Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου ευχαρηστω πολυυυ!:D:D

κ γω ειμαι πολυ συγκηνημενη..κ ειδικα τωρα που τα θυμηθηκα ..

κ με αυτο που μου ειπες οτι δακρυσες..ετοιμο κ το δικο μου δακρυ..αχ ζουμε ενα θαυμα..μεγαλη ευλογια!

οντως ζουμε ενα θαυμα! και ευχαριστω πολύ το θεό που με αξιωσε να το ζήσω! και όταν με το καλό γεννησω νομιζω πως και εγω θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααααααααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μουυυυυυ!

εμεις καλα..ο μεγαλος πηγε στη γιαγια του δηαλδη στη μαμα μου για βολτιτσα..εχει ωραια μερα σημερα..τον λυπαμαι που ειναι μεσα κλεισμενος..ο μικρος κοιμαται αλα κουνιεται κ βλεπω να ξυπναει..εγω πειναωωωωωω κ δεν ξερω τι να φαω αφου δνε γινεται πολα πολα!αχ κ εχω κατι φρουτακια εδω μπροστα μου κ να μην μπορω να φαω..μονο μηλα..δεν πειραζει ομως τον πρωτο καιρο λογικ αθα ειναι ετσι μετα θα ειμαι πιο χχαλαρη..

η ψυχολογια μου χαλια..μου σπασε τα νευρα κ ο αντρα ςμου..ξυπνησε το πρωι μια χαρα φαγαμε μεα κοιμηθηκε ο μικρουλης κ ξαπλωσε στον καναπε αυτος κ ξανακοιμηθηκε..ελεος..λεω μην κοιμασαι κανε μου παρεουλα να μηλισουμε λιγο η τουλαχιστον αν ειναι καπιος να κοιμηθει αυτος θ εεπρεπ να ειμαι εγω..αλα που αναισθησια αποκοιμηθηκε κανονικοτατα κ εμεινα στη μουγκα..μετα πηγα με τον μεγαλο μου στο δωματιο του κ παιξαμε λιγακι..ειμαι που ειμαι κλεισμενη μεσα δεν με καταλαβαινει κ αυτος..αφηστε τα //λιγο μου εμεινε δυο μερουλς μετα θα πηγαινω στη μαμα μου..:D

Ματινακι μουυυυ παλι εφυγε το δοντακι..αμαν..καλα τι δουλεια εκανε αυτη..ελπιζω να μην σου ξαναπαρει λεφτα.ελεος!αχ παρασκευη λες ε.τα αγορακαι αργουν να βγουν..ειναι μαμοθρευτακια;);)ο πρωτος μου δεν εβγαιεν με τιποτα..συν 11 μερες ηταν μεσα στη κοιλια μου;)

Αναστασακι μου τι κανεις ?δυσκολευεσαι στον υπνο ε..αχ αρχησαν τα δυσκολα..αλα αφου δνε βολευεεσαι εκει καλυτερα στο σπιτακι σου στο κρεβατακι σου!;);)

Ρανιουκακο μου κ μενα μου λειψες πολυυυυυυυυυ..καλα εκανες κ ευχαρηστηθηκες φαγακιι κ γλυκακι..κ γω θελω να φαωωωωωω..

Εφακη μουυυ που χαθηκες?πως εισαι..το ζουζουνακι μας?ολα καλα?

Ιωαννακι μου σε κλωτσαει ο μπεμπακος κ πετας στον ουρανο ε..αχ τι ωραιαααα..χθες τωρα που το θυμηθηκα εβλεπα στον υπνο μου οτι με κλωτσουσε ενα μωρακι στη κοιλιτσα..αλα ειναι βαρος η εγκυμοσηνη στα ονειρα..

πολα χαδακια στις ομροφες κοιλουμπιτσες σας..

