Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ πρωί πρωί σήμερα, μία ο μπέμπης έκανε τα δικά του και οι επισκέψεις στην τουαλέτα ήταν συχνές και από την άλλη είχα και την αγωνία για το μπαμπά μου! Μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα και ο καημενούλης αγχώθηκε πολύ! Τη Δευτέρα τώρα μία αγωνία ακόμη και όλα καλά!

Ράνια μου πως μεγάλωσε η μπιζουδένια μας; Αχ τι όμορφο συναίσθημα όταν βλέπεις πως μεγαλώνουν!

Ματινάκι μου τι ήταν κι αυτό με το δόντι τώρα; Είδες κάτι στιγμές που τυχαίνουν οι αναποδιές; Δεν πειράζει να σκέφτεσαι πως το πολύ σε 1 εβδομάδα θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εγώ πρωί πρωί σήμερα, μία ο μπέμπης έκανε τα δικά του και οι επισκέψεις στην τουαλέτα ήταν συχνές και από την άλλη είχα και την αγωνία για το μπαμπά μου! Μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα και ο καημενούλης αγχώθηκε πολύ! Τη Δευτέρα τώρα μία αγωνία ακόμη και όλα καλά!

Ράνια μου πως μεγάλωσε η μπιζουδένια μας; Αχ τι όμορφο συναίσθημα όταν βλέπεις πως μεγαλώνουν!

Ματινάκι μου τι ήταν κι αυτό με το δόντι τώρα; Είδες κάτι στιγμές που τυχαίνουν οι αναποδιές; Δεν πειράζει να σκέφτεσαι πως το πολύ σε 1 εβδομάδα θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!:P:p:p:p

ιωαννακι μουουυουουου...καλημερααααααααααα....

αντε να πανε ολα καλα με τον πατερουλη σου να ηρεμησει κι αυτος κι εσεις!!!!!!

κλωτσαει συνεχεια το ζουζουνι εεεε??????:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ιωαννακι μουουυουουου...καλημερααααααααααα....

αντε να πανε ολα καλα με τον πατερουλη σου να ηρεμησει κι αυτος κι εσεις!!!!!!

κλωτσαει συνεχεια το ζουζουνι εεεε??????:lol:

Ναι το μανάρι μου! Έφαγα ένα τοστάκι τώρα και ήπια και την πορτοκαλαδίτσα μου και χορεύει τρελά!! Απόλαυση είναι! Σε μία ώρα έχω πάει 3 φορές για τσισάκια! Χιχιχιχιχι!!!

Ναι το μανάρι μου! Έφαγα ένα τοστάκι τώρα και ήπια και την πορτοκαλαδίτσα μου και χορεύει τρελά!! Απόλαυση είναι! Σε μία ώρα έχω πάει 3 φορές για τσισάκια! Χιχιχιχιχι!!!

αχ ειναι πολυ σπαστικο....κι εγω μια απο τα ιδια!!!!μεγαλωνει η μητρα μας ιωαννακι...γι'αυτο τοσο κατρουλιο...χαχαχααχαχαχαχα:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

μια γλυκια καλημερα και απο μενα!!!!!!!!! τι κανετε???

ματινακι όντως πάλι καλα να λες με το δόντι!!! και εγω μετα τη γέννα επειγόντωως επίσκεψη!!!!!! πήρες και κουρτινουλα ε?? μεγειάααααααααα!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!

Ιωαννακι, Ρανιακι, τι κανετε οι εγκυουλες?????

Νατασσακι πως ειναι η ζουζουνα σου?????

οι υπόλοιπες κοιμαστε?????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα γλυκουλινες!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?οι εγκυουλες μου, τα μπεμπακια σας, τα πιο μεγαλα παιδακια σας?????ολες καλα?????????μπραβο κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι ποσο λιγο εμεινε????????τιποτα!!!!!!!!!!!!γιουπι, με το καλο, υπομονη με το δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ ωχ ωχ ξυπναει η μπεμπου και θα πειναει, θα μπω σε λιγο, σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

εμεις ειμαστε καλα..ο μεγαλος πηγε βολτα με τον μπαμπα στην αλη γιαγια του..ο μικρουλης μου κοιμαται κ εγω εχω την μαμα εδω που μαγειρευει κ εγω εκανα δουελιτσες στο σπιτι..αχχ το απολαυσα!;);)

Ματινακι μουυυυυυυυυ παρασκευη γενναμεεεεεεεεε..πωπωωωωωωωωω!αχ πολυ συγκηνουμαιιιιιιι!

