Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!

Ματινακι μη σκας κοριτσακι μου!Ετσι ειναι οι αντρες..Δεν εχουν τις δικες μας ευαισθησιες.... Υπομονη!Σημασια εχει ο μπεμπακος!

Εγω εδω και 2 βδομαδες περιπου βλεπουπου κ που καφε υγρα.Οχι μεγαλη ποσοτητα και οχι παντα.Εκανα και υπερηχο και ολα ηταν καλα.Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο αφου το μωρο φαινεται μια χαρα.Και λιγι ροζ λεει να δεις δεν ειναι κατι πιθανοτατα.Εγω ομως εχω μια ανησυχια κοριτσακια μου!

9.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε που πηγαν τα αλλα κοριτσακια σημερα???? Ακομα κοιμαστε καλε?????

Ξυπνηστεεεεεεεεεε................

Εγω ζυμωσα το ψωμακι μου και το εχω βαλει σε πολυ χαμηλο φουρνο να φουσκωσει, να το ξαναζυμωσω μολις ειναι ετοιμο και να το ψησω μετα!

Μαλλον θα κατεβω τωρα για την καθιερωμενη βολτιτσα γιατι αν μπλεξω με ψησιματα δεν θα κατεβω....

Αυτα λοιπον! Παω να ετοιμαστω....μιλαμε σκεφτομαι την σοκολατα που θα παρω και μου τρχουν τα σαλια...!!!!!!! Και θα την φαω ολη μονη μου...χιχιχχι!

Θα ξαναμπω αργοτερα....φιλακιααααααααα!!!!!!!!!!

hug_92.gif

Ματινακι μη σκας κοριτσακι μου!Ετσι ειναι οι αντρες..Δεν εχουν τις δικες μας ευαισθησιες.... Υπομονη!Σημασια εχει ο μπεμπακος!

Εγω εδω και 2 βδομαδες περιπου βλεπουπου κ που καφε υγρα.Οχι μεγαλη ποσοτητα και οχι παντα.Εκανα και υπερηχο και ολα ηταν καλα.Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο αφου το μωρο φαινεται μια χαρα.Και λιγι ροζ λεει να δεις δεν ειναι κατι πιθανοτατα.Εγω ομως εχω μια ανησυχια κοριτσακια μου!

9.gif

Καλημερα Ελενακι! Το ξερω οτι δεν πρεπει να σκαω αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...ειμαι πολυ ευαισθητη λογω ορμονων αλλα αυτο που με στενοχωρει περισσοτερο ειναι οταν κατι ειναι αδικο! Εν παση περιπτωση παει περασε τωρα...μια χαρα ειμαστε! Απλα με πειραξε πολυ γιατι θα επρεπε να σεβαστει τις στερησεις μου ολο αυτο τον καιρο!

Εσυ τι γινεται τωρα? Γιατι αυτα τα καφε υγρα? Ρε Ελενη απο καρδια θα μας πας...για κοιταξε το ρε κοριτσι...μην κουραζεσαι καθολου κατσε ξαπλα ολη μερα αν μπορεις! Ουφφφφ! Αλλο αγχος με σενα τωρα....ποτε μπαινεις στον 4ο? Τουλαχιστον να "δεσει" το παιδι που λενε!

καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!! ματινακι μου να παρεις και μάλιστα μεγαλη σοκολατα!! ακουσε εκει!!;););)

τι κανετε κοριτσακια μου ???? τι εχει το προγραμμα σημερα???? εγω ακόμα με τις πυτζαμες ειμαι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω ζυμωσα το ψωμακι μου και το εχω βαλει σε πολυ χαμηλο φουρνο να φουσκωσει, να το ξαναζυμωσω μολις ειναι ετοιμο και να το ψησω μετα!

Μαλλον θα κατεβω τωρα για την καθιερωμενη βολτιτσα γιατι αν μπλεξω με ψησιματα δεν θα κατεβω....

Αυτα λοιπον! Παω να ετοιμαστω....μιλαμε σκεφτομαι την σοκολατα που θα παρω και μου τρχουν τα σαλια...!!!!!!! Και θα την φαω ολη μονη μου...χιχιχχι!

hug_92.gif

Καλά κάνεις Ματινάκι μου όλη τη σοκολάτα να τη φας! Μία βδομαδούλα έμεινε εκτός απροόπτου γιατί και τα μωράκια δεν γεννιούνται με παραγγελία! Χαχαχα!! Η αλήθεια είναι πως στερούμαστε αρκετά πράγματα στην εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι από τον 3ο μήνα κάθε βράδυ με ψητά και σαλάτες και εννοείται χωρίς ψωμάκι που κι εγώ το φτιάχνω μόνη μου και έχω πήξει! παρόλα αυτά πήρα 10! Από τη μία λέω μα καλά πως μπαίνουν έτσι τα σκασμένα; Από την άλλη φωνάζουν γιατρός και λίγο ο σύζυγος αλλά τι να κάνω; Γερά να γεννηυθούν τα μωράκια μας πάνω απ'όλα και τα κιλά θα χαθούν! Άλλωστε είμαστε αποφασισμένες να θηλάσουμε κι αυτό είναι καλό και για τα μωράκια μας αλλά και για μας!

