Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κου κου κου...ηρθααααααααααααααααααα...

ειδαμε τη κορακλα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....αχχχχχχχχχχχ....ειναι 1 ολοκληρο κιλο....χαχαχαχαχαχ

οι εξετασεις μου μια χαρα κοριτσακια μου!!!δενε χω τιποτα...ουτε ουρικο οξυ λογω κιλων και απλα θα πρεπει να προσεχω λιγακι...παντως μιση σοκολατιτσα τη τσακιασα αμεσως μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις μου ηρθε το δωρακι της λιμπερο....πολυ ωραιο ειναι...χιχιχιιχιιχ

τι μου κανετε εσεις????

εχω βαλει τη κοτοσουπα μου να γινεται και μου τρεχουν τα σαλια...

Ρανιακι μου γλυκο με το τσουπωτο σου κοριτσακι τι κανετε?????

Ενα ολοκληρο κιλο εισαστε? Τι λες βρΕ παιδι μου, πως μεγαλωσε ετσι η νυφουλα μου???? Μπραβο αγαπακι μου και για τα αποτελεσματα των εξετασεων...ολα καλα λοιπον! Κι εγω στην τελευταια καμπυλη που εκανα αφου ειδα οτι και η 2η βγηκε κατω του οριου τσακισα σοκολατινα!!!!! Βεβαια θελει προσοχη ακομα ετσι? Μην επαναπαυτεις και εχουμε τιποτα αλλα μετα...φτου φτου φτου σκορδα!

Μαρη εχεις καταλαβει οτι αν δεν σπασουν τα νερα, την παρασκευη παω για να γεννησω?????? Θα τρελαθωωωωωωω..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετεεεεεεεε!καλησπερααααααααααααααααα:D:D

σας γραφω κ παλι γρηγορα γιατι οπου να ναι ξυπναει ο μικρουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εγω συμαζεψ κ σας διαβασα..εκανα πρωι πρωι οτ φαγακι μου κ τωρα περημενω να ξυπνησει ο μικρος για μαμ!

κ σημερα μου ειναι λιγο ανησυχος απο τ πρωι..χθες εφαγα λιγα φρουτακια αχλαδι κ μανταρινι κ βλεπω σημερα κανει συχνα κακακια κ γκρινιαζει..αχ εχω φοβηθει πια δεν ξερω τι να φαω..γιαυτο απολαυστε τωρα αυτα που θελεετ να φατε..σημερα εκανα δυο φαγητα ..για μενα σκετο βραστο κοτοπουλακι κ χορια εκανα κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονακι..δοκιμασα λιγο βγηκε πολυ νοστιμο αλα δνε μπορω να το φαω φοβαμαι μετα κλαιει ο μικρουλης μου κ εχω τυψεις..ουφφφφ!

Ματινακι μουυυυυυυυυ σε μαλωσε ο αντρουλςη σου χθες..αχ αχ αχ!καλ εκανες κ του την ειπες..απολαυσε κ φαε οτι θελεις εχεις παρει τοσα λιγα κιλα που δεν πειραζει κ παραπανω να ειχες παλι δεν θα πειραζε..λιγο σου εμεινε..κ οπως ειπες μετα με τον θηλασμο θα στερηθεις πολα φαγακια!

ειμαστε ακοαμ στην γλυκεια ανμονη ε!;);)

αχ δεν προλαβαινω να ανφερθω σε ολες..συνχωρεστε με..

ξυπνησε παωωωωωωωωω...

σας φιλω ολεςςςςςς!

*(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Καλο μου Λενακι καλημεραααα..........!!!!!!!!!!

Ο μικρουλης ακομα εχει γκρινιτσα ε? Πρεπει να τρως απ'ολες τις ομαδες τροφιμων λενιω μου ακομα και οσπρια αλλα σε μικρη ποσοτητα σε συνδιασμο με λαχανικα! Φαε και κανενα γλυκακι που και που λενε οτι κανει καλο στο γαλα της μαμας!

Οσο για τον αντρα μου, το καταλαβε το λαθος του και χθες που πηρα σιροπιαστα με σοκολατα δεν μιλησε καθολου! Εν τω μεταξυ ειχα φτιαξει φασολαδα χτες και καποια στιγμη με επιασε το στομαχι μου...φοβηθηκε ο αντρουλης και με κραταγε αγκαλια συνεχεια....τον καλο μου!!!

Αυτα....δωσε φιλακια στα αντρακια σου!!!!!!!!!

