Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

σας ευχαρηστω ολες για τα ομορφα λογακια σας για τον γιοκα μου!

αυριο βγαινουμε επιτελουςςςςς!ανυπομονω να ντυθω να περοιποιθω να βαλουμε τα καλα μας κ να παμε εκκλησιαααααααααα!

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ...αγαπουλα μου βγηκατεεεεεεεεεεεεε!~να σου ζησει κ παλι!να ειναι παντα γερη κ δυνατη κ καλοτυχη στην ζωη της!

ευτηχησμενη μανουλιτσα πως ειναι η μπουμπουκα σου!ειναι ησυχη ε!αχ μωρε να της δωσεις πολα φιλακια στα πατουσακια ..θα ειναι μαι γλυκαααααα!

Ματινουλι μουυυυυυυ..τι κανεις?ο μπεμπακος εχει βολευτει ε..αχ Ματινακι μου θα βγαλεις κ συ σε λιγες μερουλες ενα ομορφο μπεμπακο..παρασκευη εεε!ανυπομονωωωωωωωω!

Γιωτακι μου πηγατε βολτιτσα τι καλαα!κ γω θελωωωωωω..πολυ ησυχη η μικρουλα σου φτου φτου..πολα φιλακιααααα στα μπουτακια της..πως ειναι ειναι ζουμερουλα..εμενα εχει βγαλει μπουτακια κ μαγουλακια!:tongue:;)

παω αγαπουλες μου..ηρθε κ η μανουλιτσα μου..παμε να μαγειρεψουμε!

ο καιρος σημερα μουντος κ εχει πολυ κρυο!

καλημερα Λενακι!!!!!!!!!!! και εδω ετσι ειναι ο καιρός!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγω!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου????

Πηγα στην doctor.gif και μου το εφτιαξε το δοντακι μου! Δεν μου πηρε αλλα λεφτα αλλα μου το θωρακισε καλυτερα με πιο σλκηρο υλικο και μου ειπε οτι μπορει και να μην χρειαστει να το ξαναπειραξουμε...αν με ενοχλησει τοτε να παω αν και νομιζει οτι και μετα τις 40 μερες δεν θα χρειαστει να παω...μονο αν το θελω εγω!!!! Ουφ! Παλι καλα γιατι το ειχα αγχος!

Πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου και πολυ τα καμαρωνω...στo mothercare εχει πολυ ωραια και εχουν ωραια εφαρμογη!

Εσεις τι κανετε?

Η κοπελα με την αποβολη ηταν στο 2ο τριμηνο Αναστασακι μου αλλα απ'οτι φαινεται κατι τρεχει οργανικα...ειναι η 3η αποβολη στην σειρα και η κοπελα ειναι μονο 29 χρονων...πρεπει να κανει εξετασεις για καθεξιν αποβολες και να δει τι παιζει! Μπορει και τιποτα αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι ειναι πολυ κριμα να μην μπορει να κρατησει μωρακι! Παντως η ιστορια της ειναι ανατριχιαστικη! Εγω δεν αντεξα, που υποτιθεται ειμαι και δυνατη! Μακαρι να τους πανε ολα καλα απο δω και περα και να ηταν το τελευταιο κακο που τους συνεβη!

Λενιω μου εγω να δεις πως ανυπομονω για την παρασκευη...και πιο νωρις να ερθει κανενα προβλημα...η μαμα μου μου ειπε σημερα οτι ισως να θελει να γεννηθει αυριο που εχω την γιορτη μου για να μου κανει δωρο την γεννηση του! Οτι πει ο Θεος, κανενα προβλημα δεν εχω! Τι κανουν τα αντρακια σου????Να τους δωσεις πολλα φιλια και χαδακια!!!!

Το Ιωαννακι σημερα ειναι στο νοσοκομειο ε? Μακαρι να πηγαν ολα καλα με τον πατερουλη της και να εχει καλη αναρρωση ο ανθρωπος! Ιωαννακι μου σιδερενιος ο πατερουλης σου να ειναι!!!!!!!!!

