Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που είστε κοριτσάρες μου; Το ρίξατε στον ύπνο ή στη βόλτα; Ότι κι αν κάνετε πάντως καλά κάνετε!;););)

Εγώ πάντως έριξα έναν ύπνο το μεσημέρι το ευχαριστήθηκα! Τώρα που άλλαξε και η ώρα μόλις άνοιξα τα μάτια μου νόμιζα πως ήταν 10 το βράδυ! Πωπωωωω!!!

μια απο τα ιδια ιωαννακι μου...μιλαμε για πολυ ζαβλακομαρα σημερα.....και η μπιζουδενια μου ετσι ειναι!!!!κινειται αργα-αργαααα σαν χελωνα.....χχααχαχααχαχαχα....την ευχαριστιεμαι!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

που ειστε κοριτσάρες μου??????????????????

αγαπουλα κου κου....οπως ελεγα και στην ιωαννα...πολυ βαρεμραααααααααααααααααααααααααααααααα.....

σε λιγο θα παμε σε ενα φιλικο ζευγαρι για φαγητακι...μακια πολλα:D

αναστασακι μου καλο, φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!

λενιω μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!αρχησαν τα πονακια, το μωρουλι μου!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι με το τι τρως, οπως κι εγω γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο!!!!!!!!!!!τα πονακια αν ειναι να τα περασουν δεν τα γλιτωνουν!!!!!!!!!!εμενα σιγα σιγα καλυτερευει ή εχω αρχησει να συνηθιζω την τσιριδα της!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!καναμε και το πρωτο μας εμβολιο την πεμπτη, ολα καλα!!!!!!!μας ριχνει και χαμογελα που και που και μας τρελαινει!!!!!!!!!!τωρα ξεκινησε να τρωει και την ξαναπηρε ο υπνος!!!!!!αχ θα της ρουφιξω τα μαγουλα ααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μουουουοουουυ...τι κανετεεεεεεεε????μας ελειψες!!!!!;)

κανατε και το πρωτο εμβολιο???????????τσιριζε το κουρκουμπινακι μας?????χαχααχαχαχαχχα....θα ειναι γκρινιαρουλα μωλε μωλε......το καλο ειναι οτι ειναι καλυτερα και δε ποναει συνεχεια οπως πριν το μαναρι μου!!!!!

φιλακια πολλα ποπακι μου....σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!

ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυ αχ σε πεθυμησα!τι καλα που μπηκες!

κ μενα τωρα εφαγ εκ αποκοιμηθηκε αλα εκανε κακαια κ θα παω τωρα να τον αλλαξω γιατι εχει συγκαει παλι λιγο ο πωπουδακος του ..ειναι πολυ ευαισθητος..συνεχεια τον πλενω κ τον αλλαζω την πανα να μην μενει με τα κακακια κ παλι κοκκινησε ο κωλαριτσος του!

αχ τι καλα που ηρεμισε το μωρακι σου..μακαρι να μην ξαναεχει κολικους!κανατε κ εμβολι ε..αχ κ μεις κοντευουμε κ εχω ενα ανχος!

παω να τον αλλαξω αν τα καταφερω θα ξαναμπω..φιλακαι πολλα να δωσεις στην ζουζουνα σου..σαγαπω πολυυυυ@

((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μουουουυουουουοουυ.....μου λειπεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

αλλα προτεραιοτητα εχει ομως το αντρακι μας!!!!!

μακιααααααααααααααααααααααααααααα.......:lol:

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας πω καληνυχτα!!!!!

Θα μπω αυριο να σας διαβασω....καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!!!

good-night_5.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ πρωί πρωί σήμερα, μία ο μπέμπης έκανε τα δικά του και οι επισκέψεις στην τουαλέτα ήταν συχνές και από την άλλη είχα και την αγωνία για το μπαμπά μου! Μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα και ο καημενούλης αγχώθηκε πολύ! Τη Δευτέρα τώρα μία αγωνία ακόμη και όλα καλά!

Ράνια μου πως μεγάλωσε η μπιζουδένια μας; Αχ τι όμορφο συναίσθημα όταν βλέπεις πως μεγαλώνουν!