ματινακι υπομονη! και εμενα μου την ελεγε συνεχεια οταν μασουλαγα, αλλα οντως για καλο το λενε, οπως λεει η ελενη, απλα ειναι και εμας οι αναγκες μας αυξημενες και οι ορμονες μας στην τσιτα! ποσο εμεινε? οταν δεις την φατσουλα του μπεμπη θα περασουν ολα!

Γεια σου Γιωτουλα μου! Τι κανετε μανουλα και κορακλα????

Ο δικος μου αντρας το ριχνει στο οτι θα πρεπει να σκεφτομαι το παιδι περισσοτερο και οχι τις δικες μου αναγκες...π.χ η σοκολατα δεν ειναι και οτι πιο υγιεινο οποτε να φαω κατι αλλο...αλλα προχθες δεν εφαγα σαβουρες...αμυγδαλα ετρωγα οταν μου την ειπε τα οποια εχουν ασβεστιο και ειναι απο τα πιο υγιεινα...δεν εφαγα και εναν τονο μια χουφτιτσα εφαγα!!!

Εν παση περιπτωση, αφου τοσο καιρο βλεπει οτι το χειριζομαι πολυ καλα το διατροφικο θεμα, δεν επρεπε να κανει ετσι! Το ριχνω και καπου αλλου βεβαια...εχανε η ομαδα του και μαλλον ειχε και απο εκει νευρα...αλλα εγω δεν φταιω τιποτα....αυτα...περασε τωρα, ερχεται ο μπεμπακος σε λιγακι!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!

Πηγα σημερα εκτακτως στη Λητω για υπερηχο γιατι ο δικος μου γιατρος λειπει για συνεδριο και ο εκει γιατρος δεν ειδε κατι ανησυχητικο, το μωρακι μεγαλωνει κανονικα (ειναι 6 εκατοστα), απλα ειδε και μου ειπε σαν παρατηρηση οτι ο πλακουντας μου για την ωρα ειναι χαμηλα και σχεδον φραζει τον τραχηλο. Επομενως πιθανοτατα τα καφε να ειναι απο καποια αιμοραγια που εχω σε αγγεια στον τραχηλο και κατεβαινουν μεσα σε 4-5 μερες σαν καφε υγρα. Μαλλον θα ειναι απο αυτο γιατι αλλο περιεργο δεν ειδε. Τωρα το αν θα ανεβει ο τραχηλος ειναι αλλο ζητημα το οποιο θα φανει. Ο γιτρος μου που τον πηρα τηλ μου ειπε οτι πιθανοτατα θα ανεβει και να μην ανησυχω. Αλλα και κατω να μεινει ετσι κι αλλιως καισαρικη θακανω οποτε μικρο το κακο. Απλα ισως θα πρεπει να προσεχω λιγο παραπανω αποτομες κινησεις και σκυψηματα και τετοια για να μην εχω αιμοραγιες. Για την ωρα μου ειπε ο γιατρος αυτος να μην εχω σεξουαλικες επαφες. Η ξαπλα λεει αν και καποιοι γιατροι θα σου το συστηναν, δε βοηθαει.Αυτα....Ειδωμεν επομενως! Εχω Τεταρτη την αυχενικη και βλεπουμε!:rolleyes:

Γεια σου Ελενακι...οριστε βρεθηκε που ειναι το προβλημα...ολα οk λοιπον τιποτα σοβαρο! Και μενα ο πλακουντας προσθιος χαμηλος ηταν αλλα ανεβηκε! Κι εσυ μαλλον αυτο θα εννοεις οτι αργοτερα μπορει να ανεβει ο πλακουντας και οχι ο τραχηλος...ο τραχηλος μενει σταθερος!

Αλλα εσυ αν πας ντε καικαλα με καισαρικη δεν σε ενδιαφερει τι θεση θα εχει ο πλακουντας σου!

Ολα τελεια ομως και ετσι θα συνεχισουν μην αγχωνεσαι!

γεια σου ελενακι μου......κι εγω ειχα παθει κατι τετοιο στον 4ο μηνα χωρις να βγαλω αιμα ομως....οντως δεν ειναι να φοβασαι!!!!!τελικα ο τραχηλος μου ανεβηκε μια χαρα και θα γεννησω με φυσιολογικο, πρωτα ο θεος!!!!!

οχι επαφες ,οχι αποτομες κινησεις και οχι βαρη.....;)

Μαρη ο πλακουντας ανεβηκε οχι ο τραχηλος!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μπεμπακια σας!!!!!! Τι κανετε????

Εγω πρωινη πρωινη σημερα....αχ τι περασα χθες κοριτσακια μου τι περασα....!

