Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Ματινακιι!!!! Και παλι πολυχρονη!! Καλα να περασετε σημερα! Ριξτο στη μασα!!!!!

Εγω παιρνω αυτο γλυκακι, ευχαριστω!!! ΜΙΑΜΜΜ!

Ευχαριστωωωωω!!! Με το καλο η αυχενικη σου κοριτσακι!!! Ολα καλα θα ειναι θα το δεις! Περιμενουμε τα νεα ε??????

Φιλιαααααα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστουμεεεεεε αλλα τι μου κανεις τωρααααααααααα?????????????????

Το σκεφτηκα ρε Αναστασακι μου οτι θα σου τρεξουν τα σαλια! Φαε ενα...με ενα δεν ανεβαινει το ζαχαρο....αντε φιλια!!!!!!!!!!

Το σκεφτηκα ρε Αναστασακι μου οτι θα σου τρεξουν τα σαλια! Φαε ενα...με ενα δεν ανεβαινει το ζαχαρο....αντε φιλια!!!!!!!!!!

ασε!!! εφαγα ενα κρουασν το πρωι και μετρηθηκα μετα πο 2 ωρες οπως μου ειπε και ειχα 146!!!! (οριο-120) :(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

305817_287590754594281_100000300756180_938684_1108269362_n.jpg

305817_287590757927614_100000300756180_938685_451809422_n.jpg

αυτα που του πηρα προσφατα!!! :P

Τελεια τα ρουχαλακια! Γλυκα ειναι μωλε....καλοφορετα να ειναι αναστασακι μου! Να τα ευχαριστηθει ο μπεμπακος σου!!!Ολο λεω φευγω και ολο εδω ειμαι!!!!!! Αντε παωωωωωω.....

Φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!

Τελεια τα ρουχαλακια! Γλυκα ειναι μωλε....καλοφορετα να ειναι αναστασακι μου! Να τα ευχαριστηθει ο μπεμπακος σου!!!Ολο λεω φευγω και ολο εδω ειμαι!!!!!! Αντε παωωωωωω.....

Φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

koritsakia moyyyyyyyyy!

τι κανετεεεεε..ειμαι στην μανουλα μου!πηγα,ε πρωι πρωι πηραμε την ευχουλα μας κ να μαστεεεεε!ολα καλα..επιτελους ξεσκασα..

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!ευχαρηστουμε για τα κεραασματα..τελειαααα..θελω γλυκοοοοοοοο!

Ιωαννακι μου ολα καλα με τν μπαμπακα σου δοξα το θεο!;)

Αναστασακι μου αγαπουλα μου τι ωραια φωτο ειναι αυτη πολυ γλυκεια κ τρυφερη..εισαι μια γλυκεια εγκυουλα..μονο κοιλιτσα οντως!πολυ ομορφη!;);)κ τα ρουχαλακια τελειαααα!

Ελενιτσα μου με το καλο αυριο κ η αυχενικη ολα καλα θα ειναι!;)

δεν προλαβαινω να γραψω αλο..;)

πολα φιλακια σε ολες σας..

πολα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια μου τι κανετε?εχω χαθει λιγακι αλλα σας βλεπω καθημερινα...ειστε καλα μπεμπακια και εγκυουλες?

Ματινακι κοντευεις γλυκια μου????με το καλο κουκλιτσα μου.

Ελενακι καμαρωνω τον παιδαρο σου στο face.ειναι ενας κουκλος.

Αναστασακι σε βλεπω και σενα μια χαρα...τελεια!!!

Νατασαρα μου τι κανει η κορακλα σου?εσεις τωρα πρεπει να ειστε στα καλυτερα σας!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε?εμεις εδω μεγαλωνουμε και ζουζουνευουμε.εχουμε γινει θηρια.πιανομαστε απο παντου και σηκωνομαστε και προσπαθουμε να περπατησουμε...

koritsakia moyyyyyyyyy!

τι κανετεεεεε..ειμαι στην μανουλα μου!πηγα,ε πρωι πρωι πηραμε την ευχουλα μας κ να μαστεεεεε!ολα καλα..επιτελους ξεσκασα..

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!ευχαρηστουμε για τα κεραασματα..τελειαααα..θελω γλυκοοοοοοοο!

