Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

βγαινω κοριτσακια μου...παω να ετοιμαστω,αν και δεν εχω ορεξη, για να παμε για φαγητακι στους φιλους μας!!!!!

καληνυχτα και ονειρα γλυκα να εχετε!!!!!

Ρανιακι μου καλημερουδιαααααα!!!!!! Που εισαι μαρηηηηη????

Πως περασατε χθες???? Την ταϊσες καλα την νυφουλα μου????

Φιλακια και χαδακια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω σημερα ειμαι μονη μου (με το μωρακι μου μονο δηλαδη). Ο αντρουλης δουλευει πρωινος γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα βγει σε αδεια και για να μην χασει 50 ευρω επρεπε να δουλεψει...μας εχουν κανει ουτε 5 ευρω να μην χανουμε...τι να κανεις? Αυξανονται οι ευθυνες και τα εξοδα απο δω και περα οποτε τα 50 ευρω τα βλεπεις εκατομμυριο!!!!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα και θα ερχομαι να σας διαβαζω, αν μπειτε!

Προς το παρον σας φιλω!!!!!

0002043B.gif

Γεια σου Ιωαννακι μου! Μπηκε στο νοσοκομειο ο πατερουλης ε? Καλη επιτυχια αυριο για το χειρουργειο, ολα καλα θα πανε θα το δεις!

Με το δοντι ειναι αυτο που λενε γκαντεμια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα και ποτε δεν μου εχει σπασει δοντι...ειμαστε και ευαισθητες λογω εγκυμοσυνης και ασβεστιου οποτε δεν θα την γλιτωνα! Παλι καλα που δεν πονεσα καθολου...

Αχχχχχ....Ιωαννακι μου αυτο σκεφτομαι, οτι εχει μεινει τοσο λιγο για αν παρω το μωρακι μου αγκαλια....!!!!

Ο μπεμπακος σου τι κανει???? Τρεχει την μανουλα συνεχεια τουαλετα????

Καλημέρα Ματινάκι μου! Μεγειά η κουρτινούλα του μπεμπάκου σας! Όλα έτοιμα; Τέλειαααα! Εμένα ο σκατούλης μου συνέχεια με κλωτσάει τώρα και το ευχαριστιέμαι! Εχθές έπιασε την κοιλιά μου ο άντρας μου και μετά από λίγο έδωσε ο μικρός μία (ήταν από τις δυνατές του) και έκανε σα χαζός! Χοροπηδούσε σε όλο το σπίτι! Πω πωωωωω 2 παιδιά θα έχω εδώ μέσα όχι ένα!

Όσο για το μπαμπάκα μου ναι, μπήκε εχθές και αύριο το πρωί στις 7 πρέπει να είμαι στο νοσοκομείο! Θα τον ετοιμάσουν για να μπει χειρουργείο! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσύ κουκλίτσα μου πως είσαι; Το μαναράκι σου δίνει σήμα ότι σε λίγες μέρες θα δει τη μανούλα του;

καλημερα αγαπες μουουουυουουου...τι κανετεεεεεεεε????

ματινακι και ιωαννακι φυγατε καλεεεεεεεεεεεε????

μιλαμε χθες εσκασα στο φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εφαγα και τουρτα σοκολατινα.....μετα ενιωσα τυψεις αλλα μου εφυγαν....χιχιχιχιχιχιχιχ.....σημερα θα παμε παλι για φαι στους γονεις μου για τα γεννεθλια του μικρου μου αδερφουλη που τα ειχε τη τριτη μαζι με τη χρυσανθουλα μας, αλλα θα φαω λιγακι .....μη το παραχεσωωωωωωωωωωωω!!!!!αυταααααααααααα....

το καμαρι μου κλωτσαει απιστευτα σημερα....επιασα πατουσακι ψηλα στο στομαχι....χαχαχχαχαχαχα......λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα Ματινάκι μου! Μεγειά η κουρτινούλα του μπεμπάκου σας! Όλα έτοιμα; Τέλειαααα! Εμένα ο σκατούλης μου συνέχεια με κλωτσάει τώρα και το ευχαριστιέμαι! Εχθές έπιασε την κοιλιά μου ο άντρας μου και μετά από λίγο έδωσε ο μικρός μία (ήταν από τις δυνατές του) και έκανε σα χαζός! Χοροπηδούσε σε όλο το σπίτι! Πω πωωωωω 2 παιδιά θα έχω εδώ μέσα όχι ένα!