Μολις γυριζα απο την καθιερωμενη βολτα στην αγορα κι εκει που ετρωγα την ζαμπονοτυροπιτα μου, τσακ εσπασε το δοντακι μου...τραπεζιτης μεν αλλα εσπασε τοσο πολυ που για να φτιαχτει θελει χτισιμο....πηγαμε το απογευμα στην οδοντιατρο και μου εκανε προσωρινο σφραγισμα για να μην πηγαινουν τροφες και με ενοχλει, αλλα οταν γεννησω θα πρεπει να μου κανει απονευρωση και να το κλεισει! Περιπου ενα μηνα θα μου κρατησει το προσωρινο αν και εφ'οσον το προσεχω πολυ και δεν τρωω απο εκεινη την πλευρα κτλ...αυτα τα δοντια οταν χαλανε ειναι σκετος εφιαλτης!

Εν παση περιπτωση το θεμα μου ειναι οτι θα πρεπει να παω οδοντιατρο ενω δεν θα εχουμε σαραντισει ακομα με τον μπεμπη και αν τον θηλαζω πως θα τον αφησω με τον αντρα μου? Γιατι κατι τετοιο μου ειπε χθες...αν παμε ολοι μαζι δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα...δεν ειναι παθολογος που μπορει να εχει αρρωστους εκει...οδοντιατρος ειναι! Τεσπα...για ενα γευμα θα βγαλω με το θηλαστρο δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα αλλα δεν θελω να μαθει στον ευκολο τροπο γιατι μετα δεν θα θελει την θηλη!

Ουφ! Τελικα ειχε δικιο η οδοντιατρος χθες που ειπε οτι τα χειροτερα τυχαινουν σε περιεργες περιοδους...θα τυχει να χρειαστεις γιατρο Κυριακατικα, ανημερα Χριστουγεννα, σε εγκυμοσυνη κτλ. ενω αλλες μερες που μπορεις και εχεις την ευκαιρια να κανεις πραγματα δεν τυχαινουν! Οντως εγω με τα δοντια οδοντιατρο εχω παει 3 φορες στην ζωη μου για σφραγισμα....μονο καθαρισμους εκανα!!!!!! Η γκαντεμια η ιδια δηλαδη!!!!! Τεσπα!

Μετα λοιπον απο την οδοντιατρο πηγαμε και πηραμε κουρτινα του μπεμπη επιτελους!!!!! Πηγαμε σ'αυτο το στοκ που σας ελεγα και βρηκα κουρτινα πολυ ωραια με 15 ευρω ολο το υφασμα και τα ραφτικα δωρεαν! Γνωριζει ο αντρας μου τον ανθρωπο που εχει το μαγαζι και παντα μας κανει καλες τιμες! Παει κι αυτο οποτε και μαλλον σημερα θα κατεβω να τους την δωσω για να μου την ραψουν...απλα την πηρα να την πλυνω γιατι ειχε στην τσακιση μια κιτρινιλα λογω του οτι ηταν διπλωμενη και σκονιστηκε προφανως, και αν δεν εβγαινε με το πλυσιμο δεν θα την παιρναμε...αλλα ολα μια χαρα...βγηκε και θα παω να τους την δωσω...περιμενω να στεγνωσει!

Αυτα σας ζαλισα παλι με την εκθεση!

Παω να φαω και επανερχομαι!!!!!!

Μολις γυριζα απο την καθιερωμενη βολτα στην αγορα κι εκει που ετρωγα την ζαμπονοτυροπιτα μου, τσακ εσπασε το δοντακι μου...τραπεζιτης μεν αλλα εσπασε τοσο πολυ που για να φτιαχτει θελει χτισιμο....πηγαμε το απογευμα στην οδοντιατρο και μου εκανε προσωρινο σφραγισμα για να μην πηγαινουν τροφες και με ενοχλει, αλλα οταν γεννησω θα πρεπει να μου κανει απονευρωση και να το κλεισει! Περιπου ενα μηνα θα μου κρατησει το προσωρινο αν και εφ'οσον το προσεχω πολυ και δεν τρωω απο εκεινη την πλευρα κτλ...αυτα τα δοντια οταν χαλανε ειναι σκετος εφιαλτης!

Εν παση περιπτωση το θεμα μου ειναι οτι θα πρεπει να παω οδοντιατρο ενω δεν θα εχουμε σαραντισει ακομα με τον μπεμπη και αν τον θηλαζω πως θα τον αφησω με τον αντρα μου? Γιατι κατι τετοιο μου ειπε χθες...αν παμε ολοι μαζι δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα...δεν ειναι παθολογος που μπορει να εχει αρρωστους εκει...οδοντιατρος ειναι! Τεσπα...για ενα γευμα θα βγαλω με το θηλαστρο δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα αλλα δεν θελω να μαθει στον ευκολο τροπο γιατι μετα δεν θα θελει την θηλη!

