Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ελενακι εγω εχω παψει να βλεπω τηλεοραση χρονια τωρα....εννοω απο θεμα ειδησεων! Μονο κανα 2 σηριαλ παρακολουθω! Οταν ερχεται ο αντρας μου απο την δουλεια το μεσημερι την ανοιγει αλλιως κλειστη θα ηταν μεχρι το βραδυ!

Ο μπεμπακος απ'οτι καταλαβαινω θελει να βγει και να αντικρυσει την μαμα και τον μπαμπα γιατι χορευει σε τρελους ρυθμους καθε μερα! Μαλλον θα τα σπασει τα νερα.....

καλημερα κοριτσια! και εγω πατριωτησα ειμαι απο την μαμα μου αλλα μενω αθηνα!

ματινακι πλησιαζει η ωρα!

εμεις ειμαστε μια χαρα! κοιμαται το καλο μου!

τι κανετε????????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια τί γίνεται στην Ελλάδα μας; Μακελειό! :!::!::!::!::!:

Πάντως το μωράκι μου το όμορφο με κάνει πολύ χαρούμενη! Το Σάββατο μπαίνει και ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα κάνει το χειρουργείο! Άντε να τελειώνει κι αυτό και να βάλω μπροστά το δωμάτιο του μπέμπη! Ανυπομονώ τόοοοοοοοσο πολύ!

καλημερα ιωαννακι! με το καλο να μπει ο μπαμπας σου και περαστικα του!

το μπεμπακι τι κανει??

αφου εχουμε προδωτες πολιτικους, μακελειο θα γινεται, και μιλαω και για τους 300!

με αυτην την εξεταση τι ακριβως βλέπεις??? κ μεχρι ποια εβδομαδα γινεται???

Διάβασε εδώ αναστασάκι μου!!!!!!!!!!!!http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!! Τι κανετε??????

Αχχχχχ.....7 και σημερα.....μετραω αντιστροφα σαν τους φανταρους!

Νατασαρα μου τι κανετε? Εισαστε καθολου καλυτερα???? Ναι μακαρι να σπασουν τα νερα κι εγω θα το ηθελα πολυ αλλα μονο ο Θεος ξερει πως θα γινει....στην αναμονη λοιπον και βλεπουμε!!!!! Οσο για τα κιλα δεν με απασχολει ποσο θα γεννηθει...αφου περασαμε τα κιλα για να μην μεινουμε θερμοκιτιδα ειναι ολα ενταξει....ξερεις ειχαμε ενα θεμα λογω ανηψιου! Και ο αντρας μου 2200 γεννηθηκε...οποτε αν του εμοιαζε στο βαρος μπορει να μην μας το δινανε απο την πρωτη μερα....την μπουμπου του κουνιαδου που γεννηθηκε 2330 την πρωτη μερα την ειχαν θερμοκιτιδα!

Ιωαννακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???? Περναει ο καιρος τοοοοοσο γρηγορα δεν λες τιποτα!!!!!

Αναστασακι μου εμεις ειπαμε την καλημερα μας στο φεις!

Λενιω μουυυυυυυ τι κανει μωλε το αντρακι μας?Εχει κολικους???? Περαστικουλια μωρε στην κοιλιτσα του και πολλα χαδακια ζεστα για να του περασουν οι παλιοκολικοι!

Δεν σας εχω καλοδιαβασει....μπηκα πρωτα στο καφε Νοεμβριου γιατι εχουν ξεκινησει οι γεννες μας και μπηκα να δω τι γινεται με μια κοπελα γιατι μπηκε χθες το πρωι για γεννα και δεν ειχαμε νεα μεχρι το βραδυ! Τελικα 18 ωρες εκανε να γεννησει φυσιολογικα εναν παιδαρο 3340kg....μετα μαλλον ειμαι εγω!!!!

Ναι ευτυχώς είμαστε καλύτερα!!!!Πάει πέρασε κι αυτό!!!!!!

Αχ τί μου θύμησες τώρα...εγώ την αγαπούλα μου μετά από μία εβδομάδα (αφού βγήκα εγώ)την πήρα σπίτι...είχε πολύ ίκτερο και την έβαλαν στην λάμπα(σαν θερμοκοιτίδα είναι)!!Της φορούσανε και κάτι υφασμάτινα ειδικά γυαλιά για το φώς όσο ήταν εκεί μέσα!!!Κλάμα να δείς όταν την είδα έτσι κι όταν γύρισα χωρίς εκείνη σπίτι...πολύ στεναχώρια!!!!Πήγαινα απλά κάθε μέρα να την θηλάζω στις ώρες που μου είχανε πεί!Έτσι ευτυχώς την έβλεπα λιγάκι!!!;)Έχεις δίκιο να γεννηθεί γερό κι όπως θέλει ας είναι!!!

Διαφημίσεις

Καλε κατεβασε το skype που ειναι επισης δωρεαν και το καλυτερο για βιντεοκλησεις! Εχω και γω Νατασαρα μου...θα τα λεμε και θα βλεπομαστε καλεεεεεε.......!!!!!

Κατεβαστε το καλε ολες να βλεπομαστε....εχει και ομαδικες βιντεοκλησεις....και ειναι 100% δωρεαν σας λεωωωωωω!!!!!!

Καλέ έχω skype!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ και καιρό!!!Πώς και δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα!!Α ρε ματίνα είσαι θεά λέμε!!!!!!!!!!!!:tongue:

γεια σου νατασακι! πως εισαστε? αναρρωσατε?

Καλημέρα γιωτούλα και μπεμπούλα ήρεμη!!!!

Είμαστε πολύ καλύτερα ευχαριστούμε πολύ!!!!

