Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχχχ καταλαβα!!!! καλα πως το εκλεισε αυτη??? εννοειτε να μην της δωσεις αλα χρηματα! πολλα μου φαινοντε παντως! εμενα για κανονικο σφραγισμα μου παιρνει τοσα, και οχι σε καθε επισκεψη! στο τελος! τσ τσ τσ τι να πω! ελπίζω να μην σε πονεσει!!!!!! και εγω κατι τετοιο θελω να βαλω στο παιδικο παντως...

Ασε με Αναστασακι γιατι μας την προτινε ενας ξαδερφος του αντρα μου και τωρα το μετανιωνω που δεν πηγα στον φιλο μας! Μας τρομαξε λιγο γιατι μας ειπε οτι δεν εφτιαξε καλα τα δοντια της μανας του και ειπαμε μπας και γινει καμια μακακια πριν γεννησω...και τελικα την μακακια μου την εκανε η αλλη! Τι να πω...θα παω σ'αυτην ομως παλι και σιγα μην της δωσω κι αλλα λεφτα!

Οταν ειναι να γινει το κανονικο σφραγισμα θα παμε στον φιλο μας...οσο γι'αυτο που λες με τα λεφτα κι εγω ετσι το ξερω...οταν τελειωσεις με το δοντι πληρωνεις...ειναι δυνατον για προσωρινο 40 ευρω? Πιαστηκαμε μακακες σου λεωωωωωω!!!!!!!!!

καλημερουδιααααααααααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μουυυυυυ!

εμεις καλα..ο μεγαλος πηγε στη γιαγια του δηαλδη στη μαμα μου για βολτιτσα..εχει ωραια μερα σημερα..τον λυπαμαι που ειναι μεσα κλεισμενος..ο μικρος κοιμαται αλα κουνιεται κ βλεπω να ξυπναει..εγω πειναωωωωωω κ δεν ξερω τι να φαω αφου δνε γινεται πολα πολα!αχ κ εχω κατι φρουτακια εδω μπροστα μου κ να μην μπορω να φαω..μονο μηλα..δεν πειραζει ομως τον πρωτο καιρο λογικ αθα ειναι ετσι μετα θα ειμαι πιο χχαλαρη..

η ψυχολογια μου χαλια..μου σπασε τα νευρα κ ο αντρα ςμου..ξυπνησε το πρωι μια χαρα φαγαμε μεα κοιμηθηκε ο μικρουλης κ ξαπλωσε στον καναπε αυτος κ ξανακοιμηθηκε..ελεος..λεω μην κοιμασαι κανε μου παρεουλα να μηλισουμε λιγο η τουλαχιστον αν ειναι καπιος να κοιμηθει αυτος θ εεπρεπ να ειμαι εγω..αλα που αναισθησια αποκοιμηθηκε κανονικοτατα κ εμεινα στη μουγκα..μετα πηγα με τον μεγαλο μου στο δωματιο του κ παιξαμε λιγακι..ειμαι που ειμαι κλεισμενη μεσα δεν με καταλαβαινει κ αυτος..αφηστε τα //λιγο μου εμεινε δυο μερουλς μετα θα πηγαινω στη μαμα μου..:D

Ματινακι μουυυυ παλι εφυγε το δοντακι..αμαν..καλα τι δουλεια εκανε αυτη..ελπιζω να μην σου ξαναπαρει λεφτα.ελεος!αχ παρασκευη λες ε.τα αγορακαι αργουν να βγουν..ειναι μαμοθρευτακια;);)ο πρωτος μου δεν εβγαιεν με τιποτα..συν 11 μερες ηταν μεσα στη κοιλια μου;)

Γεια σου Λενιω μου!!!!! Αχχχχχ....αυτοι οι αντρες μας...μερικες φορες δηλαδη παραγαιδουρευουν!!!!! Μην δινεις σημασια...δεν βγαζεις ακρη!!!!!

Σε 2 μερουλες σαραντιζετε???? Αντε ωραια θα βγειτε λιγακι απο το σπιτι!

Εμεις με γεννα στις 11 του μηνα θα εχουμε σαραντισει για Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος! Γιουπι!!!!!!!!!

κοριτσακια μου δε προλαβαινω να γραψω για καθε μια ξεχωριστα.....φευγουμε για τη μαμα μου!!!!

μακια πολλααααααααααααααααα

Φιλακια αγαπακι καλα να περασετε!!!!!

