Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερούδια κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ματινάκι μου καλό έφτασε η Παρασκευή! Σαν ψέμα δεν είναι; Εγώ έκανα έναν τέλειο ύπνο! Καταλάβαινα σχεδόν όλο το βράδυ το μωράκι μου να κλωτσάει! Το τέλειο νανούρισμα!

Βγαίνει και ο μπαμπάκας μου σήμερα! Ουφ πάει κι αυτό!

Αναστασάκι μου εσύ καλό τι κάνεις; Κρύωσες μωρέ; Φυλάξου κι εσύ! ;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ματινάκι μου καλό έφτασε η Παρασκευή! Σαν ψέμα δεν είναι; Εγώ έκανα έναν τέλειο ύπνο! Καταλάβαινα σχεδόν όλο το βράδυ το μωράκι μου να κλωτσάει! Το τέλειο νανούρισμα!

Βγαίνει και ο μπαμπάκας μου σήμερα! Ουφ πάει κι αυτό!

Αναστασάκι μου εσύ καλό τι κάνεις; Κρύωσες μωρέ; Φυλάξου κι εσύ! ;););)

Γεια σου Ιωαννακι μου! Πιαστηκα με την βολτα και τις δουλιτσες και τωρα μπηκα παλι!

Σιδερενιος ο πατερουλης σου! Ολα καλα λοιπον εφυγε κι αυτο το αγχος οποτε τωρα μενει να ξεκινησεις το δωματιο του μικρου πριγκιπα ναι?

Εγω εχω ακομα σιδερωμα...παλι καλα που φαγητο εχω απο χθες!!!

Παω να τελειωνω κοριτσια γιατι περναει η ωρα και θα περασει και η μερα και μετα τι εμεινε????? Παναγια μου ερχεται ο μπεμπακος!!!!!!!baby.gif

Σας φιλω και θα ξαναμπω το απογευματακι ή το βραδακι!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!!!

big-hug.gif

Γεια σας, κοριτσακια μου!! Πώς ειστε;; Εγω, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ και τον Αγιο Νεκταριο που γιορταζει σημερα, πολυ πολυ καλα! Βγηκαν κιολας ολα τα αποτελεσματα απο αιμα και υπερηχο και ειναι ολα φυσιολογικα! Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, πατουσιτσες, οργανα διαφορα, ρινικο οστο και μετρησαμε και το υγρο του αυχενα.Ολα τελεια, Παναγιτσα μου! Στην αρχη το μπεμπεδακι μου κοιματαν και αμεσως ξυπνησε και αρχισε τα κωλοτουμπιδια! Τι περιεργο! Αυτο παει σα τρελο κι εγω δε νιωθω τιποτα ακομη! Αλλα θα ερθει η ωρα που θα παει!:P

Οποτε παει ενα αγχος! Αντε ενα ενα να φευγουνε τα αγχη μακρια!!:tongue:

Δεν προλαβα και να σας διαβασω πολυ..Πριν λιγο ηρθαμε και φαγαμε. Τωρα θα κατσω να χαλαρωσω λιγακι στην τηλεοραση και που κπου θα μπαινω και στο καφε.

Α! Οσον αφορα το φυλο δεν ειδαμε τσουτσουνι. Ισως να ειναι και κοριτσακι τελικα! Θα το ξαναδουμε σε 2 βδομαδες που θα παω στο γιατρο μου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κου κου! Να μαι πάλι! Ελένη μου μπράβο! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Ναι ένα ένα φεύγουν τα άγχη. Ματινακι μου δηλαδή μπορεί να είναι και από τη μήτρα τα Πονάκια ε? Όχι δεν είναι έντονος ο πόνος.. Τώρα είμαι στης μαμάς μου και μπαίνω από το κινητό. Σε λίγο θα φάω πατάτουλες βραστες και το απόγευμα θα ψησουμε ψαράκι κ γαρίδες...μιαμ! Φιλάκιαααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου τι καλα που ολα πηγαν καλα με τον μπαμπακα σου..παει κ αυτο!ο μπεμπακος σε νανουρισε χθες!αχ μωρεεεε!\

Αναστασακι μου τρελενομαι για θαλλασινα..τι καλα που εισια στη μαμακα σου!