Ιωαννακι μου ολα καλα με τν μπαμπακα σου δοξα το θεο!;)

Αναστασακι μου αγαπουλα μου τι ωραια φωτο ειναι αυτη πολυ γλυκεια κ τρυφερη..εισαι μια γλυκεια εγκυουλα..μονο κοιλιτσα οντως!πολυ ομορφη!;);)κ τα ρουχαλακια τελειαααα!

Ελενιτσα μου με το καλο αυριο κ η αυχενικη ολα καλα θα ειναι!;)

δεν προλαβαινω να γραψω αλο..;)

πολα φιλακια σε ολες σας..

πολα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!

κοριτσια μου τι κανετε?εχω χαθει λιγακι αλλα σας βλεπω καθημερινα...ειστε καλα μπεμπακια και εγκυουλες?

Ελενακι καμαρωνω τον παιδαρο σου στο face.ειναι ενας κουκλος.

Αναστασακι σε βλεπω και σενα μια χαρα...τελεια!!!

Νατασαρα μου τι κανει η κορακλα σου?εσεις τωρα πρεπει να ειστε στα καλυτερα σας!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε?εμεις εδω μεγαλωνουμε και ζουζουνευουμε.εχουμε γινει θηρια.πιανομαστε απο παντου και σηκωνομαστε και προσπαθουμε να περπατησουμε...

Σας ευχαριστω πολύ κοριτσια!!!!!!!!!

Λενακι πηρατε την ευχουλα ε??? και πηγατε και βολτιτσα στη γιαγιακα!!!:P

τι καλά!!! μπράβο!!!!!

Ριακι ξεπεταχτηκαμε για τα καλα ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια εντομεταξυ απο το πρωι εχω εναν πονο χαμηλα στην κοιλια, σαν να κρυωσα....... ελπίζω αυριο να ειμαι καλυτερα!!!:-(:sad::-(

καλησπερα κοριτσια!

ματινακι χρονια πολλα!!! πολυχρονη και με το μπεμπακι αγκαλια!!!

αναστασακι περαστηκα σου!

ελενιτσα πηρατε ευχουλα! τον εβαλε και στο ιερο ο παπας ε? τα αγορακια τα βαζουν!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν??

εμεις ειμαστε μια χαρα!

φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και γλυκα μπεμπακια τι κανετε? Μια και σημερα....

Κοντευει η Παρασκευη...αχ....απιστευτο μου φαινεται!

Ρανια μου....συγνωμη που δεν σου απαντησα στο μηνυμα στο κινητο χθες αλλα στο χωριο δεν εχουμε σημα και δεν μπορουσα να σου στειλω απαντηση!Ασε που και εξω να ηθελα να βγω για να βρω σημα, ειχε τοσο κρυο που θα κοκκαλωναν τα δαχτυλακια μου και παλι δεν θα μπορουσα να σου στειλω...χιχιιχι!!!!Σ'ευχαριστω για τις ευχες σου να εισαι καλα και με το καλο να ερθει η μπιζουδενια σας γερη στην αγκαλια σας!!!!! Θα σε παρω τηλ.το απογευμα γιατι μαλλον πρωι δουλευεις!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????

Λενιω μου πηρατε την ευχουλα? Μπραβο μαναρακι μου! Αντε θα βγειτε και λιγακι απο το σπιτι! Περασε γρηγορα μου φαινεται ε?

Ιωαννακι μου, Αναστασακι μου, Γιωτουλα μου, Χρυσανθη μου,ποπακι μου, πεταλουδιτσα μου,μαρακι μου και οποια ξεχασα φιλακια πολλα!!!!!!!!

Εμεις περασαμε πολυ ωραια στο χωριο χθες...απο τα γελια κοντεψα να γεννησω! Ο ανηψιος εκανε τρελη χαρα οταν μας ειδε και σχεδον μεχρι να φυγουμε εκανε σαν τρελος το μαναρακι μου απο την χαρα του! Η μπεμπα μας ολα τα λεφτα δεν το συζητω...τωρα περιμενουμε ολοι τον δικο μας! Ο ανηψιος μιλαει στην κοιλια, τον φιλαει και εγω λιωνωωωωωω......!!!!!!!