Ματινάκι μου τι ήταν κι αυτό με το δόντι τώρα; Είδες κάτι στιγμές που τυχαίνουν οι αναποδιές; Δεν πειράζει να σκέφτεσαι πως το πολύ σε 1 εβδομάδα θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!:P:p:p:p

Γεια σου Ιωαννακι μου! Μπηκε στο νοσοκομειο ο πατερουλης ε? Καλη επιτυχια αυριο για το χειρουργειο, ολα καλα θα πανε θα το δεις!

Με το δοντι ειναι αυτο που λενε γκαντεμια γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα και ποτε δεν μου εχει σπασει δοντι...ειμαστε και ευαισθητες λογω εγκυμοσυνης και ασβεστιου οποτε δεν θα την γλιτωνα! Παλι καλα που δεν πονεσα καθολου...

Αχχχχχ....Ιωαννακι μου αυτο σκεφτομαι, οτι εχει μεινει τοσο λιγο για αν παρω το μωρακι μου αγκαλια....!!!!

Ο μπεμπακος σου τι κανει???? Τρεχει την μανουλα συνεχεια τουαλετα????

Διαφημίσεις

μια γλυκια καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! τι κανετε???

ματινακι όντως πάλι καλα να λες με το δόντι!!! και εγω μετα τη γέννα επειγόντωως επίσκεψη!!!!!! πήρες και κουρτινουλα ε?? μεγειάααααααααα!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!

Ιωαννακι, Ρανιακι, τι κανετε οι εγκυουλες?????

Νατασσακι πως ειναι η ζουζουνα σου?????

οι υπόλοιπες κοιμαστε?????????????

Καλημερα Αναστασακι μουυυυυυυ!!!! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης????

Ασε με το δοντι την πατησα αλλα παλι καλα που βρεθηκε λυση προσωρινη τουλαχιστον για να μην χαλασει τελειως! Θα δουμε πως θα γινει μετα την γεννα!

Ναι πηρα κουρτινουλα...ευχαριστω!!!!!

Και χθες πηραμε και την μοκετα! Τελικα δεν πηραμε παιδικη, βρηκαμε μια 2,00x 2,40 αρκετα μεγαλη που καλυπτει το μεγαλυτερο μερος του δωματιου! Μονο 50 ευρω και ειναι με αναγλυφα σχεδια ορθογωνια και τετραγωνα, σιελ και πολυ ωραια μιας και ειχαμε δει με σχεδια και δεν μας αρεσαν γιατι θα φορτωναμε πολυ το δωματιο! Αυτη μπορει να την εχει ανετα και μεγαλωνοντας γιατι ειναι ουδετερη...αλλωστε 50 ευρω εκανε....το καλυτερο ομως ειναι οτι καλυπτει τον περισσοτερο χωρο!

καλημερααααααααααα γλυκουλινες!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?οι εγκυουλες μου, τα μπεμπακια σας, τα πιο μεγαλα παιδακια σας?????ολες καλα?????????μπραβο κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι ποσο λιγο εμεινε????????τιποτα!!!!!!!!!!!!γιουπι, με το καλο, υπομονη με το δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ ωχ ωχ ξυπναει η μπεμπου και θα πειναει, θα μπω σε λιγο, σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μουυυυυυ!!!! Τι κανετε μωρε μανουλα και κορουλα??? Νιωθετε καλυτερα???

Λιγο εμεινε ποπακι μου σε πολυ λιγο θα εχω το μωρακι μου αγκαλια!

Με το δοντι προς το παρον δεν μπορω να κανω κατι αλλο...υπομονη και ευελπιστω να μην βγει το προσωρινο σφραγισμα πριν τον μηνα! Μακαρι να μην φυγει καθολου μεχρι να σαραντισουμε...τι να πω? Θα δειξει!

Φιλακια και χαδακια στην μικρη μπουμπου!

Ματινακι μουυυυυυυυυ παρασκευη γενναμεεεεεεεεε..πωπωωωωωωωωω!αχ πολυ συγκηνουμαιιιιιιι!

λες βρε Ματινακι να τρωω απολα εγω παντως ακομα οσππρια δεν εχω φαει κ γενικα τωαρ τελευταια αποφευγω πιο πολα πραγματα αφου βλεπω οτι γινεται ανησυχος!

