Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχα καταλαβα! Καλο ειναι κ αυτο,αλλα το προηγουμενο τα εσπαγε! Ελπιζω να ειναι καλα το νινακι μου.... Τεταρτη θα το δω που θα παω για αυχενικη... Στο Λητω θα παω.Ας βοηθησει ο Θεουλης!!:rolleyes:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

και μετα θα απολαμβανεις κλωτσιες...ακου που σου λεωωωωωωω....

τι να πει και το Ιωαννακι τοτε με την αυχενικη???της εφυγαν 10 χρονια ζωης...παναγιτσα μου ...τι αγωνιαααααααα????και τελικα ολα πηγαν τελεια!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμμμ πάλι ψώνισες; Μπράβο Ρανιάκι μου! Μεγειά σας! Με το καλό να τα χαρεί η μπιζουδένια! Άντε να κάνει κι εμένα ο μπαμπάκας μου το χειρουργείο τη Δευτέρα και μετά να βάλω μπροστά το δωμάτιο του μπεμπάκου μου! Αχ θα την δεις αύριο ε; Τι καλά; Είδες ανυπομονησία να δούμε πόσο μεγαλώνουν; Καλά όταν γεννηθούν τι θα κάνουμε; Καλά εγώ θα χαζέψω σας το λέω από τώρα!

χαχαχααχαχχααχχα....ψωνισα παλι ναι....εχω τον αμαζευτοοοοοοοο!!!!αλλα θελω να τελειωνω ρε Ιωαννακι μου γιατι μετα θα βαρυνω πολυ!!!ηδη ειμαι καπως!!!!!

ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου....θα θελει και ο ιδιος να ειναι καλα για να χαρει τον εγγονο του!!!!!:D

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

και μετα θα απολαμβανεις κλωτσιες...ακου που σου λεωωωωωωω....

τι να πει και το Ιωαννακι τοτε με την αυχενικη???της εφυγαν 10 χρονια ζωης...παναγιτσα μου ...τι αγωνιαααααααα????και τελικα ολα πηγαν τελεια!!!!:lol:

Πραγματικά Ράνια μου! Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά, είχα την Παναγίτσα κοντά μου κι εγώ και ο μπεμπάκος μου! Όλα καλά θα πάνε για όλα τα κορίτσια! Τώρα απολαμβάνω την κάθε του κίνηση!

Πεταλουδίτσα μου γλυκιά όταν το κατάλαβα ήμουν στις αρχές του 5ου μήνα! Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως στην αρχή νόμιζα πως ήταν το έντερο αλλά όχιιιιιιιι!!! Ήταν ο ζουζούνος μου! Μετά μέρα με τη μέρα σιγουρευόμουν όλο και περισσότερο! Θα το καταλάβεις! Μην αγχώνεσαι!

χαχαχααχαχχααχχα....ψωνισα παλι ναι....εχω τον αμαζευτοοοοοοοο!!!!αλλα θελω να τελειωνω ρε Ιωαννακι μου γιατι μετα θα βαρυνω πολυ!!!ηδη ειμαι καπως!!!!!

ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου....θα θελει και ο ιδιος να ειναι καλα για να χαρει τον εγγονο του!!!!!:D

Καλά κάνεις, αυτή είναι η χαρά μας τώρα! Άσε που είναι και πράγματα που λόγω οικονομικών δεν μπορείς να τα πάρεις όλα με τη μία! Ευτυχώς κάποια πράγματα τα έχω από την αδερφούλα μου αλλιώς μη νομίζεις κι εγώ θα είχα ήδη βγει στα μαγαζιά!

Πραγματικά Ράνια μου! Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά, είχα την Παναγίτσα κοντά μου κι εγώ και ο μπεμπάκος μου! Όλα καλά θα πάνε για όλα τα κορίτσια! Τώρα απολαμβάνω την κάθε του κίνηση!

Πεταλουδίτσα μου γλυκιά όταν το κατάλαβα ήμουν στις αρχές του 5ου μήνα! Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πως στην αρχή νόμιζα πως ήταν το έντερο αλλά όχιιιιιιιι!!! Ήταν ο ζουζούνος μου! Μετά μέρα με τη μέρα σιγουρευόμουν όλο και περισσότερο! Θα το καταλάβεις! Μην αγχώνεσαι!

