Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυυυ Ιωαννακι!!! Θα σας πω νεοτερα!

Ο μπαμπακας σου πώς ειναι;;;;;

Με βοηθαει ο αντρουλης μου οποτε μαζι θα τα κανουμε, δε θα κουραστω!!:P

Με κλωτσάει το μανάρι μου συνέχεια! Η ευτυχία μου δε λέγεται πραγματικά! Ότι και να σου πω λίγο είναι! Όταν θα το ζήσεις θα με καταλάβεις!

Καλά θα κάνει ο αντρούλης σου να σε βοηθήσει, κι εμένα με βοηθάει σε αυτά τα πράγματα πάντα αλλά φέτος εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα! Μόνο κουλουράκια με τη μαμά μου γιατί θα έχω βαρύνει! Θα είμαι στον 8ο καλέ τα Χριστούγεννα! Θα τρελλαθώωωωωωω!!! Περνάει ο καιρός Ελενίτσα μου! Για πότε θα φουσκώσεις κι εσύ δεν θα το καταλάβεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννακι μου ναι!!! να στολισεις!!!! να ανεβει σιγουρα η διαθεση κι αλλο!!!!!!!!!!!!

Λενακι μολις με πηραν τηλ απο την κουριερ και θα μου στειλουν το πακετο της babylino στην διευθυνση που βρισκομαι τωρα!!!:P:p καλο μεγειρεμα!!!

τι εχει μεσα το πακετο?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Με κλωτσάει το μανάρι μου συνέχεια! Η ευτυχία μου δε λέγεται πραγματικά! Ότι και να σου πω λίγο είναι! Όταν θα το ζήσεις θα με καταλάβεις!

Καλά θα κάνει ο αντρούλης σου να σε βοηθήσει, κι εμένα με βοηθάει σε αυτά τα πράγματα πάντα αλλά φέτος εγώ δεν θέλω να κάνω τίποτα! Μόνο κουλουράκια με τη μαμά μου γιατί θα έχω βαρύνει! Θα είμαι στον 8ο καλέ τα Χριστούγεννα! Θα τρελλαθώωωωωωω!!! Περνάει ο καιρός Ελενίτσα μου! Για πότε θα φουσκώσεις κι εσύ δεν θα το καταλάβεις!

και εγω δεν θα φτιαξω Ιωαννακι! θα μου φτιαξει η μαμα κουραμπιεδες και θα αγορασω μελομακαρονα απο τον Αγαπητο και απο τον Τερκενλη!!!! μιαμ μιαμ μιαμμμμμμ αχ μακαρι να εχω γεννησει και να μπορεσω να φαω!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου ναι!!! να στολισεις!!!! να ανεβει σιγουρα η διαθεση κι αλλο!!!!!!!!!!!!

Λενακι μολις με πηραν τηλ απο την κουριερ και θα μου στειλουν το πακετο της babylino στην διευθυνση που βρισκομαι τωρα!!!:P:p καλο μεγειρεμα!!!

τι εχει μεσα το πακετο?????

Κι εσενα σημερα;;; χεχεχε!! Εχει ενα πακετο με 28 πανες για νεογεννητο, ενα πακετο με υγρα πανακια επισης για νεογεννητο, ενα πακετο σερβιετες maxi night ( τις οποιες μολις ειδα μου σηκωθηκε η τριχα!!!!! Αχρειαστες να ειναι για την ωρα για μενα ειδικα που ειναι τοσο νωρις..) και ενα πακετο βαμβακι. Α! Και κατι διαφημιστικα χαρτια. Με τη mothercare τι εκανες; Πηρες τηλ στο 800 κατι; Σου εστειλαν; Μπορω κι εγω ή ειναι νωρις;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

και εγω δεν θα φτιαξω Ιωαννακι! θα μου φτιαξει η μαμα κουραμπιεδες και θα αγορασω μελομακαρονα απο τον Αγαπητο και απο τον Τερκενλη!!!! μιαμ μιαμ μιαμμμμμμ αχ μακαρι να εχω γεννησει και να μπορεσω να φαω!!!!!:tongue::tongue:

Πλάκα πλάκα Αναστασάκι μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου ε;;;; Πω πωωωωωω πότε έφτασε ο καιρός βρε; Πραγματικά ανυπομονώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά! Καλά είμαι ακόμη στον 6ο και ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή συνέχεια! Θα είναι από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα αυτά! Φέτος με την κοιλίτσα και του χρόνου με γεμάτη την αγκαλίτσα! Χαχαχαχαχχα!!!

