Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι Ρανάκι μου γλυκό..Όλες σιγά σιγά πλησιάζουμε στο όνειρο.. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω..

Καλά είναι το καμάρι μου, κλωτσάει τόσο που άρχισα να πονάω χιχι..Αλλα είναι ο πιο όμορφος πόνος του κόσμου!!!

Εσένα η πριγκιπέσσα σου μεγάλωνει βλέπω..Κι εσύ μπηκες στον 7ο!!!

Αχ Θεούλη μου όλα τα μωράκια του κόσμου να έχεις καλά και γερά..:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Ρανάκι μου γλυκό..Όλες σιγά σιγά πλησιάζουμε στο όνειρο.. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω..

Καλά είναι το καμάρι μου, κλωτσάει τόσο που άρχισα να πονάω χιχι..Αλλα είναι ο πιο όμορφος πόνος του κόσμου!!!

Εσένα η πριγκιπέσσα σου μεγάλωνει βλέπω..Κι εσύ μπηκες στον 7ο!!!

Αχ Θεούλη μου όλα τα μωράκια του κόσμου να έχεις καλά και γερά..:P

αχ ναι μπηκαμε στον 7ο μαρακι μου....να πανε ολα καλα μεχρι τελους...αυτο θελω μονο και να γεννηθει γεματο υγεια το κουκλακι μου!!!!και ολα τα μαωρακια!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχ ναι μπηκαμε στον 7ο μαρακι μου....να πανε ολα καλα μεχρι τελους...αυτο θελω μονο και να γεννηθει γεματο υγεια το κουκλακι μου!!!!και ολα τα μαωρακια!!!!:lol:

Έτσι ακριβώς Ρανάκι μου!!!

Αχ ποσο περιμένω να φύγει κι αυτός ο μήνας, να στολίσουμε και το δεντράκι μας και μετά θα αναμένουμε σιγά σιγά όλες τα δωράκια μας- μπεμπάκια μας!!!

Θα σε αφήσω γλυκιά μου γιατί πρέπει να ετοιμάσω τον αντρούλη μου να φάει..Όποτε μπορέσω θα ξαναμπώ..

Ως τότε να είστε καλά όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια και να ευχηθώ στο Ματινάκι γιατι μπορεί να αργήσω να ξαναμπώ με έναν πόνο!!!!

Φιλάκια σε όλεςςςςςςςςς(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Έτσι ακριβώς Ρανάκι μου!!!

Αχ ποσο περιμένω να φύγει κι αυτός ο μήνας, να στολίσουμε και το δεντράκι μας και μετά θα αναμένουμε σιγά σιγά όλες τα δωράκια μας- μπεμπάκια μας!!!

Θα σε αφήσω γλυκιά μου γιατί πρέπει να ετοιμάσω τον αντρούλη μου να φάει..Όποτε μπορέσω θα ξαναμπώ..

Ως τότε να είστε καλά όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια και να ευχηθώ στο Ματινάκι γιατι μπορεί να αργήσω να ξαναμπώ με έναν πόνο!!!!

Φιλάκια σε όλεςςςςςςςςς(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

καληνυχτα μαρακι μου.....

μη μπεις μια μερα και μας πεις ....γεννησααααα....

χαχααχαχαχαχαχχαχααχα....

μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααα:lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Έχω πολυ καιρό να μπω αλλα δεν έχω Laptop και ευτυχώς μου έφερε η νυφη μου για σήμερα το δικό της για να σας διαβάσω..

Χρυσανθάκι μου κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπουμπου, εύχομαι υγεία πάνω απο όλα και να είναι τυχερό το μωράκι σας!!!

Ματινάκι μου κουκλίτσα μου πλησιάζει η μέρα που θα πάρεις αγκαλίτσα τον πριγκιπα σου...Με το καλό αγάπη μου να τον αγκαλιάσεις και να νιώσεις το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και πολλα φιλάκια στα μωράκια σας εντος και εκτός κοιλιάς..:P:p

Εγώ κοριτσάκια μου άρχισα βαραίνω πολύυυυυυ, δυσκολέυομαι και έχω να κάνω πολλές δουλίτσες ακόμα αλλα τι να κάνουμε πρέπει να είναι έτοιμα όλα!!άστε που αρχίσανε πάλι οι πρωινές αναγούλες!!!Μα τι πράγμα είναι αυτό τελος πάντων...