παω να φαω κατι πριν ξυπνησει..φιλακιααααααααα..σας αγαπω πολυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Λενάκι μου γλυκό σαραντίζετε σε 2 μέρες; Με το καλό! Ο μπεμπάκος σου τι κάνει; Έχει πονάκια; Τι κουκλάκι είναι αυτό; Από τα πιο όμορφα μωρά που έχω δει και δε στο λέω απλά για να στο πω! Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!

Λενάκι μου γλυκό σαραντίζετε σε 2 μέρες; Με το καλό! Ο μπεμπάκος σου τι κάνει; Έχει πονάκια; Τι κουκλάκι είναι αυτό; Από τα πιο όμορφα μωρά που έχω δει και δε στο λέω απλά για να στο πω! Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ!αχ ειναι γλυκουλης μωρε..απλα εχει μικρα χαρακτηριστικα κ ειναι γλυκας..κ γω η αληθεια ειναι οτι τον βρισκω ομορφο..ξερεις η κουκουβαγια μαμα!:tongue::tongue:

ειναι καλυτερα τωρα με τα πονακια..σημερα ειδικα ηταν πολυ καλος..προσεχω κ γω πολυ τι τρωω ισως γιαυτο..τι να πω!μακαρι να μην τον ξαναπιασουν..

εχω μια πειναααααα!αστα να πανε!

σε δυο μερουλες Ιωαννακι μου ναι!επιτελους ανυπομονω τοσο πολυυυ!θελω να βγουμε εξω!

παω τωρα αγαπουλα μου να φαω κατι πριν ξυπνησει/..φιλακια πολλα κ πολα χαδακαι στον μπεμπακο σου!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλήσπερα σε ολες!

περασαμε ενα σαβ/κο τελειο, εχτες πηγαμε allou fan park και μετα για μπυρα στα φλοκαφε! γυρισαμε 11 το βραδυ και το μπεμπακι ουτε που ακουστηκε! μαλιστα κοιμηθηκε μεχρι τις 9 το πρωι!!

σημερα πηγαμε στο παρκο τριτση και καναμε μια μεγαλη βολτα! το καταευχαριστηθηκαμε!

εσεις τι κανετε????

πως περνατε??

Διαφημίσεις

Κοριτσακια που ειστε καλε???? Με ολες αυτες τις πολιτικες εξελιξεις εχουν διακοψει και το προγραμμα και δεν μπορουμε ουτε να διασκεδασουμε λιγο με τους αλητες! Ειχε dancing on ice σημερα και το περιμενα πως και πως...

Εν τω μεταξυ εχω παθει σοκ με την αφηγηση μιας κοπελας για την αποβολη των διδυμων της....πλανταξα στο κλαμα λεμε! Αφηστε που αυτα που διηγηθηκε για τον γιατρο με εχουν βαλει σε σκεψεις γιατι και ο δικος μου ειναι διευθυντης κλινικης σε δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας οπως ακριβως διηγηθηκε για τον δικο της αυτη η κοπελιτσα! Της εχω στειλει πμ να μου πει αν θελει το ονομα του....για να δουμε θα μου πει? Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν σημαινει οτι σε ολες τις περιπτωσεις συμβαινει το ιδιο! Μην παω αγχωμενη...πω πω παντως κοριτσια τραβηξε μεγαλο λουκι η κοπελα και ειχε ηδη στην παλτη της αλλες 2 αποβολες πριν τα διδυμα! Αφηστε τα!

Λενιωωωωωω....τι κουκλο εβγαλες καλε???? Παναγια μου ειναι πραγματικα πολυ ομορφος! Γερος να ειναι! Και ο μεγαλος σου γιος ομως ειναι ομορφουλης, να μην λεμε μονο για τον μικρο! Με τετοια κουκλα μαμα τι περιμεναμε????

