Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια! Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και δεν το ειχα κανει αντιγραφη και με πεταξε και σβηστηκαν ολα...εν ολιγοις λοιπον:

Ρανιακι μου με το καλο να δειτε την κορουλα σας σημερα και καλα αποτελεσματα στην καμπυλη! Λαχανονολμαδες χθες ε??? Μμμμ...μουρλια!

Ιωαννακι μου αντε να τελειωνει η περιπετεια υγειας του μπαμπα σου με το καλο και να ξεκινησεις να ανασαινεις κανονικα και να ετοιμασεις το δωματιο του μπεμπουλη σου!!!!

Αναστασακι μου τελικα ουτε κι εσυ μπηκες χθες το απογευμα ε? Ουφ...μου εφυγε ενα βαρος γιατι νομιζα οτι σε κρεμασα....ο μπεμπακος καλα????

Ελενη πεταλουδα κοντευεις κι εσυ να νιωσεις το μωρακι σου! Εγω το ενιωσα αμυδρα την 16η εβδομαδα και την 18η καταλαβαινα κανονικα τις μικρουλες κλωτσιτσες του! Υπομονη τα καλυτερα ερχονται!!!!

Λενιω μουυυυυ! Τι κανεις???? Το μικρο αντρακι πως παει με τους κολικους???Αχχχ....μακαρι να του περασανε να μην ταλαιπωρειται το μικρουλακι μας μωρε....να δωσεις πολλα φιλια και στο μεγαλο σου αντρακι!!!

Νατασαρα μου τι κανετε? Εισαστε καλυτερα σημερα φανταζομαι! Σε δεχτηκα στο skype...θα μιλαμε και θα βλεπομαστε γιουπι!!!!!

Ποπακι που εισαι????? Μπες να μας πεις καλε τι κανει η μπουμπου....!!!!

Εγω χθες κοριτσια εφτιαξα λαζανια με κιμα, εφαγα ενα κανονικο πιατο χωρις υπερβολες και το βραδυ επειδη ο αντρας μου ηθελε με τον κιμα που εμεινε να φτιαξω μελιτζανες παπουτσακια εφτιαξα και περισσεψε αλλος λιγος κιμας....επειδη ειχαν μεινει και λιγα λαζανια τα εβαλα σε ενα πηλινο εβαλα και την μπεσαμελ απο πανω που ειχε μεινει απο τα παπουτσακια και εφτιαξα ενα μικρο παστιτσακι! Δεν εφαγα ομως πολυ για βραδυ και ετσι κατα τις 10 εβαλα σε ενα μπολ γιαουρτι με μελι...το ευχαριστηθηκα! Μετα απο καμια ωρα εκει που καθομασταν στο τζακι πηρα λιγα αμυγδαλα να φαω και αρχισε ο αντρας μου να με μαλωνει επειδη συνεχεια τρωω....εβαλα κατι κλαματα δεν σας λεω τιποτα! Στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι τον θεωρησα αδικο! Εχω παραμεινει στα 12 κιλα εδω κι εναν μηνα και αν με δειτε δεν μου φαινονται πουθενα...μονο κοιλια εχω κανει! Οποτε οταν αρχισα να του την λεω καταλαβε την μακακια του και αρχισε τις μαλαγανιες....τι να το κανω εγω αυτο μετα? Το στενοχωρησα το μωρακι μου? Δεν με νοιαζει αν το καταλαβε το λαθος του...το θεμα ειναι να μην στρεσαρουμε το μωρο ειδικα τωρα που ειναι ετοιμο για γεννα! Πολυ εχω στενοχωρηθει απο χθες! Και το μαναρακι μου οταν καταλαβε την μανουλα στενοχωρημενη με κλωτσαγε για να σταματησω και να χαρω που με καταλαβαινε! Αχ...απο κοιλια ακομα καταλαβαινουν τα παντα!!!!!

Αυτα! Λεω να ζυμωσω ψωμακι σημερα και να κρατησω ζυμη να φτιαξω και τηγανοψωμα! Θα κατεβω και αγορα να παρω το σφολιατοειδες μου και θα παρω και σοκολατα σημερα...ετσι γιατι μου την εδωσε χθες!!!!!

Σας φιλω προς το παρον! Θα ξαναμπω μολις τελειωσω!!!!!!!