Ουφ! Τελικα ειχε δικιο η οδοντιατρος χθες που ειπε οτι τα χειροτερα τυχαινουν σε περιεργες περιοδους...θα τυχει να χρειαστεις γιατρο Κυριακατικα, ανημερα Χριστουγεννα, σε εγκυμοσυνη κτλ. ενω αλλες μερες που μπορεις και εχεις την ευκαιρια να κανεις πραγματα δεν τυχαινουν! Οντως εγω με τα δοντια οδοντιατρο εχω παει 3 φορες στην ζωη μου για σφραγισμα....μονο καθαρισμους εκανα!!!!!! Η γκαντεμια η ιδια δηλαδη!!!!! Τεσπα!

Μετα λοιπον απο την οδοντιατρο πηγαμε και πηραμε κουρτινα του μπεμπη επιτελους!!!!! Πηγαμε σ'αυτο το στοκ που σας ελεγα και βρηκα κουρτινα πολυ ωραια με 15 ευρω ολο το υφασμα και τα ραφτικα δωρεαν! Γνωριζει ο αντρας μου τον ανθρωπο που εχει το μαγαζι και παντα μας κανει καλες τιμες! Παει κι αυτο οποτε και μαλλον σημερα θα κατεβω να τους την δωσω για να μου την ραψουν...απλα την πηρα να την πλυνω γιατι ειχε στην τσακιση μια κιτρινιλα λογω του οτι ηταν διπλωμενη και σκονιστηκε προφανως, και αν δεν εβγαινε με το πλυσιμο δεν θα την παιρναμε...αλλα ολα μια χαρα...βγηκε και θα παω να τους την δωσω...περιμενω να στεγνωσει!

Καλημέρα Ματινάρα μου καλή!!!Κρίμα μωρέ με το δοντάκι σου τώρα έπρεπε?Πάντως αυτό όντως ισχύει που σου είπε η γιατρός σου...σκέψου ότι η μικρή μου πάντα, με 1-2 εξαιρέσεις, αρρωσταίνει σάββατο..ούτε καν κυριακή..μόνο σάββατο!!!!Απίστευτο????

Αλλά μην ανησυχείς και με 2 και με 3 φορές να βγάλεις γεύμα με το θήλαστρο δεν του χαλάς την συνήθεια...σκέψου μανούλες που δουλεύουνε και τα καταφέρνουνε και θηλάζουν 5 και 6 μήνες χρησιμοποιώντας θήλαστρο..και πίστεψέ με αν με το καλό θηλάσεις πολύ κάποια στιγμή κι εσύ θα θέλεις κάπου να πας και να αφήσεις γάλα στον αντρούλη σου να το δώσει...εγώ το έκανα αφού θήλασα 7 μήνες και κάποιες φορές χρειάστηκε να λείψω στο γεύμα της...άσε που για ένα μήνα έβγαζα 2 γεύματα γιατί έκανα πρακτική και έλειπα 7 ώρες από το σπίτι!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!!

Με γειά η κουρτίνα σας!!!!Τί σχεδιάκι είναι????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημεραααααααααααααααααααααα.....τι κανετε κοριτσακια μου?πρωινες σημερα ε?????

κι εγω πρωινη αφου εχω μπλεξει μ'αυτη τη συχνοουρια.........ουφφφφφφ...τι σπαστικο πραγμα...αλλα μαλλον μεγαλωνει η μητρα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα Ματινάρα μου καλή!!!Κρίμα μωρέ με το δοντάκι σου τώρα έπρεπε?Πάντως αυτό όντως ισχύει που σου είπε η γιατρός σου...σκέψου ότι η μικρή μου πάντα, με 1-2 εξαιρέσεις, αρρωσταίνει σάββατο..ούτε καν κυριακή..μόνο σάββατο!!!!Απίστευτο????

Αλλά μην ανησυχείς και με 2 και με 3 φορές να βγάλεις γεύμα με το θήλαστρο δεν του χαλάς την συνήθεια...σκέψου μανούλες που δουλεύουνε και τα καταφέρνουνε και θηλάζουν 5 και 6 μήνες χρησιμοποιώντας θήλαστρο..και πίστεψέ με αν με το καλό θηλάσεις πολύ κάποια στιγμή κι εσύ θα θέλεις κάπου να πας και να αφήσεις γάλα στον αντρούλη σου να το δώσει...εγώ το έκανα αφού θήλασα 7 μήνες και κάποιες φορές χρειάστηκε να λείψω στο γεύμα της...άσε που για ένα μήνα έβγαζα 2 γεύματα γιατί έκανα πρακτική και έλειπα 7 ώρες από το σπίτι!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!!