Γεια σας κι απο μενα!!! Κοριτσακια μου με πιανει που και που μια βαρεμαρα....μπαινω σας διαβαζω αλλα βαριεμαι να γραψω!!!! Καλα ειμαι, αυτες τις μερες δεν εχω αλλα καφε υγρα, αλλα ανα πασα στιγμη ισως εχω! Τεταρτη παω για αυχενικη και θα ρωτησω με την ευκαιρια καποια πραγματα...

Προσπαθω να μην αγχωνομαι.... Σκεφτομαι θετικα,αλλωστε μεχρι στιγμης το μπεμπεδακι μου ειναι μια χαρα!:P

Ματινακι μου, λες θα πας για προκληση,ε; Μην το λες...Μεχρι την παρασκευη.....Μπορει να μας την κανει την εκπληξη!!! Οπως και να΄χει ολα καλα θα πανε!

Ελενακι σαραντιζεις αυριο;;; Τελεια!! Καλες βολτουλες τωρα, αν και ακουσα οτι απο Παρασκευη θα κανει κρυουλακι μπολικο!!!

Χρυσανθη μου καλως ξανα-ορισες στο παρεακι με τη μικρουλα σου αυτη τη φορα!! Καλο σαραντισμο και καλη δυναμη!

Ρανιακι!! Μπηκαμε στον 7οοοοοο????????? Πω πω πω!! Αντε με το καλο ολα κοριτσακι μου! Περναει ο καιρος!! Απο τη δουλεια γιατι δε θελεις να σταματησεις;;; Ευκαιρια ειναι!!

Αναστασακι κουραγιο με τον υπνο... Κι εγω που ειμαι τοσο αρχη συνεχεια σηκωνομαι...Ειναι σπαστικο!Αν εχεις και κοιλιτσα μεγαλη...φανταζομαι!!

Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια στελνω πολλα φιλακια!

promise-not-label.gif

καλεεεεεεεεεεεεεεεε....μπηκα στον 7οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....τρελλαινομαι!!!!χαχαχαχαχαχαχα....

εγω τα ιδια κοριτσακια μου...γυρισα απο δουλεια, φτιαχνω το κουνουπιδακι μου και εχω και ετοιμες φακουλες απο χθες!!!!!αρκετα ξεσκιστηκα το σαβ/κο!!!!

εχει αρχισει και με ποναει αισθητα η μεση μου και λιγο ο προσαγωγος στα δεξια....ουφφφφφφφφφφφφ.....δε με βλεπω να αντεχω μεχρι τα μεσα γεναρη στη δουλεια....με βλεπω να φευγω νωριτερα....αχ και δεν θελωωωωωωωω!!!!!!

θα δουμε...

Μαρακι μου να σαικαλα!!Αντε στον 8ο μπηκες ε?τελεια !πλησιαζει η μεγαλη στιγμη!

Ελενη μου να σαικαλα!καισυ μετοκαλοτο παιδακι σου!το ξαναειδατε τοφυλλο?το σιγουρεψαμε το αγορακι?

Ρανακι 3ο τριμηνο!!!!!!!!!!! κοντευεις κοριτσακι!!!!!η πριγκιπισα σου ειναι καθοδον!

ξυπναει κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!θα την παιξω λιγο να την ξυπνησω καλα και μετα μπανακι !το δευτερο !θα το κανουμε με τον μπαμπα της!χθες το εκανα με τη μαμα μου δεν πηγε και τοσο καλαεκλεγε πολυ η καλη μου αλλα μετα κοιμηθηκε σαν πουλακι τοσο καλα και ηρεμα!!!!!!!!αχ!στειλτε θετικη ενεργεια!!!!φιλακιααααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου να σαικαλα!!Αντε στον 8ο μπηκες ε?τελεια !πλησιαζει η μεγαλη στιγμη!

Ελενη μου να σαικαλα!καισυ μετοκαλοτο παιδακι σου!το ξαναειδατε τοφυλλο?το σιγουρεψαμε το αγορακι?

Ρανακι 3ο τριμηνο!!!!!!!!!!! κοντευεις κοριτσακι!!!!!η πριγκιπισα σου ειναι καθοδον!