Ματινακι μου κ γω μωλης τελειωσα με το σιδερωμα..ο μικρουλης μου κοιμαται κ ο μεγαλος μωλης περασε η μαμα μου απο τη δουλεια τον πηρε να παει να παιξει λιγακι σημερα που εχει κ ηλιο κ μαλον θα τον αφησω εκει σημερα γιατι αυριο δνε δουλευει η μαμα οποτε κ γω πρωι πρωι εκει θα παω.!

ερχεται ο μπεμπακος σουυυυυυυυυυυυυυυυυ!:D:D:D

Ελενιτσα μου ολα καλα δοξα το θεο!μπραβο αγαπουλα μου/..τωρα εφυγε κ αυτο το ανχος//το μωρακι σου μεγαλωνει μαι χαρα..λες να ειναι κοριτσακι!

φιλακια πολαααααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ιωάννακι μου συγνώμη ξέχασα να σου ευχηθώ περαστικά για τον μπαμπάκα σου γλυκιά μου!εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος από δω και πέρα! Λενιώ μου! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις κοντά τη μαμα σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Ιωαννακι μου! Πιαστηκα με την βολτα και τις δουλιτσες και τωρα μπηκα παλι!

Σιδερενιος ο πατερουλης σου! Ολα καλα λοιπον εφυγε κι αυτο το αγχος οποτε τωρα μενει να ξεκινησεις το δωματιο του μικρου πριγκιπα ναι?

Εγω εχω ακομα σιδερωμα...παλι καλα που φαγητο εχω απο χθες!!!

Παω να τελειωνω κοριτσια γιατι περναει η ωρα και θα περασει και η μερα και μετα τι εμεινε????? Παναγια μου ερχεται ο μπεμπακος!!!!!!!baby.gif

Σας φιλω και θα ξαναμπω το απογευματακι ή το βραδακι!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!!!

big-hug.gif

ματινακι μου δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω μεχρι την παρασκευη, σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με εναν πονο! ευχομαι να γεννησεις φυσιολόγικα και ευκολα!!!!!! με το καλο να δεις το μπεμπακο σου!

ιωαννα μου σιδερενος ο μπαμπακας σου!

πεταλουδιτσα τελεια τα νεα σου, με το καλο να το νιωσεις!

αναστασακι, λενακι τι κανετε?

κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω λιγο, φιλακια σε ολες!

καλημερουδιαααααα!

τι κανετεε?

εμεις ξυπνησαμε κατα της 8:30 φαγαμε καναμε κακουλινια κ τωρα τον εχω βαλει σε μια κουνια με μουσικουλα κ φωτακια κ καθεται προσ το παρον εκει μεσα!

Γιωτακι μου τι κανεις?η μπουμπου σου?εμενα χθες απο της 8 το απογευαμ ηταν πολυ ανησυχος με τους κολικους..μεχρη της 11 μια εκλαιγε μια κοιμοταν για λιγα λεπτακια ..τον λυπηθηκα πολυ..κ γω ειχα κουραστει πολυ ημουν κ μονη μου!

Αναστασακι μου πραγματικα ειμαι πολυ τυχερη που εχω κοντα την μανουλα μου..μεγηαλη βοηθεια~εσενα μενει μακρια ε!:(

Ματινουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αυριο η μεγαλη μερααααα~γιουπιιιιιιιιιιιιι!χθες ο αντρας μου εφτιαξε καπως το κινητο μου κ μπορω να στειλω κααν μηνυμα..η αληθεια ειναι οτι Ματινακι μου ντρεπομαι να παρω τηλ να μηλισω με τον αντρουλη σου!ειμαι χαζη το ξερω αλα ντρεπομαι λιγο αλα θα σκασω κ απο την αγωννια μου..δεν θα αντεξω να μην παρω να μαθω..τι ωρα θα μπεις ξερεις?

σε λιγη ωριτσα θα ερθει ο αδερφουλης μου να μας παρει με τον μικρο μου στη μαμα..ο μεγαλος μου ειναι εκει!χθες μου ελειψε πολυ!

παω βαρεθηκε ο μιρκουλης μου!φιλακια πολααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα αγαπούλες! Τι κάνετε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Ήταν ανήσυχος ο μικρούλης εχθές; Αχ μωρέ το μανάρι μου! Πονούσε; Τι τραβάνε κι αυτά και δεν μπορούνε να μας το πούνε!

