Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ευχομαι μια ανεμελη εγκυμοσυνη, με ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!αντε την δευτερα να δειτε το κουκιδακι σας που συντομα θα γινει μωρακι, να το καμαρωνετε!!!!!

ποπάκι μου!! σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!πες μου που είσαι ποιο έμπειρη, είχα κάνει χοριακή 2η μέρα καθυστέρησης και ήταν 409,7 (το Σάββατο) μετά πήγα ξανά την τρίτη και ήταν 1663. είναι καλά?? πως πρέπει να ανεβαίνει αυτό????:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπάκι μου!! σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!πες μου που είσαι ποιο έμπειρη, είχα κάνει χοριακή 2η μέρα καθυστέρησης και ήταν 409,7 (το Σάββατο) μετά πήγα ξανά την τρίτη και ήταν 1663. είναι καλά?? πως πρέπει να ανεβαίνει αυτό????:rolleyes::rolleyes:

εμενα μια χαρα μου φαινεται, με τις τιμες της χοριακης δεν τα ξερω πολυ καλα αλλα οι δικες σου αφου ανεβηκαν αρκετα σε 4 μερες εισαι σουπερ εγκυουλα!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εμενα μια χαρα μου φαινεται, με τις τιμες της χοριακης δεν τα ξερω πολυ καλα αλλα οι δικες σου αφου ανεβηκαν αρκετα σε 4 μερες εισαι σουπερ εγκυουλα!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακάρι!!!!!!!!! τη δευτέρα λες να ακούσουμε καρδούλα??:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έκανα το Σάββατο τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!! έχω ραντεβού με την γιατρό μου την δευτέρα και έχω πολύ άγχος!!!!!!!!!!!!! εσύ πως τα πάς??? προσπαθώ να προλάβω να διαβάσω νέα σας!!

αναστασακι μου συνχαρητηριαααααααα~!μπραβοοοοοο!πολυ χαρηκααααα!~:D:D:D

σου ευχομαι μια τελλειομηνη κυηση!ολα καλα να πανεεε!

οι τιμες κ μενα μια χαρα μου ακουγονται!αχ τι ωραια την δευτερα θα δειτε μια πολυ μικρη κουκιδιτσα στην κοιλιτσα σου!

αχ να σεβαλουμε κ στο πινακακι να γεμιζει ολο κ πιο πολυυυ!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μακάρι!!!!!!!!! τη δευτέρα λες να ακούσουμε καρδούλα??:P:p:p

ισως ειναι νωρις ακομα για καρδουλα αλλα ποτε δεν ξερεις, μπορει να την δειτε να παλεται!!!!!!!!συνηθως απο τις 6 με 7 εβδομαδων ακουγεται η καρδουλιτσα του!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam..............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisaki........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.sophaki1........................24/05/2011

16.nena1984......................26/05/2011

17.RANIA80.......................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

18.maril13..........................???????????????

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αναστασακι μου συνχαρητηριαααααααα~!μπραβοοοοοο!πολυ χαρηκααααα!~:D:D:D

σου ευχομαι μια τελλειομηνη κυηση!ολα καλα να πανεεε!

οι τιμες κ μενα μια χαρα μου ακουγονται!αχ τι ωραια την δευτερα θα δειτε μια πολυ μικρη κουκιδιτσα στην κοιλιτσα σου!

αχ να σεβαλουμε κ στο πινακακι να γεμιζει ολο κ πιο πολυυυ!:D:D:D

σε ευχαριστώ πολύ λενάκι μου!!!! αχ κορίτσια από τη μία χαίρομαι υπερβολικά και από την άλλη έχω τρελόοοοο άγχος!!! εσείς στην αρχή πως νιώθατε??? και πότε το είπατε σε φίλους???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ πολύ λενάκι μου!!!! αχ κορίτσια από τη μία χαίρομαι υπερβολικά και από την άλλη έχω τρελόοοοο άγχος!!! εσείς στην αρχή πως νιώθατε??? και πότε το είπατε σε φίλους???

ΑΧ ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΕΣΕΙς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΥΣΤΗΧΩς ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΧΟς ΣΕ ΤΡΩΕΙ!

ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΥς ΚΟΝΤΙΝΟΥς ΕΓΩ ΔΝΕ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥς ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΤΟ ΜΑΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ Κ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ!;);)

ΠΑΩΩ..Κ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εννοειται πως παντα θα υπαρχει αγχος!!!!!ειναι ανθρωπινο!!!!!αλλα να μην ειναι και το κυριαρχο, μονο η χαρα να κυριαρχει!!!!!σε φιλους εμεις το ειπαμε μετα το ακουσμα της καρδουλας!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??????

Συγχαρητηρια Αναστασακι μου για την εγκυμοσυνη σου! Να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??????

Εγω πρεπει να φυγω ερχεται ο αδερφουλης μου να με παρει να παμε για χυμο-καφε!!!!!!! Μπηκα να σας πω ενα γεια και να παρω λιγο μυρωδια απο το καφε μας...χιχιχιχιχ!!!!

Θα τα πουμε πιο μετα!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!

εννοειται πως παντα θα υπαρχει αγχος!!!!!ειναι ανθρωπινο!!!!!αλλα να μην ειναι και το κυριαρχο, μονο η χαρα να κυριαρχει!!!!!σε φιλους εμεις το ειπαμε μετα το ακουσμα της καρδουλας!!!!!!

αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! σε αυτή τη φάση που είμαι συνέχεια διαβάζω διάφορα πράγματα στο ιντερνετ... τώρα αλήθεια πως να υπολογίσω πόσο είμαι?? μετράω από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??????

Συγχαρητηρια Αναστασακι μου για την εγκυμοσυνη σου! Να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??????

Εγω πρεπει να φυγω ερχεται ο αδερφουλης μου να με παρει να παμε για χυμο-καφε!!!!!!! Μπηκα να σας πω ενα γεια και να παρω λιγο μυρωδια απο το καφε μας...χιχιχιχιχ!!!!

Θα τα πουμε πιο μετα!

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!! και συγχαρητήρια και σε εσένα ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!! και συγχαρητήρια και σε εσένα ματινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!!

Πρεπει να φυγω....θα τα λεμε συχνοτερα πιστευω ετσι?

Φιλακια πολλα και ολα θα πανε καλα για ολες μας...!!!!!!!!!!

αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! σε αυτή τη φάση που είμαι συνέχεια διαβάζω διάφορα πράγματα στο ιντερνετ... τώρα αλήθεια πως να υπολογίσω πόσο είμαι?? μετράω από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου???

http://www.kalogirou.info/modules.php?name=preg_calc

μπες εδω αναστασακι και βαλε την τελευταια σου περιοδο για να δεις!!!!!:P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...