μεγια μεγια κ η κουρτινουλα ολα ετοιμα ..τι καλα!κριμα για το δοντακι σου φυσικα..τωρα επρεπε να πεσει αλα τι να κανεις!κ γω ματινακι μου ακομα δεν του εχω δωσει με μπιμπερο το γαλα μου..φοβαμαι μηπως δεν θελει μετα το στηθςο μου αλα με μια δυο φορες δεν πιστευω κ γω να πειραξει αν κ δεν το εχω δοκιμασει!

παω κοριτσακια μου ξυπνησ εο μικρος//φιλακιααααααααααα

Λενιω μουυυυυυ!!!! Καλημερουδιαααα!!!!!!

Μια χαρα τα κατεφερνεις μην αγχωνεσαι με τα φαγητα! Λιγο προσοχη μονο!

Ναι Λενιω μου αν δεν σπασουν τα νερα πιο γρηγορα, την παρασκευη πρωτα ο Θεος γενναμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι ολα ετοιμα για τον μπεμπακο μας! Πηραμε και την μοκετα, καθαρισαμε το δωματιο και την εχουμε στρωσει κιολας! Η κουρτινα θα αργησει λιγο, χθες μου ειπαν οτι θα την εχουν ετοιμη σε 10 μερες, αλλα δεν μας πολυνοιαζει γιατι ετσι κι αλλιως θα τον εχω διπλα μου τον πρωτο καιρο....στην ουσια ομως αν το καλοσκεφτουμε, οταν βγουμε απο το νοσοκομειο θα ειναι ετοιμη η κουρτινα! Ευχαριστω πολυ για το με'γεια!!!!!!

Να δωσεις πολλα φιλακια στα αντρακια σου!

Ναι ,Ματινακι μαλλον βρεθηκε ο λογος,αλλα δεν ειναι και 100 τις 100 σιγουρο οτι τα καφε ειναι απο κει.Τα εχω αρκετες μερες σχεδον συνεχομενα..δεν ξερω,αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι! Ναι ,ναι ο πλακουντας βεβαια ανεβαινει,αν ειπαμε για τον τραχηλο λαθος ηταν! Κι εσυ χαμην\λο ειχες; Τοσο χαμηλα ηταν; Πανω στον τραχηλο; Και οσο καιρο ηταν χαμηλα προσεχες ιδιαιτερα; Σε ποιο μηνα ανεβηκε,θυμασαι;

Αχ,τα παλιοδοντα!Τις πιο ακαταλληλες ωρες μας πιανουν οντως! Και εγω το σκεφτομαι αυτο με τα δοντια μην τυχει κατι γιατι εχω και ενα ετοιμορροπο..και ουτε αναισθησια μπορουν να σου κανουν! Αστα να πανε..Ευτυχως εσυ γεννας!!!!!!!Γιουπι!!!:P

Γεια σου Ελενακι! Τι κανετε μανουλα και σπορακι????

Ναι και ο δικος μου πλακουντας προσθιος χαμηλος ηταν και το εμαθα στην αυχενικη διαφανεια οταν την καναμε! Κανεις δεν μου ειπε ομως τοτε οτι ηταν προβλημα αν θελω να γεννησω φυσιολογικα ή να προσεχω παραπανω απ'το κανονικο ή να μην κανω σεξ, προφανως γιατι αυτοι ξερουν εκ των προταιρων οτι ανεβαινει ο πλακουντας, σε απειροελαχιστες περιπτωσεις δεν ανεβαινει! Ανεβηκε ομως αρκετα μετα...τωρα ακριβως σε ποιον μηνα δεν θυμαμαι, αλλα οταν πηγαμε για τον β'επιπεδου ηταν απλα προσθιος...ειχε ανεβει δηλαδη! Και μεχρι τωρα ειναι ψηλα!

Οσο για τα δοντια ειναι βασανο γενικοτερα, αλλα στην εγκυμοσυνη ακομα περισσοτερο! Αναισθησια μπορεις να κανεις αλλα οχι το πρωτο τριμηνο! Ακτινογραφια δεν επιτρεπεται που σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις απονευρωση! Τεσπα εγω σου ευχομαι να μην χρειαστεις το παραμικρο!

Φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα σου!

γειαααααααααα

τι μου κανετε?/χαθηκαμε!!!εγω καλα ειμαι στην ξεκουραση!!!

Καλως το Εφακη! Τι κανετε καλε???? Ολα καλα????? Μεγαλωσατε πολυ!!!!!

Πες μας κανενα νεακι σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...