Ματινάκι μου έφτασε η ώρα; Πω πωωωω απίστευτο! Σαν εχθές μου φαίνεται που μία μία έμπαινε στο καφέ και μας ανακοίνωνε θετικά τεστ εγκυμοσύνης και τώρα μία μία τα κρατάτε στην αγκαλίτσα! Τι ωραία που περνάει ο καιρός! Όλα θα πάνε καλά και αύριο θα κρατάς τον πρίγκηπά σου αγκαλιά! :P:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγώ χάλια πάντως! Έκλαιγα όλο το βράδυ! Με έκανε ο άντας μου χάλια εχθές! Του είπα πως ήθελα γλυκό (που να το έτρωγα κιόλας) και μου άρχισε κάτι θεωρίες περί της υγείας του παιδιού και της δικής μου και εκεί ένιωσα ότι πραγματικά δεν με καταλαβαίνει καθόλου! Έχω στερηθεί πάρα πολλά μέχρι να μείνω έγκυος και αφού με το καλό έμεινα πρέπει να ξαναστερηθώ! Ήδη είμαι 3 μήνες τα βράδια με ψητά και σαλάτες για τον αιματοκρίτη! Βαρέθηκα! Τί ζήτησα; Ένα γλυκό και με άρχισε στο κήρυγμα! Δεν ήθελα άλλο! Ακόμα δεν του μιλάω! :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Εγω σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απ'το κρεβατι...αν το πιστευετε χθες πεσαμε στο κρεβατι με τον αντρουλη κατα τις 9μιση και κατα τις 10 ειχα ξεραθει στον υπνο...ξυπνησα ομως για τσισακια κανα 2 φορες και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω....κατα τις 5 και με πηρε ο υπνος και κατα τις 6 που σηκωθηκε ο αντρουλης για να παει για δουλεια ξυπνησα παλι και κοιμηθηκα κατα τις 7 παρα! Μαλλον εχει αρχισει η αγωνια για την αυριανη μερα!

Σημερα το βραδυ θα πρεπει να κοιμηθω πολυ νωρις επισης γιατι για να ειμαστε στις 7 στο νοσοκομειο, θα πρεπει να φυγουμε απο δω κατα τις 5 και τεταρτο το πρωι...θα περασουμε να παρουμε και τους δικους μου οποτε κατα τις 4μιση βλεπω να ξυπναω για να ετοιμαστω!!!! Αλλα εχω τοσο μεγαλη ανυπομονησια που δεν με πειραζεικαι καθολου να μην κοιμηθω...αλλα πρεπει για να εχω δυναμεις!

Σαν ψεματα μου φαινεται....αχχχχ....αντε να περασει η μερα και να ερθει το αυριο!!!!!!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και επανερχομαι γιατι δεν σας εχω διαβασει!

Γεια σας, κοριτσακια μου!! Πώς ειστε;; Εγω, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ και τον Αγιο Νεκταριο που γιορταζει σημερα, πολυ πολυ καλα! Βγηκαν κιολας ολα τα αποτελεσματα απο αιμα και υπερηχο και ειναι ολα φυσιολογικα! Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, πατουσιτσες, οργανα διαφορα, ρινικο οστο και μετρησαμε και το υγρο του αυχενα.Ολα τελεια, Παναγιτσα μου! Στην αρχη το μπεμπεδακι μου κοιματαν και αμεσως ξυπνησε και αρχισε τα κωλοτουμπιδια! Τι περιεργο! Αυτο παει σα τρελο κι εγω δε νιωθω τιποτα ακομη! Αλλα θα ερθει η ωρα που θα παει!:P

Οποτε παει ενα αγχος! Αντε ενα ενα να φευγουνε τα αγχη μακρια!!:tongue:

Δεν προλαβα και να σας διαβασω πολυ..Πριν λιγο ηρθαμε και φαγαμε. Τωρα θα κατσω να χαλαρωσω λιγακι στην τηλεοραση και που κπου θα μπαινω και στο καφε.

Α! Οσον αφορα το φυλο δεν ειδαμε τσουτσουνι. Ισως να ειναι και κοριτσακι τελικα! Θα το ξαναδουμε σε 2 βδομαδες που θα παω στο γιατρο μου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Ελενιτσα!!! Πολυ καλα τα νεακια σου μπραβο! Βγηκαν κιολας τα αποτελεσματα απο το αιμα? Α πολυ ωραιαααααα.....Το βασικοτερο ειναι οτι ολα ειναι φυσιολογικα αλλα ποσο βγηκε η αυχενικη διαφανεια δεν μας ειπες....? Γενικα πες μας καμια λεπτομερεια για το μπεμπακι...βαρος σας ειπε?