Για αυτο ζω!!!Αυριο μπαινω στον τεταρτο..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!! Ειμαι ακομα εδωωωωωω....!!!!!

Τελικα ηταν αιματακι απο την κολπικη εξεταση...σταματησε και ουτε πονους ειχα!!!! Αχ και νομισα οτι ερχεται το αντρακι μου....υπομονη!!!!

Δεν σας εχω διαβασει καθολου....και τωρα θα παω να κατσω με τον αντρουλη μου που εχει αναψει τζακακι....θα μπω αυριο να τα πουμε!

Αναστασακι τελικα δεν ανοιξα το skype το απογευμα γιατι κοιμηθηκα και μετα πηγαμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ....μετα σερφαρε στο ιντερνετ ο αντρας μου και παει περασε η μερα!!!!

Σας γλυκοφιλω ολες....καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!

5-2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια! Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και δεν το ειχα κανει αντιγραφη και με πεταξε και σβηστηκαν ολα...εν ολιγοις λοιπον:

Ρανιακι μου με το καλο να δειτε την κορουλα σας σημερα και καλα αποτελεσματα στην καμπυλη! Λαχανονολμαδες χθες ε??? Μμμμ...μουρλια!

Ιωαννακι μου αντε να τελειωνει η περιπετεια υγειας του μπαμπα σου με το καλο και να ξεκινησεις να ανασαινεις κανονικα και να ετοιμασεις το δωματιο του μπεμπουλη σου!!!!

Αναστασακι μου τελικα ουτε κι εσυ μπηκες χθες το απογευμα ε? Ουφ...μου εφυγε ενα βαρος γιατι νομιζα οτι σε κρεμασα....ο μπεμπακος καλα????

Ελενη πεταλουδα κοντευεις κι εσυ να νιωσεις το μωρακι σου! Εγω το ενιωσα αμυδρα την 16η εβδομαδα και την 18η καταλαβαινα κανονικα τις μικρουλες κλωτσιτσες του! Υπομονη τα καλυτερα ερχονται!!!!

Λενιω μουυυυυ! Τι κανεις???? Το μικρο αντρακι πως παει με τους κολικους???Αχχχ....μακαρι να του περασανε να μην ταλαιπωρειται το μικρουλακι μας μωρε....να δωσεις πολλα φιλια και στο μεγαλο σου αντρακι!!!

Νατασαρα μου τι κανετε? Εισαστε καλυτερα σημερα φανταζομαι! Σε δεχτηκα στο skype...θα μιλαμε και θα βλεπομαστε γιουπι!!!!!

Ποπακι που εισαι????? Μπες να μας πεις καλε τι κανει η μπουμπου....!!!!

Εγω χθες κοριτσια εφτιαξα λαζανια με κιμα, εφαγα ενα κανονικο πιατο χωρις υπερβολες και το βραδυ επειδη ο αντρας μου ηθελε με τον κιμα που εμεινε να φτιαξω μελιτζανες παπουτσακια εφτιαξα και περισσεψε αλλος λιγος κιμας....επειδη ειχαν μεινει και λιγα λαζανια τα εβαλα σε ενα πηλινο εβαλα και την μπεσαμελ απο πανω που ειχε μεινει απο τα παπουτσακια και εφτιαξα ενα μικρο παστιτσακι! Δεν εφαγα ομως πολυ για βραδυ και ετσι κατα τις 10 εβαλα σε ενα μπολ γιαουρτι με μελι...το ευχαριστηθηκα! Μετα απο καμια ωρα εκει που καθομασταν στο τζακι πηρα λιγα αμυγδαλα να φαω και αρχισε ο αντρας μου να με μαλωνει επειδη συνεχεια τρωω....εβαλα κατι κλαματα δεν σας λεω τιποτα! Στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι τον θεωρησα αδικο! Εχω παραμεινει στα 12 κιλα εδω κι εναν μηνα και αν με δειτε δεν μου φαινονται πουθενα...μονο κοιλια εχω κανει! Οποτε οταν αρχισα να του την λεω καταλαβε την μακακια του και αρχισε τις μαλαγανιες....τι να το κανω εγω αυτο μετα? Το στενοχωρησα το μωρακι μου? Δεν με νοιαζει αν το καταλαβε το λαθος του...το θεμα ειναι να μην στρεσαρουμε το μωρο ειδικα τωρα που ειναι ετοιμο για γεννα! Πολυ εχω στενοχωρηθει απο χθες! Και το μαναρακι μου οταν καταλαβε την μανουλα στενοχωρημενη με κλωτσαγε για να σταματησω και να χαρω που με καταλαβαινε! Αχ...απο κοιλια ακομα καταλαβαινουν τα παντα!!!!!