Παω να ξαπλωσω λιγακι κοριτσακια μου! Μαλλον θα τα πουμε απο αυριο! Φιλακια πολλα πολλα!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα!!!!!!!!!

good-night-yawn-dj.gif

Φιλεναδιτσες μουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας σκεφτομαι πολυ!Ματινακι κοντευεις!εχεις γραψει το προηγουμενο απο μενα μην αρα δεν γεννησες ακομα!Ειμαστε σπιτακι μας απο χθες!μου εφτιαξε και ο αντρουλης μου ο καλος το λαπτοπ και μπαινω απο τον εξπλορερ το googlechrome δεν με βαζει!Δεν σας διαβασα καθολου!θα το κανω αυριο.......η μπουμπου-μπεμπε κοιματε η καλη μου!καναμε το πρωτο μπανιο στο σπιτι μας και εχει λιωσει στον υπνο μιαμιση ωρα κοιματε..να δουμε το βραδυ!Αχ κοριτσια ειμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!Ειναι τοσο μοναδικα ολα αυτα!με το καλο θα τα δειτε μια μια και τα εχετε δει οι ειδη μανουλες!Ειματε καλα!Τα παμε καλα!η μπεμπε-μπουμπου μου ειναι πολυ καλη !!και κοιμισμενη ναλλα και ξυπνια!!!!εγω νιωθω πολυ καλα!σημερα εκανα ολες τις δουλειες μου και καθαρισα το σπιτακι μας να ειμαστε καθαρα και μαγειρεψα και στον ανρουλη μου που ειχα τρεις μηνες να ασχοληθω με το σπιτακι μου!κοριτσακια μοα σας σκεφτομαι και θα τα λεμε με την καθε ευκαιρια!φιλακιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Σαςαγαπω πολυ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ 3150 ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ

ΤΥΧΕΡΗ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!!!:P:p

1070030s5uzx5wz5s.gif

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥ.....να σου ζησει η μπεμπουλα σου.....να ειναι παντα γερη και δυνατηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

αχχχχχχχχχ....και στο ειχα πει οτι σημερα που εχεις γεννεθλια θα γεννηθει.....να τα εκατοστησειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....το καλυτερο δωρακι του κοσμου ελαβες σημερα!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:lol:

Κοριτσάρες μου τι κάνετε; Είστε καλά; Γέννησε το Χρυσανθάκι μας; Να της ζήσει η μπουμπού! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο! Καλή επιστροφή στο σπιτάκι τους και καλό σαραντισμό να έχουνε!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Ράνια μου χάλια η γλυκόζη; Το έχω ακούσει κι εγώ! Υπομονή αγάπη μου! Αλήθεια πως καταλαβαίνεις πως το μωρό έχει λόξυγγα;

Αναστασάκι μου γλυκό πήγες γιατρό; Πες μας νεάκια όταν μπορέσεις!

Ματινάκι μου, μανάρι μου άντε γέννησε το Χρυσανθάκι πλησιάζει και η ώρα που θα έχεις αγκαλίτσα τον μπεμπάκο σου! Αύριο έχεις γιατρό;

Εγώ κοριτσάκια μου γλυκά ξύπνησα το πρωί κι ενώ είχα την αγωνία για τον μπαμπά μου που ξαναπερνούσε αξονική σήμερα, μου ήρθε και ο μάστορας για να καθαρίσει καυστήρα και κλιματιστικά και μου έφυγε από τις 10 το πρωί στις 4.00!!! :confused::confused::confused::confused::confused: Έλεος! Εν τω μεταξύ αύριο έχω και τη β' επιπέδου και η αγωνία μου δε λέγεται! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Αααααχχχ θα δω το μωράκι μου!!!:P:p:p:p:p

κοριτσακια μου καλο μηνααααααααααα!!!!!

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΑΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΑΧ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΣΟΥ..ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΗΡΕς!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ!

ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΕς ΩΡΕς Κ ΕΝΩ ΣΑς ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΗΣΤΑ,..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΜΩς Κ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑς!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΑΚ ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙς ΝΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ..

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙς..ΙΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ..