Αυτα...σημερα θα μαζεψω τα βιβλιαρια μας και την ληξιαρχικη πραξη γαμου για το νοσοκομειο και θα παρω την μαια για τις τελευταιες ερωτησεις που εχω για να ειναι ολα κομπλε!

Ευχαριστω πολυ Λενιω μου να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Κι εγω λυσσαω για γλυκο και τις τελευταιες μερες τα εχω τσακισει...τα στερηθηκα πολυ και τωρα τα τσακιζω χωρις τυψεις!Αλλωστε μεχρι την παρασκευη ποσα κιλα να παρω? Δεν με νοιαζει κιολας!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

εμεις εδω μεγαλωνουμε και ζουζουνευουμε.εχουμε γινει θηρια.πιανομαστε απο παντου και σηκωνομαστε και προσπαθουμε να περπατησουμε...

Ρια μουυυυυ???? Ευχαριστω για τις ευχες! Αχ.....η μικρουλα σου μεγαλωσε μωλε και θα αρχισει να περπαταει...καλε ποτε περασε ο καιρος??? Τωρα θα μου πεις ποτε περασε που εμεινα εγκυος και τωρα ηρθε η ωρα να γεννησω???? Απιστευτα γρηγορα περναει....φιλακια πολλα και ρουφηχτα στην κουκλα σου!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια!

ματινακι χρονια πολλα!!! πολυχρονη και με το μπεμπακι αγκαλια!!!

Γιωτουλα μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Να χαιρεσαι την μπουμπουδενια σου! Ολα καλα?Φιλακια στις πατουσιτσες και στο πωπουδακο!

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!

τι μου κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!

Ριακι μουυυυυ πως εισαι?σε πεθυμησαμε;);)η μικρουλα σου μεγαλωσε κ αρχησε να ζουζουνευει ε!αχ μωρε να της δωσεις πολα φιλακια..πραγματικα ποσοο γρηγορα περναει ο καιρος!

Γιωτακι μουυυ πηραμε την ευχουλα χθες..ναι τον εβαλε κ στο ιερο..μετα πηγαμε απο την μαμα μου..περασα καλα..σημερα σπιτακι μας..αυριο ομως πυ θα ειναι σπιτι η μαμα παλι εκει με κοβω!

Αναστσακι μου πως εισαι?ειχες πονακια αγαπουλα μου?δεν θα ειναι τιποτα..ολα ειναι σχετικα με την μητρα τωρα..οσο μεγαλωνει ολο κ καπια αλαγη γινεται!αλα ισως κ να κρυωσες,,.ειναι κ κεινος ενας πονος πολυ αισθητος κ καταλαβαινεις οτι ειναι απο κρυωμα!

Ματινακι μουυυυυυυ πλησιαζει η παρασκευηηηηηη..σιγουρα δεν το εχεις συνηδητοποιησει ακομα!αχ αγαπουλα μου σε λιγες μερες θα εχεις το αγγελουδακι σου αγκαλια κ θα εισαι τοσο ευτηχησμενη!:D:D

εμεις ειμαστε καλα..ο μεγαλος ειναι διπλα μου κ τραγουδαει ενα τραγουδι απο ενα παιδικο..ο μικρος κοιμαται αν κ τον ακουω να κουνιεται μαλον θα ξυπνησει!χθες το βραδυ η μαλον τα μεσανυχτα κατα της 4 ξυπνησε για γαλατακι κ μετα μου εκανε κατι χαρες..ειδικα οταν τον αλλαζα την πανα του..κατι γελακια..αχ ελιωσα..δεν ειχε υπνο κατα της 5 ξανακοιμηθηκε..ηταν τοσο χαρουμενος ομως ετσι τον αισθανομουν ατον κοιτουσα κ ελιωνα..ενα χαμογελο μεχρι τα αυτακια του σας λεω..λεω τι γελας πονηρουλη..μου κανε κακακια 3 φορες κ καθε φορα ειχε ενα χαμογελο πονηρο!;);):tongue:

παω ..

φιλακια πολαααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Ματινακιιιιιιιιιιιιι 1 και σημερα!!! ερχεται το μωρακι!!!!!!!!!!!! πως περασε ο καιρος ρε κοριτσια???? θυμαμαι σαν χθες που πηγες στο γιατρο και μετα μας ειπες πως ηταν 1 ολοκληρο κιλό!!! χιχιιχιχιχιχι με το καλό παναγιτσα μου!!!!!!