Αυτα! Λεω να ζυμωσω ψωμακι σημερα και να κρατησω ζυμη να φτιαξω και τηγανοψωμα! Θα κατεβω και αγορα να παρω το σφολιατοειδες μου και θα παρω και σοκολατα σημερα...ετσι γιατι μου την εδωσε χθες!!!!!

Σας φιλω προς το παρον! Θα ξαναμπω μολις τελειωσω!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια! Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και δεν το ειχα κανει αντιγραφη και με πεταξε και σβηστηκαν ολα...εν ολιγοις λοιπον:

Ρανιακι μου με το καλο να δειτε την κορουλα σας σημερα και καλα αποτελεσματα στην καμπυλη! Λαχανονολμαδες χθες ε??? Μμμμ...μουρλια!

Ιωαννακι μου αντε να τελειωνει η περιπετεια υγειας του μπαμπα σου με το καλο και να ξεκινησεις να ανασαινεις κανονικα και να ετοιμασεις το δωματιο του μπεμπουλη σου!!!!

Αναστασακι μου τελικα ουτε κι εσυ μπηκες χθες το απογευμα ε? Ουφ...μου εφυγε ενα βαρος γιατι νομιζα οτι σε κρεμασα....ο μπεμπακος καλα????

Ελενη πεταλουδα κοντευεις κι εσυ να νιωσεις το μωρακι σου! Εγω το ενιωσα αμυδρα την 16η εβδομαδα και την 18η καταλαβαινα κανονικα τις μικρουλες κλωτσιτσες του! Υπομονη τα καλυτερα ερχονται!!!!

Λενιω μουυυυυ! Τι κανεις???? Το μικρο αντρακι πως παει με τους κολικους???Αχχχ....μακαρι να του περασανε να μην ταλαιπωρειται το μικρουλακι μας μωρε....να δωσεις πολλα φιλια και στο μεγαλο σου αντρακι!!!

Νατασαρα μου τι κανετε? Εισαστε καλυτερα σημερα φανταζομαι! Σε δεχτηκα στο skype...θα μιλαμε και θα βλεπομαστε γιουπι!!!!!

Ποπακι που εισαι????? Μπες να μας πεις καλε τι κανει η μπουμπου....!!!!

Εγω χθες κοριτσια εφτιαξα λαζανια με κιμα, εφαγα ενα κανονικο πιατο χωρις υπερβολες και το βραδυ επειδη ο αντρας μου ηθελε με τον κιμα που εμεινε να φτιαξω μελιτζανες παπουτσακια εφτιαξα και περισσεψε αλλος λιγος κιμας....επειδη ειχαν μεινει και λιγα λαζανια τα εβαλα σε ενα πηλινο εβαλα και την μπεσαμελ απο πανω που ειχε μεινει απο τα παπουτσακια και εφτιαξα ενα μικρο παστιτσακι! Δεν εφαγα ομως πολυ για βραδυ και ετσι κατα τις 10 εβαλα σε ενα μπολ γιαουρτι με μελι...το ευχαριστηθηκα! Μετα απο καμια ωρα εκει που καθομασταν στο τζακι πηρα λιγα αμυγδαλα να φαω και αρχισε ο αντρας μου να με μαλωνει επειδη συνεχεια τρωω....εβαλα κατι κλαματα δεν σας λεω τιποτα! Στενοχωρηθηκα παρα πολυ γιατι τον θεωρησα αδικο! Εχω παραμεινει στα 12 κιλα εδω κι εναν μηνα και αν με δειτε δεν μου φαινονται πουθενα...μονο κοιλια εχω κανει! Οποτε οταν αρχισα να του την λεω καταλαβε την μακακια του και αρχισε τις μαλαγανιες....τι να το κανω εγω αυτο μετα? Το στενοχωρησα το μωρακι μου? Δεν με νοιαζει αν το καταλαβε το λαθος του...το θεμα ειναι να μην στρεσαρουμε το μωρο ειδικα τωρα που ειναι ετοιμο για γεννα! Πολυ εχω στενοχωρηθει απο χθες! Και το μαναρακι μου οταν καταλαβε την μανουλα στενοχωρημενη με κλωτσαγε για να σταματησω και να χαρω που με καταλαβαινε! Αχ...απο κοιλια ακομα καταλαβαινουν τα παντα!!!!!