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΑΣΕ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙς ΜΕΡΕς..Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΥΛΙΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ..ΠΟΛΕς ΠΑΝΕΣ:rolleyes:

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΣΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ..ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ..ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!

ΡΑΝΙΟΥΚΑΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΛΑ ΧΑΔΑΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑς

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΑΡ ΑΥΤΗ Η ΙΩΣΗ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Η ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΕΕΤ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΞΑΝΑ..:rolleyes:ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤ ΟΠΩς ΠΑΝΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Κ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ:rolleyes:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ..ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΑΦΩ..;)

Χρυσανθακι μουυυυυυυυ!!!!! Να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!!!!!!

Να εχει καλη ζωη, να ειναι παντα υγιης και γελαστη μια ολοκληρη ζωη!!!!!!

Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και καλο σαραντισμο!!!!!!!

newborn-baby-3.gif

AAAADAFxrZcAAAAAAGFBVg.jpg?v=1249235360000

baby-girl-and-toy.jpgx400x400.aspx

οντως ζουμε ενα θαυμα! και ευχαριστω πολύ το θεό που με αξιωσε να το ζήσω! και όταν με το καλό γεννησω νομιζω πως και εγω θα τρελαθω απο τη χαρα μου!!!!

Θαυμα ναι Αναστασακι μου ακριβως αυτη ειναι η λεξη!!!!

Κοριτσακια δεν προλαβαινω με τιποτα να να τα διαβασω ολα!!!!!εχετε γραψει παρα πολλα!!η μπεμπε- μπουμπου ισως ξυπνησει σε λιγο την εχω πανω με τον μπαμπα της στο καλαθι της και σαν κατι να ακουσα!μια γκρινιτσα!!!τις ευχες σας ομως τις ειδα και σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!

απο αυτα που πηρε το ματι μου!

Νατασακι μου ελεπιζω ολα καλα με την γαστρεντεριτιδα της μικρουλας σου!

Ιωαννακι οαλ καλα θα πανε κοριτσακι με τον μπαμπα σου!

Αναστασακι τελεια!!γυρισε ο μπεμπουλης τικαλα!σου ευχομαι ολοψυχα εναν φυσιολογικο τοκετο κοριτσακι μου!!!

Ματινακι!ατζαμου η οδοντιατρος!?ε δεν νομιζω να την ξαναπληρωσεις!ελεος!

Λενακι μου τα παιδακια σου ειναι καλα!??τι κανετε??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? Μαλλον θα κοιμαστε ακομα...

Εγω κοιμηθηκα τελικα το βραδυ κατα τις 2...ειδα το dancing on ice figure-skating-1.gifκαι μετα ξεραθηκα αλλα μου κανει εντυπωση που ξυπνησα απο μονη μου τοσο νωρις!

Χρυσανθακι μουυυυυυυ!!!!! Και παλι να σας ζησει η μπεμπε-μπουμπου! Τι καλα που ειναι ησυχουλα και κοιμαται...περναει ο καιρος γρηγορα και θα εχουμε κι εμεις σε λιγο αγκαλια τα μωρακια μας! Θα λιωνουμε καθε μερα και περισσοτερο! Για μενα 4 μερες μεινανε για την Παρασκευη....Αχ Θεε μου να πανε ολα καλα!!!!!! Να δωσεις στην μπεμπ-μπουμπου πολλα ρουφηχτα φιλια στα πατουσακια της!!!!!!

Τελικα η κοπελια με την αποβολη μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε τον γιατρο....στο αλλο δημοσιο ειναι! Μου εφυγε ενα βαρος να σας πω την αληθεια αλλα περισσοτερο ηθελα απλα να ξερω...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν σημαινει οτι θα γινει το ιδιο σε ολες!Ηθελα να σας το στειλω το κειμενο της να το διαβασετε αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα ριξετε πολυ κλαμα οποτε λεω ασ'το!

