Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου παω να μαγειρεψω τον κιμα μου....τελικα λαζανια με κιμα θα φτιαξω!!! Ο κιμας 5 λεπτα θελει στην χυτρα και τα λαζανια αλλα 5...οποτε να ξεμπερδευω γιατι δεν εχω και πολυ ορεξη.....θα τα πουμε!!!!!

Φιλακια πολλα και καλο μεσημερακι να εχουμε!!!!!!!!!!!!

lips-hugs-and-kisses.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ειχες ροζακιιιιι!αχ λες να ειναι ενδειξη οτι ξεκηναει ο τοκετος..θα φανει σε λιγακι..η συνηφαδα μου ετσι ειδε λιγο ροζακι κ μετα ξεκηνησανε τα πονακια..αχ λες!

ευχαρηστω πολυ για τα σαιτ..θα τα κοιταξω σιγουρα..το πρωι εψαξα κ γω μερικα σαιτ κ ενημερωθηκα..ειναι καλο παντως να ενηεμρωνομαστε βοηθαει πολυ κ μας κ τα μωρακια μας γιατι ετσι ξερουμε τι κανουμε!;);)

αχ Ματινακι μου θα σε σκεφτομαι κ οσο μπορω θα μπαινω να δω τι γινεται..τωρα λειπει ο μεγαλος κατεβηκαν με τη γιαγια του στο σουπερ κ μπηκα..αν τον δει ανοιχτο τον υπολογιστη κολαει κ δεν θελω..τον αφησα πριν για λιγο αλα δεν θελω να κολαει γιατι γινεται νευρικος:

παω τωρα κ αναμενουμε Ματινακι μουυυυυυ!

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

κοριτσακια μου πολα φιλακια σε ολες σας!

χαδακια στις κοιλουμπιτσες!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Σας αγαπωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ!;);):D:D

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου μπερδευτικα.:tongue:.χθες ειχες γιατρο τελικα..τωρα το ειδα..ολα καλ αγαπουλα μου πολυ χαιρομαι..μεγαλωσε ο μπεμπακος σου..ετοιμαζει μαγουλακια κ μπουτακια να εχει να φαει η μανουλα!

(((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Που είστε βρε τσουπρίτσες σήμερα; Το Ματινάκι μας τι να έγινε; Λέτε να καταφτάνει ο μπεμπάκος τους; Αχ να ακούσουμε ευχάριστα! Πάντως και η αδερφή μου όταν είχε πάει στο γιατρό της και την ψαχούλεψε από κάτω το βράδυ γέννησε! Λέτε η ψηλάφηση του τραχήλου να προκαλεί τοκετό; Όπως και να έχει με το καλό όλα να της έρθουν!

Ο μπεμπάκος μου συνέχεια κλωτσάει από την ώρα που ξύπνησα! Πόσο χαρούμενη με κάνει δεν περιγράφεται! Αφήστε που έχω φάει τέτοιο κόλλημα με την φωτογραφία! Συνέχεια την κοιτάω και την φιλάω! Ααααααχχχχ θα τρελλαθώ!

Διαφημίσεις

Που είστε βρε τσουπρίτσες σήμερα; Το Ματινάκι μας τι να έγινε; Λέτε να καταφτάνει ο μπεμπάκος τους; Αχ να ακούσουμε ευχάριστα! Πάντως και η αδερφή μου όταν είχε πάει στο γιατρό της και την ψαχούλεψε από κάτω το βράδυ γέννησε! Λέτε η ψηλάφηση του τραχήλου να προκαλεί τοκετό; Όπως και να έχει με το καλό όλα να της έρθουν!

Ο μπεμπάκος μου συνέχεια κλωτσάει από την ώρα που ξύπνησα! Πόσο χαρούμενη με κάνει δεν περιγράφεται! Αφήστε που έχω φάει τέτοιο κόλλημα με την φωτογραφία! Συνέχεια την κοιτάω και την φιλάω! Ααααααχχχχ θα τρελλαθώ!