Όσο για το μπαμπάκα μου ναι, μπήκε εχθές και αύριο το πρωί στις 7 πρέπει να είμαι στο νοσοκομείο! Θα τον ετοιμάσουν για να μπει χειρουργείο! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσύ κουκλίτσα μου πως είσαι; Το μαναράκι σου δίνει σήμα ότι σε λίγες μέρες θα δει τη μανούλα του;

Καλημερα Ιωαννακι μου! Τωρα ειδα το μηνυμα σου!

Με το καλο αυριο ο πατερουλης σου να βγει απο το χειρουργειο και να ειναι σιδερενιος!!!!

Οσο για το οτι θα εχουμε 2 μωρα στο σπιτι αυτο ξαναπες το! Και ο δικος μου ηδη εχει γινει μπεμπης! Και ειδικα οταν βλεπει τα ποδαρακια του μπεμπακου μας στην κοιλια που κλωτσανε τρελενεται περισσοτερο! Ο μπεμπης εχει ψιλοστριμωχτει αλλα μαλλον απ'οσο αισθανομαι θα παμε για παρασκευη...θα την φαμε ολη την εβδομαδα!

Θα κατεβω για την βολτιτσα μου και θα επανελθω...

Φιλακια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

μιλαμε χθες εσκασα στο φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εφαγα και τουρτα σοκολατινα.....μετα ενιωσα τυψεις αλλα μου εφυγαν....χιχιχιχιχιχιχιχ.....σημερα θα παμε παλι για φαι στους γονεις μου για τα γεννεθλια του μικρου μου αδερφουλη που τα ειχε τη τριτη μαζι με τη χρυσανθουλα μας, αλλα θα φαω λιγακι .....μη το παραχεσωωωωωωωωωωωω!!!!!αυταααααααααααα....

το καμαρι μου κλωτσαει απιστευτα σημερα....επιασα πατουσακι ψηλα στο στομαχι....χαχαχχαχαχαχα......λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!! Εφαγες του σκασμου ε? Καλα εκανες!

Να τα εκατοστησει ο αδερφουλης σου...γερος να ειναι!

Και που εισαι ακομα οσον αφορα τις πατουσες...θα τις βλεπεις να περνανε στην κοιλιτσα σε λιγο καιρο!!!!

Παω να φυγω για να παρω και το σφολιατοειδες μου....μου τρεχουν τα σαλια...μετα εχει και σοκολατα ή σιροπιαστο με σοκολατα...θα δω!

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!! Εφαγες του σκασμου ε? Καλα εκανες!

Να τα εκατοστησει ο αδερφουλης σου...γερος να ειναι!

Και που εισαι ακομα οσον αφορα τις πατουσες...θα τις βλεπεις να περνανε στην κοιλιτσα σε λιγο καιρο!!!!

Παω να φυγω για να παρω και το σφολιατοειδες μου....μου τρεχουν τα σαλια...μετα εχει και σοκολατα ή σιροπιαστο με σοκολατα...θα δω!

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!!

κου κου κου ματινακι μου...αντε πηγαινεεεεεεεεεεεεεεεε...καλη ορεξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!χιχιχιχιιχχχ:D

ποποπο...μου τρεχουν τα σαλια και μενα τωρα!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!! τι μου κάνετε?????

ματινακι μου μεγεια λοιπόν και το χαλάκι!!!! τι υλικό είναι??? αντε κοντευεις κοριτσαρα μου και εσυ!! τιποτα δεν εμεινε!!!!!!

Ιωαννακι καλη επιτυχια και παλι με τον πατερουλη σου!

Ρανιακιιιιιιιιιιι και τουρτααααααααααα???????????????? :cool::cool::cool: και εγω θελω!!!!!

εγω απο την αλλαγη περιβαλλοντος δεν μπορω να κοιμηθω καλα το βραδυ! εχω και απιστευτες καουρες , βαζω και αλλο μαξιλαρι, με ποναει ετσι και η μεση και μου προκαλει όλο αυτο συσπασεις!! οποτε πιο δυσκολα! και το πρωι που σηκωνεται ο αντρας μου και μετα κοιμαμαι λίγο.... οποτε με βλέπω να γυρναω πιο γρηγορα θεσσαλονίκη.....:rolleyes::rolleyes:

εχθες που βγηκαμε δεν μπορω να πω οτι εφαγα του σκασμου αλλα ωραια ηταν.... στο τελος ειχε παγωτο... και δεν εφαγα καθολου, και παλι ηταν πιο ανεβασμενο το ζαχαρο..... εντομεταξυ καπνιζανε κιόλας μεσα και γινοταν χαμος ! μετα βρωμουσα ολόκληρη!!!! ηταν και ενας μακακας ακριβως απο πισω μου και το χερι το ειχε διπλα μου με το τσιγαρο, και τον λεει ο αντρας μου οτι ειμαι εγκυος, και αυτος απλως αλλαξε χερι.... τι να πεις...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Τώρα είδα το μήνυμα, μιλάω συνέχεια με μπαμπά και μαμά στο τηλέφωνο! Δεν με αφήνουν να πάω σήμερα να μην ταλαιπωρηθώ! Αφού θα πάω αύριο το πρωί δεν πειράζει!

Έφαγες αγαπούλα μου εχθές; Καλά έκανες! Εγώ είχα κάτι καούρες απίστευτες! Ούτε νερό δεν κατέβαινε! Έπιασες πατουσάκι; Από τώρα;;;;;; Λιώνωωωωωωω!!!!!! Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!!! Είναι ζωηρούλα σήμερα ε;;; Κι εμένα εχθές παρόλο που δεν αισθανόμουν καλά ο μικρός αφιέρωνε! Αφού κατάλαβε και ο άντρας μου την κλωτσίτσα του κι έγινε εδώ μέσα παιδική χαρά και τσίρκο μαζί!

Κοριτσακια μου δεν θα πιστεψετε τι επαθα παλι....μου εφυγε το προσωρινο σφραγισμα....δεν το πιστευωωωωωω!!!!!!!!!! Αντε παλι τα ιδια!!! Αυριο θα παρω τηλ. την γιατρο και θα της πω τι θα γινει ρε κοπελια? Ενα μηνα περιπου μου ειπες οτι θα κρατησει....ουτε 3 μερες δεν κρατησε....και της εδωσα και 40 ευρω για προσωρινο σφραγισμα....φανταζομαι να μην μου ζητησει αλλα γιατι θα παρει απο τα 3 το μακρυτερο...χιχιχι!!!!!

Ελπιζω να μην αρχισει να ποναει μεχρι να παω αυριο...

Αναστασακι μου καλημερουδια! Δεν μπορεις να κοιμηθεις ε???Αλλαξες σπιτακι ειναι λογικο...κι εγω οταν ειχαμε παει στο χωριο τοτε στον τρυγο ξυπναγα συχνα το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω αμεσως! Οσο για τον τυπο με το τσιγαρο ασχολιαστο!

Η μοκετα που πηραμε ειναι οικολογικη και εχει τις προδιαγραφες για παιδικο δωματιο! Τωρα ακριβως τι συνθεση εχει θα σε γελασω, απλα εκει που την πηραμε ξερω οτι δεν θα μας εδινε κατι που δεν πρεπει...

Μου την εχει δωσει πολυ με το δοντι τωρα...τα νευρα μου!

Διαφημίσεις

κου κου κου ματινακι μου...αντε πηγαινεεεεεεεεεεεεεεεε...καλη ορεξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!χιχιχιχιιχχχ:D

ποποπο...μου τρεχουν τα σαλια και μενα τωρα!!!!:lol:

Παντως και την πρωτη φορα που μου εσπασε το δοντι, αλλα και σημερα που εφυγε το προσωρινο ετρωγα ζαμπονοτυροπιτα! Δεν τρωω απο την μερια που ειναι το προσωρινο ομως...τι να πω? Παω να φαω γλυκο τωρα να μου φυγουν τα νευρα!

Κοριτσακια μου δεν θα πιστεψετε τι επαθα παλι....μου εφυγε το προσωρινο σφραγισμα....δεν το πιστευωωωωωω!!!!!!!!!! Αντε παλι τα ιδια!!! Αυριο θα παρω τηλ. την γιατρο και θα της πω τι θα γινει ρε κοπελια? Ενα μηνα περιπου μου ειπες οτι θα κρατησει....ουτε 3 μερες δεν κρατησε....και της εδωσα και 40 ευρω για προσωρινο σφραγισμα....φανταζομαι να μην μου ζητησει αλλα γιατι θα παρει απο τα 3 το μακρυτερο...χιχιχι!!!!!

Ελπιζω να μην αρχισει να ποναει μεχρι να παω αυριο...