Αυτα....σε λιγο θα παρω τηλ.την οδοντιατρο και αν μου πει οτι θελει καθαρισμα απο την αρχη και αναισθησια δεν θα παω...θα το αφησω ετσι και μολις γεννησω πρωτα ο Θεος θα παω στον δικο μου οδοντιατρο να μου κανει τα απαραιτητα! Προς το παρον δεν εχω ενοχληση!

Μακαρι να μην με ενοχλησει...

Την βολτα μου στην πολη δεν την αποφευγω βεβαια γιατι το εχω παραγαϊδουρεψει, δεν εχω παρει ακομα σουτιεν θηλασμου! Οποτε σημερα θα παω στο mothercare να παρω...πρεπει και να τα πλυνω και να τα προσθεσω στην βαλιτσα....τεσπα! Παω να μασουλησω τιποτις...τα ξαναλεμε!!!!

Διαφημίσεις

Θαυμα ναι Αναστασακι μου ακριβως αυτη ειναι η λεξη!!!!

Κοριτσακια δεν προλαβαινω με τιποτα να να τα διαβασω ολα!!!!!εχετε γραψει παρα πολλα!!η μπεμπε- μπουμπου ισως ξυπνησει σε λιγο την εχω πανω με τον μπαμπα της στο καλαθι της και σαν κατι να ακουσα!μια γκρινιτσα!!!τις ευχες σας ομως τις ειδα και σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!

απο αυτα που πηρε το ματι μου!

Ματινακι!ατζαμου η οδοντιατρος!?ε δεν νομιζω να την ξαναπληρωσεις!ελεος!

Αχ Χρυσανθη μου ατζαμου ξεατζαμου πεδευομαι τζαμπα και τα λεφτα τα εχει την τσεπη μην πω τιποτα! Εχουν ξεφυγει τελειως οι οδοντιατροι...παιρνουν πολλαααααα λεφτα γενικοτερα αλλα αυτη το παραξεφτιλησε! Τι να κανω εγινε τωρα και δεν αλλαζει οποτε υπομονη και μετα στον δικο μου γιατρο...εγω φταιω επρεπε να παω εκει εξ'αρχης! Γιατι ακουω τον καθενα τι μου λεει?

Παω Χρυσανθουλα μου να φαω κατι και μετα να ετοιμαστω για να παω στην πολη!

Σου στελνω πολλα φιλια και χαδακια για την μπεμπε-μπουμπου!!!!!

Αχ Χρυσανθη μου ατζαμου ξεατζαμου πεδευομαι τζαμπα και τα λεφτα τα εχει την τσεπη μην πω τιποτα! Εχουν ξεφυγει τελειως οι οδοντιατροι...παιρνουν πολλαααααα λεφτα γενικοτερα αλλα αυτη το παραξεφτιλησε! Τι να κανω εγινε τωρα και δεν αλλαζει οποτε υπομονη και μετα στον δικο μου γιατρο...εγω φταιω επρεπε να παω εκει εξ'αρχης! Γιατι ακουω τον καθενα τι μου λεει?

Παω Χρυσανθουλα μου να φαω κατι και μετα να ετοιμαστω για να παω στην πολη!

Σου στελνω πολλα φιλια και χαδακια για την μπεμπε-μπουμπου!!!!!

Ετσι ειναι Ματινακι μου!να μην ακους κανενα!α!και προκαταβολικα θα σου στειλω ενα πμ γιατι υπαρχει ενα θεμα που οοοοολοι εχουν γνωμη αλλα κανενας ακτος απο σενα δεν ειναι αρμοδιοςκαι αυτο ειναι ο θηλασμος που εχω καταλαβει ποσο πολυ θελεις να τον πετυχεις!!πηγα και γω να την πατησω ασχημα αλλα τη γλυτωσα!!!οσο για τα δοντια ο οδοντιατρος πρεπει να ειναι ο καλυτερος για σενα γιατι μπορει να εχεις μεγαλα προβληματα με "κακο'οδοντιατρο!