Εσείς τί κάνετε?????????:D

Πάντως το μωράκι μου το όμορφο με κάνει πολύ χαρούμενη! Το Σάββατο μπαίνει και ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα κάνει το χειρουργείο! Άντε να τελειώνει κι αυτό και να βάλω μπροστά το δωμάτιο του μπέμπη! Ανυπομονώ τόοοοοοοοσο πολύ!

Αυτό που μας έκανε ο Παπανδρέου είναι μεγάλη προδοσία!!!!

Καλημέρα γιωτούλα και μπεμπούλα ήρεμη!!!!

Είμαστε πολύ καλύτερα ευχαριστούμε πολύ!!!!

Εσείς τί κάνετε?????????:D

καλα ειμαστε! η μπεμπα κοιματε και εγω σερφαρω στα καφε!

μεγαλη προδοσια δεν λες τιποτα! θελουν κρεμαλα! και αυτα που λεει ειναι λες και ζει σε αλλο πλανητη! και δεν παραιτηται!!! μην χασει την καρεκλα ο αχρηστος!

Αυτό που μας έκανε ο Παπανδρέου είναι μεγάλη προδοσία!!!!

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο άχρηστος, ο πιο ηλίθιος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από τη χώρα! Τέσπα Νατασάκι μου εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη στο τέλος! Αυτό φοβάμαι!

Η μικρούλα σου είναι καλύτερα τώρα; Μακάρι! Θερίζουν οι ιώσεις τώρα! Εμείς εχθές που πήγαμε στο γιατρό το πρωί είχε 5 βαθμούς και στη 1 το μεσημέρι είχε 20! Έλεος πως να μην αρρωστήσει ο κόσμος;

Διαφημίσεις

Λενιω μου σου στελνω καποια site περι θηλασμου,διατροφη εν καιρω θηλασμου και διαφορα αλλα χρησιμα! Και για ολες βεβαια γιατι ολες λιγο πολυ χρειαζομαστε χρησιμες πληροφοριες!

http://www.babyonline.gr/mwro/thilasmos/staseis-thilasmou

http://www.babyonline.gr/mwro/thilasmos/arnisi-apergia-thilasmou

http://thilasmos.com/2011/09/05/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9/

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/baby-crying.html

Ειδικα το τελευταιο δινει πολυ σημαντικες συμβουλες οταν το μωρο κλαιει....

καλημερα κοριτσια! και εγω πατριωτησα ειμαι απο την μαμα μου αλλα μενω αθηνα!

ματινακι πλησιαζει η ωρα!

εμεις ειμαστε μια χαρα! κοιμαται το καλο μου!

τι κανετε????????????????

Γιωτουλα μου τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα???? Μεγαλωνετε και ζωηρευεται ή εισαστε ησυχουλες?????

Εγω πριν καμια ωριτσα ειδα λιγο ροζακι στο εσωρουχο και πηρα αμεσως την μαια τηλεφωνο.Μου ειπε οτι αν δω περισσοτερη ροη σε υγρα και αιμα μαζι με πονους να ξεκιναμε σιγα σιγα να πηγαινουμε...το πιο πιθανο ομως ειναι να εγινε αυτο λογω του οτι με εξετασε κολπικα χθες ο γιατρος και συμβαινει συχνα!Βεβαια τωρα δεν βλεπω κατι αλλα ουτε ποναω...θα δειξει!!!!!!

Φιλακια και χαδακια πολλα στην μπουμπουδενια σου!

Ασ'τα Ιωαννακι μου δεν θελω να ξερω τιποτα απο δαυτους...με εχουν νευριασει τοσο πολυ ολοι τους και ψυχοπλακωνομαι οποτε βαζει ο αντρας μου ειδησεις!

Αντε αγαπακι μου να μπει ο πατερουλης σου χειρουργειο να πανε ολα καλα να ειναι σιδερενιος και μετα να ετοιμασεις το δωματιακι του παιδαρου! Αλλα πρωτευον ειναι να ηρεμισεις γιατι τον τελευταιο καιρο ολο κατι τυχαινει που σε αναστατωνει και σε στενοχωρει στην κατασταση που βρισκεσαι!

Ναι ευτυχώς είμαστε καλύτερα!!!!Πάει πέρασε κι αυτό!!!!!!

Αχ τί μου θύμησες τώρα...εγώ την αγαπούλα μου μετά από μία εβδομάδα (αφού βγήκα εγώ)την πήρα σπίτι...είχε πολύ ίκτερο και την έβαλαν στην λάμπα(σαν θερμοκοιτίδα είναι)!!Της φορούσανε και κάτι υφασμάτινα ειδικά γυαλιά για το φώς όσο ήταν εκεί μέσα!!!Κλάμα να δείς όταν την είδα έτσι κι όταν γύρισα χωρίς εκείνη σπίτι...πολύ στεναχώρια!!!!Πήγαινα απλά κάθε μέρα να την θηλάζω στις ώρες που μου είχανε πεί!Έτσι ευτυχώς την έβλεπα λιγάκι!!!;)Έχεις δίκιο να γεννηθεί γερό κι όπως θέλει ας είναι!!!

Αληθεια Νατασαρα μου? Δεν θυμαμαι να το ειχες πει....πω πω οποτε ξερεις πολυ καλα οτι εχει σημασια να ειναι καλα το παιδι και τιποτε αλλο...αχ μωρε στενοχωρηθηκα τωρα που το εζησες αυτο....ευχομαι στο δευτερο με το καλο να ειναι ολα μα ολα καλα και να γυρισετε ολοι μαζι στο σπιτακι σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...