Καλημερα Νατασαρα μου!!!!!! Τι κανετε κοριτσαρα? Αναρρωσατε?????

Κριμα δεν λες τιποτα με το δοντακι μου! Οταν δεν θες κατι να συμβει τοτε συμβαινει! Και μη χειροτερα να λεμε...αυτο ηταν κατι απλο αλλα ηθελα να πω οτι την πιο ακαταλληλη στιγμη εγινε! Αλλα αν το δω και αλλιως, πες οτι γινοταν πιο νωρις που δεν μπορουσα ουτε αναισθησια να κανω...τι θα εκανα?Θα πεθαινα απο τους πονους με ανοιχτο δοντι! Τεσπα να κανω τον σταυρο μου γενικοτερα γιατι στην εγκυμοσυνη περασα ζωη και κοτα!

Πηραμε σιελ κουρτινα με διακρητικα σχεδιακια... εχει σπιτακια, δεντρακια και ζωακια! Καλη ειναι....τουλαχιστον μου αρεσε περισσοτερο απο αλλες...βεβαια δεν βρηκα με τον tweety αλλα δεν βαριεσαι...θα την αλλαξουμε την κουρτινα καποια στιγμη πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα και μετα να εχουμε λεφτα!

Οσο για το θεμα να αφησω το μωρο στον αντρα μου να το ταισει για να παω οδοντιατρο δεν με απασχολει τοσο αυτο αλλα το ποση ωρα θα κανω να γυρισω...η αναμονη στους οδοντιατρους ειναι απροβλεπτη και δεν ειναι και διπλα απ'το σπιτι μας! Τεσπα θα δουμε! Θα σε αφησω ζουζουνα μου να παω να ετοιμαστω για να κατεβω στην πολη! Φιλακια πολλα και τα περισσοτερα στην γαρδενια μας!!!!!

Διαφημίσεις

αχ ματινακι μου...τ ι τραβαμε μ'αυτα τα δοντια????δε θυμασαι κι εμενα?????μια μερα πριν το γαμο ακομα το εφτιαχνα και ηταν και το μπροστινο....αχχαχαχααχαχαχχαα,,.......

μη μου αγχωνεσαι παντως....θα τελειωσεις γρηγορα!!!!!

τη κουρτινουλα απο μαγαζι εκει που μενεις τη πηρατε????κι εγω ψαχνω καμια οικονομικη αλλα δε βρισκω....:-(

νατασαραααααααααααααααααα....πως ειστε αγαπακι με την γαστρεντεριτιδα???????:rolleyes:

καλημεραααααααααααααααααααααα.....τι κανετε κοριτσακια μου?πρωινες σημερα ε?????

κι εγω πρωινη αφου εχω μπλεξει μ'αυτη τη συχνοουρια.........ουφφφφφφ...τι σπαστικο πραγμα...αλλα μαλλον μεγαλωνει η μητρα!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχ....

την ωρα που το εγραφα κατι δε μου πηγαινε καλα.....:lol:

χαχαχαχαχαχχα....

Καλημερα γλυκο μου πατριωτακι και νυφουλα!!

Χαχχαχαχα....το καταλαβα....

Τρεχω να ετοιμαστω για να προλαβω το λεωφορειο μαρηηηηη!!!!!

Θα τα πουμε ελπιζω το απογευμα!!!!!!

Φιλια πολλα και χαδακια στην νυφουλα μου ε????

αχ ματινακι μου...τ ι τραβαμε μ'αυτα τα δοντια????δε θυμασαι κι εμενα?????μια μερα πριν το γαμο ακομα το εφτιαχνα και ηταν και το μπροστινο....αχχαχαχααχαχαχχαα,,.......

μη μου αγχωνεσαι παντως....θα τελειωσεις γρηγορα!!!!!

τη κουρτινουλα απο μαγαζι εκει που μενεις τη πηρατε????κι εγω ψαχνω καμια οικονομικη αλλα δε βρισκω....:-(

Ενα ενα τα βλεπω....ναι εδω Κορινθο την βρηκαμε....ελα μαρη μια βολτα για καφε να παρεις και κουρτινα....!!!!!!!!!

Φευγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Ενα ενα τα βλεπω....ναι εδω Κορινθο την βρηκαμε....ελα μαρη μια βολτα για καφε να παρεις και κουρτινα....!!!!!!!!!

Φευγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...