Οτι φυλο και να ειναι σημασια εχει αν ειναι γερο και στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...αντε καλη β'επιπεδου τωρα!

καλημερουδιαααααα!

τι κανετεε?

εμεις ξυπνησαμε κατα της 8:30 φαγαμε καναμε κακουλινια κ τωρα τον εχω βαλει σε μια κουνια με μουσικουλα κ φωτακια κ καθεται προσ το παρον εκει μεσα!

Ματινουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αυριο η μεγαλη μερααααα~γιουπιιιιιιιιιιιιι!χθες ο αντρας μου εφτιαξε καπως το κινητο μου κ μπορω να στειλω κααν μηνυμα..η αληθεια ειναι οτι Ματινακι μου ντρεπομαι να παρω τηλ να μηλισω με τον αντρουλη σου!ειμαι χαζη το ξερω αλα ντρεπομαι λιγο αλα θα σκασω κ απο την αγωννια μου..δεν θα αντεξω να μην παρω να μαθω..τι ωρα θα μπεις ξερεις?

Καλημερουδια Λενιω μου! Ησυχουλης ειναι ο μπεμπακος ε? Μπραβο το παλικαρακι μας!

Ερχεται Λενιω μου η μεγαλη μερα ναιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ Θεε μου και Παναγια μου να πανε ολα καλα!!!!!!!!

Να μην ντρεπεσαι καθολου τον αντρα μου καλε...να παιρνεις...απλα να ξερεις οτι επειδη δεν τα πηγαινει καλα με τα μηνυματα δεν προκειται να τα διαβαζει αν στελνεις...ειναι του μιλητου...ουτε θα σου στειλει οποτε θα περιμενεις αδικα!

Εν τω μεταξυ μου βγαινουν συνεχεια πραγματα για την βαλιτσα...προχθες που ηρθε το Ρενακι για την γιορτη μου το μεσημερακι, μου εφερε δωρο μια τελεια φλις μωβ ρομπα και θελω να την παρω στο μαιευτηριο...την επλυνα και τωρα πρεπει να την σιδερωσω, οπως και ενα πολυ τελειο νυχτικακι που μου εφερε η κουμπαρα για την γιορτη μου το οποιο και αυτο θελω να το παρω στο μαιευτηριο...οποτε η βαλιτσα σημερα θα ξαναβγει απο το αυτοκινητο για να γινει αλλαγη πιτζαμων και ρομπων...χαχαχα! Για τον μπεμπακο ειναι ολα ετοιμα...μονο την κουνουπιερα θελω να σιδερωσω και να την βαλουμε στην κουνια! Αυτα!

Να δωσεις πολλα πολλα φιλακια στα αντρακια σου!

καλημέρα και από μένα κοριτσάκια! Ματινακι! Αύριο θα δεις το αγοράκι σου που τόσο καιρό περίμενες!πω πω πραγματικά πως πέρασε έτσι ο καιρός?? Αχ και πάλι με το καλό!

Ιωάννακι μου πιστεύω πως τα λέει για καλό μωρέ και όχι για κακό..κ εγώ θα νευριαζά αλλά δεν ξέρω αν θα κρατούσα μούτρα για αυτό το λόγο..

Λενάκι μου, Ναι εμένα η μαμα μου είναι σχετικά μακριά, είσαι τυχερή! Φιλάκια στα πατούσακια!

Εγώ από το κινητό μπαίνω πάλι.το βράδυ εγώ πάλι σε αντίθεση με το Ματινακι ξυπνάω για τσισακια 5 φορές το στάνταρ! Σε λίγο θα μπω για μπανάκι και θα παω στη μαμα μου, αλλά εκεί δεν θα εχω ίντερνετ γιατί το κόψανε πρέπει να πάμε να πληρώσουμε...

Το ρανιακι που είναι?όλα καλά??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι μου δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω μεχρι την παρασκευη, σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με εναν πονο! ευχομαι να γεννησεις φυσιολόγικα και ευκολα!!!!!! με το καλο να δεις το μπεμπακο σου!

Γιωτουλα μου σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!

Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την μπουμπου σου!

Πολλα ρουφηχτα φιλακια στα πατουσακια της!

thank-you.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...