ματινακι υπομονη! και εμενα μου την ελεγε συνεχεια οταν μασουλαγα, αλλα οντως για καλο το λενε, οπως λεει η ελενη, απλα ειναι και εμας οι αναγκες μας αυξημενες και οι ορμονες μας στην τσιτα! ποσο εμεινε? οταν δεις την φατσουλα του μπεμπη θα περασουν ολα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετεεεεεεεε!καλησπερααααααααααααααααα:D:D

σας γραφω κ παλι γρηγορα γιατι οπου να ναι ξυπναει ο μικρουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εγω συμαζεψ κ σας διαβασα..εκανα πρωι πρωι οτ φαγακι μου κ τωρα περημενω να ξυπνησει ο μικρος για μαμ!

κ σημερα μου ειναι λιγο ανησυχος απο τ πρωι..χθες εφαγα λιγα φρουτακια αχλαδι κ μανταρινι κ βλεπω σημερα κανει συχνα κακακια κ γκρινιαζει..αχ εχω φοβηθει πια δεν ξερω τι να φαω..γιαυτο απολαυστε τωρα αυτα που θελεετ να φατε..σημερα εκανα δυο φαγητα ..για μενα σκετο βραστο κοτοπουλακι κ χορια εκανα κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονακι..δοκιμασα λιγο βγηκε πολυ νοστιμο αλα δνε μπορω να το φαω φοβαμαι μετα κλαιει ο μικρουλης μου κ εχω τυψεις..ουφφφφ!

Ματινακι μουυυυυυυυυ σε μαλωσε ο αντρουλςη σου χθες..αχ αχ αχ!καλ εκανες κ του την ειπες..απολαυσε κ φαε οτι θελεις εχεις παρει τοσα λιγα κιλα που δεν πειραζει κ παραπανω να ειχες παλι δεν θα πειραζε..λιγο σου εμεινε..κ οπως ειπες μετα με τον θηλασμο θα στερηθεις πολα φαγακια!

ειμαστε ακοαμ στην γλυκεια ανμονη ε!;);)

αχ δεν προλαβαινω να ανφερθω σε ολες..συνχωρεστε με..

ξυπνησε παωωωωωωωωω...

σας φιλω ολεςςςςςς!

*(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου κου...ηρθααααααααααααααααααα...

ειδαμε τη κορακλα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....αχχχχχχχχχχχ....ειναι 1 ολοκληρο κιλο....χαχαχαχαχαχ

οι εξετασεις μου μια χαρα κοριτσακια μου!!!δενε χω τιποτα...ουτε ουρικο οξυ λογω κιλων και απλα θα πρεπει να προσεχω λιγακι...παντως μιση σοκολατιτσα τη τσακιασα αμεσως μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις μου ηρθε το δωρακι της λιμπερο....πολυ ωραιο ειναι...χιχιχιιχιιχ

τι μου κανετε εσεις????

εχω βαλει τη κοτοσουπα μου να γινεται και μου τρεχουν τα σαλια...

καλως την! 1 ολοκληρο κιλο??? πωπω κοπελαρα! σημερα εφτιαχνα κατι χαρτια και επεσα πανω στον φακελο της εγκυμοσυνης με τους υπερηχους κτλ! πολυ συγκηνηθηκα!

μια χαρα με τις εξετασεις σου μπραβο!ποσα κιλα εχεις παρει?

σας γραφω κ παλι γρηγορα γιατι οπου να ναι ξυπναει ο μικρουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εγω συμαζεψ κ σας διαβασα..εκανα πρωι πρωι οτ φαγακι μου κ τωρα περημενω να ξυπνησει ο μικρος για μαμ!

κ σημερα μου ειναι λιγο ανησυχος απο τ πρωι..χθες εφαγα λιγα φρουτακια αχλαδι κ μανταρινι κ βλεπω σημερα κανει συχνα κακακια κ γκρινιαζει..αχ εχω φοβηθει πια δεν ξερω τι να φαω..γιαυτο απολαυστε τωρα αυτα που θελεετ να φατε..σημερα εκανα δυο φαγητα ..για μενα σκετο βραστο κοτοπουλακι κ χορια εκανα κοκκινιστο κοτοπουλακι με μακαρονακι..δοκιμασα λιγο βγηκε πολυ νοστιμο αλα δνε μπορω να το φαω φοβαμαι μετα κλαιει ο μικρουλης μου κ εχω τυψεις..ουφφφφ!

Ματινακι μουυυυυυυυυ σε μαλωσε ο αντρουλςη σου χθες..αχ αχ αχ!καλ εκανες κ του την ειπες..απολαυσε κ φαε οτι θελεις εχεις παρει τοσα λιγα κιλα που δεν πειραζει κ παραπανω να ειχες παλι δεν θα πειραζε..λιγο σου εμεινε..κ οπως ειπες μετα με τον θηλασμο θα στερηθεις πολα φαγακια!

