Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!! ματινακι μου να παρεις και μάλιστα μεγαλη σοκολατα!! ακουσε εκει!!;););)

τι κανετε κοριτσακια μου ???? τι εχει το προγραμμα σημερα???? εγω ακόμα με τις πυτζαμες ειμαι!!!!!

Καλημερα Αναστασακι μου! Ολο λεω να φυγω και ολο εδω ειμαι...

Και βεβαια θα την φαω την σοκολατιτσα μου αλλα δεν το ξαναλεω γιατι δεν θελω να ληγουρευεστε! Στενοχωρηθηκα παντως χθες και δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω....πολυ παραπονο!!!!!

Παει περασε τωρα...το καταλαβε και ο συζυξ και ελπιζω να μην ξαναπει τιποτα μεχρι να γεννησω!

Εγω εφτιαξα το ψωμακι μου,εβαλα και σε καυτο νερο τα φασολια μου να μουλιασουν γαι να φτιαξω φασολαδιτσα!!!! Εχουν μεινει και απο χθες 2 μελιτζανες παπουτσακια και λιγο παστιτσακι αλλα δεν θα εφταναν οποτε θα φτιαξω και την φασολαδιτσα....!

Αυτα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Που είσαι εσύ μικρούλα; Μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας ε; Μπράβο κουκλίτσα μου! Αρχίζεις και απολαμβάνεις τώρα; Καιρός ήταν! Χωριό είσαι; Τι καλά μωρέ που πηγαίνεις και παίρνεις και καθαρό αέρα! Από πρόγραμμα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα! Ο αντρούλης μου πήγε να δώσει αίμα για την εγχείρηση του μπαμπάκα μου κι εγώ του ετοιμάζω φακές και φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι να έρθει να πάρει δυνάμεις! Ο μπεμπάκος κλωτσάει τη μαμ΄'ακα του συνέχεια κι εγώ Αναστασάκι μου εννοείται κρεμασμένη πάνω από τη φωτό του μπέμπη και να τη φιλάω! Άσε την ψώνισα τελείως!
Στέλνει και η babylino; Ααααχ δεν έστειλα! Δεν είναι τέλειο το καλαθάκι πάντως; Είδες τι σκατουλάκια έχει μέσα;

αχ ναι!!! !μου ηρθε να ανοιξω την συσκευασια με τις πανες να δω ποσο μικρουλια ειναι αλλα κρατηθηκα! ναι ειχαμε στειλει και στην babylino. μνο της pampers δεν ειχαμε βρει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Αναστασακι μου! Ολο λεω να φυγω και ολο εδω ειμαι...

Και βεβαια θα την φαω την σοκολατιτσα μου αλλα δεν το ξαναλεω γιατι δεν θελω να ληγουρευεστε! Στενοχωρηθηκα παντως χθες και δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω....πολυ παραπονο!!!!!

Παει περασε τωρα...το καταλαβε και ο συζυξ και ελπιζω να μην ξαναπει τιποτα μεχρι να γεννησω!

Εγω εφτιαξα το ψωμακι μου,εβαλα και σε καυτο νερο τα φασολια μου να μουλιασουν γαι να φτιαξω φασολαδιτσα!!!! Εχουν μεινει και απο χθες 2 μελιτζανες παπουτσακια και λιγο παστιτσακι αλλα δεν θα εφταναν οποτε θα φτιαξω και την φασολαδιτσα....!

Αυτα!!!!!

μμμμ φασολαδιτσα!!! μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α δεν θυμαμαι αν σας ειπα προχθες μου ηρθε και εμενα το καλαθι της LIBERO!!!! τωρα περιμενω της babylino!!! ματινακι ποτε σου ειχε ερθει εσενα??? γιατι θα ελειπω και αρκετες μέρες!!! και αυτο με ταχυδρομειο ηρθε??? για να το ψαξω μετα!!

Της babylino ηρθε με κουριερ...οποτε αν δεν σε βρουν θα σε παρουν τηλεφωνο και θα συνεννοηθειτε μεταξυ σας πως θα γινει η παραλαβη...μακαρι να θυμομουν και με ποια κουριερ ηρθε γαι να επαιρνες εσυ και να τους ελεγες ποτε να στο φερουν, αλλα δεν θυμαμαι!!!

Σου αρεσε της libero????

Της babylino ηρθε με κουριερ...οποτε αν δεν σε βρουν θα σε παρουν τηλεφωνο και θα συνεννοηθειτε μεταξυ σας πως θα γινει η παραλαβη...μακαρι να θυμομουν και με ποια κουριερ ηρθε γαι να επαιρνες εσυ και να τους ελεγες ποτε να στο φερουν, αλλα δεν θυμαμαι!!!

