τα κοριτσακια! Απιστευτο που αυριο θα εχεις αγκαλια το νινακι σου!!! Πω πω! Ολα με το καλο ευχομαι κοριτσακι μου!

Η αυχενικη βγηκε στο συνολο 1.6. Και λεω συνολο γιατι μετρανε σε δυο σημεια. Οσο για το βαρος δεν μου εχου πει κατι, αλλα δε νομιζω να ειναι πανω απο 20 γραμμαρια ακομη!! Ειναι μικρουλη καλε!!Εχουμε μελλον ακομη! Αυριο επιτελους μπαινω στον τεταρτο... Κατα τα αλλα κουνιοταν πολυ, ειδαμε χερακια ποδαρακια στομαχι ουροδοχο κυστη εγκεφαλο...διαφορα!Ολα καλα!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια Λενιω μου! Ησυχουλης ειναι ο μπεμπακος ε? Μπραβο το παλικαρακι μας!

Ερχεται Λενιω μου η μεγαλη μερα ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ Θεε μου και Παναγια μου να πανε ολα καλα!!!!!!!!

Να μην ντρεπεσαι καθολου τον αντρα μου καλε...να παιρνεις...απλα να ξερεις οτι επειδη δεν τα πηγαινει καλα με τα μηνυματα δεν προκειται να τα διαβαζει αν στελνεις...ειναι του μιλητου...ουτε θα σου στειλει οποτε θα περιμενεις αδικα!

Εν τω μεταξυ μου βγαινουν συνεχεια πραγματα για την βαλιτσα...προχθες που ηρθε το Ρενακι για την γιορτη μου το μεσημερακι, μου εφερε δωρο μια τελεια φλις μωβ ρομπα και θελω να την παρω στο μαιευτηριο...την επλυνα και τωρα πρεπει να την σιδερωσω, οπως και ενα πολυ τελειο νυχτικακι που μου εφερε η κουμπαρα για την γιορτη μου το οποιο και αυτο θελω να το παρω στο μαιευτηριο...οποτε η βαλιτσα σημερα θα ξαναβγει απο το αυτοκινητο για να γινει αλλαγη πιτζαμων και ρομπων...χαχαχα! Για τον μπεμπακο ειναι ολα ετοιμα...μονο την κουνουπιερα θελω να σιδερωσω και να την βαλουμε στην κουνια! Αυτα!

Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στα αντρακια σου!

Ματινακι μου καλημεραααααααααα~τι κανεις?αχ ξεκηνησε η αγωνια..η καρδουλα χτυπαει δυνατα!αχ που να ξερει κ ο μπεμπακος σου οτι αυριο θα αντικρυσει την μανουλα του..Ματινουλι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γεννησεις πολυ γρηγορα κ ευκολα κ με φυσιολογικο τροπο..ολα καλα να σου πανε ..η παναγια κοντα σας..

λες να παιρνω τηλεφωνο ε..αχ κ ντρεπομαιιι/θα παρω ομως γιατι θα εχω αγωνια..7 μπαινεις ε!λογικα απο το πρωι αν παρω μπορει κ να σε πετυχω γιατι με την προκληση στην αρχη κανεις βολτες μεχρι να ξεκηνησει ο τοκετος!αχ ειμαι πολυ συγκηνημενη αυριο εχουμε γεννητουρια..ακομα δεν το πιστευω ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!σαν χθες γεννησα εγω κ τωρα εσυ Ματινακι μου!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω πολα φιλακια στα ζουζουνακι μου φυσικα!ο μικρουλης μου σημερα ειναι ησυχος..ξυπνησε πολυ χαρουμενος ολο χαμογελουσε!

ξεχασα να ανεβασω κ το καροτσι απο την αποθηκη..το εχω πλυμενο κ πακεταρισμενο κ ξεχασα να πω στον αντρα μου να μου το ανεβασει να εβγαινα με τον μικρο βολτα τωρα κ μετα στη μαμ μου..τι κριμα:(προσπαθω να ξυπνησω κ τον αδερφο μου κ αυτος τιποτα κοιμαται!οποτε ειμαι στην αναμονη τωρα..

αχ κ κατι αλο που ηθελα να σας πω..εχουμε θεμα με τον αντρα μου για το ονομα του μικρου..που λετε ο μεγαλος πηρε του πεθερου μου..μιχαλης!τωρα τον δευτερο θα θελα να δωσω του μπαμπα μου αν κ δεν μαρεσει δυστηχως το ονομα του..ειναι ιακωβος κ δεν μου αρεσει αλα θελω να δωσω αυτη τη χαρα στον μπαμπα μου..ουτε στον αντρα μου αρεσει κ ειναι κατηγορηματικος..δεν θελει να το δωσει με τιποτα..ειμαιι σε διλημα..τι γνωμη εχετε για το ονομα κ τι θα κανατε στην θεση μου..?κ μενα δεν μαρεσει αυτο το ονομα για μωρακι αλα βλεπω τον μπαμπα μου πως χαιρεται με τον μικρο κ παρολο που δεν λεει τιποτα κ πιο παλια ειχε πει δεν θελω να δωσετε το ονομα μου γιατι κ αυτουνου δνε του αρεσει τωρα δεν εχει αναφερει τιποτα..κ να φανταστειτε εχουν τις καλυτερες σχεσεις γαμπρος κ πεθερος..απλα δεν του αρεσει το ονομα!ουφφ εχω ανχωθει δνε ξερω τι να κανω!:rolleyes:αυτα σας επρηξα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα εφακη!πως είσαι?