Λενακι μου!! σου κανει γελακια ο μικρουλης και λιώνεις ε????? :P:p:p

φανταζομαι!!!!!!!! σκατουλης!!!!!!

εγω σημερα που σηκωθηκα ειμαι καπως καλυτερα, αλλα αυτον τον πόνο-ενόχληση τον εχω...... να ρωτησω κατι?? εφοσον η μητρα ανεβηκε τωρα λίγο πιο πανω απο τον αφαλό λογικό οταν μεγαλωνει δεν ποναει χαμηλα εκει ποναω εγω, ετσι δεν ειναι???:rolleyes::rolleyes::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!

τι μου κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!

Ματινακι μουυυυυυυ πλησιαζει η παρασκευηηηηηη..σιγουρα δεν το εχεις συνηδητοποιησει ακομα!αχ αγαπουλα μου σε λιγες μερες θα εχεις το αγγελουδακι σου αγκαλια κ θα εισαι τοσο ευτηχησμενη!:D:D

εμεις ειμαστε καλα..ο μεγαλος ειναι διπλα μου κ τραγουδαει ενα τραγουδι απο ενα παιδικο..ο μικρος κοιμαται αν κ τον ακουω να κουνιεται μαλον θα ξυπνησει!χθες το βραδυ η μαλον τα μεσανυχτα κατα της 4 ξυπνησε για γαλατακι κ μετα μου εκανε κατι χαρες..ειδικα οταν τον αλλαζα την πανα του..κατι γελακια..αχ ελιωσα..δεν ειχε υπνο κατα της 5 ξανακοιμηθηκε..ηταν τοσο χαρουμενος ομως ετσι τον αισθανομουν ατον κοιτουσα κ ελιωνα..ενα χαμογελο μεχρι τα αυτακια του σας λεω..λεω τι γελας πονηρουλη..μου κανε κακακια 3 φορες κ καθε φορα ειχε ενα χαμογελο πονηρο!;);):tongue:

παω ..

φιλακια πολαααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενιω μουυυυυ....καλημερα τι κανετε???? Αχ μωρε ο σκατουλης γελαγε? Τι τελεια που ειναι οταν σου γελανε τα μωρα...βλεπω να παιρνω τα βουνα....

Εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει οτι την παρασκευη θα παω να γεννησω...ευτυχως που ο μπεμπης εχει παρει θεση στην λεκανη και ευχομαι να γεννησω φυσιολογικα!

καλημερα κοριτσια!!!!

Ματινακιιιιιιιιιιιιι 1 και σημερα!!! ερχεται το μωρακι!!!!!!!!!!!! πως περασε ο καιρος ρε κοριτσια???? θυμαμαι σαν χθες που πηγες στο γιατρο και μετα μας ειπες πως ηταν 1 ολοκληρο κιλό!!! χιχιιχιχιχιχι με το καλό παναγιτσα μου!!!!!!

Λενακι μου!! σου κανει γελακια ο μικρουλης και λιώνεις ε????? :P:p:p

φανταζομαι!!!!!!!! σκατουλης!!!!!!

εγω σημερα που σηκωθηκα ειμαι καπως καλυτερα, αλλα αυτον τον πόνο-ενόχληση τον εχω...... να ρωτησω κατι?? εφοσον η μητρα ανεβηκε τωρα λίγο πιο πανω απο τον αφαλό λογικό οταν μεγαλωνει δεν ποναει χαμηλα εκει ποναω εγω, ετσι δεν ειναι???:rolleyes::rolleyes::confused:

Καλημερα αναστασακι μου! Ναι και μενα σαν χθες μου φαινεται που εκανα το τεστ και ηταν θετικο!!!! Αλλα αυτη η εβδομαδα μου φανηκε αιωνας...ειναι επειδη ανυπομονω να παρω αγκαλια τον μπεμπακο μας!

Απο δω και περα θα πονας χαμηλα αναστασακι μου...κανει δοκιμες η μητρα και πονας λιγακι...μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο...βεβαια αν νιωσεις πιο εντονο πονο παρε αμεσως την γιατρο...Παω να φαω και επανερχομαι...εχω δουλιτσες σημερα δεν θα κατσω πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...