Σου αρεσε της libero????

ναι πολύ!!!!!:P:p νομιζω πως της babylino ειχες πει πως εχει πιο πολλα πραγματουδια μεσα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εμ,ματινακι μου, αν ηξερα τι ειναι καλα θα ηταν!!! Σε μια βδομαδα ακριβως μπαινω στον τεταρτο...Τι να πω..εχω αγχωθει κι εγω! Χθες δεν ειχα καθολου τιποτα ολη μερα,αλλα σημερα ειχα λιγα στο σερβιετακι και εχω και οταν σκουπιζομαι! Πριν μια βδομαδα με ειδε ο γιατρος και με βλεπω σημερα να ξαναπηγαινω!

Σωστα Ελενη μου! Αν τα ξεραμε ολα δεν θα ειμασταν ανθρωποι αλλα Θεοι!

Μονο ο Θεος ξερει και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο!

ναι πολύ!!!!!:P:p νομιζω πως της babylino ειχες πει πως εχει πιο πολλα πραγματουδια μεσα???

Της babylino δεν εχει πολλα αλλα οτι εχει τα εχει σε κανονικες συσκευασιες και οχι σαν δειγματα! Εχει πανες 2-5 κιλα κανονικη συσκευασια, σερβιετες νυχτος, βαμβακι, και μωρομαντηλα μεγαλη συσκευασια! Εχει 3 κουπονια με αρκετη εκπτωση ειδικα στις μεγαλες συσκευασιες πανων! 4 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αλλα δεν εχει αφρολουτρο ας πουμε ουτε καποιο αλλο μικρο δειγματακι απο προιοντα...εχει ομως δελτιο εγγραφης που το συμπληρωνεις και το στελνεις αφου γεννησεις και σου στελνουν κατα διαστηματα κι αλλα κουπονια!

Της babylino δεν εχει πολλα αλλα οτι εχει τα εχει σε κανονικες συσκευασιες και οχι σαν δειγματα! Εχει πανες 2-5 κιλα κανονικη συσκευασια, σερβιετες νυχτος, βαμβακι, και μωρομαντηλα μεγαλη συσκευασια! Εχει 3 κουπονια με αρκετη εκπτωση ειδικα στις μεγαλες συσκευασιες πανων! 4 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αλλα δεν εχει αφρολουτρο ας πουμε ουτε καποιο αλλο μικρο δειγματακι απο προιοντα...εχει ομως δελτιο εγγραφης που το συμπληρωνεις και το στελνεις αφου γεννησεις και σου στελνουν κατα διαστηματα κι αλλα κουπονια!

στης Libero ειχε μεγαλη συσκευασια μωρομαντηλα της jonson παντως!!! βρε οτι και να ναι καλο ειναι!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φευγω φευγω κοριτσια γιατι θελω να γυρισω να ψησω το ψωμι και να φτιαξω και φαγητο!

Φιλιααααααα....ελπιζω να προλαβω να ξαναμπω!!!!!!!!!!

hug_184.gif

images?q=tbn:ANd9GcRb5H3WwfvaWqkLbKJGRCMOlka4Q27OcpnjI5tYwsvM1-Tm8ZZg

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε????????:P

Διαφημίσεις

Φευγω φευγω κοριτσια γιατι θελω να γυρισω να ψησω το ψωμι και να φτιαξω και φαγητο!

Φιλιααααααα....ελπιζω να προλαβω να ξαναμπω!!!!!!!!!!

hug_184.gif

φιλακια ματινακι!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Γιωτακι!!! καλα ειμαστε!!! εσυ τι κανεις?????

μολις τελειωσα τις δουλειες μου κ εκατσα να ξεκουραστω

ευτυχως το μπιζουδακι κοιματε, οποτε μπηκα να παρλαρουμε!

κου κου κου...ηρθααααααααααααααααααα...

ειδαμε τη κορακλα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....αχχχχχχχχχχχ....ειναι 1 ολοκληρο κιλο....χαχαχαχαχαχ

οι εξετασεις μου μια χαρα κοριτσακια μου!!!δενε χω τιποτα...ουτε ουρικο οξυ λογω κιλων και απλα θα πρεπει να προσεχω λιγακι...παντως μιση σοκολατιτσα τη τσακιασα αμεσως μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις μου ηρθε το δωρακι της λιμπερο....πολυ ωραιο ειναι...χιχιχιιχιιχ

τι μου κανετε εσεις????

εχω βαλει τη κοτοσουπα μου να γινεται και μου τρεχουν τα σαλια...

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...