Αχ,Ιωαννάκι!!! Σε καταλαβαινω απολυτα αν και δεν το εχω ζησει ακομη! Ειναι τρελα να εχεις υπερηχο που σου χαμογελαει κιολας!! Πωπωπω! Ας με αξιωσει ο Θεος να δω κι εγω ετσι το ζουζουνι μου να μεγαλωνει στην κοιλιτσα!!!

Το Ματινακι για να μην μπηκε τοσες ωρες..ολα ειναι πιθανα!Αλλωστε οι μερες της ειναι..Και να μην ειναι σημερα θα ειναι αυριο-μεθαυριο....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κου κου κου....ηρθα κι εγωωωωωωωωωω....

τι κανετε???

ΜΑΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....που εισαι ???μηπως στο Αλεξανδρας??????χιχιχιχιχχχ.....

εγω πηγα ΙΚΕΑ σημερα κοριτσακια μου...πηρα μαξιλαρι(αυτο που βαζεις το μωρο πανω και το αλλαζεις) για την αλλαξιερα με καλυματακι, μια φλις κουβερτουλα ροζ και φωτιστικο οροφης και ενα πιο μικρο φωτιστικουλι (ιδιο με το οροφης) για να το βαλω πανω στην αλλαξιερα-συρταριερα σαν διακοσμητικο!!!!αχχχχχχχχχχχχχ...ειναι πολυ ομορφα!!!!

τωρα περιμενω τον αντρουλη μου να ερθει για να παμε στη πεθερα μου να φαμε....λαχανοντολμαδες...........................εχω μια πειναααααααααα...

και αυριο παω παλι για την καμπυλη ζαχαρου....αλλα θα δω και τη μπιζουδενια μου!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποσο βαρος πηρε!!!!

θα παω μαλλον και για την κουρτινα αυριο/......θα δουμε!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τι κανετε???

ΜΑΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....που εισαι ???μηπως στο Αλεξανδρας??????χιχιχιχιχχχ.....

εγω πηγα ΙΚΕΑ σημερα κοριτσακια μου...πηρα μαξιλαρι(αυτο που βαζεις το μωρο πανω και το αλλαζεις) για την αλλαξιερα με καλυματακι, μια φλις κουβερτουλα ροζ και φωτιστικο οροφης και ενα πιο μικρο φωτιστικουλι (ιδιο με το οροφης) για να το βαλω πανω στην αλλαξιερα-συρταριερα σαν διακοσμητικο!!!!αχχχχχχχχχχχχχ...ειναι πολυ ομορφα!!!!

τωρα περιμενω τον αντρουλη μου να ερθει για να παμε στη πεθερα μου να φαμε....λαχανοντολμαδες...........................εχω μια πειναααααααααα...

και αυριο παω παλι για την καμπυλη ζαχαρου....αλλα θα δω και τη μπιζουδενια μου!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποσο βαρος πηρε!!!!

Τζα!!!! Γεια σου, γεια σου Ρανιακι και με γεια σου οοολα αυτα τα ωραια τα ροζουλια που αγορασες!!!! Τρελα θα ειναι...φανταζομαι!!!! Με το καλο να δεις αυριο τη μπιζουδενια σου!! Που πηγε καλε το πρινσες στην υπογραφη σου; Δεν το βλεπω!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τζα!!!! Γεια σου, γεια σου Ρανιακι και με γεια σου οοολα αυτα τα ωραια τα ροζουλια που αγορασες!!!! Τρελα θα ειναι...φανταζομαι!!!! Με το καλο να δεις αυριο τη μπιζουδενια σου!! Που πηγε καλε το πρινσες στην υπογραφη σου; Δεν το βλεπω!!

καλησπερα ελενακι μου....ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυυυυ@!!!!

αχ δε ξερωωωωωωωωωωω.....δεν μου το βγαζει και εβαλα ενα αλλο αλλα δε μου αρεσει πολυ!!!!:mad::-(

τι κανει το νινακι σου????

