Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

http://www.kalogirou.info/modules.php?name=preg_calc

μπες εδω αναστασακι και βαλε την τελευταια σου περιοδο για να δεις!!!!!:P

μου βγάζει 4 εβδομάδες και 6 μέρες!! άρα την δευτέρα που θα πάω στη γιατρό θα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. πιστεύω να φανεί κάτι..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου βγάζει 4 εβδομάδες και 6 μέρες!! άρα την δευτέρα που θα πάω στη γιατρό θα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. πιστεύω να φανεί κάτι..

θα φανει, εννοειται!!!!!και η καρδουλα μπορει να εχει αρχησει να φαινεται!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

θα φανει, εννοειται!!!!!και η καρδουλα μπορει να εχει αρχησει να φαινεται!!!!!

εσένα πότε άρχισε να φένεται κάτι?? και συγνώμη που σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσένα πότε άρχισε να φένεται κάτι?? και συγνώμη που σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου!!!!

αντε καλε που μας κουραζεις!!!!!!μην το ξαναπεις!!!!εμενα φανηκε στις 5,5 εβδομαδες, δεν χτυπουσε βεβαια δυνατα αλλα εδειξε να παλεται ρυθμικα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

DEN ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕς ΜΟΥ!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑΙ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ!;)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΚΑΛΟ ΧΥΜΟ-ΚΑΦΕΔΑΚΟ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑΑΑΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑς ΠΕΤΥΧΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ//ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΜΩΛΗς ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑΑΑΑ!

ΤΡΕΙς ΦΟΡΕς ΚΛΩΤΣΙΣΕΕΕΕΕΕ!ΤΟ ΕΝΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!~ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΑ ΟΙ ΑΛΕς ΔΥΟ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕς ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΕς!ΑΧ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩΩΩΩΩ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΧΟΛΑΕΙ Ο Α ΝΤΡΑς ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟςςςςς!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΣΑς ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ@:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καρδούλες μου χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!!

Λενιώ μου σε κλώτσησε ο μπόμπιρας;;;;; μπράβο καρδούλα μου ησύχασες τώρα!!!!!

Ποπάκη μου πολύ δουλίτσα ε;;;; υπομονή...η νεραϊδούλα μας;;;;

Νατασούλα μου μας λείπεις!!!!!!! ελπίζω να βρουν όλα το δρόμο τους και να μπαίνεις πάλι. μπορεί να σε πετυχω και στο φβ να τα πούμε

Νενάκι μου τελείωσε η αδειούλα του αντρούλη σου;;;; περάσατε ωραία όμως ε;;;

Ματινάκι μου τι κάνει ο μπομπιράκος μας;;;

Ρανιούκο μου πως πάει το δοντάκι;;; όλο και κοντεύει ο γάμος σας!!!!!

Αναστασάκι συγχαρητήρια!!!! μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι!!!! με το καλό να πας στο γιατρό τη Δευτέρα!!!!

Χάθηκα και εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων και έλεγα θα χω να διαβάσω σελίδες τώρα αλλά μπα τίποτα:-(

θα επανέλθουμε που θα πάει κάνουμε ένα μεγαλοοοοοοοοοοοο διάλλεμμα!!!!

Χαδάκια στα εγκυούλια μας!!!! φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

σας αγαπώ πολύ πολύ

γεια σας κοριτσια και απο εμενα καταρχη συγχαρητηρια αναστασια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!:P:p:p

κλοτσα ελενη μου το αγορι μας για ποδοσφαιριστης παει!!!!!:tongue:

λοιπον να σας πω και εγω τα νεα μου,ανακαλυψα γιατι δεν μενω εγκυοσ και φυσικα δεν ειναι απο το αγχος μου!!!!το ενδομητριο μου ειναι πολυ λεπτο και αυτο το επαθα μετα την αποξεση,αρα πεμπτη στες 18/5 η ωρα 8 το πρωι μπαινω χειρουργειο για υστεροσκοπηση για να δουμε τι ακριβως σημβαινει μεσα στην μητρα,απο εκει και περα ο θεοσ βοηθος:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΜΩΛΗς ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑΑΑΑ!