Αυτα! Λεω να ζυμωσω ψωμακι σημερα και να κρατησω ζυμη να φτιαξω και τηγανοψωμα! Θα κατεβω και αγορα να παρω το σφολιατοειδες μου και θα παρω και σοκολατα σημερα...ετσι γιατι μου την εδωσε χθες!!!!!

Σας φιλω προς το παρον! Θα ξαναμπω μολις τελειωσω!!!!!!!

Καλημέρα κουκλάρα μου! Μην μου στεναχωριέσαι! Τα αντράκια μας για καλό το λένε μωρέ αλλά εμείς λίγο οι ορμόνες, λίγο η όλη κατάσταση στραβώνουμε πιο εύκολα! Πάντως όταν στναχωριόμαστε το καταλαβαίνουν τα άτιμα! Μόνο 12 κιλά έχεις πάρει; Αχ μπράβο! Εγώ στον 6ο και έχω οάρει 10! Φωνάζει κι εμένα ο γιατρός αλλά και ο άντρας μου αλλά ο τελευταίος μαλάκωσε λίγο τώρα με το μπαμπά μου και όταν έφαγα σοκολατίτσα προχθές δεν μου φώναξε καθόλου! Ίσα ίσα μου είπε να την φας για να ευχαριστηθεί ο μπεμπάκος μας!

Καλημέρα κουκλάρα μου! Μην μου στεναχωριέσαι! Τα αντράκια μας για καλό το λένε μωρέ αλλά εμείς λίγο οι ορμόνες, λίγο η όλη κατάσταση στραβώνουμε πιο εύκολα! Πάντως όταν στναχωριόμαστε το καταλαβαίνουν τα άτιμα! Μόνο 12 κιλά έχεις πάρει; Αχ μπράβο! Εγώ στον 6ο και έχω οάρει 10! Φωνάζει κι εμένα ο γιατρός αλλά και ο άντρας μου αλλά ο τελευταίος μαλάκωσε λίγο τώρα με το μπαμπά μου και όταν έφαγα σοκολατίτσα προχθές δεν μου φώναξε καθόλου! Ίσα ίσα μου είπε να την φας για να ευχαριστηθεί ο μπεμπάκος μας!

Καλημερα Ιωαννα μου!

Αχχχχ....ολο για καλο τα λενε κι ολο μας σκανε...χιχχι! Κοιτα, χθες ειχα 100% δικιο πιστευω γιατι τοσο καιρο στερουμαι τα γλυκα που εγω αν δεν ειχα γλυκο στο σπιτι οτι ωρα και να ηταν κατεβαινα στο περιπτερο να παρω σοκολατα...φαντασου στην εγκυμοσυνη που την ζηταει ο οργανισμος μου ακομα περισσοτερο! Αλλωστε σε ολη την εγκυμοσυνη 12 κιλα δεν ειναι τιποτα για μενα γιατι ημουν κοκκαλιαρικο πριν...χρειαζομουν κιλα οποτε με ην εγκυμοσυνη ηρθα κι εγινα ανθρωπος! Αν ο αντρας μου εχει ως προτυπο γυναικας τα αποστεωμενα μοντελα τι να του κανω εγω? Μωρο μεγαλωνει μεσα σου...και μαλιστα πολυ υγιεινα τοσο καιρο τωρα! Ειπα και γω τωρα στο τελος να κανω τις γουρουνιες μου με μετρο παντα γιατι με τον θηλασμο τα ξεχναμε τελειως καποια φαγητα! Και τα γλυκα με μετρο γιατι αν ξεκινησουμε με γλυκα στον θηλασμο θα παρουμε τα διπλασια κιλα απ'οτι στην εγκυμοσυνη!

Τεσπα...το θεμα ειναι οτι το χειροτερο ειναι που στρεσαρουμε το μωρο χωρις λογο...εφαγα λιγα αμυγδαλα...τοσο κακο ηταν? Μα να μην θελει να με βλεπει να μασουλαω ρε παιδι μου περα απο τα κυρια γευματα??Απα πα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...