Διαφημίσεις

9.gif

Καλημέρα πεταλουδίτσα μου! Τι υγρά είναι αυτά; Καλά λέει η Ματίνα για κοίταξέ το! Το τικεράκι σου πάντως δεν δείχνει να έχεις μπει στον 4ο! Άντε να μπεις να αρχίζεις να ησυχάζεις! Πάντως ξεκουράσου βρε! Δεν είναι παιχνιδάκι η εγκυμοσύνη! Μην αγχωνόμαστε και για σένα! Φιλικά και με αγάπη σου τα λέω ναι;;;

hug_92.gif

ματινακι μην μιλας αλλο για σοκολατα γιατι αρχιζουν να τρεχουν και τα δικα μου τα σαλια!!!!!! και δεν μπορω και να φαωωωω!!!!!:rolleyes:

Πεταλουδιτσα μου, συμφωνω με την ματινα να ξαπλωσεις και να ξεκουραστεις!!! και εγω ειδα 2 φορες αλλα στη γιατρο που πηγα ειχε δει μια πολυ μικρη αποκολληση του πλακουντα μου ειπε ξαπλα με κατι χαπια και ολαααααα καλα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Ελενακι! Το ξερω οτι δεν πρεπει να σκαω αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...ειμαι πολυ ευαισθητη λογω ορμονων αλλα αυτο που με στενοχωρει περισσοτερο ειναι οταν κατι ειναι αδικο! Εν παση περιπτωση παει περασε τωρα...μια χαρα ειμαστε! Απλα με πειραξε πολυ γιατι θα επρεπε να σεβαστει τις στερησεις μου ολο αυτο τον καιρο!

Εσυ τι γινεται τωρα? Γιατι αυτα τα καφε υγρα? Ρε Ελενη απο καρδια θα μας πας...για κοιταξε το ρε κοριτσι...μην κουραζεσαι καθολου κατσε ξαπλα ολη μερα αν μπορεις! Ουφφφφ! Αλλο αγχος με σενα τωρα....ποτε μπαινεις στον 4ο? Τουλαχιστον να "δεσει" το παιδι που λενε!

Εμ,ματινακι μου, αν ηξερα τι ειναι καλα θα ηταν!!! Σε μια βδομαδα ακριβως μπαινω στον τεταρτο...Τι να πω..εχω αγχωθει κι εγω! Χθες δεν ειχα καθολου τιποτα ολη μερα,αλλα σημερα ειχα λιγα στο σερβιετακι και εχω και οταν σκουπιζομαι! Πριν μια βδομαδα με ειδε ο γιατρος και με βλεπω σημερα να ξαναπηγαινω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ματινακι μην μιλας αλλο για σοκολατα γιατι αρχιζουν να τρεχουν και τα δικα μου τα σαλια!!!!!! και δεν μπορω και να φαωωωω!!!!!:rolleyes:

Πεταλουδιτσα μου, συμφωνω με την ματινα να ξαπλωσεις και να ξεκουραστεις!!! και εγω ειδα 2 φορες αλλα στη γιατρο που πηγα ειχε δει μια πολυ μικρη αποκολληση του πλακουντα μου ειπε ξαπλα με κατι χαπια και ολαααααα καλα!!!!!

Εγω ομως αναστασακι μου δεν εχω αποκολληση! Αυτο ειναι το θεμα.Με ειδε καλα ο γιατρος και δεν ειχα τιποτα! Δεν μου ειπε οτι πρεπει να ξαπλωσω ακριβως γιατι ολα ηταν ρολοι στον υπερηχο και το μωρακι μια χαρα κινητικο. Εγω καφε υγρα ειχα παντα πριν και στο τελος της περιοδου αρκετα. Ισως ειναι καταλοιπα, ισως ορμονικο... Ελπιζω δηλαδη!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Α δεν θυμαμαι αν σας ειπα προχθες μου ηρθε και εμενα το καλαθι της LIBERO!!!! τωρα περιμενω της babylino!!! ματινακι ποτε σου ειχε ερθει εσενα??? γιατι θα ελειπω και αρκετες μέρες!!! και αυτο με ταχυδρομειο ηρθε??? για να το ψαξω μετα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!! ματινακι μου να παρεις και μάλιστα μεγαλη σοκολατα!! ακουσε εκει!!;););)

τι κανετε κοριτσακια μου ???? τι εχει το προγραμμα σημερα???? εγω ακόμα με τις πυτζαμες ειμαι!!!!!