ξυπναει κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!θα την παιξω λιγο να την ξυπνησω καλα και μετα μπανακι !το δευτερο !θα το κανουμε με τον μπαμπα της!χθες το εκανα με τη μαμα μου δεν πηγε και τοσο καλαεκλεγε πολυ η καλη μου αλλα μετα κοιμηθηκε σαν πουλακι τοσο καλα και ηρεμα!!!!!!!!αχ!στειλτε θετικη ενεργεια!!!!φιλακιααααααααα

αχχχχχχχχχχχχχ....να ξερες πως σε νιωθω.....ο φοβος και ο τρομος μου ειναι το μπανιο...αν θα τα καταφερουμε να τη κανουμε μπανιο....ουφφφφφφφφφφ......αγχωθηκα!!!!

σου στελνω θετικη ενεργεια χρυσανθουλα...:-D

κοριτσακια μου τι κανετε??????????? εγω πηγα στη μαμα μου απο το μεσσημερι και ηρθα πριν καμια ωρα!!

Ματινακι ολα καλα με το δοντακι!!!! πω πω!!! ουτε 5 μερες δεν μεινανεεεεε!!!! ερχετε ο μπουμπουκοςςςςςςςςς!!!!!!!:P:p

Χρυσανθακι 2ο μπανακι ε??? αχ τελεια!!!!! πολλα φιλακια να της δωσεις!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι ολα καλα με το ν μπαμπακα σου! πολυ ευχαριστο!!! να εισαι και εσυ ηρεμη τωρα!!:D

Ρανιακι!!!τι κανει η μπιζουδενια?? λες να μην αντεξεις??? θα δειξει μωρε , βλέποντας και κάνοντας!!!

Μαρακι πως εισαι? καλυτερα?? με τις δουλίτσες ειπαμε σιγα σιγα!!!

Ελένη-πεταλουδιτσα, ευχαριστο ου δεν ξανα ειδες καφε! με το καλο μεθαυριο και η αυχενικη σου!!!!

Νατασακι, Λενιω, Ποπακι, Γιωτακι, φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να 'μαι παλι! Σαν τον φαντομα εμφανιζομαι...χιχιχιχ!!! Κοιμηθηκατε??????

Εγω το απογευμα που ξυπνησα ειχα πονους χαμηλα αλλα κρατησαν ελαχιστα...λετε να αρχιζει η διαδικασια του τοκετου??? Αχ ωραια....μακαρι!

Εχω και αρκετες συσπασεις πλεον....για να δουμε!!!!

Μαρακι μου τι κανεις αγαπακι???? Μπηκες στον 8ο ρε θηριο???? Αντε κοντευεις και συ! Με το καλο να ερθει ο παιδαρος! Με τους εμετους ακομα να ηρεμισεις? Τι κακο κι αυτο ρε παιδι μου....υπομονη, το εφαγες το βοδι τωρα μονο η ουρα εμεινε!!!!!! Ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου!!!!!!

Τις υπολοιπες θα σας διαβασω και θα αναφερθω στην καθεμια αυριο γιατι μου κλεινουν τα ματια....παω για υπνο!!!!!!1.gif

Σας γλυκοφιλω ολες και στελνω πολλες ζεστες αγκαλιες στα μωρακια σας και στις κοιλιτσες σας!!!!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

gn-butterfly.gif

Διαφημίσεις

GOOD+MORNING+1.gifκαλημέρα!!!! σας πρόλαβα σήμερα!!! κοιμαστε ακομα ε?? εγω δεν μπορεσα αλλο και σηκωθηκα! και αυτες οι καουρες δεν μ'αφησαν!! απο εχθες ο μπεμπης μου ηταν μες στην δραστηριοτητα!!! ολοι στο σπιτι κοιτουσαν την κοιλια μου πως πηγαινε!! και οταν πηγα για υπνο και το πρωι τα ιδια!! χιιχιχιι ηταν η μερα του!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Κι εσύ καούρες; Πω πωωωωωωωω κι εγώ από την Κυριακή το μεσημέρι μέχρι εχθές το βράδυ! Παρόλο που όλη τη μέρα εχθές ήμουν στο νοσοκομείο ο μπεμπάκος χόρευε τρελλά! :P:p:p:p:p

Από το Σάββατο ξεκινάμε διαδικασίες ετοιμασίες του δωματίου του μπεμπάκου! Πόοοοοοοοσοοοοοο χαίρομαιιιιιιι!!!:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...