Διαφημίσεις

Αχ,Ιωαννάκι!!! Σε καταλαβαινω απολυτα αν και δεν το εχω ζησει ακομη! Ειναι τρελα να εχεις υπερηχο που σου χαμογελαει κιολας!! Πωπωπω! Ας με αξιωσει ο Θεος να δω κι εγω ετσι το ζουζουνι μου να μεγαλωνει στην κοιλιτσα!!!

Το Ματινακι για να μην μπηκε τοσες ωρες..ολα ειναι πιθανα!Αλλωστε οι μερες της ειναι..Και να μην ειναι σημερα θα ειναι αυριο-μεθαυριο....

Θα το ζήσεις κάνε υπομονή! Όλα άλλωστε έρχονται σιγά σιγά! Πρώτα η αυχενική και μετά όλα τα υπόλοιπα! Η πιο μαγική στιγμή πιστεύω μέχρι να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας αγκαλίτσα είναι όταν αρχίζουνε και κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Μου το λέγανε και ανυπομονούσα τόσο πολυ! Τώρα που όσο μεγαλώνει το καταλαβαίνω όλο και πιο έντονα είναι απόλαυση! Με κάνει και κατουριέμαι και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Όλα πήραν το δρόμο τους αγαπούλα μου, θα δεις κι εσύ σε λίγο καιρό! Βλέπω τη φατσούλα του και λέω πότε θα έρθει η ώρα να φιλήσω αυτό το μουτράκι; Το λατρεύω το μπεμπάκι μου!

καλησπερα ελενακι μου....ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυυυυ@!!!!

αχ δε ξερωωωωωωωωωωω.....δεν μου το βγαζει και εβαλα ενα αλλο αλλα δε μου αρεσει πολυ!!!!:mad::-(

τι κανει το νινακι σου????

Αχα καταλαβα! Καλο ειναι κ αυτο,αλλα το προηγουμενο τα εσπαγε! Ελπιζω να ειναι καλα το νινακι μου.... Τεταρτη θα το δω που θα παω για αυχενικη... Στο Λητω θα παω.Ας βοηθησει ο Θεουλης!!:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα το ζήσεις κάνε υπομονή! Όλα άλλωστε έρχονται σιγά σιγά! Πρώτα η αυχενική και μετά όλα τα υπόλοιπα! Η πιο μαγική στιγμή πιστεύω μέχρι να κρατήσουμε τα αγγελούδια μας αγκαλίτσα είναι όταν αρχίζουνε και κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Μου το λέγανε και ανυπομονούσα τόσο πολυ! Τώρα που όσο μεγαλώνει το καταλαβαίνω όλο και πιο έντονα είναι απόλαυση! Με κάνει και κατουριέμαι και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Όλα πήραν το δρόμο τους αγαπούλα μου, θα δεις κι εσύ σε λίγο καιρό! Βλέπω τη φατσούλα του και λέω πότε θα έρθει η ώρα να φιλήσω αυτό το μουτράκι; Το λατρεύω το μπεμπάκι μου!

ποσο δικιο εχεις ιωαννακι μου??????????????????τιποτα πιο μαγικο απο αυτη την αισθηση....η μπιζουδενια εχει αρχισει και με ποναει λιγο απο τις κλωτσιες...χιχιχιχιχιχχ:lol:

τι κανετε???

Μμμμμμ πάλι ψώνισες; Μπράβο Ρανιάκι μου! Μεγειά σας! Με το καλό να τα χαρεί η μπιζουδένια! Άντε να κάνει κι εμένα ο μπαμπάκας μου το χειρουργείο τη Δευτέρα και μετά να βάλω μπροστά το δωμάτιο του μπεμπάκου μου! Αχ θα την δεις αύριο ε; Τι καλά; Είδες ανυπομονησία να δούμε πόσο μεγαλώνουν; Καλά όταν γεννηθούν τι θα κάνουμε; Καλά εγώ θα χαζέψω σας το λέω από τώρα!

Ε,φυσικα το λατρευεις!Σπλαχνο σου ειναι!!!!!!!!:P Το νιωθεις να κλωτσαει καθε μερα; Απο ποτε ξεκινησε; Στον πεμπτο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...