Αναστασακι μου καλημερουδια! Δεν μπορεις να κοιμηθεις ε???Αλλαξες σπιτακι ειναι λογικο...κι εγω οταν ειχαμε παει στο χωριο τοτε στον τρυγο ξυπναγα συχνα το βραδυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω αμεσως! Οσο για τον τυπο με το τσιγαρο ασχολιαστο!

Η μοκετα που πηραμε ειναι οικολογικη και εχει τις προδιαγραφες για παιδικο δωματιο! Τωρα ακριβως τι συνθεση εχει θα σε γελασω, απλα εκει που την πηραμε ξερω οτι δεν θα μας εδινε κατι που δεν πρεπει...

Μου την εχει δωσει πολυ με το δοντι τωρα...τα νευρα μου!

ωχχχ καταλαβα!!!! καλα πως το εκλεισε αυτη??? εννοειτε να μην της δωσεις αλα χρηματα! πολλα μου φαινοντε παντως! εμενα για κανονικο σφραγισμα μου παιρνει τοσα, και οχι σε καθε επισκεψη! στο τελος! τσ τσ τσ τι να πω! ελπίζω να μην σε πονεσει!!!!!! και εγω κατι τετοιο θελω να βαλω στο παιδικο παντως...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μουυυυυυ!

εμεις καλα..ο μεγαλος πηγε στη γιαγια του δηαλδη στη μαμα μου για βολτιτσα..εχει ωραια μερα σημερα..τον λυπαμαι που ειναι μεσα κλεισμενος..ο μικρος κοιμαται αλα κουνιεται κ βλεπω να ξυπναει..εγω πειναωωωωωω κ δεν ξερω τι να φαω αφου δνε γινεται πολα πολα!αχ κ εχω κατι φρουτακια εδω μπροστα μου κ να μην μπορω να φαω..μονο μηλα..δεν πειραζει ομως τον πρωτο καιρο λογικ αθα ειναι ετσι μετα θα ειμαι πιο χχαλαρη..

η ψυχολογια μου χαλια..μου σπασε τα νευρα κ ο αντρα ςμου..ξυπνησε το πρωι μια χαρα φαγαμε μεα κοιμηθηκε ο μικρουλης κ ξαπλωσε στον καναπε αυτος κ ξανακοιμηθηκε..ελεος..λεω μην κοιμασαι κανε μου παρεουλα να μηλισουμε λιγο η τουλαχιστον αν ειναι καπιος να κοιμηθει αυτος θ εεπρεπ να ειμαι εγω..αλα που αναισθησια αποκοιμηθηκε κανονικοτατα κ εμεινα στη μουγκα..μετα πηγα με τον μεγαλο μου στο δωματιο του κ παιξαμε λιγακι..ειμαι που ειμαι κλεισμενη μεσα δεν με καταλαβαινει κ αυτος..αφηστε τα //λιγο μου εμεινε δυο μερουλς μετα θα πηγαινω στη μαμα μου..:D

Ματινακι μουυυυ παλι εφυγε το δοντακι..αμαν..καλα τι δουλεια εκανε αυτη..ελπιζω να μην σου ξαναπαρει λεφτα.ελεος!αχ παρασκευη λες ε.τα αγορακαι αργουν να βγουν..ειναι μαμοθρευτακια;);)ο πρωτος μου δεν εβγαιεν με τιποτα..συν 11 μερες ηταν μεσα στη κοιλια μου;)

Αναστασακι μου τι κανεις ?δυσκολευεσαι στον υπνο ε..αχ αρχησαν τα δυσκολα..αλα αφου δνε βολευεεσαι εκει καλυτερα στο σπιτακι σου στο κρεβατακι σου!;);)

Ρανιουκακο μου κ μενα μου λειψες πολυυυυυυυυυ..καλα εκανες κ ευχαρηστηθηκες φαγακιι κ γλυκακι..κ γω θελω να φαωωωωωω..

Εφακη μουυυ που χαθηκες?πως εισαι..το ζουζουνακι μας?ολα καλα?

Ιωαννακι μου σε κλωτσαει ο μπεμπακος κ πετας στον ουρανο ε..αχ τι ωραιαααα..χθες τωρα που το θυμηθηκα εβλεπα στον υπνο μου οτι με κλωτσουσε ενα μωρακι στη κοιλιτσα..αλα ειναι βαρος η εγκυμοσηνη στα ονειρα..

πολα χαδακια στις ομροφες κοιλουμπιτσες σας..