Διαφημίσεις

Λενακι αγαπακι μου!!! καλα ειμαστε! ο μπεμπουλης μου κλωτσαει!!!!:D

αχ ναι μωρε ειναι και η κλεισουρα που σε κανει ακομα πιο ευαιξαπτη! 2 μερουλες μεινανε!! μετα βολτιτσες στη μανουλα και οπου αλλου θελεις με τα αντρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

εγω θα δω πως θα παει κανα 2 μερες ακομα και αν δεν μπορω θα γυρισω θεσσαλονικη! απλα αυτες τις μερες εχει πολυ δουλεια ο αντρας μου και τον βλεπω περισσοτερο εδω!!!! φιλακιαααααααααααααααααααα

αχ Αναστασακι μου αυτη η κλεισουρα ειναι πολυ ασχημη..με το ζορι κρατιεμαι να μην βγω εξω..εστω μια βολτα με το καροτσι σημερα εχει τελεια μερα..ποσο θα ηθελα να τον βγαλω εξω τον μικρουλη με το καροτσι!

δυο μερες μωρε που θα παει θαπερασουνε!

καλα κανεις Αναστασακι μου..πας μαζι του για να να εισαι κοντα στον αντρουλη σου ;);)διπλα στον μπαμπακα;)εχεις πολες μερες δουλειας ακομα?

θελω τοσο πολυ να φαω κατι γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!εφαγα λιγο κοτοπουλακι με μακαρονακι τωρα..αλα κ ενα γλυκακιιιιιιιιιι..αν ειχα θα το ετρωγα ειμαι σιγουρα στα γλυκα ακομα δεν προσεχω πολυ γιατι ενω θελω δεν μπορω με τιποτα να αντισταθω..παλι καλα τελυταια δεν κυκλοφορουν γλυκα εδω μεσα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου δε προλαβαινω να γραψω για καθε μια ξεχωριστα.....φευγουμε για τη μαμα μου!!!!

μακια πολλααααααααααααααααα

φιλακια πολλαααααααααα!καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεεε!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παω κι εγω κοριτσακια μου να ετοιμασω τραπεζακι και θα τα ξαναπουμε μαλλον το απογευματακι!

Καλο μεσημερι σε ολες και καλη ορεξη!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

hug_28.gif

Γεια σου Λενιω μου!!!!! Αχχχχχ....αυτοι οι αντρες μας...μερικες φορες δηλαδη παραγαιδουρευουν!!!!! Μην δινεις σημασια...δεν βγαζεις ακρη!!!!!

Σε 2 μερουλες σαραντιζετε???? Αντε ωραια θα βγειτε λιγακι απο το σπιτι!

Εμεις με γεννα στις 11 του μηνα θα εχουμε σαραντισει για Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος! Γιουπι!!!!!!!!!

αχ ασε ματινακι μου δεν βγαζεις ακρη οπως τα λες ειναι!αναισθησια μερικες φορες που σε σκοτωνει!

βασιακ σε 4 μερες σαραντιζουμε αλα μου ειπαν οτι στα αγορακια ειναι δυο μερες νωρητερα..δηλαδη αν θελεις πας κ δυο μερες νωρητερα..δεν το ξερα ..τωρα το μαθα κ φυσικα θα το εφαρμωσω γιατι δνε τη παλευω αλο εδω μεσα κλεισμενη!:tongue:

αχ χριστουγεννα εεεεεε!τι ωραιαααααααααααα!μακαρι να χιονισειιιιιι κ να εχουμε στολισμενο το σπιτακι μας κ εξω να εχει χιονια κ μεσα να χουχουλιαζουμε!ανυπομονω για τα χριστουγεννααααααααα..

κοριτσια ειναι τα δευετρα χριστουγεννα που θα περασουμε μαζι..σωστααααα:D:D:D

θυμαστε που περσι μιλουσαμε για τις γιορτες κ ανυπομονουσαμε να ερθουν..δεν ειχαμε κοιλουμπιτσες τοτε..τωρα μερικες εχουμε μωρακια κ οι υπολοιπες θα τα εχουν πριν τα χριστουγεννα κ μετα σαν δωρακια!:D:D

τελειαααααααααααα~του χρονου τα χριστουγεννα θα ειμαστε ολες με μωρακια..λετε να ξαναεχουμε κοιλουμπιτσες!:tongue::tongue:εγω παντως για μενα δεν το κοβω γιατι ειναι πολυ δυσκολα τωρα οποτε αν ερθει αλο μωρακι θα ειναι πολυ πιο αργα..αν το θελει κ ο θεουλης φυσικα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παω κι εγω κοριτσακια μου να ετοιμασω τραπεζακι και θα τα ξαναπουμε μαλλον το απογευματακι!