Η Ελενη η butterfly.gifπου ειναι???? Καλε μπες να μας πεις πως παει με εκεινα τα καφε που ειχες...

Χρυσανθακι μου τα ειπαμε το πρωι και σου εστειλα και π δεν ξερω αν το ειδες...?

Γιωτουλα μου ειδα εγραψες κι εσυ στην κοπελα με την αποβολη των διδυμων...τι κακο κι αυτο...τι εζησε αυτη η κοπελα Θεε μου! Κριμα...μακαρι να της πανε ολα καλα! Η μικρη μπουμπουδενια τι κανει?Αρχισες δουλιτσα ε? Τι να κανεις...πολλα φιλια στις πατουσιτσες της!

Νατασαρα μου που εισαι βρε???? Ολα καλα??? Περασε εντελως η ιωση ελπιζω...μπες να μας πεις κανενα νεο....

Εχει σταματησει το μυαλο μου τωρα, συγνωμη για οσες ξεχασα! Παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι με εχει πιασει λιγο η μεση μου και θα τα ξαναπουμε αργοτερα!

Σας φιλωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kisses.gif

Φιλεναδιτσες μουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας σκεφτομαι πολυ!Ματινακι κοντευεις!εχεις γραψει το προηγουμενο απο μενα μην αρα δεν γεννησες ακομα!Ειμαστε σπιτακι μας απο χθες!μου εφτιαξε και ο αντρουλης μου ο καλος το λαπτοπ και μπαινω απο τον εξπλορερ το googlechrome δεν με βαζει!Δεν σας διαβασα καθολου!θα το κανω αυριο.......η μπουμπου-μπεμπε κοιματε η καλη μου!καναμε το πρωτο μπανιο στο σπιτι μας και εχει λιωσει στον υπνο μιαμιση ωρα κοιματε..να δουμε το βραδυ!Αχ κοριτσια ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!Ειναι τοσο μοναδικα ολα αυτα!με το καλο θα τα δειτε μια μια και τα εχετε δει οι ειδη μανουλες!Ειματε καλα!Τα παμε καλα!η μπεμπε-μπουμπου μου ειναι πολυ καλη !!και κοιμισμενη ναλλα και ξυπνια!!!!εγω νιωθω πολυ καλα!σημερα εκανα ολες τις δουλειες μου και καθαρισα το σπιτακι μας να ειμαστε καθαρα και μαγειρεψα και στον ανρουλη μου που ειχα τρεις μηνες να ασχοληθω με το σπιτακι μου!κοριτσακια μοα σας σκεφτομαι και θα τα λεμε με την καθε ευκαιρια!φιλακιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Σαςαγαπω πολυ!

χρυσανθουλα μου καλωσηρθατε σπιτακι σας και ....στο καφε μας παλι...χιχιχιχιχιχ...καλο σαραντισμο κουκλαρα μου!!!!!

να σας ζησει και παλι η μπουμπου σας!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))):lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

σας ευχαρηστω ολες για τα ομορφα λογακια σας για τον γιοκα μου!

αυριο βγαινουμε επιτελουςςςςς!ανυπομονω να ντυθω να περοιποιθω να βαλουμε τα καλα μας κ να παμε εκκλησιαααααααααα!

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ...αγαπουλα μου βγηκατεεεεεεεεεεεεε!~να σου ζησει κ παλι!να ειναι παντα γερη κ δυνατη κ καλοτυχη στην ζωη της!

ευτηχησμενη μανουλιτσα πως ειναι η μπουμπουκα σου!ειναι ησυχη ε!αχ μωρε να της δωσεις πολα φιλακια στα πατουσακια ..θα ειναι μαι γλυκαααααα!

Ματινουλι μουυυυυυυ..τι κανεις?ο μπεμπακος εχει βολευτει ε..αχ Ματινακι μου θα βγαλεις κ συ σε λιγες μερουλες ενα ομορφο μπεμπακο..παρασκευη εεε!ανυπομονωωωωωωωω!

