Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε όλες κι απο μενα!!!! Εκανα εναν υπνο....χαλι πικρο!!! Με ενοχλουσε το στομαχι μεχρι τις 4 περιπου κι ακομη το νιωθω καπως περιεργο!Αχ!Κουραγιο!

Αναστασακι βιαζεσαι να στολισεις,ε;;; Ωραια θα ειναι!! Κι εγω ανυπομονω να φτιαξω τα μελομακαρονα του Παρλιαρου!:P Μιαμ!

8.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες κι απο μενα!!!! Εκανα εναν υπνο....χαλι πικρο!!! Με ενοχλουσε το στομαχι μεχρι τις 4 περιπου κι ακομη το νιωθω καπως περιεργο!Αχ!Κουραγιο!

Αναστασακι βιαζεσαι να στολισεις,ε;;; Ωραια θα ειναι!! Κι εγω ανυπομονω να φτιαξω τα μελομακαρονα του Παρλιαρου!:P Μιαμ!

8.gif

ναι Λενακι μου βιαζομαι μωρέ!!!!! θέλω να ειναι στολισμενο το σπιτακι μας και να μυριζει μωρουδιλα!!!!!!!!!!!! Ζηταω πολλα??????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι Λενακι μου βιαζομαι μωρέ!!!!! θέλω να ειναι στολισμενο το σπιτακι μας και να μυριζει μωρουδιλα!!!!!!!!!!!! Ζηταω πολλα??????????????????

Οχι καλη μου δε ζητας πολλα! Ζητας αυτα που θα εχεις ετσι κι αλλιως! Ποτε γεννας;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ματινάκι μου χρόνια σου πολλά, πάντα να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και με το καλό να υποδεχτείτε το μικρό σας διαμαντάκι!:P:p:p:p:p

Αναστασάκι μου δε βιάζεσαι καθόλου! Μάλλον κι εγώ νωρίτερα θα στολίσω φέτος για πολλούς λόγους! Πιέστηκα τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες που μάλλον πριν βγει ο Νοέμβριος θα στολίσω! Μου αρέσουν τα Χριστούγενναααααααα!!!!

Πεταλουδίτσα μου τι κάνεις; Πας για αυχενική αύριο; Να μπεις να μας πεις νεάκια! Σου εύχομαι να πάνε όοοοοοοοοοοοοοολα τέλεια μέσα από την καρδιά μου! Όσο για τα μελαμακάρονα καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτα φέτος! Να μην κουράζεσαι! Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι πως σου δίνει χαρά αλλά το σώμα μας δεν μας ρωτάει! Με αγάπη στο λέω! :lol::lol::lol:

Οχι καλη μου δε ζητας πολλα! Ζητας αυτα που θα εχεις ετσι κι αλλιως! Ποτε γεννας;;;

:P:p 18/12 μπαινω στον μηνα μου!!!!

Καλεεε!!! Μολις μου ηρθε ενα κουτι με δειγματα της babylinoo! Θα τρελλαθωω!!!!!

ααααα τελεια!!!!!!!!!!!!!! με κουριερ σου ηρθε λενακι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:P:p 18/12 μπαινω στον μηνα μου!!!!

ααααα τελεια!!!!!!!!!!!!!! με κουριερ σου ηρθε λενακι???

Αντε κοντευεις!!

Ναι με κουριερ! Σορρυ που ειμαι συντομη αλλα μαγειρευω φασολια μαυροματικα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πεταλουδίτσα μου τι κάνεις; Πας για αυχενική αύριο; Να μπεις να μας πεις νεάκια! Σου εύχομαι να πάνε όοοοοοοοοοοοοοολα τέλεια μέσα από την καρδιά μου! Όσο για τα μελαμακάρονα καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτα φέτος! Να μην κουράζεσαι! Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι πως σου δίνει χαρά αλλά το σώμα μας δεν μας ρωτάει! Με αγάπη στο λέω! :lol::lol::lol:

Ευχαριστω πολυυυ Ιωαννακι!!! Θα σας πω νεοτερα!

Ο μπαμπακας σου πώς ειναι;;;;;

Με βοηθαει ο αντρουλης μου οποτε μαζι θα τα κανουμε, δε θα κουραστω!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...