φιλακια κοριτσακια!!θα τα πουμε αργοτερα!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ετσι ειναι Ματινακι μου!να μην ακους κανενα!α!και προκαταβολικα θα σου στειλω ενα πμ γιατι υπαρχει ενα θεμα που οοοοολοι εχουν γνωμη αλλα κανενας ακτος απο σενα δεν ειναι αρμοδιοςκαι αυτο ειναι ο θηλασμος που εχω καταλαβει ποσο πολυ θελεις να τον πετυχεις!!πηγα και γω να την πατησω ασχημα αλλα τη γλυτωσα!!!οσο για τα δοντια ο οδοντιατρος πρεπει να ειναι ο καλυτερος για σενα γιατι μπορει να εχεις μεγαλα προβληματα με "κακο'οδοντιατρο!

φιλακια κοριτσακια!!θα τα πουμε αργοτερα!!

Περιμενω το πμ Χρυσανθη μου και ευχαριστω προκαταβολικα!

Εχω αρχισει και εχω μια ανησυχια λογω του οτι μαλλον θα παμε για προκλιση...δεν βλεπω ο μπεμπης να θελει να βγει απο την ζεστουλα της κοιλιτσας! Και αν δεν μαλακωσει ο τραχηλος? Τεσπα ας εχω θετικη ενεργεια και ο Κυριος ξερει!

Φιλια πολλα!!!!!! Φευγωωωωω.........!!!!!!!!!!!!!!!

valentine-kiss.gif

καλημερααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

σας ευχαρηστω ολες για τα ομορφα λογακια σας για τον γιοκα μου!

αυριο βγαινουμε επιτελουςςςςς!ανυπομονω να ντυθω να περοιποιθω να βαλουμε τα καλα μας κ να παμε εκκλησιαααααααααα!

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ...αγαπουλα μου βγηκατεεεεεεεεεεεεε!~να σου ζησει κ παλι!να ειναι παντα γερη κ δυνατη κ καλοτυχη στην ζωη της!

ευτηχησμενη μανουλιτσα πως ειναι η μπουμπουκα σου!ειναι ησυχη ε!αχ μωρε να της δωσεις πολα φιλακια στα πατουσακια ..θα ειναι μαι γλυκαααααα!

Ματινουλι μουυυυυυυ..τι κανεις?ο μπεμπακος εχει βολευτει ε..αχ Ματινακι μου θα βγαλεις κ συ σε λιγες μερουλες ενα ομορφο μπεμπακο..παρασκευη εεε!ανυπομονωωωωωωωω!

Γιωτακι μου πηγατε βολτιτσα τι καλαα!κ γω θελωωωωωω..πολυ ησυχη η μικρουλα σου φτου φτου..πολα φιλακιααααα στα μπουτακια της..πως ειναι ειναι ζουμερουλα..εμενα εχει βγαλει μπουτακια κ μαγουλακια!:tongue:;)

παω αγαπουλες μου..ηρθε κ η μανουλιτσα μου..παμε να μαγειρεψουμε!

ο καιρος σημερα μουντος κ εχει πολυ κρυο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα σας!! τι κάνετε????

Χρυσνθακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!! καλωςηρθατε σπιτακι σας!!!!!!! κανατε και το πρωτο σας μπανακι ε?? πως σου φανηκε????:D ειναι ησυχη η μπεμπα??? αχ ετσι ευτυχισμενη να εισαι παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινακι, κριμα για την κοπέλα..... πόσο μηνων ήταν????

μπες μετα να μας πεις και νεα απο την οδοντιατρο!!!! φιλακια!!!!

τα αλλα κοριτσακια που ειστε????

εμενα ο υπνος οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και ποιο ανησυχος!! ανα 1 ωρα σηκωνομαι και τσισα!! και εννοειτε πως δεν με παιρνει αμεσως ο υπνος!! 2 ωρες κανω να βολευτω!!!!:mad::mad: ουφφφφφφφφφφ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...