λες βρε Ματινακι να τρωω απολα εγω παντως ακομα οσππρια δεν εχω φαει κ γενικα τωαρ τελευταια αποφευγω πιο πολα πραγματα αφου βλεπω οτι γινεται ανησυχος!

μεγια μεγια κ η κουρτινουλα ολα ετοιμα ..τι καλα!κριμα για το δοντακι σου φυσικα..τωρα επρεπε να πεσει αλα τι να κανεις!κ γω ματινακι μου ακομα δεν του εχω δωσει με μπιμπερο το γαλα μου..φοβαμαι μηπως δεν θελει μετα το στηθςο μου αλα με μια δυο φορες δεν πιστευω κ γω να πειραξει αν κ δεν το εχω δοκιμασει!

Αναστασακι μουυυυυυ πως εισαιιιιιιιιιιιι..σας εχω πεθυμησει..εχουμε καιρο να μηλισουμε live :D:tongue:αλα δνε προλαβαινω παντα..

Ρανιουκοοοοοοοοοοο η μπιζουδενια μας χωρευει;);)εκανες κ συ ψωνακια ε..αχ τι ωραια που τα παιρνεις ολα ροζζζζζζ:D:D

Γιωτακι μουυ τι κανει η πριγκιπισσα μας!φιλησες μπουτακαι πατουσακια ..αχχχχ κ γω λιωνωωω ειδικα στο λαιμουδακι του..ειναι τοσο ζεστα εκει μεσα:tongue::tongue:κ μυριζει τελειαααα!

Ιωαννακι μου καλοοο κλωτσαει ο μπεμπακος μας..ξεκηνησ εκ η συχνουριαση ε!ωχ!

με το καλο ο μπαμπακας σου να κανει την ενχειρηση τη δευτερα..ολα καλα να πανε!

Νατασακι μουυυυυυυυυ πως ειστε..η μικρουλα σου καλα?

ποπακι μουυυυυυυ τι να κανεις αργαε..πως ειναι η ζουζουνα σου..ευχομαι να ηρεμισε μωρε το μικρουλι ..κ γω τωρα που ο δικος μου ξεκηνησε να κλαει απο τους κολικους εχω στεναχωρεθει πολυ..τον βλεπω κ τον λυπαμαι τοσο πολυ που δνε μπορω να τον βοηθσηω εκεινη τη στιγμη..μονο με λιγη γυμναστικουλα στα ποδαρακια λιγοα χαιδεμα στη κοιλιτσα..

παω κοριτσακια μου ξυπνησ εο μικρος//φιλακιααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σου Ελενακι...οριστε βρεθηκε που ειναι το προβλημα...ολα οk λοιπον τιποτα σοβαρο! Και μενα ο πλακουντας προσθιος χαμηλος ηταν αλλα ανεβηκε! Κι εσυ μαλλον αυτο θα εννοεις οτι αργοτερα μπορει να ανεβει ο πλακουντας και οχι ο τραχηλος...ο τραχηλος μενει σταθερος!

Αλλα εσυ αν πας ντε καικαλα με καισαρικη δεν σε ενδιαφερει τι θεση θα εχει ο πλακουντας σου!

Ολα τελεια ομως και ετσι θα συνεχισουν μην αγχωνεσαι!

Ναι ,Ματινακι μαλλον βρεθηκε ο λογος,αλλα δεν ειναι και 100 τις 100 σιγουρο οτι τα καφε ειναι απο κει.Τα εχω αρκετες μερες σχεδον συνεχομενα..δεν ξερω,αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι! Ναι ,ναι ο πλακουντας βεβαια ανεβαινει,αν ειπαμε για τον τραχηλο λαθος ηταν! Κι εσυ χαμην\λο ειχες; Τοσο χαμηλα ηταν; Πανω στον τραχηλο; Και οσο καιρο ηταν χαμηλα προσεχες ιδιαιτερα; Σε ποιο μηνα ανεβηκε,θυμασαι;

Αχ,τα παλιοδοντα!Τις πιο ακαταλληλες ωρες μας πιανουν οντως! Και εγω το σκεφτομαι αυτο με τα δοντια μην τυχει κατι γιατι εχω και ενα ετοιμορροπο..και ουτε αναισθησια μπορουν να σου κανουν! Αστα να πανε..Ευτυχως εσυ γεννας!!!!!!!Γιουπι!!!:P

good-morning.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αναστασακι μου καλο, φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!