παω να φαω κατι πριν ξυπνησει..φιλακιααααααααα..σας αγαπω πολυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα το αβαταρ μου ακομα δεν μπορω να το αλλαξω..ελεος..να δουμε ποτε θα τα καταφερω..:tongue:

θελω να βαλω μια φωτο που εχω με ενα μωρακι χριστουγεννιατικο..παλια το εβαζα μαι χαρα τωρα δεν μαπινει..τι να πω:rolleyes::confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μουυυυυυ!

εμεις καλα..ο μεγαλος πηγε στη γιαγια του δηαλδη στη μαμα μου για βολτιτσα..εχει ωραια μερα σημερα..τον λυπαμαι που ειναι μεσα κλεισμενος..ο μικρος κοιμαται αλα κουνιεται κ βλεπω να ξυπναει..εγω πειναωωωωωω κ δεν ξερω τι να φαω αφου δνε γινεται πολα πολα!αχ κ εχω κατι φρουτακια εδω μπροστα μου κ να μην μπορω να φαω..μονο μηλα..δεν πειραζει ομως τον πρωτο καιρο λογικ αθα ειναι ετσι μετα θα ειμαι πιο χχαλαρη..

η ψυχολογια μου χαλια..μου σπασε τα νευρα κ ο αντρα ςμου..ξυπνησε το πρωι μια χαρα φαγαμε μεα κοιμηθηκε ο μικρουλης κ ξαπλωσε στον καναπε αυτος κ ξανακοιμηθηκε..ελεος..λεω μην κοιμασαι κανε μου παρεουλα να μηλισουμε λιγο η τουλαχιστον αν ειναι καπιος να κοιμηθει αυτος θ εεπρεπ να ειμαι εγω..αλα που αναισθησια αποκοιμηθηκε κανονικοτατα κ εμεινα στη μουγκα..μετα πηγα με τον μεγαλο μου στο δωματιο του κ παιξαμε λιγακι..ειμαι που ειμαι κλεισμενη μεσα δεν με καταλαβαινει κ αυτος..αφηστε τα //λιγο μου εμεινε δυο μερουλς μετα θα πηγαινω στη μαμα μου..:D

Ματινακι μουυυυ παλι εφυγε το δοντακι..αμαν..καλα τι δουλεια εκανε αυτη..ελπιζω να μην σου ξαναπαρει λεφτα.ελεος!αχ παρασκευη λες ε.τα αγορακαι αργουν να βγουν..ειναι μαμοθρευτακια;);)ο πρωτος μου δεν εβγαιεν με τιποτα..συν 11 μερες ηταν μεσα στη κοιλια μου;)

Αναστασακι μου τι κανεις ?δυσκολευεσαι στον υπνο ε..αχ αρχησαν τα δυσκολα..αλα αφου δνε βολευεεσαι εκει καλυτερα στο σπιτακι σου στο κρεβατακι σου!;);)

Ρανιουκακο μου κ μενα μου λειψες πολυυυυυυυυυ..καλα εκανες κ ευχαρηστηθηκες φαγακιι κ γλυκακι..κ γω θελω να φαωωωωωω..

Εφακη μουυυ που χαθηκες?πως εισαι..το ζουζουνακι μας?ολα καλα?

Ιωαννακι μου σε κλωτσαει ο μπεμπακος κ πετας στον ουρανο ε..αχ τι ωραιαααα..χθες τωρα που το θυμηθηκα εβλεπα στον υπνο μου οτι με κλωτσουσε ενα μωρακι στη κοιλιτσα..αλα ειναι βαρος η εγκυμοσηνη στα ονειρα..

πολα χαδακια στις ομροφες κοιλουμπιτσες σας..

παω να φαω κατι πριν ξυπνησει..φιλακιααααααααα..σας αγαπω πολυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Λενακι αγαπακι μου!!! καλα ειμαστε! ο μπεμπουλης μου κλωτσαει!!!!:D

αχ ναι μωρε ειναι και η κλεισουρα που σε κανει ακομα πιο ευαιξαπτη! 2 μερουλες μεινανε!! μετα βολτιτσες στη μανουλα και οπου αλλου θελεις με τα αντρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

εγω θα δω πως θα παει κανα 2 μερες ακομα και αν δεν μπορω θα γυρισω θεσσαλονικη! απλα αυτες τις μερες εχει πολυ δουλεια ο αντρας μου και τον βλεπω περισσοτερο εδω!!!! φιλακιαααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...