Καλο μεσημερι σε ολες και καλη ορεξη!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

hug_28.gif

καλο μεσημερι κ απο μενααα!καλη ορεξη Ματινακι μου!πολα χαδακια στον μπεμπακο σου που σε λιγες μερες θα τον εχεις αγκαλιτσα..απιστευτοοο ε!αχ Ματινακι μου μωλης βγει απο την κοιλιτσα σουκ θα στο δωσουν αγκαλια η εστω θα στο φερουν κοντα στο προσωπο σου κ θα το φιλισεις..δεν μπορω να σου περιγραψω τι συναισθημα ειναι..εγω δεν μπορουσα να σταμτησω να κλαιω..εκλαιγε κ ο μικρουλης μου κ δεν μπορουσα να βγαλω μηλια..τον φιλουσα συνεχεια..συγκηνηθηκα τωρα που το θυμηθηκα!αχ κοοριτσια σας περημενουν μαγικες στιγμεες..εκεινη η στιγμη που το αντικρυζεις κ το φιλας δεν υπαρχει τιποτα ωραιοτερο στον κοσμο..ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!δεν ξεχνας με τιποτα εκεινη την αισθηση του δερματος του..αχχχχχ~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λενακι μου τιποτα δεν εμεινε!!! θα τον κουκουλωνεις και βγαινετε βολτιτσα!!! αχ τι ωραια που θα ειναι!!!!!!! αχ αχ αυτα τα γλυκα!! και ποσο μας τραβανε ρε παιδι μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: καμια εβδομαδα ακομα ειναι η πολυ δουλεια που εχει και λεω να κατσω μαζι του! γιατι εκει εφευγε ξημερωματα και ερχοταν αργα το βραδυ!!!:(

Ματινακι ετσι ειναι τελειωνεις τη δουλεια και μετα πληρωνεσαι!!! δεν καταλαβα!! τεσπα!!!!! αχ πρωτα ο θεος θα εχετε σαραντισει μεχρι τα χριστούγεννα!!!! και εγω καπου εκει θα περιμενω αν ολα πανε καλα!!!!! τι τελεια χριστουγεννα θα ειναι αυτα θεε μου!!!!!!!!! μονο υγεια να εχουμε εμεις και τα παιδακια μας!!!!!:P

Φιλακια πολλα Ρανιακι!!! καλα να περασετε!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλο μεσημερι κ απο μενααα!καλη ορεξη Ματινακι μου!πολα χαδακια στον μπεμπακο σου που σε λιγες μερες θα τον εχεις αγκαλιτσα..απιστευτοοο ε!αχ Ματινακι μου μωλης βγει απο την κοιλιτσα σουκ θα στο δωσουν αγκαλια η εστω θα στο φερουν κοντα στο προσωπο σου κ θα το φιλισεις..δεν μπορω να σου περιγραψω τι συναισθημα ειναι..εγω δεν μπορουσα να σταμτησω να κλαιω..εκλαιγε κ ο μικρουλης μου κ δεν μπορουσα να βγαλω μηλια..τον φιλουσα συνεχεια..συγκηνηθηκα τωρα που το θυμηθηκα!αχ κοοριτσια σας περημενουν μαγικες στιγμεες..εκεινη η στιγμη που το αντικρυζεις κ το φιλας δεν υπαρχει τιποτα ωραιοτερο στον κοσμο..ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!δεν ξεχνας με τιποτα εκεινη την αισθηση του δερματος του..αχχχχχ~

βρε λενακι με εκανες και δακρυσα!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου εβαλα δυο φωτο στο φβ..ηθελα να βαλω μονο εδω αλα δεν μπορω..θα βαλω κιαλες μετα το σαραντησμο να περοιποιηθω κιολας λιγακι:tongue:

Λενακι μου ειναι ενας κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενακι μου ειναι ενας κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p
βρε λενακι με εκανες και δακρυσα!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου ευχαρηστω πολυυυ!:D:D

κ γω ειμαι πολυ συγκηνημενη..κ ειδικα τωρα που τα θυμηθηκα ..

κ με αυτο που μου ειπες οτι δακρυσες..ετοιμο κ το δικο μου δακρυ..αχ ζουμε ενα θαυμα..μεγαλη ευλογια!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...