ΤΡΕΙς ΦΟΡΕς ΚΛΩΤΣΙΣΕΕΕΕΕΕ!ΤΟ ΕΝΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!~ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΑ ΟΙ ΑΛΕς ΔΥΟ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕς ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΕς!ΑΧ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩΩΩΩΩ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΧΟΛΑΕΙ Ο Α ΝΤΡΑς ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟςςςςς!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

ΣΑς ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ@:D:D

Ελενάκι μου!!!!!!!!!!!! μπράβο πολύ χάρηκα!!!!!!! μωρέμε συγκίνησε!!!!! τι καλά!!!! εύχομαι να κλωτσάει συνέχεια τη μανούλα!!!!!!! φιλάκια γλυκιά μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σοφάκι μου να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν!!

εφάκη μου ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για σένα όλα να πάνε καλά! περιμένουμε νέα σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καρδούλες μου χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!!

Λενιώ μου σε κλώτσησε ο μπόμπιρας;;;;; μπράβο καρδούλα μου ησύχασες τώρα!!!!!

Ποπάκη μου πολύ δουλίτσα ε;;;; υπομονή...η νεραϊδούλα μας;;;;

Νατασούλα μου μας λείπεις!!!!!!! ελπίζω να βρουν όλα το δρόμο τους και να μπαίνεις πάλι. μπορεί να σε πετυχω και στο φβ να τα πούμε

Νενάκι μου τελείωσε η αδειούλα του αντρούλη σου;;;; περάσατε ωραία όμως ε;;;

Ματινάκι μου τι κάνει ο μπομπιράκος μας;;;

Ρανιούκο μου πως πάει το δοντάκι;;; όλο και κοντεύει ο γάμος σας!!!!!

Αναστασάκι συγχαρητήρια!!!! μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι!!!! με το καλό να πας στο γιατρό τη Δευτέρα!!!!

Χάθηκα και εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων και έλεγα θα χω να διαβάσω σελίδες τώρα αλλά μπα τίποτα:-(

θα επανέλθουμε που θα πάει κάνουμε ένα μεγαλοοοοοοοοοοοο διάλλεμμα!!!!

Χαδάκια στα εγκυούλια μας!!!! φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

σας αγαπώ πολύ πολύ

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ~ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ?

ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ Ε?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΥΛΗς ΜΑς?

ΗΣΥΧΑΣΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥς ΠΗΡΑ ΟΛΟΥς ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!:tongue::tongue:ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΑΝΑΝΙΩΣΩ!

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙΙ?

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμενα καταρχη συγχαρητηρια αναστασια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!:P:p:p

κλοτσα ελενη μου το αγορι μας για ποδοσφαιριστης παει!!!!!:tongue:

λοιπον να σας πω και εγω τα νεα μου,ανακαλυψα γιατι δεν μενω εγκυοσ και φυσικα δεν ειναι απο το αγχος μου!!!!το ενδομητριο μου ειναι πολυ λεπτο και αυτο το επαθα μετα την αποξεση,αρα πεμπτη στες 18/5 η ωρα 8 το πρωι μπαινω χειρουργειο για υστεροσκοπηση για να δουμε τι ακριβως σημβαινει μεσα στην μητρα,απο εκει και περα ο θεοσ βοηθος:confused::confused:

ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΕς ΤΟ ΠΡΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙς ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!ΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝΙΩΘΕς Κ ΤΟ ΕΛΕΓΕς ΤΟΤΕ !ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΑΧ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ!ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΑ΅ς;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελενάκι μου!!!!!!!!!!!! μπράβο πολύ χάρηκα!!!!!!! μωρέμε συγκίνησε!!!!! τι καλά!!!! εύχομαι να κλωτσάει συνέχεια τη μανούλα!!!!!!! φιλάκια γλυκιά μου!

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗ!

ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ..ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΣΜΕΝΗ/\Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!

ΑΧ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ Κ ΣΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ !ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΑ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΚΑΝΩ!ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙ!:tongue::D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...