Διαφημίσεις

Κι εσενα σημερα;;; χεχεχε!! Εχει ενα πακετο με 28 πανες για νεογεννητο, ενα πακετο με υγρα πανακια επισης για νεογεννητο, ενα πακετο σερβιετες maxi night ( τις οποιες μολις ειδα μου σηκωθηκε η τριχα!!!!! Αχρειαστες να ειναι για την ωρα για μενα ειδικα που ειναι τοσο νωρις..) και ενα πακετο βαμβακι. Α! Και κατι διαφημιστικα χαρτια. Με τη mothercare τι εκανες; Πηρες τηλ στο 800 κατι; Σου εστειλαν; Μπορω κι εγω ή ειναι νωρις;

εγω ειχα στειλει για το μπουκαλι απο την ΜΑΜ και μου ηρθε. και στην Libero που μου ηρθε.. για mothercare αν δεν κανω λαθος εστειλα αλλα με πηραν τηλ και με ρωτησαν που θα γεννησω... μηπως το στειλουν εκει δεν ξερω....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πλάκα πλάκα Αναστασάκι μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου ε;;;; Πω πωωωωωω πότε έφτασε ο καιρός βρε; Πραγματικά ανυπομονώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά! Καλά είμαι ακόμη στον 6ο και ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή συνέχεια! Θα είναι από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα αυτά! Φέτος με την κοιλίτσα και του χρόνου με γεμάτη την αγκαλίτσα! Χαχαχαχαχχα!!!

Ιωαννακι στην αυχενικη ειδες οτι ειναι αγορακι ή αργοτερα; Ρωταω γιατι συνηθως το αγορακι φαινεται νωρις!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ναι Ιωαννακι μου απιστευτο!!! 18 δεκεμβρη μπαινω στο μηνα μου!!:P:p:p

και λεω τα χριστουγεννα μπορει και να τον εχω αγκαλια!!!!!!:D πρωτα ο θεος θα ειναι τα ομορφα Χριστουγεννα!!! μακαρι και για ολο τον κόσμο!!!!!!! κοιτας για πραγματακια τωρα ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι στην αυχενικη ειδες οτι ειναι αγορακι ή αργοτερα; Ρωταω γιατι συνηθως το αγορακι φαινεται νωρις!

εμενα παντως στην αυχενικη δεν φαινοταν κατι ξεκαθαρα... και ετσι δεν μας ειπε τιποτα! αλλα μετα μια εβδομαδα στη γιατρο φαινοταν!!! ειναι και τι θεση θα εχει το μωρουδελι σου!!!

ρε κοριτσια ποτε περασε ο καιρος που εκανα και εγω αυχενικη, μετα β'επιπεδου!!! πωπω!!! τι αγχοι θεε μου!!!!!!!!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω ειχα στειλει για το μπουκαλι απο την ΜΑΜ και μου ηρθε. και στην Libero που μου ηρθε.. για mothercare αν δεν κανω λαθος εστειλα αλλα με πηραν τηλ και με ρωτησαν που θα γεννησω... μηπως το στειλουν εκει δεν ξερω....:rolleyes::rolleyes:

Θυμασαι τη σελιδα της Libero?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελενίτσα μου αυτό είναι το λιγότερο! Εγώ στην αυχενική έχασα 10 χρόνια ζωή! Έβγαινε αυξημένο το υγρό στον αυχένα και έκανα λήψη τροφοβλάστησης! Μου πήραν δείγμα από τον πλακούντα (παρακέντιση) και το στείλανε σε γεννετιστές και έτσι μάθαμε 100% το φύλο! Μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα ένιωθα γερασμένη! Έκαναν μία εβδομάδα να βγούνε! Δεν φαντάζεσαι αγωνία! Να έχεις θετική σκέψη και το φύλο του παιδιού να είναι το τελευταίο που θα σε απασχολεί! Μετά την αυχενική όσο θες! Αλλά μιλάνε για πιθανότητες! Πριν κάνω την παρακέντιση μου είπανε για 80% αγόρι απλά επιβεβαιώθηκε με τα χρωμοσώματα!

ναι Ιωαννακι μου απιστευτο!!! 18 δεκεμβρη μπαινω στο μηνα μου!!:P:p:p

και λεω τα χριστουγεννα μπορει και να τον εχω αγκαλια!!!!!!:D πρωτα ο θεος θα ειναι τα ομορφα Χριστουγεννα!!! μακαρι και για ολο τον κόσμο!!!!!!! κοιτας για πραγματακια τωρα ε???

Μπράβο βρε Αναστασάκι, τι ωραία που είσαι με την κοιλίτσα σου! Εγώ σαν βουβάλα έγινα!!!!! Πήγα λαϊκή σήμερα και με είδε ένας και μου λέει καλά βρε πως αγρίεψες έτσι; Ασχήμηνες μου λέει! Τι να πεις;

Αχ ναι κοιτάω για προικούλα, κουρτίνα, μοκέτα κλπ! Από την άλλη εβδομάδα πιο εντατικά, πρώτα να βγει ο μπαμπάς από το νοσοκομείο και τη μέρα που θα πάω γιατρό μόλις τελειώσω θα ξεκινήσω! Δεν βλέπω την ώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...