Ματινακι καλύτερα είμαι αλλά στιγμές στιγμές με πιάνει..και όταν κουνιέται το μωρό τραβάει περισσότερο.... Φιλάκια πολλά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα εφακη!πως είσαι?

Ματινακι καλύτερα είμαι αλλά στιγμές στιγμές με πιάνει..και όταν κουνιέται το μωρό τραβάει περισσότερο.... Φιλάκια πολλά!

καλα ειμαι αναστασακι μου!!λιγο το στομαχι με πονα αλλα κατα τα αλλα καλα!!εσυ τι νεα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ματινακι μου καλημεραααααααααα~τι κανεις?αχ ξεκηνησε η αγωνια..η καρδουλα χτυπαει δυνατα!αχ που να ξερει κ ο μπεμπακος σου οτι αυριο θα αντικρυσει την μανουλα του..Ματινουλι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γεννησεις πολυ γρηγορα κ ευκολα κ με φυσιολογικο τροπο..ολα καλα να σου πανε ..η παναγια κοντα σας..

λες να παιρνω τηλεφωνο ε..αχ κ ντρεπομαιιι/θα παρω ομως γιατι θα εχω αγωνια..7 μπαινεις ε!λογικα απο το πρωι αν παρω μπορει κ να σε πετυχω γιατι με την προκληση στην αρχη κανεις βολτες μεχρι να ξεκηνησει ο τοκετος!αχ ειμαι πολυ συγκηνημενη αυριο εχουμε γεννητουρια..ακομα δεν το πιστευω ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!σαν χθες γεννησα εγω κ τωρα εσυ Ματινακι μου!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω πολα φιλακια στα ζουζουνακι μου φυσικα!ο μικρουλης μου σημερα ειναι ησυχος..ξυπνησε πολυ χαρουμενος ολο χαμογελουσε!

ξεχασα να ανεβασω κ το καροτσι απο την αποθηκη..το εχω πλυμενο κ πακεταρισμενο κ ξεχασα να πω στον αντρα μου να μου το ανεβασει να εβγαινα με τον μικρο βολτα τωρα κ μετα στη μαμ μου..τι κριμα:(προσπαθω να ξυπνησω κ τον αδερφο μου κ αυτος τιποτα κοιμαται!οποτε ειμαι στην αναμονη τωρα..

αχ κ κατι αλο που ηθελα να σας πω..εχουμε θεμα με τον αντρα μου για το ονομα του μικρου..που λετε ο μεγαλος πηρε του πεθερου μου..μιχαλης!τωρα τον δευτερο θα θελα να δωσω του μπαμπα μου αν κ δεν μαρεσει δυστηχως το ονομα του..ειναι ιακωβος κ δεν μου αρεσει αλα θελω να δωσω αυτη τη χαρα στον μπαμπα μου..ουτε στον αντρα μου αρεσει κ ειναι κατηγορηματικος..δεν θελει να το δωσει με τιποτα..ειμαιι σε διλημα..τι γνωμη εχετε για το ονομα κ τι θα κανατε στην θεση μου..?κ μενα δεν μαρεσει αυτο το ονομα για μωρακι αλα βλεπω τον μπαμπα μου πως χαιρεται με τον μικρο κ παρολο που δεν λεει τιποτα κ πιο παλια ειχε πει δεν θελω να δωσετε το ονομα μου γιατι κ αυτουνου δνε του αρεσει τωρα δεν εχει αναφερει τιποτα..κ να φανταστειτε εχουν τις καλυτερες σχεσεις γαμπρος κ πεθερος..απλα δεν του αρεσει το ονομα!ουφφ εχω ανχωθει δνε ξερω τι να κανω!:rolleyes:αυτα σας επρηξα!

λενάκι μου, μια φιλη μου το γιο της τον έβαλε ιάκωβο αλλά μου ακούγεται ωραίο όχι και άσχημο..δεν ξέρω πάλι υποκειμενικό είναι..εγώ πάντως θα έβαζα του μπαμπακα μου χωρίς συζήτηση...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα αγαπούλες! Τι κάνετε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Ήταν ανήσυχος ο μικρούλης εχθές; Αχ μωρέ το μανάρι μου! Πονούσε; Τι τραβάνε κι αυτά και δεν μπορούνε να μας το πούνε!