Καλημέρα! Που είσαι εσύ μικρούλα; Μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας ε; Μπράβο κουκλίτσα μου! Αρχίζεις και απολαμβάνεις τώρα; Καιρός ήταν! Χωριό είσαι; Τι καλά μωρέ που πηγαίνεις και παίρνεις και καθαρό αέρα! Από πρόγραμμα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα! Ο αντρούλης μου πήγε να δώσει αίμα για την εγχείρηση του μπαμπάκα μου κι εγώ του ετοιμάζω φακές και φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι να έρθει να πάρει δυνάμεις! Ο μπεμπάκος κλωτσάει τη μαμ΄'ακα του συνέχεια κι εγώ Αναστασάκι μου εννοείται κρεμασμένη πάνω από τη φωτό του μπέμπη και να τη φιλάω! Άσε την ψώνισα τελείως!

Εγω ομως αναστασακι μου δεν εχω αποκολληση! Αυτο ειναι το θεμα.Με ειδε καλα ο γιατρος και δεν ειχα τιποτα! Δεν μου ειπε οτι πρεπει να ξαπλωσω ακριβως γιατι ολα ηταν ρολοι στον υπερηχο και το μωρακι μια χαρα κινητικο. Εγω καφε υγρα ειχα παντα πριν και στο τελος της περιοδου αρκετα. Ισως ειναι καταλοιπα, ισως ορμονικο... Ελπιζω δηλαδη!

αυτο ηθελα να πω, πως αν ηταν κατι θα φαινοταν στον υπερηχο!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα πεταλουδίτσα μου! Τι υγρά είναι αυτά; Καλά λέει η Ματίνα για κοίταξέ το! Το τικεράκι σου πάντως δεν δείχνει να έχεις μπει στον 4ο! Άντε να μπεις να αρχίζεις να ησυχάζεις! Πάντως ξεκουράσου βρε! Δεν είναι παιχνιδάκι η εγκυμοσύνη! Μην αγχωνόμαστε και για σένα! Φιλικά και με αγάπη σου τα λέω ναι;;;

Σε μια βδομαδα μπαινω τελικα,λαθος το υπολογισα.... Αυτο ειναι το λιγοτερο. Το θεμα ειναι τα καφε! Δεν κουραζομαι καθολου.Ειμαι σπιτι και ουτε εξω πολυπαω...Βαρος δε σηκωνω, δουλειες δεν κανω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Α δεν θυμαμαι αν σας ειπα προχθες μου ηρθε και εμενα το καλαθι της LIBERO!!!! τωρα περιμενω της babylino!!! ματινακι ποτε σου ειχε ερθει εσενα??? γιατι θα ελειπω και αρκετες μέρες!!! και αυτο με ταχυδρομειο ηρθε??? για να το ψαξω μετα!!

Στέλνει και η babylino; Ααααχ δεν έστειλα! Δεν είναι τέλειο το καλαθάκι πάντως; Είδες τι σκατουλάκια έχει μέσα;

Καλημέρα! Που είσαι εσύ μικρούλα; Μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας ε; Μπράβο κουκλίτσα μου! Αρχίζεις και απολαμβάνεις τώρα; Καιρός ήταν! Χωριό είσαι; Τι καλά μωρέ που πηγαίνεις και παίρνεις και καθαρό αέρα! Από πρόγραμμα τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα! Ο αντρούλης μου πήγε να δώσει αίμα για την εγχείρηση του μπαμπάκα μου κι εγώ του ετοιμάζω φακές και φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι να έρθει να πάρει δυνάμεις! Ο μπεμπάκος κλωτσάει τη μαμ΄'ακα του συνέχεια κι εγώ Αναστασάκι μου εννοείται κρεμασμένη πάνω από τη φωτό του μπέμπη και να τη φιλάω! Άσε την ψώνισα τελείως!

ναι στο χωριο!! μια χαρα!!:D:D αλλαζω και λίγο παραστασεις βλέπω και τους δικούς μου! και περισσοτερο τον αντρα μου!!!;););)

απολαμβανω τις κινησεις οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτερο!!! με ποναει και λίγο τωρα!!!χιχιχιιχιχι:tongue:

εσεις βγαλατε καθαρή φωτογραφια μπράβο!!! εμεις ακομα δεν εχουμε δει το προσωπακι του! μονο λίγο στην αυχενικη αλλα ηταν πολυ μικρουλη εκει!

ολο γυρισμενο το εχει το κεφαλακι του! η γιατρος μας λέει έκπληξη θα μας κάνει!!!!:tongue:

όλα καλα να πανε και με τον μπαμπακα σου και να ηρεμησετε!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...