ξυπνησε παωωωωωωωωω...

σας φιλω ολεςςςςςς!

γεια σου λενακι,

φιλακια στα αγορακια σου!

καλως την! 1 ολοκληρο κιλο??? πωπω κοπελαρα! σημερα εφτιαχνα κατι χαρτια και επεσα πανω στον φακελο της εγκυμοσυνης με τους υπερηχους κτλ! πολυ συγκηνηθηκα!

μια χαρα με τις εξετασεις σου μπραβο!ποσα κιλα εχεις παρει?

γεια σου γιωτακι μου......εχω παρει 13 κιλα και ακομα δεν εχω κλεισει τον 7ο....αλλα δε με πειραζει...θα τα χασω μετα..εξαλλου δεν μου φαινονται απλα θα προσεχω για τη μπουμπου μου!!!!!

τι κανετε εσεις?τα γλυκα μας πατουσακια?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ξυπνησε παωωωωωωωωω...

σας φιλω ολεςςςςςς!

τρεχα λενιω μουουουουουουουουουουυ.........σε φιλω γλυκα και να ξερεις οτι κανεις οτι καλυτερο μπορεις για τον γιοκα σου!!!!!!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):D

Φευγω φευγω κοριτσια γιατι θελω να γυρισω να ψησω το ψωμι και να φτιαξω και φαγητο!

Φιλιααααααα....ελπιζω να προλαβω να ξαναμπω!!!!!!!!!!

hug_184.gif

ματιναρα μουουουυουουουουουυ.....απολαμβανεις τη σοκολατα σου τωρα εεεεεεεεεεεεε?????

μη δινεις σημασια στους αντρες...και μενα μου τη λεει αλλα δεν δινω σημασια...απλα....ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

χαχαχααχαχαχαχαχα:lol:

γεια σου γιωτακι μου......εχω παρει 13 κιλα και ακομα δεν εχω κλεισει τον 7ο....αλλα δε με πειραζει...θα τα χασω μετα..εξαλλου δεν μου φαινονται απλα θα προσεχω για τη μπουμπου μου!!!!!

τι κανετε εσεις?τα γλυκα μας πατουσακια?

ε λιγο προσοχη θελει, οσο πιο λιγα κιλα παρεις τοσο πιο ευκολα θα γεννησεις, ε μεχρι 15 νομιζω καλα ειναι.

τα πατουσακια μια χαρα ειναι, μαλλον ετοιμαζετε να ξυπνησει και εχω το γαλα ετοιμο γιατι αν ξυπνησει και δεν ειναι το γαλα ετοιμο θα αρχησει μουυυυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααααααα!!!

αλλα ειναι τοσο γλυκια οταν κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!! εχτες φιλησα πατουσακια ποπουδακι μπουτακια και κοιλιτσα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!

Πηγα σημερα εκτακτως στη Λητω για υπερηχο γιατι ο δικος μου γιατρος λειπει για συνεδριο και ο εκει γιατρος δεν ειδε κατι ανησυχητικο, το μωρακι μεγαλωνει κανονικα (ειναι 6 εκατοστα), απλα ειδε και μου ειπε σαν παρατηρηση οτι ο πλακουντας μου για την ωρα ειναι χαμηλα και σχεδον φραζει τον τραχηλο. Επομενως πιθανοτατα τα καφε να ειναι απο καποια αιμοραγια που εχω σε αγγεια στον τραχηλο και κατεβαινουν μεσα σε 4-5 μερες σαν καφε υγρα. Μαλλον θα ειναι απο αυτο γιατι αλλο περιεργο δεν ειδε. Τωρα το αν θα ανεβει ο τραχηλος ειναι αλλο ζητημα το οποιο θα φανει. Ο γιτρος μου που τον πηρα τηλ μου ειπε οτι πιθανοτατα θα ανεβει και να μην ανησυχω. Αλλα και κατω να μεινει ετσι κι αλλιως καισαρικη θακανω οποτε μικρο το κακο. Απλα ισως θα πρεπει να προσεχω λιγο παραπανω αποτομες κινησεις και σκυψηματα και τετοια για να μην εχω αιμοραγιες. Για την ωρα μου ειπε ο γιατρος αυτος να μην εχω σεξουαλικες επαφες. Η ξαπλα λεει αν και καποιοι γιατροι θα σου το συστηναν, δε βοηθαει.Αυτα....Ειδωμεν επομενως! Εχω Τεταρτη την αυχενικη και βλεπουμε!:rolleyes:

polka-dot-hugs-and-kisses.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Πηγα σημερα εκτακτως στη Λητω για υπερηχο γιατι ο δικος μου γιατρος λειπει για συνεδριο και ο εκει γιατρος δεν ειδε κατι ανησυχητικο, το μωρακι μεγαλωνει κανονικα (ειναι 6 εκατοστα), απλα ειδε και μου ειπε σαν παρατηρηση οτι ο πλακουντας μου για την ωρα ειναι χαμηλα και σχεδον φραζει τον τραχηλο. Επομενως πιθανοτατα τα καφε να ειναι απο καποια αιμοραγια που εχω σε αγγεια στον τραχηλο και κατεβαινουν μεσα σε 4-5 μερες σαν καφε υγρα. Μαλλον θα ειναι απο αυτο γιατι αλλο περιεργο δεν ειδε. Τωρα το αν θα ανεβει ο τραχηλος ειναι αλλο ζητημα το οποιο θα φανει. Ο γιτρος μου που τον πηρα τηλ μου ειπε οτι πιθανοτατα θα ανεβει και να μην ανησυχω. Αλλα και κατω να μεινει ετσι κι αλλιως καισαρικη θακανω οποτε μικρο το κακο. Απλα ισως θα πρεπει να προσεχω λιγο παραπανω αποτομες κινησεις και σκυψηματα και τετοια για να μην εχω αιμοραγιες. Για την ωρα μου ειπε ο γιατρος αυτος να μην εχω σεξουαλικες επαφες. Η ξαπλα λεει αν και καποιοι γιατροι θα σου το συστηναν, δε βοηθαει.Αυτα....Ειδωμεν επομενως! Εχω Τεταρτη την αυχενικη και βλεπουμε!:rolleyes:

polka-dot-hugs-and-kisses.gif

γεια σου ελενακι μου......κι εγω ειχα παθει κατι τετοιο στον 4ο μηνα χωρις να βγαλω αιμα ομως....οντως δεν ειναι να φοβασαι!!!!!τελικα ο τραχηλος μου ανεβηκε μια χαρα και θα γεννησω με φυσιολογικο, πρωτα ο θεος!!!!!

οχι επαφες ,οχι αποτομες κινησεις και οχι βαρη.....;)

κοριτσακια μου!!!!! τι κανετε?????? τωρα ξανα μπηκα απο το μεσσημερι!!! :D

Ρανιακι!!!!!! μπράβο κοπελάρα μου!!!!! μια χαρα οι εξετασεις σου! να φας και για μενα μια σοκολατιτσα ναι?????????????????;) η μπιζουδενια 1 κιλό ε???? μεγαλωσε μωρε το κοριτσακι μας!!!:P:p:p

Πεταλουδίτσα, οποτε όλα καλα!! να μην αγχωνεσαι!!!!!

Λενακι , Γιωτακι φιλάκια πολλα!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου!!!!! τι κανετε?????? τωρα ξανα μπηκα απο το μεσσημερι!!! :D

Ρανιακι!!!!!! μπράβο κοπελάρα μου!!!!! μια χαρα οι εξετασεις σου! να φας και για μενα μια σοκολατιτσα ναι?????????????????;) η μπιζουδενια 1 κιλό ε???? μεγαλωσε μωρε το κοριτσακι μας!!!:P:p:p

Πεταλουδίτσα, οποτε όλα καλα!! να μην αγχωνεσαι!!!!!

Λενακι , Γιωτακι φιλάκια πολλα!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τι κανεις???περνετε τον καθαρο αερα σας εεεε????

:D

αναστασακι μου τι κανεις???περνετε τον καθαρο αερα σας εεεε????

:D

καλα ειμαι Ρανιακι μου!!! ναι καθαρο αερα, αλλα ετσι οπως αναβει ολος ο κοσμος πλεον μόνο ξυλα ολος ο αερας μυριζει τσικνα!!!:rolleyes::rolleyes:

εντομεταξυ προλιγο μετρηθηκα ετσι μονο για να δω ποσο ζαχαρο εχω και ηταν 138! (μου χε πει μεχρι 120....) και αγχωθηκα... αλλα η αληθεια βουτηχτηκα λιγο στη μερεντα που πηρα στον αδερφουλη μου:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...