Ματινάκι μου έφτασε η ώρα; Πω πωωωω απίστευτο! Σαν εχθές μου φαίνεται που μία μία έμπαινε στο καφέ και μας ανακοίνωνε θετικά τεστ εγκυμοσύνης και τώρα μία μία τα κρατάτε στην αγκαλίτσα! Τι ωραία που περνάει ο καιρός! Όλα θα πάνε καλά και αύριο θα κρατάς τον πρίγκηπά σου αγκαλιά! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγώ χάλια πάντως! Έκλαιγα όλο το βράδυ! Με έκανε ο άντας μου χάλια εχθές! Του είπα πως ήθελα γλυκό (που να το έτρωγα κιόλας) και μου άρχισε κάτι θεωρίες περί της υγείας του παιδιού και της δικής μου και εκεί ένιωσα ότι πραγματικά δεν με καταλαβαίνει καθόλου! Έχω στερηθεί πάρα πολλά μέχρι να μείνω έγκυος και αφού με το καλό έμεινα πρέπει να ξαναστερηθώ! Ήδη είμαι 3 μήνες τα βράδια με ψητά και σαλάτες για τον αιματοκρίτη! Βαρέθηκα! Τί ζήτησα; Ένα γλυκό και με άρχισε στο κήρυγμα! Δεν ήθελα άλλο! Ακόμα δεν του μιλάω! :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

Ιωαννακι μου καλημερουδια!ναι μωρε χθες ο μικρουλης μου πλανταξε στο κλαμα..τι ασχημο που δεν μπορουμε να τα βοηθησουμε εκεινη τη στιγμη μονο με αγκαλιες φιλακια κ χαδακια στην κοιλιτσα!

αχ αγαπουλ αμου αυτοι οι αντρες μονο να κρινουν κ να συμβουλευουν ξερουν..ας μπουνε κ λιγο στην θεση μας..τι θα κανανε..θα τα καταφερνανε να μην τρως το ενα να μην τρω ςτο αλο κ να μην βαλεις κιλα ε!

να το φας το γλυκακι σου αφου σε τραβηξε τοοσ πολυ!αστον να λεει!ενα γλυκακι μια στο τοσο σιγα..εγω ετρωγα κ πιο συχνα ενα διστημα που με τραβουσε πολυ..

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

λενάκι μου, μια φιλη μου το γιο της τον έβαλε ιάκωβο αλλά μου ακούγεται ωραίο όχι και άσχημο..δεν ξέρω πάλι υποκειμενικό είναι..εγώ πάντως θα έβαζα του μπαμπακα μου χωρίς συζήτηση...

ελενακι και εγω θα το εβγαζα το ονομα του μπαμπα δεν μου ακουγετε ασχημο το ιακοβος!!εγω θα βγαλω αντρεα τον μπαμπα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειαααααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε??ματινακι τι βλεπω εφτασε η μεγαλη μερα!!!ατε με το καλο κοριτσι μου καλη ελευθερια!!!!

καλημερα Εφακη μου!πως εισαι?το μωρακι μας μεγαλωσε@:D:Dδουλευεις ακομα η εισαι σε αδεια?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαι αναστασακι μου!!λιγο το στομαχι με πονα αλλα κατα τα αλλα καλα!!εσυ τι νεα?

και εγώ είχα κάτι σαν τράβηγματα χαμηλά στην κοιλιά... Μπορεί και να είναι από κρύωμα όμως γιατί κ πριν την εγκυμοσύνη όταν κρύωνε η κοιλίτσα έτσι πονούσε. εσένα από τι πονάει το στομάχι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Εφακη μου!πως εισαι?το μωρακι μας μεγαλωσε@:D:Dδουλευεις ακομα η εισαι σε αδεια?

ειμαι με αδεια εδω και 1,5 μηνα και μαλλον θα το παρω μεχρι τελους ο πλακουντας ειναι χαμηλα και πρεπει να μην κουραζομαι ουτε να πιανω βαρος μου ειπε ο γιατρος!!!το μωρακι μας ειναι καπου 480 γραμμ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελενακι και εγω θα το εβγαζα το ονομα του μπαμπα δεν μου ακουγετε ασχημο το ιακοβος!!εγω θα βγαλω αντρεα τον μπαμπα μου!!!

καλημερα Αναστασακι μου!τι κανεις αγαπουλα μου..θα πας στην μαμακα σου τι καλα!;)

αχ δεν ξερω βρε κοριτσια τι να κανω..κ γω ετσι λεω μετα το ονομα το συνηθηζεις κ το αγαπας επειδη ειναι το παιδακι σου..απαλ με επηρεαζει πολυ κ ο αντρας μου τωρα..μου λεει ειναι εβραικο ονομα!:rolleyes:

Εφακη μου ωραιο το αντρεας!κ συ του μπαμπακα σου ε!κ γω ετσι θα πρεπει να κανω κ το θελω φυσικα..δευτερο εγγονακι ειναι κ ειναι κ αγορακι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...