λενιω μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!αρχησαν τα πονακια, το μωρουλι μου!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι με το τι τρως, οπως κι εγω γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο!!!!!!!!!!!τα πονακια αν ειναι να τα περασουν δεν τα γλιτωνουν!!!!!!!!!!εμενα σιγα σιγα καλυτερευει ή εχω αρχησει να συνηθιζω την τσιριδα της!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!καναμε και το πρωτο μας εμβολιο την πεμπτη, ολα καλα!!!!!!!μας ριχνει και χαμογελα που και που και μας τρελαινει!!!!!!!!!!τωρα ξεκινησε να τρωει και την ξαναπηρε ο υπνος!!!!!!αχ θα της ρουφιξω τα μαγουλα ααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ,Ματινακι μαλλον βρεθηκε ο λογος,αλλα δεν ειναι και 100 τις 100 σιγουρο οτι τα καφε ειναι απο κει.Τα εχω αρκετες μερες σχεδον συνεχομενα..δεν ξερω,αλλα προσπαθω να μην αγχωνομαι! Ναι ,ναι ο πλακουντας βεβαια ανεβαινει,αν ειπαμε για τον τραχηλο λαθος ηταν! Κι εσυ χαμην\λο ειχες; Τοσο χαμηλα ηταν; Πανω στον τραχηλο; Και οσο καιρο ηταν χαμηλα προσεχες ιδιαιτερα; Σε ποιο μηνα ανεβηκε,θυμασαι;

Αχ,τα παλιοδοντα!Τις πιο ακαταλληλες ωρες μας πιανουν οντως! Και εγω το σκεφτομαι αυτο με τα δοντια μην τυχει κατι γιατι εχω και ενα ετοιμορροπο..και ουτε αναισθησια μπορουν να σου κανουν! Αστα να πανε..Ευτυχως εσυ γεννας!!!!!!!Γιουπι!!!:P

good-morning.gif

Ελενακι μου καλημερααααα...απο την βιασυνη μου σε ξεχασα!

ολα καλα ευτυχως αγαπουλα μου..να προσεχεις πολυ ομως απο δω κ περα..να μηνκουραζεσαι καθολου!

φιλακια πολλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααα γλυκουλινες!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?οι εγκυουλες μου, τα μπεμπακια σας, τα πιο μεγαλα παιδακια σας?????ολες καλα?????????μπραβο κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι ποσο λιγο εμεινε????????τιποτα!!!!!!!!!!!!γιουπι, με το καλο, υπομονη με το δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ ωχ ωχ ξυπναει η μπεμπου και θα πειναει, θα μπω σε λιγο, σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου καλο, φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!

λενιω μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!αρχησαν τα πονακια, το μωρουλι μου!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι με το τι τρως, οπως κι εγω γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο!!!!!!!!!!!τα πονακια αν ειναι να τα περασουν δεν τα γλιτωνουν!!!!!!!!!!εμενα σιγα σιγα καλυτερευει ή εχω αρχησει να συνηθιζω την τσιριδα της!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!καναμε και το πρωτο μας εμβολιο την πεμπτη, ολα καλα!!!!!!!μας ριχνει και χαμογελα που και που και μας τρελαινει!!!!!!!!!!τωρα ξεκινησε να τρωει και την ξαναπηρε ο υπνος!!!!!!αχ θα της ρουφιξω τα μαγουλα ααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυ αχ σε πεθυμησα!τι καλα που μπηκες!

κ μενα τωρα εφαγ εκ αποκοιμηθηκε αλα εκανε κακαια κ θα παω τωρα να τον αλλαξω γιατι εχει συγκαει παλι λιγο ο πωπουδακος του ..ειναι πολυ ευαισθητος..συνεχεια τον πλενω κ τον αλλαζω την πανα να μην μενει με τα κακακια κ παλι κοκκινησε ο κωλαριτσος του!

αχ τι καλα που ηρεμισε το μωρακι σου..μακαρι να μην ξαναεχει κολικους!κανατε κ εμβολι ε..αχ κ μεις κοντευουμε κ εχω ενα ανχος!

παω να τον αλλαξω αν τα καταφερω θα ξαναμπω..φιλακαι πολλα να δωσεις στην ζουζουνα σου..σαγαπω πολυυυυ@

((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Που είστε κοριτσάρες μου; Το ρίξατε στον ύπνο ή στη βόλτα; Ότι κι αν κάνετε πάντως καλά κάνετε!;););)

Εγώ πάντως έριξα έναν ύπνο το μεσημέρι το ευχαριστήθηκα! Τώρα που άλλαξε και η ώρα μόλις άνοιξα τα μάτια μου νόμιζα πως ήταν 10 το βράδυ! Πωπωωωω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...