Γιωτακι μου πηγατε βολτιτσα τι καλαα!κ γω θελωωωωωω..πολυ ησυχη η μικρουλα σου φτου φτου..πολα φιλακιααααα στα μπουτακια της..πως ειναι ειναι ζουμερουλα..εμενα εχει βγαλει μπουτακια κ μαγουλακια!:tongue:;)

παω αγαπουλες μου..ηρθε κ η μανουλιτσα μου..παμε να μαγειρεψουμε!

ο καιρος σημερα μουντος κ εχει πολυ κρυο!

λενιω μου υπομονη μεχρι αυριοοοοοοοοοοοοο.......θα βαλεις τα ωραια σου ρουχαλακια ,θα βαφτεις, θα παφουμαριστεις και ..............τσουππππππ...εξω απο το σπιτι....:lol:

καλημέρα σας!! τι κάνετε????

Χρυσνθακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!! καλωςηρθατε σπιτακι σας!!!!!!! κανατε και το πρωτο σας μπανακι ε?? πως σου φανηκε????:D ειναι ησυχη η μπεμπα??? αχ ετσι ευτυχισμενη να εισαι παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινακι, κριμα για την κοπέλα..... πόσο μηνων ήταν????

μπες μετα να μας πεις και νεα απο την οδοντιατρο!!!! φιλακια!!!!

τα αλλα κοριτσακια που ειστε????

εμενα ο υπνος οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και ποιο ανησυχος!! ανα 1 ωρα σηκωνομαι και τσισα!! και εννοειτε πως δεν με παιρνει αμεσως ο υπνος!! 2 ωρες κανω να βολευτω!!!!:mad::mad: ουφφφφφφφφφφ

αχ αναστασακι μουουουουουουυ....σε νιωθωωωωωωωωω....μια απο τα ιδια!!!!!δε βαριεσαι ομως.....

τι κανει ο μπεμπακος μας?????:D

Να 'μαι κι εγω!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου????

Πηγα στην doctor.gif και μου το εφτιαξε το δοντακι μου! Δεν μου πηρε αλλα λεφτα αλλα μου το θωρακισε καλυτερα με πιο σλκηρο υλικο και μου ειπε οτι μπορει και να μην χρειαστει να το ξαναπειραξουμε...αν με ενοχλησει τοτε να παω αν και νομιζει οτι και μετα τις 40 μερες δεν θα χρειαστει να παω...μονο αν το θελω εγω!!!! Ουφ! Παλι καλα γιατι το ειχα αγχος!

Πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου και πολυ τα καμαρωνω...στo mothercare εχει πολυ ωραια και εχουν ωραια εφαρμογη!

Εσεις τι κανετε?

Η κοπελα με την αποβολη ηταν στο 2ο τριμηνο Αναστασακι μου αλλα απ'οτι φαινεται κατι τρεχει οργανικα...ειναι η 3η αποβολη στην σειρα και η κοπελα ειναι μονο 29 χρονων...πρεπει να κανει εξετασεις για καθεξιν αποβολες και να δει τι παιζει! Μπορει και τιποτα αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι ειναι πολυ κριμα να μην μπορει να κρατησει μωρακι! Παντως η ιστορια της ειναι ανατριχιαστικη! Εγω δεν αντεξα, που υποτιθεται ειμαι και δυνατη! Μακαρι να τους πανε ολα καλα απο δω και περα και να ηταν το τελευταιο κακο που τους συνεβη!

Λενιω μου εγω να δεις πως ανυπομονω για την παρασκευη...και πιο νωρις να ερθει κανενα προβλημα...η μαμα μου μου ειπε σημερα οτι ισως να θελει να γεννηθει αυριο που εχω την γιορτη μου για να μου κανει δωρο την γεννηση του! Οτι πει ο Θεος, κανενα προβλημα δεν εχω! Τι κανουν τα αντρακια σου????Να τους δωσεις πολλα φιλια και χαδακια!!!!

