Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εσύ, εγω, το Λενακι και μια ακομη κοπελα και εχω κολλησει και δεν θυμαμαι το ονομα της!!!!

κατι ασχετο να ρωτησω και εγω????

Μήπως είναι επικίνδυνο που μου ειπε πως δεν χρειαζεται να κανω doppler?????????:confused::confused::confused::confused::confused:

Ειναι και το Σοφακι απο θεσσαλονικη και το Νασακι!

Αναστασακι μου και μενα ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι ανησυχητικο για να με στειλει για ντοπλερ αλλα οταν πηγα στον καινουργιο μου την "ειπε" που δεν το ειχα κανει και μου ειπε να παω να το κανω για καλο και για κακο....δεν μπορουμε να προβλεψουμε οτι ειναι ολα καλα και μετα απο 1 μηνα...θελει παρακολουθηση το θεμα γιατι ποτε δεν ξερεις!

Εγω θεωρω οτι θα ειναι καλυτερα να το κανεις! Μεχρι και 35η εβδομαδα γινεται αλλα και αργοτερα δεν παιζει τοσο ρολο οσο η αυχενικη και η β'επιπεδου που πρεπει να γινονται σε συγκεκριμενες εβδομαδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με αυτην την εξεταση τι ακριβως βλέπεις??? κ μεχρι ποια εβδομαδα γινεται???

Εγω που την εκανα πριν 2 εβδομαδες εξετασε τις αιματωσεις σε ομφαλιο λωρο,καρδια και κοιλιακη χωρα και γενικοτερα εκανε οτι και στους προηγουμενους! Μετρησε το μωρο για να δει την αναπτυξη του!

Ματινακι μου εχω ραντεβου τωρα στις 24 του μηνα θα της πω πως θελουμε να την κανουμε την εξεταση! θα ειμαι τοτε 32 εβδομαδων.

εχω και εγω skypeeeeeee!!!!!!!!!!

κανε κατι μαγειρευτο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να κάνω μία άσχετη ερώτηση???Ποιές είμαστε σαλονικιές?????????

Καλημεραα! Κ εγω Σαλονικια ειμαι, απλα ειμαι Πειραια για 3 ακομη χρονια λογω δουλειας του συζυγου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ματινακι μου εχω ραντεβου τωρα στις 24 του μηνα θα της πω πως θελουμε να την κανουμε την εξεταση! θα ειμαι τοτε 32 εβδομαδων.

εχω και εγω skypeeeeeee!!!!!!!!!!

κανε κατι μαγειρευτο!!

Ναι να της το πεις...να το κανεις αναστασακι μου....σημασια εχει να παρακολουθουμε και αν προλαβουμε κατι αν δεν παει καλα! Αν δεν το ξερεις ομως μπορεις να το προβλεψεις????

Σου στελνω πμ πως θα με βρεις οκ?

Καλημεραα! Κ εγω Σαλονικια ειμαι, απλα ειμαι Πειραια για 3 ακομη χρονια λογω δουλειας του συζυγου!

Καλημερα Ελενιτσα! Μαλλον η Νατασαρα εννοουσε ποιες ειναι αλλα και ποιες μενουν Σαλονικη....

Ολα καλα????

Ναι να της το πεις...να το κανεις αναστασακι μου....σημασια εχει να παρακολουθουμε και αν προλαβουμε κατι αν δεν παει καλα! Αν δεν το ξερεις ομως μπορεις να το προβλεψεις????

Σου στελνω πμ πως θα με βρεις οκ?

και εγω ετσι λέω! ετσι κι αλλιως δεν μπορει να μου πει μην το κανεις.

οκ! στειλε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελενιτσα! Μαλλον η Νατασαρα εννοουσε ποιες ειναι αλλα και ποιες μενουν Σαλονικη....

Ολα καλα????

Ολα καλα,Ματινακι!! Εδω ακουμε στην tv τα χαλια μας!! Ο μπεμπακος σου βολευτηκε στην κοιλιτσα,ε;; Που να βγαινει τωρα.... Να αφησει τη ζεστουλα και τη θαλπωρη της μαμας!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ματινακι μου και εγω θα φυγω σε λίγο! θα κατεβω λίγο στον αντρα μου!!! θα τα πουμε πιο μετα!!!! φιλακιααααααααααααα σε ολεςςςςςςςςςςςςςς

αν μπορω θα μπαινω απο το κινητο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ολα καλα,Ματινακι!! Εδω ακουμε στην tv τα χαλια μας!! Ο μπεμπακος σου βολευτηκε στην κοιλιτσα,ε;; Που να βγαινει τωρα.... Να αφησει τη ζεστουλα και τη θαλπωρη της μαμας!!:P

Ελενακι εγω εχω παψει να βλεπω τηλεοραση χρονια τωρα....εννοω απο θεμα ειδησεων! Μονο κανα 2 σηριαλ παρακολουθω! Οταν ερχεται ο αντρας μου απο την δουλεια το μεσημερι την ανοιγει αλλιως κλειστη θα ηταν μεχρι το βραδυ!

Ο μπεμπακος απ'οτι καταλαβαινω θελει να βγει και να αντικρυσει την μαμα και τον μπαμπα γιατι χορευει σε τρελους ρυθμους καθε μερα! Μαλλον θα τα σπασει τα νερα.....

Βρε κορίτσια τί γίνεται στην Ελλάδα μας; Μακελειό! :!::!::!::!::!:

Πάντως το μωράκι μου το όμορφο με κάνει πολύ χαρούμενη! Το Σάββατο μπαίνει και ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα κάνει το χειρουργείο! Άντε να τελειώνει κι αυτό και να βάλω μπροστά το δωμάτιο του μπέμπη! Ανυπομονώ τόοοοοοοοσο πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...