Το Ιωαννακι σημερα ειναι στο νοσοκομειο ε? Μακαρι να πηγαν ολα καλα με τον πατερουλη της και να εχει καλη αναρρωση ο ανθρωπος! Ιωαννακι μου σιδερενιος ο πατερουλης σου να ειναι!!!!!!!!!

Η Ελενη η butterfly.gifπου ειναι???? Καλε μπες να μας πεις πως παει με εκεινα τα καφε που ειχες...

Χρυσανθακι μου τα ειπαμε το πρωι και σου εστειλα και π δεν ξερω αν το ειδες...?

Γιωτουλα μου ειδα εγραψες κι εσυ στην κοπελα με την αποβολη των διδυμων...τι κακο κι αυτο...τι εζησε αυτη η κοπελα Θεε μου! Κριμα...μακαρι να της πανε ολα καλα! Η μικρη μπουμπουδενια τι κανει?Αρχισες δουλιτσα ε? Τι να κανεις...πολλα φιλια στις πατουσιτσες της!

Νατασαρα μου που εισαι βρε???? Ολα καλα??? Περασε εντελως η ιωση ελπιζω...μπες να μας πεις κανενα νεο....

Εχει σταματησει το μυαλο μου τωρα, συγνωμη για οσες ξεχασα! Παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι με εχει πιασει λιγο η μεση μου και θα τα ξαναπουμε αργοτερα!

Σας φιλωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kisses.gif

ματιναρα μουουουουουουοουυ......ευτυχως ολα καλα με το δοντακι σου!!!!!

λες να ερθει αυριο το παληκαρι μας?????οτι αποφασισει ο θεουλης!!!!!

ολα θα πανε καλαααααααααααα....μη μου φοβασαι καθολου!!!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......φτανει η ωρα....σχεδον τον εχεις αγκαλιτσα σου!!!!!

θα φυγετε 2 και θα γυρισετε 3 στο σπιτι σας.....ποπποποποποπο....τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:lol:

καλεεεεεεεεεεεεεεεε....μπηκα στον 7οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....τρελλαινομαι!!!!χαχαχαχαχαχαχα....

εγω τα ιδια κοριτσακια μου...γυρισα απο δουλεια, φτιαχνω το κουνουπιδακι μου και εχω και ετοιμες φακουλες απο χθες!!!!!αρκετα ξεσκιστηκα το σαβ/κο!!!!

εχει αρχισει και με ποναει αισθητα η μεση μου και λιγο ο προσαγωγος στα δεξια....ουφφφφφφφφφφφφ.....δε με βλεπω να αντεχω μεχρι τα μεσα γεναρη στη δουλεια....με βλεπω να φευγω νωριτερα....αχ και δεν θελωωωωωωωω!!!!!!

θα δουμε...

Γεια σας κι απο μενα!!! Κοριτσακια μου με πιανει που και που μια βαρεμαρα....μπαινω σας διαβαζω αλλα βαριεμαι να γραψω!!!! Καλα ειμαι, αυτες τις μερες δεν εχω αλλα καφε υγρα, αλλα ανα πασα στιγμη ισως εχω! Τεταρτη παω για αυχενικη και θα ρωτησω με την ευκαιρια καποια πραγματα...

Προσπαθω να μην αγχωνομαι.... Σκεφτομαι θετικα,αλλωστε μεχρι στιγμης το μπεμπεδακι μου ειναι μια χαρα!:P

Ματινακι μου, λες θα πας για προκληση,ε; Μην το λες...Μεχρι την παρασκευη.....Μπορει να μας την κανει την εκπληξη!!! Οπως και να΄χει ολα καλα θα πανε!

Ελενακι σαραντιζεις αυριο;;; Τελεια!! Καλες βολτουλες τωρα, αν και ακουσα οτι απο Παρασκευη θα κανει κρυουλακι μπολικο!!!

Χρυσανθη μου καλως ξανα-ορισες στο παρεακι με τη μικρουλα σου αυτη τη φορα!! Καλο σαραντισμο και καλη δυναμη!

Ρανιακι!! Μπηκαμε στον 7οοοοοο????????? Πω πω πω!! Αντε με το καλο ολα κοριτσακι μου! Περναει ο καιρος!! Απο τη δουλεια γιατι δε θελεις να σταματησεις;;; Ευκαιρια ειναι!!

Αναστασακι κουραγιο με τον υπνο... Κι εγω που ειμαι τοσο αρχη συνεχεια σηκωνομαι...Ειναι σπαστικο!Αν εχεις και κοιλιτσα μεγαλη...φανταζομαι!!

Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια στελνω πολλα φιλακια!

promise-not-label.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ μόλις ήρθα σπιτάκι μου από τις 6 το πρωί που έφυγα! Ευυχώς όοοοοοοολα πήγαν καλά για τον μπαμπάκα μου! Στις 7,30 μπήκε χειρουργείο και στις 11.30 βγήκε! Πάει κι αυτό τέλος! Έμεινα μέχρι τις 6 και μετά έφυγα γιατί δεν την πάλευα άλλο! Ξύπνησα στις 3.30 το πρωί από κλωτσιές του μπεμπάκου μου και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ! Οπότε τώρα θα τσιμπήσω κάτι, θα κάνω κι ένα μπανάκι και μετά ξάαααααααπλα! ;);););););)

Δεν έχω κουράγιο να αναφερθώ στην καθεμιά σας ξεχωριστά αλλά θα ευχηθώ στο Χρυσανθάκι μας να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη, να είναι το μωράκι της καλότυχο, γερό και να τους δίνει χαμόγελα! Και γιατί όχι να πολλαπλασιαστούνε πολύ σύντομα! Χρυσανθάκι μου καλό σαραντισμό να έχετε! Να σου ζήσει!:P:p:p:p:p:p

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ μόλις ήρθα σπιτάκι μου από τις 6 το πρωί που έφυγα! Ευυχώς όοοοοοοολα πήγαν καλά για τον μπαμπάκα μου! Στις 7,30 μπήκε χειρουργείο και στις 11.30 βγήκε! Πάει κι αυτό τέλος! Έμεινα μέχρι τις 6 και μετά έφυγα γιατί δεν την πάλευα άλλο! Ξύπνησα στις 3.30 το πρωί από κλωτσιές του μπεμπάκου μου και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ! Οπότε τώρα θα τσιμπήσω κάτι, θα κάνω κι ένα μπανάκι και μετά ξάαααααααπλα! ;);););););)

Δεν έχω κουράγιο να αναφερθώ στην καθεμιά σας ξεχωριστά αλλά θα ευχηθώ στο Χρυσανθάκι μας να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη, να είναι το μωράκι της καλότυχο, γερό και να τους δίνει χαμόγελα! Και γιατί όχι να πολλαπλασιαστούνε πολύ σύντομα! Χρυσανθάκι μου καλό σαραντισμό να έχετε! Να σου ζήσει!:P:p:p:p:p:p

ιωαννακι μου μπραβο αγαπουλα μου...ολα πηγαν τελειαααααααα!!!δοξα το θεο!!!!

αντε να ξεκουραστεις τωρα γιατι ο μπεμπουλης θελει νανι...ναι????

μακια πολλαααααααααααααααααααααα....:D

Γεια σας κι απο μενα!!! Κοριτσακια μου με πιανει που και που μια βαρεμαρα....μπαινω σας διαβαζω αλλα βαριεμαι να γραψω!!!! Καλα ειμαι, αυτες τις μερες δεν εχω αλλα καφε υγρα, αλλα ανα πασα στιγμη ισως εχω! Τεταρτη παω για αυχενικη και θα ρωτησω με την ευκαιρια καποια πραγματα...

Προσπαθω να μην αγχωνομαι.... Σκεφτομαι θετικα,αλλωστε μεχρι στιγμης το μπεμπεδακι μου ειναι μια χαρα!:P

Ματινακι μου, λες θα πας για προκληση,ε; Μην το λες...Μεχρι την παρασκευη.....Μπορει να μας την κανει την εκπληξη!!! Οπως και να΄χει ολα καλα θα πανε!

Ελενακι σαραντιζεις αυριο;;; Τελεια!! Καλες βολτουλες τωρα, αν και ακουσα οτι απο Παρασκευη θα κανει κρυουλακι μπολικο!!!

Χρυσανθη μου καλως ξανα-ορισες στο παρεακι με τη μικρουλα σου αυτη τη φορα!! Καλο σαραντισμο και καλη δυναμη!

Ρανιακι!! Μπηκαμε στον 7οοοοοο????????? Πω πω πω!! Αντε με το καλο ολα κοριτσακι μου! Περναει ο καιρος!! Απο τη δουλεια γιατι δε θελεις να σταματησεις;;; Ευκαιρια ειναι!!

Αναστασακι κουραγιο με τον υπνο... Κι εγω που ειμαι τοσο αρχη συνεχεια σηκωνομαι...Ειναι σπαστικο!Αν εχεις και κοιλιτσα μεγαλη...φανταζομαι!!

Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια στελνω πολλα φιλακια!

promise-not-label.gif

γεια σου ελενακι.....τι κανετε μανουλα και νινακι?

μπορει και να μην ξανα εχεις καφε υγρα....υπομονη μεχρι μεθαυριο να δεις το μωρακι σου!!!!

κι εγω βαριεμαι καμια φορα...ανθρωπινο βρε!!!!!:lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Έχω πολυ καιρό να μπω αλλα δεν έχω Laptop και ευτυχώς μου έφερε η νυφη μου για σήμερα το δικό της για να σας διαβάσω..

Χρυσανθάκι μου κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπουμπου, εύχομαι υγεία πάνω απο όλα και να είναι τυχερό το μωράκι σας!!!

Ματινάκι μου κουκλίτσα μου πλησιάζει η μέρα που θα πάρεις αγκαλίτσα τον πριγκιπα σου...Με το καλό αγάπη μου να τον αγκαλιάσεις και να νιώσεις το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και πολλα φιλάκια στα μωράκια σας εντος και εκτός κοιλιάς..:P:p

Εγώ κοριτσάκια μου άρχισα βαραίνω πολύυυυυυ, δυσκολέυομαι και έχω να κάνω πολλές δουλίτσες ακόμα αλλα τι να κάνουμε πρέπει να είναι έτοιμα όλα!!άστε που αρχίσανε πάλι οι πρωινές αναγούλες!!!Μα τι πράγμα είναι αυτό τελος πάντων...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Έχω πολυ καιρό να μπω αλλα δεν έχω Laptop και ευτυχώς μου έφερε η νυφη μου για σήμερα το δικό της για να σας διαβάσω..

Χρυσανθάκι μου κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπουμπου, εύχομαι υγεία πάνω απο όλα και να είναι τυχερό το μωράκι σας!!!

Ματινάκι μου κουκλίτσα μου πλησιάζει η μέρα που θα πάρεις αγκαλίτσα τον πριγκιπα σου...Με το καλό αγάπη μου να τον αγκαλιάσεις και να νιώσεις το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και πολλα φιλάκια στα μωράκια σας εντος και εκτός κοιλιάς..:P:p

Εγώ κοριτσάκια μου άρχισα βαραίνω πολύυυυυυ, δυσκολέυομαι και έχω να κάνω πολλές δουλίτσες ακόμα αλλα τι να κάνουμε πρέπει να είναι έτοιμα όλα!!άστε που αρχίσανε πάλι οι πρωινές αναγούλες!!!Μα τι πράγμα είναι αυτό τελος πάντων...

μαρακι μουουυουουουουουυ.....τι κανεις ψυχουλα μου?

μπηκες στον 8οοοοοοοοοοοοοοο????????????/θα τρελλαθω...πλησιαζεις κι εσυ....απιστευτο ετσι?

τι κανει το παληκαρακι μας?

αμαν πια αυτοι οι εμετοι....μπαααααα....δε θα ηρεμησεις απο δαυτους....????μη χειροτερα δηλαδη....!!!!!

σε φιλω γλυκααααααααααααααααααααααααααα.......:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...